Pörssisähkön hinta 7 vuorokauden keskiarvo 28 vuorokauden keskiarvo
0,63 snt/kWh 0,2 snt/kWh 5,23 snt/kWh

Sähkösopimus Jämsä

Ladataan lomaketta..

Sähkösopimus Jämsään

Kaunis Jämsä tunnetaan erityisesti luonnosta ja vauhdikkaita elämyksiä tarjoavasta Himoksen laskettelukeskuksesta. Sekä Jämsässä pysyvästi asuville että mökkiasukkaille sähkön hinta on lisäksi aina ajankohtainen asia, josta kannattaa olla kiinnostunut.

Sähköön liittyvät kulut voivat vaihdella suuresti asuntotyypin mukaan, mutta sähköä tarvitaan aina vaikka asuntotyyppinä toimisi pieni kerrostaloasunto. Luonnon keskellä asuvilla jämsäläisillä on kotina usein pientalo kuten omakotitalo tai mökki, joissa sähkönkulutus on tyypillisesti huomattavasti korkeampaa kuin vaikkapa kerrostalossa. Lämmityksen lisäksi sähköä kuluttavat esimerkiksi sähköautot, ilmalämpöpumput, erilaiset kodin sähkölaitteet sekä kodinkoneet. Ei siis todellakaan kannata valita sokeasti vain ensimmäisenä tarjouksen tekevää sähkömyyjää.

Sähkönsiirrosta vastaa aina paikallinen sähköverkko-operaattori jota ei voi kilpailuttaa. Jämsässä sähkönsiirrosta vastaa Elenia, joka on Suomen toiseksi suurin verkkopalveluyhtiö ja toimii usealla eri paikkakunnalla. Vaikka sähkösiirron osalta onkin sidottu tiettyyn operaattorin, on kuitenkin vaivatonta kilpailuttaa käyttösähkö. Käyttösähkön osuus sähkölaskusta onkin usein suurempi kuin sähkönsiirron, joten voit onneksi kilpailuttaa juuri sen osan sähköstä, jonka kilpailuttamalla voit yleensä säästää eniten.

Kilpailuta ja vertaile Jämsän sähköyhtiöt ja sähkösopimukset

Sähkön kilpailuttaminen työkalumme avulla on erittäin helppoa ja saat tulokset lukuisilta eri sähköyhtiöiltä. Parasta kilpailuttamisessa on, että saat tuloksen heti, ilman rekisteröitymistä tai henkilötietojen luovuttamista. Tarvitsemiamme tietoja ovat ainoastaan postinumero, arvio ja joko asunnon tyyppi tai arvio omasta vuosikulutuksesta. Näet heti juuri sinulle edullisimmat sopimukset ja voit valita niistä mieleisesi. Kilpailutusvaiheessa ei tarvitse antaa itsestään tai käyttökohteestaan tietoja, vaan tarkempia tietoja kysytään vasta siinä vaiheessa, jos haluat lopulta solmia sopimuksen jonkin palveluntarjoajan kanssa.

Edullinen sähkösopimus Jämsään netistä

Kaukana ovat ne ajat, kun sähkösopimusta kilpailuttaakseen oli seistävä pitkiä aikoja puhelimessa tai kuunneltava kauppakeskuksessa sähkömyyjän luentoa. Netissä kilpailuttaminen on nykyään nopeaa ja helppoa ja työkalumme avulla se on jopa niin vauhdikasta, että miksi et kilpailuttaisi sitä varmuuden vuoksi, vaikka sähkösopimuksen päivittäminen ei tuntuisi juuri nyt ajankohtaiselta. Eikö olisikin mukava tietää,jos juuri sinun mökillesi olisi tarjolla nykyistä edullisempi vaihtoehto?

Kilpailutustyökalumme näyttää välittömästi alueellasi saatavilla olevat sähkösopimukset ja voit halutessasi suodattaa niitä lisää esimerkiksi piilottamalla pörssihintaiset tai määräaikaiset sopimukset, mikäli juuri nämä sopimustyypit eivät ole mieleesi. Tämä vähentää toki valinnanvaraa, mutta näet kaikki juuri sinulle relevantit sopimukset eikä sinun tarvitse käyttää aikaa sinulle sopimattomien vaihtoehtojen selailuun. Toisille esimerkiksi määräaikainen sopimus on ehdoton vaatimus, kun taas toiset ovat valmiita siirtämään sähkönkulutusta edullisemmille tunneille hyötyäkseen pörssisähkön hinnanvaihtelusta.

