Pörssisähkön hinta 7 vuorokauden keskiarvo 28 vuorokauden keskiarvo
0,25 snt/kWh 0,83 snt/kWh 3,52 snt/kWh

Sähkösopimus Joensuu

Ladataan lomaketta..

Sähkösopimus Joensuuhun

Kilpailutamme sähkösopimukset Joensuussa. Löydä hintavertailumme avulla edullinen sähkösopimus Joensuuhun ja tee sähkösopimus helposti netissä.

Sähkösopimuksen tekeminen on välttämätöntä Joensuussa sijaitsevaan kohteeseen mikäli aikoo sähköllisiä toimintoja käyttää. Jokainen kohde tarvitsee oman voimassa olevan sähkösopimuksen, jotta sähkö saadaan kulkemaan. Sähkösopimus kannattaa kilpailuttaa parin vuoden välein, jottei maksa liikaa palvelusta jonka saa myös edullisemmin. Lisäksi kilpailutus käy helposti, nopeasti ja ilmaiseksi Summarum palvelun kautta.

Kilpailuta ja vertaile Joensuun sähköyhtiöt ja sähkösopimukset

Sähkösopimuksien kohteet sekä tarpeet riippuvat hyvin paljon kohteesta ja sen käyttäjästä. On mahdoton arvioida yhtä sopimusta joka on samalla paras tai suosituin kaikille. Se mikä on naapurilla ei välttämättä ole paras vaihtoehto sinulle. Parhaimman sähkösopimuksen Joensuussa saat vain kilpailuttamalla sähköyhtiöt sinun kohteen ja tarpeiden tiedoilla.

Kilpailutusta varten tarvitset:

  • Kohteen tiedot johon sopimus on tulossa
  • Tiedon kulutetusta kilowatti tunti määrästä, myös arvio vuositasolla riittää
    Aiemman sähkölaskun

Näet kuukausittain sekä vuosittain käytetyn kilowatti määrän aiemmin tulleesta sähkölaskustasi, mikäli sopimus on tulossa uuteen kohteeseen ja sen sähkönkäyttö oletetaan olevan erilaista verrattuna aiempaan kohteeseen voi vuosittaisen kulutus määrän arvioida. Arvioitu sähkönkulutus ei kuitenkaan anna yhtä tarkkaa tietoa kuin todellisuuteen perustuvat. Kulutus tietoja voi kysyä myös aiemmalta asukkaalta.

Edullinen sähkösopimus Joensuuhun netistä

Edullisen sähkösopimuksen saaminen käy helposti missä tahansa nettitoimiikin. Kilpailutus hakemuksen tekeminen ei vie kauan ja saat tarjoukset heti nähtävillesi. Artikkelissa käydään alempana lävitse tarkemmin hakemuksen tekeminen sekä sen vaiheet. Edullisimman tarjouksen ja sopimuksen Joensuussa sijaitsevaan kohteeseen saat tekemällä kilpailutuksen Summarum palvelun kautta.

Sähkösopimus heti voimaan Joensuussa

Heti voimaan saatavat sähkösopimuksen koskevat pääsääntöisesti vain kohteita joissa ei entuudestaan ole voimassa olevaa sähkösopimusta. Välittömästi toimintaan astuvia sopimuksia on tarjolla vain osassa sähköyhtiöistä. Mikäli sähkösopimus tehdään kohteeseen jossa on entuudestaan voimassa oleva sähkösopimus vie sopimuksen siirto muutaman arkipäivän, tänä aikana uusi sähköyhtiö päättää sopimuksesi vanhaan yhtiöön sekä tekee uuden sopimuksen siirron valmiiksi, jotta sopimuksen vaihtuessa et joudu olemaan ilman sähköjä. Et siis edes huomaa yhtiön vaihtumista.

Suosituimmat ja parhaat sähkösopimukset Joensuussa

Paras sopimus on huolellisesti vertailtu sopimus, miksi maksaa välttämättömästä tarpeesta enemmän kuin on tarpeen? Vertailu palvelumme näyttää hakemuksen tekemisen jälkeen mikä on ollut suosituin sähkösopimus alueellasi, kuitenkaan suosituin sopimus ei välttämättä ole paras sopimus sinulle, siksi vertailu kannattaa tehdä huolellisesti. Vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota tarjotun sopimuksen kilowatti tunti hintaan sekä tämän lisäksi laskutettaviin muihin kuluihin kuten sopimuksen perusmaksuun. On tärkeää muistaa, että mikäli naapuri on saanut jostain hyvän tarjouksen se ei tarkoita sitä, että saisit myös parhaimman tarjouksen samasta paikasta.

Muutto Joensuuhun – sähkösopimus muuton yhteydessä

Muuton yhteydessä sähkösopimus kannattaa kilpailuttaa, koska joudut joka tapauksessa tekemään uuteen kotiin uuden sopimuksen sähköyhtiön kanssa. Sähkösopimuksen kilpailuttaminen kanttaa tehdä hyvissä ajoin ennen muuttoa kuitenkin vähintään viikkoa aikaisemmin. Vaikka kilpailutuksen sekä sopimuksen tekisi sähköyhtiön kanssa ennen muuttoa voi sopimuksen asettaa voimaan astuvaksi vasta muuttopäivänä, tällöin kuluja ei muodostu ennen muuttamista.

