Pörssisähkön hinta 7 vuorokauden keskiarvo 28 vuorokauden keskiarvo
0,61 snt/kWh 0,2 snt/kWh 5,23 snt/kWh

Sähkösopimus Ikaalinen

Ladataan lomaketta..

Sähkösopimus Ikaalisiin

Oletko perillä paljonko taloudessasi kuluu sähköä? Useimmiten sähkösopimuksen kilahtaessa postilaatikkoon se laitetaan vain maksuun enempää miettimättä, onhan sägkösopimus kertaalleen tehty tietyn hintaisena. Ei kuitenkaan ole aivan sama, mitä kautta olet solminut taloutesi sähkösopimuksen tai minkälaisella sopimuksella sähköä kulutat. Mikäli et ole aiemmin kilpailuttanut sähkösopimuksia tai sopimuksen kilpailuttaminen olisi ajankohtaista, olet oikeassa paikassa sillä Summarum.fi kilpailutus palvelun kautta voit kilpailuttaa useamman sähköntarjoajan yhdellä hakemuksella. Kilpailuttaminen voi säästää sinulta jopa satoja euroja vuodessa.

Kilpailuta ja vertaile Ikaalisten sähköyhtiöt ja sähkösopimukset

Kuluttajalle voi olla vaikea löytää sähköyhtiöistä haluttuja tietoja niiden nettisivuiltakaan. Hakiessa tietoa sähköyhtiöistä tai vertailua tehdessä tulee jokainen sähköyhtiö käydä yksitellen läpi. Kuulostaako aikaa vievältä? Mikäli haluat päästä helpommalla ja säästää aikaa sekä rahaa olet oikeassa paikassa. Summarum palvelussa kilpailutat parhaimman hinnan juuri sinun sähkön kulutuksen tarpeet huomioon ottaen. Palvelumme vertailee sähköyhtiöitä selkokielisesti, jolloin myös tavallisen kuluttajan on helppo tehdä vertailua. Haluamme, että voit hahmottaa sähköyhtiön tarjoaman kokonaisuuden helposti.

Mistä sähköhinta koostuu?

Lopullinen sähkön hinta koostuu useasta eri asiasta: sähköenergian hinta, verot ja sähkön siirtohinnasta. Jokainen näistä vaikuttaa noin kolmanneksen lopulliseen sähkölaskun hintaan. Kilpailuttaminen on kuitenkin mahdollista tehdä vain sähköenergian osalta sillä veroja ei luonnollisesti ole mahdollista kilpailuttaa ja sähkön siirtohinta määrittyy oman paikallisen verkkoyhtiön hinnaston mukaisesti.

Edullinen sähkösopimus Ikaalisiin netistä

Useimmat sähköyhtiöt tarjoavat erilaisia tarjouksia, kun sähkösopimus on tehty heidän omilla sivuillaan. Mikäli löytyy aikaa ja kiinnostusta kannattaa nämä tarjoukset katsastaa lävitse. Helpon kilpailutuksen teet kuitenkin Summarum sivustolla. Kilpailutuksen kautta saat todennäköisesti edullisemman hinnan sähkösopimuksellesi. Palvelumme antaa heti sinulle tarjouksen:

 • Lumo energia
 • Kotimaan energia
 • Fortum
 • PKS
 • Nivos
 • Vihreä älyenergia
 • Helen
 • Ilmatar

Sähkösopimuksen Ikaalisiin voi tehdä kaikkien näiden sähköyhtiöiden kanssa. Voit tehdä myös sopimuksen kauttamme suoraan sähköyhtiön kanssa. Summarum palvelun käyttäminen on turvallista, luotettavaa ja mikä parasta täysin ilmaista.

Sähkösopimus heti voimaan Ikaalisissa

Pääsääntöisesti sähkösopimusta ei saa voimaan heti, sillä se edellyttää ettei kohteessa ole aiempaa voimassa olevaa sopimusta sekä sähköyhtiöiden tulee keskenään purkaa aiempi sopimus ja kytkeä uuden yhtiön kautta sähköt kohteeseen. Muuttajille tarjolla on muutto sopimuksia, mutta niidenkin kytkeytyminen edellyttää, ettei kohteessa ole sillä hetkellä sopimusta. Kokonaisuudessaan purku ja kytkentä vievät muutaman arkipäivän. Sähkösopimuksen tekemisen yhteydessä on mahdollista sopia myös sopimuksen alkamisajankohdasta, tämä on hyvä vaihtoehto silloin kun sopimuksen tekee ennen muuttoa, näin sopimus on voimassa muutto päivänä. Sähköyhtiön vaihtuminen ei näy käyttäjän arjessa.

Suosituimmat/parhaimmat sähkösopimukset Ikaalisissa

Kuluttajan näkökulmasta paras sähkösopimus on kilpailutettu sopimus, kilpailutuksen myötä säästät jopa satoja euroja vuodessa. Edullinen sähkösopimus mahdollistaa sähkön käytön ilman sähkön käyttö tottumuksien muuttamista. Summarum.fi vertailu palvelumme antaa sinulle heti hakemisen jälkeen tarjoukset edullisista sähkösopimuksista eri sähköyhtiöiltä, valitse vain itsellesi parhain. Vertailua tehdessäsi huomioi tarjottu sähkön hinta sekä muut mahdolliset kulut.

Muutto Ikaalisiin – sähkösopimus muuton yhteydessä

Kilpailuttaminen on kannattavaa aina muuton yhteydessä, koska osotteen muutos edellyttää uuden sähkösopimuksen tekemistä. Sähkösopmuksen kilpailuttamisen voi tehdä jo 3 kk ennen muuttamista, mikäli osoite on tiedossa. Unohduksen tai kiireen painaessa kilpailuttamisen ehtii tekemään vielä viikko ennen muuttoa. Sopimuksen tekemisen yhteydessä aseta sopimuksen voimaantulo ajankohta muutto päivälle, tällöin sähköt ovat päällä muutto hetkellä.

Suosituimmat sähköyhtiöt Ikaalisissa

Leppäkosken Sähkö Oy on 90 % kotitalouksien ja 10 % yritysten omistama yhtiö. Yhtiö vastaa sähkönsiirrosta Pirkanmaan sekä Satakunnan alueella. Sähkösopimuksen Ikaalisissa sijaitsevaan kohteeseen voi tehdä minkä tahansa sähköyhtiön kanssa, mutta itse sähkön siirrosta vastaa Leppäkosken sähkö oy. Koska sähkön siirtäjä yhtiöön ei ole mahdollista vaikuttaa, voit kuitenkin kilpailuttaa sopimuksen sähköenergian osuudelta.

Muita aiheeseen liittyviä sivuja

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Etsiessäsi sähkösopimusta, sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti myös muista palvelustamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten: Lainojen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

3 sähkönsäästövinkkiä:

 • Alenna huoneiden ja eri tilojen lämpötilaa
 • Puhdista pölyt valaisimista ja vaihda valonlähteet ledeihin
 • Pidä kodinkoneet puhtaina ja sulje aina ne laitteet, joita et käytä
Sähkön kilpailutus Pirkanmaalla
Akaa Hämeenkyrö Ikaalinen Juupajoki
Kangasala Kihniö Kuhmoinen Lempäälä
Mänttä-Vilppula Nokia Orivesi Parkano
Pirkkala Punkalaidun Pälkäne Ruovesi
Sastamala Tampere Urjala Valkeakoski
Vesilahti Virrat Ylöjärvi