Pörssisähkön hinta 7 vuorokauden keskiarvo 28 vuorokauden keskiarvo
0,63 snt/kWh 0,2 snt/kWh 5,23 snt/kWh

Sähkösopimus Jyväskylä

Ladataan lomaketta..

Sähkösopimus Jyväskylään

Kilpailutamme sähkösopimukset Jyväskylässä. Löydä hintavertailumme avulla edullinen sähkösopimus Jyväskylään ja tee sähkösopimus helposti netissä.

Milloin viimeksi kilpailutit sähkösopimuksesi? Sopimus kannattaa kilpailuttaa tasaisin väliajoin, suositeltavaa joka toinen vuosi. Sopimuksen kilpailuttaminen käy nykyisin helposti yhdellä hakemuksella koti sohvalta. Samalla saat usean toimijan tarjouksen. Kilpailuttamalla sähkösopimuksesi voit säästää rahaa vaihtamalla edullisempaan.

Kilpailuta ja vertaile sähkösopimukset ja sähkön hinta Jyväskylässä

Summarum palvelun kautta tehty sähkösopimuksen kilpailutus ei maksa eikä sido sinua mihinkään. Ennen kilpailutusta varmista kuitenkin olemassa olevasta sähkösopimuksesta, että sen voi irtisanoa.

Sähkön kilpailutuksen vaiheet

Kilpailutus on yksinkertainen, mutta kolmi vaiheinen. Ensimmäisessä vaiheessa täydennetään sähkösopimus kohteen tiedot, toisessa mahdolliset lisävalinnat kuten minkälaista sähkö kohteeseen haluaa ja kolmannessa vaiheessa omat tiedot. Tiedot annetaan sopimuksen tekemistä varten, mikäli hyväksyt tarjouksen myös sopimuksen tekeminen käy nopeasti sillä tiedot sopimusta varten on jo valmiiksi annettuina.

  • Mitä tietoja tarvitsen kilpailutukseen?
  • Kilpailutusta varten tarvitset seuraavat tiedot
  • Sähkösopimuksen kohteen tiedot
  • Arvio vuosittaisesta energian kulutuksesta
  • Tämän hetkisen sähkösopimuksen hinta tiedot

Mitä tarkemmat tiedot pystyt antamaan sähkösopimus kohteesta sitä tarkemman sähkötarjouksen sähköyhtiö voi sinulle toimittaa. Kun saat tarjouksia sähköpostiisi voit vertailla tarjousta sekä tämän hetkisen sähkösopimuksesi tietoja toisiinsa ja näin tehdä valinnan mahdollisesta sähkösopimuksen vaihtamisesta.

Edullinen sähkösopimus Jyväskylään netistä

Vertaillessasi edullisinta sähkötarjousta Jyväskylästä kannattaa kiinnittää huomiota varsinkin siihen, että tarjouksessa voi olla edullinen sähkön kilowatti hinta, mutta sitten vastaavasti kuukausi- tai perusmaksu. Sopimusta joka olisi kaikille yhtä edullinen ja kannattava ei ole olemassakaan. Tätä varten sähkösopimus kannattaa kilpailuttaa Summarum sivuston kilpailutuksella, näin voit valita itsellesi edullisimman sopimuksen ja tehdä sen netissä nopeasti ja vaivattomasti.

Arvioi sähkölaskusi

Summarumin sivuilla on laskuri jolla voit arvioida sähkölaskusi suuruutta. Käyttääksesi laskuria tarvitset tiedon myös sähkönkulutuksestasi. Kulutus tiedot löytyvät edellisestä sähkölaskustasi. Laskurin avulla voit tehdä arvion siitä, onko saamasi tarjoukset sinulle edukkaita.

Sähkösopimus heti voimaan Jyväskylässä

Yleensä sähkösopimuksen voimaan astuminen vie muutaman päivän varsinkin mikäli kohteesta tulee purkaa edellinen sähkösopimus. Monet sähköyhtiöt kuitenkin tarjoavat lisämaksusta sähkösopimuksen heti voimaan laittamista, useimmiten tämä on lisäpalvelu mitä tarjotaan muuttajalle. Kilpailutuksen nykyiseen asuntoon voi tehdä koska vain kunhan on varmistanut, että nykyisen sähkösopimuksen voi päättää. Sähköyhtiön vaihtamisesta toiseen ei koidu kohteen asukkaalle erillisiä toimia, eikä sopimuksen vaihtoa huomaa muuta kuin sähkölaskun tullessa eri yhtiöstä.

Suosituimmat ja parhaat sähkösopimukset Jyväskylässä

Yksittäistä parasta tai suosituinta sähkösopimusta on mahdoton kertoa paikkakunta kohtaisesti sillä jokaisen sähkön kulutus ja tarpeet ovat erilaiset. Useimmat Jyväskyläläiset toki kannattavat paikallisen palveluntarjoajan tarjontaa, mutta se ei välttämättä ole taloudellisesti kannattavaa. Kilpailuttaminen kannattaa ensi sijaisesti taloudellisista syistä sillä kuka haluaisi maksaa välttämättömästä palvelusta enemmän kuin on tarpeen.