Opiskelemaan Joensuuhun – sähkösopimus opiskelijalle

Opiskelijoiden sähkönkäyttö on yleensä hyvin pientä eikä useimmiten opiskelija asunnot ole sähkölämmitteisiä ja useimmat myöskin ilman saunaa. Nämä kaikki edellämainitut vaikuttavat sähkösopimuksen hintaan. Koska sähkön kulutuksen voidaan olettaa olevan pientä on sähköyhtiöt tehneet opiskelijoille, opiskelija ystävällisesti hinnoiteltuja tarjouspaketteja. Opiskelijan sähköpaketti voi olla aluksi hyvä vaihtoehto, mutta kilpailuttaminen kannattaa tehdä uudelleen vuoden sisällä muutosta. Huomioitavaa on kuitenkin, että mikäli kyseessä on opiskelija asuntoja vuokraavan toimijan asunto on hyvin todennäköistä, että sähkö sisältyy vuokraan. Mikäli näin on ei sähkösopimusta ole mahdollista kilpailuttaa vuokralaisen toimesta.

Suosituimmat sähköyhtiöt Joensuussa

Pohjois-karjalan sähkö eli PKS on nimensä mukaisesti Pohjois-Karjalan alueella toimiva sähkön konserniyhtiö. Yhtiöön kuuluu myös PKS sähkönsiirto, joka nimensä mukaisesti vastaa Pohjois-karjalan alueen sähkönsiirrosta, poikkeuksellisesti alueella toimii myös toinen sähkönsiirrosta vastaava yhtiö Caruna. Caruna vastaa kuitenkin vain Joensuun keskustan alueen sähkönsiirrosta. Sähkösopimuksen Joensuussa sijaitsevaan kohteeseen voi tehdä minkä tahansa sähköyhtiön kanssa, mutta itse sähkön siirrosta vastaa alueella toimiva sähkönsiirrosta vastaava toimija, eikä tähän ole mahdollista vaikuttaa. Voit siis huoletta kilpailuttaa sähköyhtiöt kauttamme ja löytää edullisimman vaihtoehdon.

Sähkön kilpailutus Summarum sivustolla

Hakemus on yksinkertainen ja selkeä täyttää eikä siinä kysytä tietoja mitä ei viimeistään sähkölaskustasi löytyisi. Tutustu kolme vaiheisen hakemuksen vaiheisiin:

  1. Täydennä kohteen tiedot johon sopimus on tarkoitus tehdä. Asuntotyyppi sekä sijainti vaikuttavat annettavaan tarjoukseen. Tiedot aiemmasta energian kulutuksesta tai ainakin arvio niistä sekä nykyisen sähkösopimuksen tietoja.
  2. Saat ensimmäisen vaiheen tietojen perusteella sopivat sähkötarjouksen. Näet tarjolla olevat yritykset ja niiden tarjoamat sähkösopimukset. Lisäksi voit valita halutessasi lisäpalveluita sopimukseen.
  3. Viimeistellään sopimus. Tätä varten tulee täydentää omat tietosi sekä tiedot sähkösopimuksen voimaan astumisesta. Tiedot menevät suoraan sähköyhtiölle, jonka tarjouksen valitsit. Sitten vain nautit edullisesta sähköstä.

Tarjouksen hyväksyminen

Saadessasi hyvän tarjouksen voit hyväksyä ja muodostaa sopimuksen hakemuksen kolmannessa vaiheessa. Hyväksyminen käy helposti verkossa. Tietoja ei tarvitse enää uudelleen antaa sillä annoit kaikki tarvittavat tiedot sopimuksen tekemistä varten hakemusta tehdessäsi. Vaikka sopimus tehdään sivustomme kautta teet sopimuksen suoraan sähköyhtiön kanssa, et Summarumin. Sähkösopimuksen tekeminen sivustollamme on yhtä luotettavaa ja turvallista kuin puhelimessa suoraan sähköyhtiön kanssa.

En saanut miellyttäviä tarjouksia

Mikäli tällä kerralla et saanut sinua miellyttäviä tarjouksia, ei hätää sinun ei tarvitse tehdä saaduille tarjouksille mitään, sillä et sitoutunut mihinkään hakemuksen tekemisen yhteydessä.

Muita aiheeseen liittyviä sivuja

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Etsiessäsi sähkösopimusta, sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti myös muista palvelustamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten: Lainojen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

3 sähkönsäästövinkkiä:

  • Alenna huoneiden ja eri tilojen lämpötilaa
  • Puhdista pölyt valaisimista ja vaihda valonlähteet ledeihin
  • Pidä kodinkoneet puhtaina ja sulje aina ne laitteet, joita et käytä
Sähkön kilpailutus Pohjois-Karjalassa
Heinävesi Ilomantsi Joensuu Juuka Kitee
Kontiolahti Lieksa Liperi Nurmes Outokumpu
Polvijärvi Rääkkylä Tohmajärvi