Pörssisähkön hinta 7 vuorokauden keskiarvo 28 vuorokauden keskiarvo
0,15 snt/kWh 0,83 snt/kWh 3,52 snt/kWh

Sähkösopimus Kemi

Ladataan lomaketta..

Sähkösopimus Kemiin

Helppokäyttöisen palvelumme kautta löydät sinulle parhaan sähkösopimuksen Kemiin useiden tarjoajien joukosta. Kilpailuttaminen kannattaa aina, ja juuri nyt on oikea aika hoitaa sähkösopimuksen kilpailuttaminen.

Kilpailuta ja vertaile Kemin sähkösopimukset

Sivustollamme voit kilpailuttaa oman sähkösopimuksesi ja löytää sinulle edullisimman sähkön ja juuri tarpeitasi vastaavan sähköyhtiön. Kilpailuttaminen on helppoa ja nopeaa, ja vain muutaman minuutin vaivalla voit vertailla palvelussamme eri sähköyhtiöiden sähköhinnat ja säästää tuntuvasti sähkölaskussasi.

Sähkösopimuksen kilpailuttaminen kannattaa aina. Jokaisella meistä sähköä kuluu päivittäin monissa eri arjen toiminnoissa, esimerkiksi ruuanlaitossa, kodin valaistuksessa ja lämmityksessä sekä puhelimen latauksessa. Sähkön hinnat ovat olleet huomattavassa nousussa viime kuukausina myös Suomessa, ja kilpailuttaminen on todella helppo tapa säästää arjen kuluissa.

Suomessa sähkönmyyntisopimuksen voit tilata miltä tahansa kotimaiselta sähköyhtiöltä. Voit vertailla sähköyhtiöiden ajankohtaiset sopimukset ja tehdä valinnan samalta istumalta. Sähköyhtiöstä riippuen sopimus tilataan joko sivustomme tilauslomakkeen kautta, tai sinut ohjataan tilaamaan sopimus sähköyhtiön omalta sivustolta.

Huomaa, että voit kilpailuttaa sähkölaskussasi vain sähköenergian hinnan. Paikallinen jakeluverkkoyhtiö vastaa edelleen sähkön siirrosta, vaikka sähkönmyyjä vaihtuisikin.

Edullinen sähkösopimus Kemiin netistä

Nykypäivänä sähkön kilpailutus onnistuu hyvin vaivattomasti netissä. Palvelussamme voit vertailla sähkösopimukset ja tilata uuden sopimuksen kätevästi suoraan omalta kotisohvalta.

Sähköyhtiöillä on tarjolla erilaisia sähkösopimuksia, määräaikaisia ja toistaiseksi voimassaolevia. Määräaikaisissa sopimuksissa sähkön hinta pysyy kiinteänä ja muuttumattomana määritellyn ajan, joka on yleisesti 12 tai 24 kuukautta ja jopa 36 kuukautta. Jos nykyinen sopimuksesi on määräaikainen, et yleensä voi vaihtaa sähköyhtiötä kesken sopimuskauden tai sopimuksen irtisanomisesta aiheutuu lisäkuluja. Muuton yhteydessä myös määräaikainen sähkösopimus on mahdollista päättää ja kilpailuttaa uudelleen.

Toistaiseksi voimassaoleva sähkösopimus on määräaikaista sopimusta joustavampi ja asiakas voi halutessaan irtisanoa sopimuksen kahden viikon irtisanomisajalla. Näissä toistaiseksi voimassaolevissa sopimuksissa sähköhinta voi kuitenkin muuttua sähköyhtiön ilmoituksesta, ja sähköyhtiön on ilmoitettava asiakkaalle muutoksista vähintään 30 vuorokautta ennen tulevaa muutosta.

Edullisin sähkösopimus Kemiin löytyy vertailemalla eri sähköyhtiöiden tämänhetkiset sopimukset palvelussamme. Sähkömarkkinat ovat jatkuvassa muutoksessa ja sähköyhtiöt päivittävät sähkösopimuksiaan, joten kilpailuttaminen kannattaa tehdä säännöllisin väliajoin. Näin voit varmistaa itselleen parhaan mahdollisen sähkösopimuksen.

Muutto Kemiin – uusi sähkösopimus muuton yhteydessä

Oletko juuri muuttamassa Kemiin tai Kemin sisällä paikasta toiseen? Voit valita sähkömyyjäksesi minkä tahansa suomalaisen sähköyhtiön ja sähkösopimuksen, joka vastaa juuri sinun tarpeisiisi.