Muutto Jyväskylään – sähkösopimus muuton yhteydessä

Mikäli tarkoitus on kilpailuttaa sähkösopimus uuteen asuntoon kannattaa liikkeillä olla aiemmin kuin muuttopäivänä. Vaikka muuttoon olisi aikaa on sopimus mahdollista tehdä etukäteen ja asettaa alkavaksi vasta muuttopäivänä, jolloin uudessa kodissa ei tarvitse olla ilman valoja. Kilpailutusta ei kannat alkaa tekemään enään muuttopäivänä sillä todennäköisesti osa tarjouksista jää saamatta. Mutta mikäli uuteen kohteeseen ei ole otettu määräaikaista sopimusta voi sopimuksen kilpailuttaa heti muuttamisen ollessa ohi.

Opiskelemaan Jyväskylään – sähkösopimus opiskelijalle

Sähköyhtiöt tarjoavat opiskelijoille usein omaa erityis hintaista sähkösopimusta. Useimmiten ennalta ei tiedetä omaa sähkön kulutusta jos kyseessä on opiskelijan ensimmäinen oma asunto, tästä johtuen kiinteä hintainen sähkösopimus voi olla hyvä vaihtoehto. Ennen sopimuksen tekemistä kannattaa kuitenkin varmistaa, että sopimuksen voi purkaa ilman määräaikaa. Sähkösopimus on helpompi kilpailuttaa kunhan sähkönkäytöstä kertyy realistista dataa.

Opiskelijan kannattaakin kilpailuttaa sähkösopimuksensa vuoden sisällä uudelleen jolloin voi vertailla tuleeko sähköyhtiön kiinteän hintainen opiskelija paketti edullisemmaksi kuin normaali hintainen sähkösopimus. Ennen kilpailutusta arvion voi tehdä myös sivustollamme olevasta arvio laskurista, jonne syötetään aiemmat sähkönkulutuksen tiedot.

Suosituimmat sähköyhtiöt Jyväskylässä

Jyväskylässä on oma paikallinen sähköyhtiö, joka tunnetaan parhaiten Jyväskylän Energiana. Yhtiö on muuttanut oman nimensä ja on nykyisin Alva. Sähköyhtiö on 100 % Jyväskylän kaupungin omistama. Yhtiön sähkön myynnistä vastaa kuitenkin valtakunnallinen yhtiö VÄRE. VÄREen omistajat muodostuvat muista suomalaisista sähköyhtiöistä. Vaikka Alvalla on Jyväskylässä monopoliasema voi asukas tehdä sähkösopimuksen minkä tahansa sähköyhtiön kanssa. Sähkönsiirrosta kuitenkin Alva vastaa Jyväskylän alueella, eikä asiakas pysty sitä muuttamaan.

Summarum.fi vertailu ja kilpailutus sivusto

Olemme halunneet tehdä hintojen vertailun kuluttajalle helpoksi. Jätä kilpailutushakemus Summarum sivulla ja samalla kilpailutat usean sähköyhtiön sopimukset yhdellä hakemuksella. Nopeaa, helppoa ja vaivatonta. Mikä parasta kilpailuttaminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään. Sähkösopimuksen lisäksi Summarum sivustolla voit kilpailuttaa myös talouden sopimuksia kuten lainoja ja vakuutuksia.

Kuinka nopeasti saan sähkötarjouksen?

Hakemuksesi jättämisen jälkeen hakemus toimitetaan realiaikaisesti palvelussamme oleville yhteistyökumppaneille. Riippuen hakemuksen jättö ajankohdasta saat ensimmäiset tarjoukset jo tunnissa sähköpostiisi. Mikäli hakemuksellasi on jotain tarkennettavaa yhteistyökumppanimme on sinuun yhteydessä ennen tarjouksen antamista.

Tarjouksen hyväksyminen

Mikäli saamasi tarjoukset eivät ole mieleisiä emme edellytä toimenpiteitä. Saadessasi mieleisen sähkösopimuksen löydät tarjouksesta ohjeistuksen myös sen hyväksymiseen. Sopimus on helppo ja nopea hyväksyä sillä olet hakemuksellasi jättänyt jo tarvittavat tiedot sopimuksen tekemistä varten.

Muita aiheeseen liittyviä sivuja

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Etsiessäsi sähkösopimusta, sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti myös muista palvelustamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten: Lainojen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

3 sähkönsäästövinkkiä:

  • Alenna huoneiden ja eri tilojen lämpötilaa
  • Puhdista pölyt valaisimista ja vaihda valonlähteet ledeihin
  • Pidä kodinkoneet puhtaina ja sulje aina ne laitteet, joita et käytä
Sähkön kilpailutus Keski-Suomessa
Hankasalmi Joutsa Jyväskylä Jämsä
Kannonkoski Karstula Keuruu Kinnula
Kivijärvi Konnevesi Kyyjärvi Laukaa
Luhanka Multia Muurame Petäjävesi
Pihtipudas Saarijärvi Toivakka Uurainen
Viitasaari Äänekoski