Pörssisähkön hinta 7 vuorokauden keskiarvo 28 vuorokauden keskiarvo
0,61 snt/kWh 0,2 snt/kWh 5,23 snt/kWh

Sähkösopimus Kannus

Ladataan lomaketta..

Sähkösopimus Kannukseen

Kilpailutamme sähkösopimukset Kannuksessa. Helppokäyttöisen vertailupalvelumme kautta voit helposti vertailla eri kotimaisten sähköyhtiöiden sähkösopimuksia. Löydät nopeasti juuri sinulle ja lompakollesi sopivan sähkösopimuksen Kannukseen, ja teet sähkösopimuksen helposti netissä.

Edullinen sähkösopimus Kannukseen netistä

Sähkön kilpailutus kannattaa aina, ja nyt on juuri oikea hetki laittaa sähkösopimuksesi ajan tasalle, kun sähköhinnat ovat selvästi kallistuneet sähkömarkkinoilla. Jokainen meistä kuluttaa sähköä päivittäin eivätkä monet arjen askareet onnistu ilman sähköä, joten vertailemalla eri sähkösopimuksia Kannuksessa voit säästää selvää rahaa sähkölaskussasi.

Sähkösopimuksen kilpailuttaminen on järkevää tehdä säännöllisin väliajoin, vähintään joka toinen vuosi. Sähkömarkkinoilla tilanteet muuttuvat jatkuvasti ja kotimaiset sähköyhtiöt päivittävät sähkön hintojaan, joten on hyvä olla tarkkana, ettei sähköstä tule maksaneeksi liikaa.

Milloin olet viimeksi vertaillut sähköyhtiöiden hintoja ja kilpailuttanut oman sähkösopimuksesi? Tutustu nykyiseen sähkösopimukseesi jo tänään, vertaile palvelussamme eri sähköyhtiöiden hintoja ja kilpailuta sopimuksesi, jotta voit taata itsellesi edullisen sähkön hinnan.

Huomaa, että pystyt kilpailuttamaan vain sähköenergian hinnan. Sähkölaskullasi maksettava lopullinen summa koostuu sähköenergian hinnan lisäksi sähkön siirtohinnasta ja sähköhinnasta, joita et voi siis kilpailuttaa. Sähkön siirto ostetaan aina paikalliselta jakeluverkkoyhtiöltä.

Kilpailuta ja vertaile Kannuksen sähkösopimukset

Kilpailuttaminen ja sähkösopimusten vertailu on aina maksutonta ja vaivatonta. Sähkön kilpailutus on helppo ja nopea tehdä vertailupalvelussamme, se vie vain muutaman minuutin ajastasi. Helppokäyttöisen työkalun avulla saat nähtäväksi sinulle parhaat sähkösopimukset, ja voit valita niiden joukosta juuri omaan elämäntilanteeseesi, tarpeisiisi ja etenkin lompakollesi sopivan sopimuksen.

Tee sähkön kilpailutus sivuillamme olevalla vertailutyökalulla. Voit syöttää lomakkeelle postinumeron, arvion sähkön kulutuksesta ja rakennustyypin, jolloin näet heti millaisia sopimuksia on tarjolla Kannuksessa ja voit vertailla sähkösopimusten sisältöjä helposti. Parhaimman vertailun sähkösopimuksista saat, kun tarkistat sähkölaskustasi nykyisen vuosikulutuksen ja syötät sen sähkön kulutuksen arvioon.

Kun löydät itsellesi vertailusta parhaan sähkösopimuksen, voit täyttää sivuillamme tilauslomakkeen ja välitämme tiedot sähköyhtiölle, joka aloittaa sovitusti uuden sähkösopimuksen. Sopimuksen solmiminen sähköisesti on turvallista ja läpinäkyvää, ja sinulla on myös oikeus peruuttaa sähkösopimus 14 päivän kuluessa sopimuksen solmimisesta. Sähkösopimuksen kilpailuttaminen on vaivatonta, sillä Suomessa sähköyhtiöt hoitavat sähkönmyyjän vaihtamisen toimenpiteet keskenään eikä se vaadi kuluttajalta toimia.

Suosituimmat ja parhaat sähkösopimukset Kannuksessa

Juuri sinulle edullinen ja sopiva sähkösopimus vaihtelee kotisi asumismuodon, kulutuksesi, sähkön markkinahinnan ja haluamasi sähkösopimustyypin mukaisesti. Sähköyhtiöillä on tarjolla erilaisia sopimuksia, määräaikaisia ja toistaiseksi voimassa olevia.

