Pörssisähkön hinta 7 vuorokauden keskiarvo 28 vuorokauden keskiarvo
0,32 snt/kWh 1,63 snt/kWh 1,44 snt/kWh

Sähkösopimus Imatra

Ladataan lomaketta..

Sähkösopimus Imatralle

Kilpailutamme sähkösopimukset Imatralla. Löydä hintavertailumme avulla edullinen sähkösopimus Imatralle ja tee sähkösopimus helposti netissä.

Ei ole aivan sama, mitä kautta solmit talouteesi sähkösopimuksen tai minkälaisen sopimuksen kotiisi otat. Sähköä saattaa kulua arjessa enemmän kuin ajattelisi, vertaamalla sähkösopimuksia voit säästää jopa satoja euroja vuodessa. On siis vain tyhmyyttä olla vertailematta, minkälainen sähkösopimus vastaa parhaiten omiin tarpeisiin.

Kilpailuta ja vertaile Imatran sähköyhtiöt ja sähkösopimukset

Sähköyhtiöistä voi olla hankala löytää tietoja sekä sähköyhtiöiden määrä voi vaikeuttaa vertailua entisestään. Tiedot sähköyhtiöistä on etsittävissä sähköyhtiöiden omilta nettisivuilta erikseen. Tämä nimenomaan tietojen etsiminen on aikaa vievää kilpailutuksen kannalta. Tiedot ovat vaikeasti löydettävissä myös yhtiöiden omilta nettisivuilta. Sopimuksia ja tarjouksia voi olla vaikea kilpailuttaa ja vertailla, koska ne sisältävät keskenään erilaisia asioita ja ehtoja. Kokonaisuutta voi olla haastava hahmottaa.

Mistä sähköhinta koostuu?

Sähkön kokonaishinta koostuu muutamista eri osasta: sähköenergian hinnasta, sähköverosta ja sähkön siirtohinnasta. Jokainen näistä ottaa osansa lopullisesta sähkölaskun loppusummasta. Puhuttaessa sähkön kilpailutuksesta, tarkoitetaan nimenomaan sähköenergian kilpailutusta, koska veroja ei voi kilpailuttaa ja siirtohinta määräytyy paikallisen verkkoyhtiön hinnaston perusteella.

Edullinen sähkösopimus Imatralle netistä

Sähköyhtiöt tarjoavat tarjouksia omilla nettisivuillaan, tarjoukset ovat voimassa tehdessäsi sopimuksen nettisivujen kautta. Sähköyhtiöiden omat tarjoukset kannattaa ottaa mukaan kilpailutukseen. Helpoiten ja nopeiten kilpailutus on mahdollista tehdä Summarum verkkopalvelun kautta.
Tehdessäsi kilpailutuksen Summarum palvelun kautta sinun ei tarvitse täyttää tietoja kuin kerran. Lopulta voit tehdä myös sopimuksen kauttamme suoraan sähköyhtiön kanssa. Summarum palvelun käyttäminen on turvallista ja luotettavaa.

Sähkösopimus heti voimaan Imatralla

Sähkösopimukset eivät astu voimaan heti sillä niiden voimaan tuloa varten sähköyhtiö tekee muutaman arkipäivän töitä. Muuttajille on kuitenkin tarjolla heti voimaan tulevia sopimuksia jollei muutto kohteessa ole voimassa olevaa sähkösopimusta. Sähkösopimuksen voimaan tulo tarkoittaa edellisen sopimuksen purkamista, uusi sähköyhtiö hoitaa edellisen yhtiön kanssa vanhan sopimuksen purkamisen. Sopimuksen purkamisen jälkeen uusi sähköyhtiö tekee sopimuksensa siirron kohteeseen. Kokonaisuudessaan purkaminen ja uuden sopimuksen käyttön aloitus kestää muutamia arkipäiviä. Jos sopimuksen tekee ennakkoon voi sopia myös sopimuksen alkamis ajankohdan, tällöin uusi sopimus on voimassa heti tarvittavana päivänä. Sähköyhtiön vaihtaminen tai sopimuksen vaihdos ei näy sopimuksen käyttäjälle.

Suosituimmat ja parhaat sähkösopimukset Imatralla

Paras sähkösopimus on kilpailutettu sopimus. Kilpailutuksen avulla säästät jopa satoja euroja vuodessa. Edullinen sähkösopimus mahdollistaa sähkön käytön ilman, että käyttö tottumuksia tarvitsee alkaa muuttamaan. Summarum vertailu palvelu antaa heti hakemuksen täytön jälkeen tarjoukset edullisista sähkösopimuksista eri sähköyhtiöiltä, valitse vain itsellesi parhain. Huomioi vertailussa ainakin sähkön hinta sekä mahdolliset muut kulut.

