Pörssisähkön hinta 7 vuorokauden keskiarvo 28 vuorokauden keskiarvo
3,27 snt/kWh 2,16 snt/kWh 1,54 snt/kWh

Sähkösopimus Järvenpää

Ladataan lomaketta..

Sähkösopimus Järvenpäähän

Kilpailutamme sähkösopimukset Järvenpäässä. Löydä hintavertailumme avulla edullinen sähkösopimus Järvenpäähän ja tee sähkösopimus helposti netissä.

Etsitkö edullista sähkösopimusta Järvenpäähän? Tässä artikkelissa kerromme kuinka voit helposti kilpailuttaa sopimukset kauttamme ja miksi se on tärkeää.

Kilpailuta ja vertaile Järvenpään sähköyhtiöt ja sähkösopimukset

Sähkön hinnasta on ollut paljon puhetta eri medioissa viime aikoina ja yhä enemmän ihmiset ovat kiinnostuneita oman sähkösopimuksensa kannattavuudesta. Sähkösopimusten kilpailuttaminen on kuitenkin monille ihmisille vielä varsin hankala konsepti. Sanottamakin on selvää, että kaikki haluavat mahdollisimman edullisen sähkösopimuksen mutta miten tämä sitten oikein luonnistuu? Summarum.fi-verkkosivusto antaa mahdollisuuden vertailla eri sähköyhtiöiden tarjoamia sopimuksia nopeasti, täyttämällä lyhyt hakemus, jonka jälkeen saat tarjouksia eri sähköyhtöiden sopimuksista. Voit helposti vertailla ja kilpailuttaa sähkösopimukset Järvenpäässä verkkosivuston lomakkeen avulla. Kilpailutus on sivustollamme on täysin ilmaista.

Miksi sähkösopimusten vertailu on kannattavaa?

Sähkön hinta on noussut hurjasti viime aikoina ja asia on puhuttanut Suomessa paljon. Savon Sanomien mukaan kotitalous voi säästää helposti 50–200 euroa, kun kilpailuttaa sähköenergian hinnan. Kotitaloudet voivat säästää myös Kuluttajaliiton mukaan selvää rahaa kilpailuttamalla sähkösopimuksensa. Liiton mukaan internetistä löytyviä maksuttomia verkkopalveluita kannattaa hyödyntää sähkösopimusten kilpailuttamiseen.

Sähkösopimus heti voimaan Järvenpäässä

Uudelle paikkakunnalle muuttaminen ja entisen sähkösopimuksen purkaminen, sekä uuden aloittaminen on helppoa kun täytät sivustolla lomakkeen mihin tarvitsee syöttää vain postinumero, asuntotyyppi sekä energiankulutus. Mikäli et ole varma mikä energiankuluksesi on lasketaan se puolestasi kun syötät lomakkeeseen neliö- sekä henkilömäärän mitä asunnossa on. Lisäksi syötät nykyisen sähkösopimuksesi hinnan, jotta vertailu on helppo nähdä. Kun tämä vaihe on suoritettu näet tarjoukset seuraavassa vaiheessa ja näin ollen voit valita itsellesi sopivan vaihtoehdon ja saat sähkösopimuksen heti voimaan Järvenpäähän.

Toistaiseksi voimassa olevan sähkösopimuksen voi kilpailuttaa ja vaihtaa milloin tahansa kahden viikon irtisanomisajalla.

Määräaikaisen sähkösopimuksen irtisanominen voi olla haastavaa ja jopa mahdotonta. Tähänkin tapaukseen on kuitenkin poikkeuksia.Esimerkisi muuttaminen oikeuttaa määräaikaisen sähkösopimuksen purkamiseen. Ennen uuden sopimuksen tekemistä, kannattaa ottaa selvää mikä on tämänhetkisen sähkösopimuksesi tyyppi. Tämänhetkisen sähkösopimuksesi tyypin voit varmistaa nykyiseltä sähköyhtiöltäsi.

Edullinen sähkösopimus Järvenpäähän

Tällä sivustolla pystyt helposti kilpailuttamaan kaikki sähköyhtiöt, jotka tarjoavat sähkösopimuksia Järvenpäähän ja pystyt itse valitsemaan haluamasi sopimuksen. Lomakkeen täyttäminen on nopeaa ja vaivatonta, eikä edellytä itseltäsi erillistä tutkimustyötä kaikkien eri sähköyhtiöiden tarjoamista sopimuksista. Tämä takaa edullisimman sähkösopimuksen saamisen Järvenpäähän.

Opiskelemaan Järvenpäähän – sähkösopimus opiskelijalle

Muuttaminen toiselle paikkakunnalle opiskelemaan on jo valmiiksi iso vaihe elämässä. Sähkösopimuksen etsiminen täytyisi tällöin olla mahdollisimman vaivatonta.

Opiskelijan kannattaa kuitenkin kiinnittää sähkön hinnan lisäksi huomiota sähkösopimuksen perusmaksuun. Hyvin suurelta osin opiskelijat asuvat Suomessa pienissä kerrostaloasunnoissa.

Näissä asuinrakennuksissa sähkön kulutus ei ole usein kovin suurta. Sähkösopimukseen kuuluva perusmaksu voi siis ollut hyvinkin iso osa opiskelijan sähkölaskua.

