Pörssisähkön hinta 7 vuorokauden keskiarvo 28 vuorokauden keskiarvo
0,27 snt/kWh 0,83 snt/kWh 3,52 snt/kWh

Sähkösopimus Kempele

Ladataan lomaketta..

Sähkösopimus Kempeleeseen

Kilpailuta kauttamme nykyinen sähkösopimuksesi. Helppokäyttöisessä vertailupalvelussamme voit helposti ja läpinäkyvästi vertailla eri sähköyhtiöiden sähkösopimuksia, ja löydät nopeasti juuri sinun tarpeisiisi sopivan sähkösopimuksen Kempeleeseen. Sähkön kilpailuttaminen kannattaa aina, ja juuri nyt on hyvä aika kilpailuttaa sähköhinnat.

Kilpailuta ja vertaile Kempeleen sähkösopimukset

Sähkösopimusten vertailu ja kilpailuttaminen on sinulle aina maksutonta. Sähkösopimuksen kilpailutus on nopea tehdä sivuillamme vertailutyökalussa, ja se vie vain muutaman minuutin ajastasi. Sähkönkilpailutus kannattaa aina, ja helppokäyttöisen palvelun avulla saat nähtäväksi juuri sinulle parhaat sähkösopimukset. Voit valita niiden joukosta omiin tarpeisiisi ja kukkarollesi sopivan sopimuksen ja säästää siten tuntuvasti sähkökuluissasi.

Kilpailutuksen tekeminen palvelussamme on hyvin vaivatonta. Syötät vain vertailutyökalun lomakkeelle postinumerosi, arvion sähkön kulutuksesta sekä rakennustyypin ja lämmitysmuodon. Voit tarkistaa sähkölaskuistasi nykyisen vuosikulutuksen, jolloin saat parhaimman vertailun sähkösopimuksista ja voit vertaillen valita sinulle edullisimman sähkön, kun tiedät täsmälleen kulutuksesi. Täyttämällä lomakkeen näet heti, millaisia sähkösopimuksia Kempeeleeseen on tarjolla ja voit vertailla niiden sisältöjä helposti. Sähkövertailun avulla näet selkeästi, mikä on edullisin ja sopivin sähköyhtiö sinulle ja voit tehdä itsellesi parhaan valinnan.

Huomioithan, että sähkölaskullasi maksettava lopullinen summa koostuu sähköenergian hinnan lisäksi sähkön siirtohinnasta ja sähköhinnasta, joista voit kilpailuttaa vain sähköenergian hinnan. Sähkön siirto ostetaan aina paikalliselta jakeluverkkoyhtiöltä.

Edullinen sähkösopimus Kempeleeseen netistä

Sähköhinnat ovat olleet Suomessakin viime kuukausina merkittävässä nousussa. Sähkö on yksi nykypäivän perustarpeista, ja sähköä kuluu monissa arjen toimissa, kuten kodin lämmityksessä, ruuanlaitossa ja puhelimen latauksessa.

Sähkösopimuksen kilpailuttaminen on järkevää tehdä säännöllisin väliajoin, vuoden tai kahden välein. Nyt on juuri oikea aika tehdä nykyisen sähkösopimuksen kilpailutus ja vertailla eri sähköyhtiöiden sähkösopimuksia, jotta voit saada säästöjä sähkölaskussasi etkä maksa liikaa sähköstäsi. Kilpailutuksen tekemiseen menee vain muutama hetki, ja kilpailuttamalla sähköyhtiöt löydät edullisimman saatavilla olevan sähkösopimuksen Kempeleeseen.

Sähköyhtiöillä on tarjolla erilaisia sähkösopimuksia, määräaikaisia ja toistaiseksi voimassa olevia, jotka kannattaa käydä huolellisesti läpi. Määräaikaisissa sopimuksissa sähkön hinta pysyy kiinteänä määritellyn ajan, joka on yleisesti 12 tai 24 kuukautta ja jopa 36 kuukautta. Tällöin asiakas ja sähköyhtiö sitoutuvat sähkön hintaan koko sopimuskaudeksi, kun taas toistaiseksi voimassa olevassa sähkösopimuksessa asiakas voi halutessaan irtisanoa sopimuksen. Toistaiseksi voimassa olevissa sopimuksissa sähkönhinta voi muuttua 30 vuorokauden kuluessa sähköyhtiön ilmoituksesta.

On hyvä huomata, että sähkön hintaan vaikuttaa monet tekijät ja edullinen sähkösopimus omaan kotiin ei välttämättä ole se edullisin vaihtoehto toiselle.