Muutto Imatralle – sähkösopimus muuton yhteydessä

Kilpailuttaminen on kannattavaa aina muuton yhteydessä, muuttaminen edellyttää kuitenkin uuden sopimuksen muodostamista uuteen asuntoon. Tiesithän, että voit kilpailuttaa sopimukset jo 3 kk ennen muuttamista. Monesti sähkösopimus kuitenkin unohtuu muuton keskellä, kilpailuttamisen ehtii tekemään vielä viikkoa ennen muuttoa. Aseta sopimuksen tekemisen yhteydessä myös sopimuksen alkamis ajankohta muutto päivälle jotta sähköt syttyvät muutto hetkellä eikä sopimuksesta koidu kuluja ennen tätä aloitus ajankohtaa.

Opiskelemaan Imatralle – sähkösopimus opiskelijalle

Opiskelijan sähkön käyttö on usein pientä, koska kyseessä on opiskelija on todennäköisesti kiinteä hintainen sähkösopimus hyvä vaihtoehto oman talouden suunnittelun kannalta. Kiinteä sopimus mahdollistaa sen, että laskun loppusumma on entuudestaan tiedossa. Kiinteässä sopimuksessa tulee huomioida sähkön hinta sillä se on yleensä kalliimpi kuin käytön mukaan laskutettavassa, poikkeuksena sähköyhtiöiden paketoimat sähkösopimukset opiskelijoille. Opiskelijoille tarkoitetut sähkösopimukset on myös hyvä kilpailuttaa ennen sopimuksen tekemistä. Kilpailuttaessa tulee huomioida sisältyvä kuukausittainen sähkön määrä sekä kuukausi hinta.

Suosituimmat sähköyhtiöt Imatralla

Imatran seudun sähkö sähkö eli ISS Oy on kahden kunnan, yrityksien ja yhdistyksien sekä yksityisten omistama energia yhtiö. Yhtiö vastaa sähkönsiirrosta kokonaisuudessaan Imatralla. Sähkösopimuksen Imatralla sijaitsevaan kohteeseen voi tehdä minkä tahansa sähköyhtiön kanssa, mutta itse sähkön siirrosta vastaa Imatran seudun sähkö, eikä tähän ole mahdollista vaikuttaa. Voit siis huoletta kilpailuttaa sähköyhtiöt kauttamme ja löytää edullisimman vaihtoehdon.

Kilpailuttaminen Summarum palvelun avulla

Hakemus itsessään on helppo ja nopea, täyttämistä varten tarvitset vain aiemman sähkölaskusi sekä tiedot kohteesta jonne sopimus on tarkoitus muodostaa.

  1. Valitse hakemukselle asuntotyyppi ja sijainti. Energian kulutus tiedot ovat tärkeät mahdollisimman oikean sähkö tarjouksen saamiseksi. Tiedot kulutuksesta löytyvät aiemmalta sähkölaskulta.
  2. Annettujen tietojen perusteella Summarum palvelumme hakee sinulle parhaimmat tarjoukset.
  3. Viimeisessä vaiheessa muodostetaan sopimus. Sopimusta varten tulee täydentää myös omat henkilötietosi.

Hyväksy tarjous ja nauti edullisesta sähköstä

Hienoa mikäli sait palvelumme kautta miellyttävän ja edullisen sähkösopimuksen. Sopimuksen voit muodostaa tarjouksien jälkeen kolmannessa vaiheessa. Sopimusta varten tietoja ei tarvitse uudelleen täyttää, mutta omat tiedot tulee vielä lisätä sopimukselle. Antamasi tiedot välitetään valitsemallesi sähköyhtiölle. Vaikka sopimus tehtään Summarum palvelun kautta sopimus tehdään vain sinun ja sähköyhtiön välille. Kun sopimuksien kilpailuttaminen on jälleen ajankohtaista toivomme, että voimme olla avuksi jälleen kilpailuttamisessa.

En saanut miellyttäviä tarjouksia

Mikäli palvelussamme olevat sähköyhtiöt eivät tällä kertaa pystyneet antamaan sinulle parasta ja edullisinta sähkösopimusta tarpeisiisi, ei hätää palvelumme käyttö ei sido tarjousten hyväksymiseen. Toivomme, että palaat kuitenkin takaisin kun sähkösopimuksen kilpailuttaminen on jälleen ajankohtaista.

Muita aiheeseen liittyviä sivuja

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Etsiessäsi sähkösopimusta, sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti myös muista palvelustamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten: Lainojen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

3 sähkönsäästövinkkiä:

  • Alenna huoneiden ja eri tilojen lämpötilaa
  • Puhdista pölyt valaisimista ja vaihda valonlähteet ledeihin
  • Pidä kodinkoneet puhtaina ja sulje aina ne laitteet, joita et käytä
Sähkön kilpailutus Etelä-Karjalassa
Imatra Lappeenranta Lemi
Luumäki Parikkala Rautjärvi
Ruokolahti Savitaipale Taipalsaari