Mikäli löydät palvelustamme sinua miellyttävän tarjouksen, kannattaa tutustua siihen ja sen ehtoihin tarkemmin. Esimerkiksi määräaikainen sopimus on lähtökohtaisesti voimassa koko määräajan ajan paitsi, jos muutat pois toiseen kohteeseen. Pörssisähkön valitsemalla taas sähkönkulutuksen hinta voi muuttua paljonkin eri ajanjaksojen välillä. Mikäli tarve sähkölle on vasta tulevaisuudessa, voit kuitenkin varmistaa hinnan yleensä jo hyvissä ajoin ja asettaa aloituspäivän tulevaisuuteen.

Sähköyhtiön vaihto on prosessina helppo ja uusi sähköyhtiö hoitaa puolestasi vanhan sopimuksen irtisanomisen.

Sähkösopimus heti voimaan Jämsään

Joskus sähkösopimuksen laatiminen voi unohtua, mutta hätä ei ole tämän näköinen. Sähkösopimus on onneksi silti mahdollista saada voimaan nopeasti. Toisinaan tämä voi aiheuttaa jonkin verran lisäkuluja, joten sähköasiat kannattaakin hoitaa hyvissä ajoin. Kilpailuttaminen onkin oiva tapa varmistaa, että hinnat eivät pääse nousemaan odotellessa.

Suosituimmat ja parhaat sähkösopimukset Jämsässä

Mistä löytää paras sähkösopimus juuri Jämsään? Tähän ei valitettavasti voi antaa yksiselitteistä vastausta, sillä paras sähkösopimus itselle riippuu monesta asiasta – osa meistä painottaa esimerkiksi ekologisuutta enemmän kuin toiset ja on valmiita maksamaan siitä. Vertailua vaikeuttaa myös se, että tarjolla on erilaisia määräaikaisia sopimuksia, pörssisähkösopimuksia tai toistaiseksi voimassa olevia sopimuksia. Pörssisähkö on usein ollut historiallisesti edullinen, mutta toiset meistä nukkuvat yönsä paremmin, mikäli saavat lukittua hinnan pidemmäksi aikaa määräaikaisen sopimuksen turvin. Näin voi varmistaa, että luvassa ei ole epämiellyttäviä laskuyllätyksiä. Kilpailuttamalla voit kuitenkin verrata eri sopimuksia ja pohtia mikä niistä vastaa parhaiten tarpeeseesi, oli kyseessä sitten mökki tai pysyväisasunto.

Muutto Jämsään – sähkösopimus muuton yhteydessä

Kun mielessä on elämänmuutos kuten muutto, ei sähkön hinta ole silloin välttämättä päällimmäisenä mielessä. Tästä huolimatta on stressittömämpää hoitaa sähköasiat kuntoon jo hyvissä ajoin ennen muuttoa, ettei asia vain pääse unohtumaan. Muutto on hyvä hetki tarkistaa myös määräaikaisen sopimuksen hintataso, sillä vaikka määräaikainen sopimus on yleisesti sitova määräajan keston verran, voit vapaasti kilpailuttaa sopimuksen aina muuton yhteydessä. Toisinaan myös vanha sopimus ei enää ole sellaisenaan siirrettävissä uuteen kohteeseen, mikäli kyseessä on esimerkiksi muutto kerrostalosta omakotitaloon.

Suosituimmat sähköyhtiöt Jämsässä

Jämsässä valinnanvaraa riittää myös sähköyhtiön suhteen, joten Jämsän suosituinta sähköyhtiötä on vaikea määrittää. Yhtiöillä on erilaisia tarjouksia eri aikoihin, joten onkin viisasta selvittää alueen hintataso aika ajoin. Työkalullamme löydät helposti juuri tämän hetken parhaimmat diilit juuri Jämsässä!

Muita aiheeseen liittyviä sivuja

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Etsiessäsi sähkösopimusta, sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti myös muista palvelustamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten: Lainojen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

3 sähkönsäästövinkkiä:

  • Alenna huoneiden ja eri tilojen lämpötilaa
  • Puhdista pölyt valaisimista ja vaihda valonlähteet ledeihin
  • Pidä kodinkoneet puhtaina ja sulje aina ne laitteet, joita et käytä
Sähkön kilpailutus Keski-Suomessa
Hankasalmi Joutsa Jyväskylä Jämsä
Kannonkoski Karstula Keuruu Kinnula
Kivijärvi Konnevesi Kyyjärvi Laukaa
Luhanka Multia Muurame Petäjävesi
Pihtipudas Saarijärvi Toivakka Uurainen
Viitasaari Äänekoski