Sähkösopimusten vertailu ja kilpailutus on helppoa sivuiltamme löytyvällä vertailutyökalulla. Voit syöttää lomakkeelle vain asuinalueesi postinumeron Kemissä, arvion sähkön kulutuksesta ja rakennustyypin, ja saat heti nähtäväksi juuri sinulle parhaat sähkösopimukset, joiden joukosta voit valita sähkösopimuksen uuteen kotiisi. Muuton yhteydessä myös määräaikaisen sähkösopimuksen voi kilpailuttaa.

Kun muuttopäiväsi on varmistunut, kilpailutus ja uusi sähkösopimus kannattaa solmia hyvissä ajoin, jotta sähköt ovat varmasti päällä muuttopäivän koittaessa. Sopimus suositellaan tehtäväksi mielellään kaksi viikkoa ennen muuttoa. Sähköjen kytkentä onnistuu yleensä pikaisellakin aikataululla, mutta tällöin kytkennästä veloitetaan yleensä lisämaksua.

Muutat sitten uuteen asuntoon tai ensimmäistä kertaa pois kotoa, muuttamisen yhteydessä kannattaa ehdottomasti tarkistaa sähköyhtiöiden voimassaolevat tarjoukset ja kampanjat. Osa sähköyhtiöistä tarjoaa muuttajille erilaisia rahanarvoisia etuja, kuten sähköä ilmaiseksi tietyksi tuntimääräksi. Voit myös hoitaa sähköt ja kotivakuutuksen uuteen kotiisi yhdellä sopimuksella, josta maksat kiinteää kuukausihintaa.

Sähkösopimus helposti voimaan Kemissä

Kilpailuta sähkösopimukset hetkessä vertailupalvelussamme. Voit vaihtaa sähkönmyyjää maksutta ja täysin turvallisesti netissä. Sähkösopimus vaihtuu yleensä 14 vuorokauden sisällä uuden sopimuksen solmimisesta.

Sähkösopimusten kilpailuttaminen on vaivatonta ja helppoa, sillä Suomessa sähköyhtiöt hoitavat keskenään asiakkaan puolesta vanhan sopimuksen päättämisen ja muut sähkönmyyjän vaihtamiseen liittyvät toimenpiteet. Sinun ei tarvitse muuta kuin tehdä valinta uudesta sähkösopimuksesta ja laittaa tilaus menemään.

Sähkön myyjän vaihtuminen ei aiheuta katkosta sähköntoimitukseen eikä tuo sinulle lisäkustannuksia.

Suosituimmat sähkösopimukset Kemissä

Kemin suosituinta sähkösopimusta ei voi suoraan nimetä, koska yhdelle edullinen ja parhain sähkösopimus ei aina ole sitä toiselle. Sopivin sähkösopimus Kemiin vaihtelee asuinpaikan ja sähkönkulutuksen mukaisesti.

Eri tarjoajien sähkösopimuksista voitkin valita juuri omien tarpeidesi, elämäntilanteesi ja kukkarosi mukaan joko kiinteähintaisen tai toistaiseksi voimassaolevan sähkösopimuksen tai pörssisähkön. Sähkön hinta riippuu paljon sopimustyypistä ja sähkön alkuperästä, ja siksi kilpailuttaminen kannattaa tehdä säännöllisesti.

Pörssisähkösopimus on erityisen hyvä valinta esimerkiksi silloin, kun haluat seurata aktiivisesti sähkönkulutustasi. Pörssisähkössä sähkön hinta määräytyy pohjoismaiden yhteisen Nord Pool -sähköpörssin hetkittäin muuttuvan spot-hinnan mukaan, johon lisätään sähköyhtiön välityspalkkio ja arvonlisävero. Suurimman hyödyn pörssisähkösopimuksesta saat, kun voit painottaa sähkökulutusta edullisimmille tunneille esimerkiksi sähkölämmitteisessä omakotitalossa.

Nykyisin myös ympäristöystävällisyys on yhä suositumpi tekijä sähköyhtiön valinnassa, ja vertailustamme löydät vihreät sähkösopimukset selkeästi merkittynä. Vihreän sähkön valinta Kemissäkin on jokaiselle meistä konkreettinen ilmastoteko.

Muita aiheeseen liittyviä sivuja

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Etsiessäsi sähkösopimusta, sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti myös muista palvelustamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten: Lainojen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

3 sähkönsäästövinkkiä:

  • Alenna huoneiden ja eri tilojen lämpötilaa
  • Puhdista pölyt valaisimista ja vaihda valonlähteet ledeihin
  • Pidä kodinkoneet puhtaina ja sulje aina ne laitteet, joita et käytä
Sähkön kilpailutus Lapissa
Enontekiö Inari Kemi
Kemijärvi Keminmaa Kittilä
Kolari Muonio Pelkosenniemi
Pello Posio Ranua
Rovaniemi Salla Savukoski
Simo Sodankylä Tervola
Tornio Utsjoki Ylitornio