Sähkösopimus kerrostaloon

Enää sähkösopimusten vertailu ei ole hankalaa. Tutustu eri sähköyhtiöiden hintoihin kätevästi palvelumme kautta. Voit säästää huomattavia summia sähkölaskuissasi. Autamme sinua löytämään parhaan sopimuksen sinun tarpeisiisi.

Kilpailuta sähkösopimukset

Ladataan..
Ladataan lomaketta..

Kilpailuta sähkösopimukset

Vertaa ja kilpailuta sähkösopimukset maksutta


Vertailun tekeminen on helppoa ja nopeaa


Saatavilla lukuisia vihreitä sähkösopimuksia

Summarum Mediassa

Sari Vihavainen Os Rouvari
Sari Vihavainen Os Rouvari
2021-07-19
Vahvistettu
Lainatarjouksia ei tullut
Ari Tapio Mattila
Ari Tapio Mattila
2021-07-16
Vahvistettu
Toimii niin kuin pitkin ja sain palvelua henkilö kohtaisesti ja kysymyksiin vastaukset..suosittelen kylläkin .
Krista Nurmi
Krista Nurmi
2021-07-03
Vahvistettu
En saanut jostqin syystä lainaa
Kimmo Alaluusua
Kimmo Alaluusua
2021-06-17
Vahvistettu
Lloistava Todella onnistunut ja nopea palvelu kiitos siitä.
Raisa Mattiöa
Raisa Mattiöa
2021-06-16
Vahvistettu
Nopeaa ja ystävällistä tosi asiakaspalvelua
Sirpa
Sirpa
2021-06-12
Vahvistettu
Lantti-saldolaina on hyvä apu arjen yllättävään menoerään
Anne Holopainen
Anne Holopainen
2021-06-10
Vahvistettu
Helppo & selkeä hakuprosessi Olipahan kerrankin helppo, selkeä hakuprosessi. Nopeasti tuli vastauksia eli tarjouksia. Ohjeet selkeitä ja linkit toimivia. Eilen tein hakemuksen ja allekirjoitin sopimuksen, tänään tuli ilmoitus, että rahat ilmestyvät tililleni parin päivän kuluessa. Kiitos.
janina
janina
2021-05-10
Vahvistettu
Hakemuksen tekeminen oli helppoa ja päätös tuli nopeasti. Miinusta kuitenkin tulee siitä, että hakemusta tehtäessä sivu jumitti välillä.
Leena Rajala
Leena Rajala
2021-05-06
Vahvistettu
Infoa tuli jatkuvasti 👍. Ihan mukavasti meni koko ajan
Pauli Saarnisto
Pauli Saarnisto
2021-04-29
Vahvistettu
Hyvin selkeä,ja johdonmukainen

Sähkösopimus kerrostaloon – vertaa sähköyhtiötä ja löydä sopivin

Kilpailuta sähkösopimus Kilpailuta sähkösopimuksesi kätevällä nettilomakkeella 5 minuutissa. KILPAILUTA SÄHKÖ

Sähköyhtiöiden sopimuksia kerrostaloon

Lue lisää eri sähköyhtiöiden hinnoittelusta ja valitse sinulle sopivin paketti. Tänä päivänä sähköyhtiöt tarjoavat useita ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja. Voit itse vaikuttaa hiilijalanjälkeen.

Kiinteän hinnoittelun sopimus on huoleton, jolloin omien kulujen tarkkailu on helpompaa. On kuitenkin tärkeää arvioida juuri oikea paketti, jotta loppulaskusta ei tule ikävän suurta yllätystä.

Toisten kuluttajien mieleen on enemmän ajantasainen hinnoittelu. Laskun kuukausittainen summa vaihtelee sen mukaan, mikä sähkön markkinahinta kulloinkin on.

Väre

Väre tarjoaa mahdollisuuden valita kiinteän kuukausimaksun mukainen sähkösopimus. Arvioi kuukausittainen sähkönkulutuksesi, jonka mukaan kiinteä kuukausihinta määräytyy. Voit tarkistaa sen sähkölaskustasi. Oikean kulutuksen valitseminen on tärkeää, jotta tarkistuslasku ei muodostu liian suureksi.

Voit valita myös vihreän sähkön pienellä lisäkustannuksella. Tämä takaa sen, että käyttämäsi sähkö on puhdasta ja uusiutuvaa.

Saat halutessasi käyttöösi Väreen oman sovelluksen, jonka avulla voit seurata sähkönkulutustasi. Sovellus ilmoittaa myös, mikäli sähkönhinnassa tapahtuu jyrkkiä muutoksia.

Sivustolla sinun on mahdollista arvioida oma sähkönkäytön profiilisi, joka auttaa sinua hahmottamaan paremmin omaa sähkönkulutustasi.

Fortum

Fortumilta voit valita Fortum vakion, joka auttaa osallistumaan hiilivapaan tulevaisuuden rakentamiseen. Sopimus on joustava ja helposti vaihdettavissa. Fortum ei käytä tuotannossaan lainkaan fossiilisia polttoaineita.

Arvioi oma kulutuksesi ja näet kiinteän kuukausihinnan oman kerrostaloasuntosi sähkölaskulle. Tutustu vinkkeihimme, joiden avulla helpotat sähkönkulutuksen arvioimista. Mahdollisista aiemmista sähkölaskuistasi saat myös hyvää informaatiota omasta sähkönkäytöstäsi.