Sähkösopimus heti voimaan Kempeleessä

Sähköyhtiön kilpailutus on nopeaa, helppoa ja ilmaista. Sähkösopimusten vertailun ja kilpailuttamisen jälkeen uuden edullisen sähkösopimuksen voi tehdä netistä täyttämällä tilauslomakkeen. Kilpailuttaminen on vaivatonta, sillä Suomessa sähköyhtiöt hoitavat asiakkaan puolesta keskenään sähkönmyyjän vaihtamisen toimenpiteet, kuten kaikki sähkösopimusasiat ja vanhan sopimuksen päättämisen.

Toistaiseksi voimassa olevan sähkösopimuksen voi vaihtaa milloin vain kahden viikon irtisanomisajalla, ja määrä-aikainen sopimus on mahdollista vaihtaa sopimusajan päätyttyä. Määräaikaisen sopimuksen voi kuitenkin irtisanoa muuton vuoksi, jos ei ole sovittu toisin. Sähkösopimus vaihtuu yleensä 14 vuorokauden sisällä uuden sopimuksen solmimisesta. Sähkön myyjän vaihtuminen ei aiheuta sähkökatkosta tai erillistä veloitusta.

Muutto Kempeleeseen – uusi sähkösopimus muuton yhteydessä

Muuttaessa on tärkeää muistaa siirtää sähkösopimus uuteen kotiin. Muutto on myös hyvä ajankohta sähkösopimuksen kilpailuttamiselle, ja sen voi tehdä muuttaessa Kempeleeseen tai Kempeleen sisällä.

Sähkösopimus kannattaa kilpailuttaa hyvissä ajoin ennen muuttoa, jotta sähkön saa kytketyksi uuteen kotiin mutkattomasti. Jos muutto tapahtuu nopeasti, sähkösopimuksen kytkentä onnistuu lyhyessäkin ajassa, mutta tällöin pikakytkennestä voi tulla asiakkaalle lisäkustannuksia. Uusi sopimus suositellaankin tehtävän mahdollisimman ajoissa, mutta mielellään kaksi viikkoa ennen muuttoa.

Kilpailutuksen voi tehdä muuton yhteydessä, vaikka vanha sähkösopimus olisi määräaikainen. Määräaikaisen sopimuksen saa päättymään muuttaessa uuteen kotiin, jos kilpailuttaessa löytää paremman tarjouksen.

Suosituimmat ja parhaat sähkösopimukset Kempeleessä

Kempeleen parhaimmasta sähkösopimuksesta tekee jokainen aina oman yksilöllisen valintansa, yhtä oikeaa ja parasta sähköyhtiötä jokaiselle asiakkaalle ja jokaisen asiakkaan tarpeisiin ei ole. Sähkösopimuksen valintaan vaikuttavat niin sähkön hinta per kilowattitunti, sähköntuotannon alkuperä kuin esimerkiksi sähköyhtiön yhteiskuntavastuu. Suomessa toimii kymmeniä sähkömyyntiyhtiötä, joista voi valita itselleen sopivimman.

Yleisin syy sähkösopimuksen vaihtamiselle on edullisempi hinta. Nykyään myös ympäristöystävällisyys on yhä merkittävämpi tekijä sähköyhtiön valinnassa. Vihreä sähkö on tuotettu ympäristöystävällisesti uusiutuvilla energialähteillä, kuten vesi-, tuuli- tai aurinkovoimalla, ja vihreän sähkösopimuksen valinta vertailupalvelussamme on helppoa.

Jos sähköyhtiön tai sähkösopimuksen valitseminen tuntuu haastavalta, sivuiltamme löytyvä sähköyhtiön valintaopas ohjeistaa, mitä asioita sinun on hyvä ottaa huomioon uuden sähkösopimuksen valintaa tehdessä.

Muita aiheeseen liittyviä sivuja

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Etsiessäsi sähkösopimusta, sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti myös muista palvelustamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten: Lainojen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

3 sähkönsäästövinkkiä:

  • Alenna huoneiden ja eri tilojen lämpötilaa
  • Puhdista pölyt valaisimista ja vaihda valonlähteet ledeihin
  • Pidä kodinkoneet puhtaina ja sulje aina ne laitteet, joita et käytä
Sähkön kilpailutus Pohjois-Pohjanmaalla
Alavieska Haapajärvi Haapavesi Hailuoto Ii
Kalajoki Kempele Kuusamo Kärsämäki Liminka
Lumijoki Merijärvi Muhos Nivala Oulainen
Oulu Pudasjärvi Pyhäjoki Pyhäjärvi Pyhäntä
Raahe Reisjärvi Sievi Siikajoki Siikalatva
Taivalkoski Tyrnävä Utajärvi Vaala Ylivieska