Suosituimmat sähköyhtiöt Järvenpäässä

Summarum.fi- sivustolta saat kaikkien suosituimpien sähköyhtiöiden sopimustarjoukset Järvenpäähän. Sivuston kautta sopimuksia tarjoavat muun muassa Helen, Fortum, Ilmatar. Kotimaan Energia sekä muut suurimmat sähköyhtiöt. Sähkösopimusten hinnat vaihtuvat jatkuvasti, minkä takia halvinta sähkösopimusta on vaikea nimetä. Sen sijaan kannattaa vertailla Suomen suosituimpien sähköyhtiöiden sopimuksia. Hintoja pystyy helposti vertailemaan sähkövertailu avulla.

Mistä sähkön hinta muodostuu?

Sähkön hinta muodostuu kolmesta osasta: sähkön siirtopalvelun hinnasta, sähköenergian hinnasta ja niiden veroista. Jokainen sähkön hinnan osa muodostaa yleensä noin kolmanneksen sähkön kokonaishinnasta. Eri hintojen osuudet voivat kuitenkin heilahdella ajankohdan, käyttöpaikan ja kulutuksen mukaan. Joissain sähkösopimuksissa sähkön hinta voi muuttua sopimuskauden aikana. Sopimukset joissa ensimmäinen kuukausi on tarjoushintainen, käyttävät ajoittain edukseen vertailusivustojen käyttämää algoritmia, jossa arvioitu vuositason hinta lasketaan ensimmäisen kuukauden tarjouksen perusteella. Tällöin sähkön vuositason hinta näyttää huomattavasti halvemmalta kuin se tulee todellisuudessa olemaan.

Minkälaisia vaihtoehtoja sähkötyypeissä on?

Yksi sopimustyyppi on pörssisähkö. Tässä tyypissä hinta määräytyy pörssihinnan mukaisesti, lisänä on vain sähköyhtiön oma, sähkön hinnan lisäksi tuleva lisämaksu. Pystyt siis ostamaan sähköä aina pörssihintaan perustuen, eli samaan hintaan, jolla myös kyseinen sähköyhtiö sitä ostaa. Tämän sähkösopimustyypin hyötynä on se, että saat aina sähköä markkinahintaan. Varjopuoli on täysin sama asia, hinta on aina markkinahinnan mukaista. Selkeämmin ilmaistuna tämä tarkoittaa sitä, että saatat saada sähköäsi joko halvemmalla tai kalliimmalla kuin jollain kiinteähintaisella sähkösopimuksella. Tässä sähkötyypissä tiedät kuitenkin tasan tarkkaan jatkuvasti, paljonko sähköyhtiösi tienaa sähkösopimuksellasi. Tämä sähkötyyppi on todistetusti ollut halvin vaihtoehto pidemmällä aikavälillä mitattuna.

Yleissähkö on täysin erilainen kuin pörssisähkö, Yleissähkössä sähkön hinta on aina sama. Pörssisähkö muuttuu ajasta riippuen kun taas yleissähkössä hinta pysyy jatkuvasti samana eikä näin ollen hämmennä kuluttajaa. Yleissähkö on paras vaihtoehto silloin kun haluaa tietää tasan tarkkaan sähkönsä hinnan eikä näin ollen murehtimaan sitä mitä sähkön hinnoille pörssissä tapahtuu.

Yö-, päivä-, ja kaksiaikasähkö ovat nimityksiä sähkösopimukselle, jossa sähkön hinta riippuu ajasta. Hinta on tässä tapauksessa edullisempaa öisin, ja sillä kannustetaan sähkön käyttöön öisin, jolloin muut kuluttajat eivät käytä sähköä yhtä ahkerasti kuin päivisin. Yösähkö voi olla sopiva vaihtoehto silloin, kun pystyt hyödyntämään sähköä tehokkaasti yön aikana, kuten vaikka suurempien tilojen lämmityksessä. Yösähkön käyttäminen yleissähköön verrattuna on siis järkevää, mikäli sähkönkulutuksesi tapahtuu pääasiassa yöaikaan.

Nykyaikana olisi hyvä muistaa, että mahdollisimman moni sähkösopimuksia vertaileva ottaisi huomioon sähkön tuotantotavan. Vertailussa on mukana lukuisia sopimuksia, jotka on tuotettu joko osittain tai kokonaan uusiutuvasta energiasta.

Muita aiheeseen liittyviä sivuja

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Etsiessäsi sähkösopimusta, sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti myös muista palvelustamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten: Lainojen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

3 sähkönsäästövinkkiä:

  • Alenna huoneiden ja eri tilojen lämpötilaa
  • Puhdista pölyt valaisimista ja vaihda valonlähteet ledeihin
  • Pidä kodinkoneet puhtaina ja sulje aina ne laitteet, joita et käytä
Sähkön kilpailutus Uudellamaalla
Askola Espoo Hanko Helsinki
Hyvinkää Inkoo Järvenpää Karkkila
Kauniainen Kerava Kirkkonummi Lapinjärvi
Lohja Loviisa Myrskylä Mäntsälä
Nurmijärvi Pornainen Porvoo Pukkila
Raasepori Sipoo Siuntio Tuusula
Vantaa Vihti