Määräaikaisissa sopimuksissa sähkönhinta pysyy kiinteänä määritellyn ajan ja sähkön kustannusten ennakointi on näin helpompaa pidemmällä tulevaisuuteen. Jos haluat ennustettavan ja tasaisen sähkölaskun, määräaikainen sähkösopimus on sinulle helppo ja huoleton valinta. Kun määräaikaisen sopimuksen onnistuu solmimaan hyvään hintatasoon, sähkölaskussa voi säästää runsaasti euroja. Määräaikainen sähkösopimus on usein kestoltaan joko 12 tai 24 kuukautta ja jopa 36 kuukautta.

Toistaiseksi voimassa olevissa sopimuksissa sähkönhinta on nimensä mukaisesti voimassa toistaiseksi eikä se ole sidottu määräaikoihin. Näissä sopimuksissa sähkönhinta voi kuitenkin muuttua 30 vuorokauden kuluessa sähköyhtiön ilmoituksesta, ja uudet hinnat mukailevat sähkön markkinahintaa, jolloin sähkönhintasi nousu voi olla merkittävä.

Muutto Kannukseen – uusi sähkösopimus muuton yhteydessä

Myös muutto Kannukseen tai Kannuksen sisällä on hyvä hetki kilpailuttaa sähkösopimus uuteen kotiisi. Syötä vertailupalvelussa asuinpaikkasi postinumero, ja näin pystymme tarkistamaan juuri sinun alueellasi toimivat sähköyhtiöt.

Muista kilpailuttaa sähkösopimus hyvissä ajoin ennen muuttoa, jotta saat sähkön kytketyksi kotiisi mutkattomasti ja ilman lisäkustannuksia pikakytkennästä. Uusi sähkösopimus kannattaa tehdä viikko viimeistään viikko ennen muuttopäivää, jotta myös sähköverkkoyhtiö saa tiedon ajoissa ja sähköt saadaan kytketyksi ajoissa uuteen kotiin.

Toistaiseksi voimassa olevan sähkösopimuksen voi kilpailuttaa ja irtisanoa kahden viikon irtisanomisajalla milloin tahansa, kun taas määräaikainen sähkösopimus päättyy sopimusajan umpeutuessa. Jos olet muuttamassa kun määräaikainen sähkösopimuksesi sopimuskausi on vielä kesken, sähkösopimuksen voi kuitenkin irtisanoa muuton vuoksi, jos ei toisin ole sovittu.

Tee vastuullisia valintoja sähkösopimukseen

Sähköyhtiön ja uuden sähkösopimuksen valinnassa voit vertailla sekä sähkön hintaa että kuukausimaksuja että tehdä vaikuttavia ja vastuullisia valintoja sähköntuotannon alkuperän perusteella. Yhä useampi kuluttaja valitsee nykyisin sähköyhtiön sen ympäristöystävällisyyden perusteella.

Vihreän sähkön suosiminen on erityisesti ympäristön kannalta suositeltavaa. Vihreällä sähköllä tarkoitetaan uusiutuvilla energialähteillä tai muuten ympäristöystävällisesti tuotettua sähköä. Vihreä valinta voi olla esimerkiksi 100 % Suomessa tuotettua uusiutuvaa energiaa tai yhdistelmä uusiutuvaa energiaa: vesisähköä, tuulisähköä ja aurinkosähköä. Sähkösopimus voi myös olla hiilineutraali, jolloin sähkönkäyttösi ei kuluta kestämättömällä tavalla arvokkaita luonnonvaroja.

Vihreän ja ilmastoystävällisen sähkösopimuksen valinta vertailupalvelussamme on helppoa, ja se on jokaiselle sähkönkäyttäjälle mahdollinen tapa tehdä konkreettinen ilmastoteko.

Muita aiheeseen liittyviä sivuja

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Etsiessäsi sähkösopimusta, sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti myös muista palvelustamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten: Lainojen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

3 sähkönsäästövinkkiä:

  • Alenna huoneiden ja eri tilojen lämpötilaa
  • Puhdista pölyt valaisimista ja vaihda valonlähteet ledeihin
  • Pidä kodinkoneet puhtaina ja sulje aina ne laitteet, joita et käytä
Sähkön kilpailutus Keski-Pohjanmaalla
Halsua Kannus Kaustinen Kokkola
Lestijärvi Perho Toholampi Veteli