Voit tarkistella sähkönkulutustasi Oma Fortum -palvelun kautta. Tarjolla on myös Oma Fortum -sovellus matkapuhelimellesi tai tietokoneellesi. Näet palvelusta ajantasaisen tilanteen sähkön käytöstäsi.

Lumo Energia

Lumo Energia antaa vaihtoehdon, jossa sähkösopimuksessa ei ole lainkaan perusmaksu. Sähkön hinta on tuolloin jokusen sentin kalliimpi.

Sähkön hintaan vaikuttavia tekijöitä ovat sähkön alkuperä sekä ympäristösertifikaatit. Jos haluat valita Suomen Luonnonsuojeluliiton sertifioiman EKOenergian, lisää se sähkölaskusi summaa noin euron kuukaudessa.

Voit valita määräaikaisen sopimuksen, joka on helppo ja huoleton valinta. Tämä sopii erityisesti korkeaan kulutukseen.

Toistaiseksi voimassa oleva sopimus on edullisin vaihtoehto pidemmällä tähtäimellä. Sähkön hinta on koko ajan ajantasainen. Sopimus ei vaadi pitkää sitoutumista.

Paketeissa on sama hinta joka kuukausi, jolloin sähkön hinnan muutoksista ei tarvitse huolehtia. Valitse paketti, jonka kulutus vastaa omaa sähkönkulutustasi.

Voit tilata sähkösopimuksen joko verkossa tai olemalla yhteydessä Lumo Energian asiakaspalveluun.

Vattenfall

Vattenfall tarjoaa useita vinkkejä sähkönkulutuksen pienentämiseen. Yhtiö suosittelee uusiutuvaa energiaa, kuten vettä, tuulta tai aurinkoa. Kiinteähintainen sähkösopimus on vaivaton vaihtoehto kerrostaloasuntoon, jossa sähkönkulutus on pientä

Tarjolla on selkeästi esiteltyjä ekologisia sopimusvaihtoehtoja.

Vattenfall on saanut useina vuosina kultaisen ansiomerkin EcoVadis-yhtiöltä, joka on riippumaton ja arvioi yritysten vastuullisuustyötä. Tähän kuuluu ympäistöön ja yhteiskuntaan vaikuttaminen. Yhtiö on saavuttanut myös muita arvostettuja mainintoja toiminnastaan erityisesti ympäristön suojelun puitteissa.

Edullinen sähkösopimus kerrostaloon

Näin löydät parhaan sähkösopimuksen kerrostaloon

Erilaisten sopimusten vertailuun ja kilpailuttamiseen kannattaa käyttää hieman aikaa. Palvelumme ansiosta se on kuitenkin vaivatonta ja säästät oikeilla valinnoilla useitakin euroja kuukaudessa.

Parhaan sähkösopimuksen valinnassa huomioitavia tekijöitä ovat

Kerrostaloasuntoon on usein saatavissa suhteellisen edullinen sähkösopimus. Sähkönkulutus on harvemmin kovin mittavaa, verrattuna omakotitaloon.

Olisi hyödyllistä miettiä hieman etukäteen, haluaisitko mieluummin kiinteästi hinnoitellun sähkösopimuksen kerrostaloon vai pidätkö enemmän ajantasaisesta laskutuksesta. Tuolloin sähkölaskuissasi tulee olemaan eroja, mutta tämä taas palkitaan siinä, että loppulasku pysyy samalla tasolla, kuin normaali kuukausilaskutus. Kiinteän sopimuksen kohdalla loppulasku saattaa olla normaalia kuukausierää suurempi.

On tärkeää arvioida omaa sähkönkulutustaan, kun kyseessä on sähkösopimus kerrostaloon. Kokeile nyt vaivatonta palveluamme, jonka avulla löydät parhaan ja sinulle mieleisimmän sähkösopimuksen.

Erilaisia keinoja säästää sähköä

Säästä sähkölaskuissasi ja valitse edullinen sähkösopimus kerrostaloon jo tänään. Vaivaton palvelumme auttaa sinua vertailemaan ja kilpailuttamaan sähkösi. Ympäristöä vaalivia vaihtoehtoja löytyy useita ja pääset pienentämään hiilijalanjälkeäsi pienellä summalla.

Kilpailuta sähkösopimus Kilpailuta sähkösopimuksesi kätevällä nettilomakkeella 5 minuutissa. KILPAILUTA SÄHKÖ

Usein kysyttyä

Mikä sähkösopimus kerrostaloon?
Sähkösopimus vertailun avulla selvität kätevästi sen sähkösopimuksen, joka sopii parhaiten kerrostaloasumiseen. Sähkövertailussa otetaan huomioon talotyyppi – tässä tapauksessa kerrsotalo – jonka perusteella vertailu etsii sinulle soveltuvan sähkösopimuksen.
Edullisin sähkösopimus kerrostaloon?
Sähkösopimusten vertailu ja kilpailu on järkevää, kun etsit edullisinta sähkösopimusta kerrostaloon. Tässä artikkelissa kerromme sinulle, miten löydät edullisen sähkösopimuksen kerrostaloon.
Mistä sähkösopimus sopii kerrostaloon?
Lukuisat eri sähköyhtiöt tarjoavat sähkösopimusta kerrostaloon. Tämän takia sähköyhtiöitä kannattaa vertailla keskenään Summarumin sähkövertailupalvelussa, joka etsii sinulle edullisimman sähkötarjouksen kerrostaloon.