Sähkösopimus heti voimaan – näin onnistut!

Tee sähkösopimus muutamassa minuutissa. Sähkösopimus on voimassa heti.

Kilpailuta sähkösopimukset

Ladataan..
Ladataan lomaketta..

Kilpailuta sähkösopimukset

Vertaa ja kilpailuta sähkösopimukset maksutta


Vertailun tekeminen on helppoa ja nopeaa


Saatavilla lukuisia vihreitä sähkösopimuksia

Summarum Mediassa

Sirpa
Sirpa
2021-06-06
Vahvistettu
saldo-limiitti on hyvä vaihtoehto arjen yllättäviin tarpeisiin
janina
janina
2021-05-10
Vahvistettu
Hakemuksen tekeminen oli helppoa ja päätös tuli nopeasti. Miinusta kuitenkin tulee siitä, että hakemusta tehtäessä sivu jumitti välillä.
Leena Rajala
Leena Rajala
2021-05-06
Vahvistettu
Infoa tuli jatkuvasti 👍. Ihan mukavasti meni koko ajan
Pauli Saarnisto
Pauli Saarnisto
2021-04-29
Vahvistettu
Hyvin selkeä,ja johdonmukainen
Pirjo
Pirjo
2021-04-28
Vahvistettu
Lainanhaku Hakuprosessi sujui mutkattomasti ja nopeasti.
Bogel Jari
Bogel Jari
2021-04-23
Vahvistettu
Oletin menettelyä hankalammaksi, kaikki meni mielestäni hyvin, olen tyytyväinen
Nina Leppänen
Nina Leppänen
2021-04-07
Vahvistettu
Lainan saanti Kokemus pelkästään positiivinen. Sain lainan sujuvasti.
PP
PP
2021-03-31
Vahvistettu
Palvelu oli erittäin sujuvaa ja rahat tulivat tilille todella nopeasti. Asiakaspalvelu oli ystävällistä.😊
Jorma Saloranta
Jorma Saloranta
2021-03-08
Vahvistettu
sai oikean osoitten mistä kysyä lainaa ja sain sen kiitos
Seija Lindgren
Seija Lindgren
2021-03-01
Vahvistettu
Palvelu nopeaa ja asiallista. Helppo selkoinen teksti ja helppi ymmärtää. Kiitos palvelusta.

Sähkösopimus heti voimaan – näin se onnistuu

Elämässä voi tulla vastaan tilanne, jossa sinun on saatava sähkösopimus voimaan heti. Tämä voi johtua esimerkiksi siitä, että olet yllättäen muuttanut, tai unohtanut muuton yhteydessä irtisanoa sopimuksesi tai siirtää vanhan sopimuksesi uuteen osoitteeseen. Kerromme myös tällä sivulla, kuinka voit saada sähköyhteydet viikonloppuna.

Sähkösopimuksen pystyy tekemään netissä karkeasti kahdella eri tavalla:

Kilpailuta sähkösopimus Kilpailuta sähkösopimuksesi kätevällä nettilomakkeella 5 minuutissa. KILPAILUTA SÄHKÖ

Jälkimmäisessä prosessi etenee siten, että etsit verkosta sopivan sähköyhtiön ja olet sen asiakaspalveluun yhteydessä joko chatin kautta tai puhelimitse. Tässä kohtaa sähkön toimittaja tarvitsee ainoastaan osoitteesi ja päivämäärän, jolloin sähköt tulisi yhdistää kyseiseen osoitteeseen. Sähkösopimuksen sisällöstä neuvottelemisen ja muut asiat voit jättää myöhemmälle.

Suurin osa suurimmista suomalaisista sähköyhtiöistä kykenee luomaan yhteyden jo noin kolmen työpäivän kuluessa. Jos tarvitset yhteyden aiemmin, sinun kannattaa lukea tämä artikkeli loppuun. Tapauksissa, joissa uusi osoite on jo kytketty sähköverkkoon, sinun täytyy vain siirtää oma sopimuksesi tähän osoitteeseen. Tämä hoituu helposti yleensä saman vuorokauden aikana.

Sähkösopimus heti muun muassa näissä tilanteissa…

  1. Kun kyseessä on kiireellinen muutto
  2. Sähkösopimuksen tekeminen on jäänyt viime tinkaan
  3. Yritys muuttaa uusin toimitiloihinı

Sähkösopimuksen aktivoituminen riippuu sähköyhtiöstä

Sähköyhtiöstä ja -sopimuksesta riippuen sähkösopimus voi tulla voimaan muutaman arkipäivän aikana. Saatat esimerkiksi olla sähkösopimuksen tarpeessa kiireellisesti, jos eteesi on sattunut esimerkiksi kiireellinen muutto. Jos asunnossa on jo sähköyhteys, voit ilman erillisiä kuluja tehdä itsellesi uuden sähkösopimuksen ja ottaa sen nimiisi. Tämä onnistuu ilman erillisiä kuluja siksi, että sähköyhtiö ei joudu kytkemään sähköjä erikseen.

Jos kiireellinen muuttosi osuu esimerkiksi viikon alkuun, voit kätevästi sopia sähköjen kytkemisen päälle heti seuraavana arkipäivänä. Jos kuitenkin käy niin, että muutat viikon loppupuolella, eli muutto osuu esimerkiksi perjantaille tai lauantaille, et voi hyödyntää tavallista muuttotilausta. Tässä tapauksessa jotkin yhtiöt tarjoavat pikamuuttoa, tai muuten joudut odottamaan maanantaihin.

Toistaiseksi voimassa oleva sopimus

Toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella tarkoitetaan sähkösopimusta, joka on voimassa niin kauan, kunnes asiakas sen irtisanoo. Irtisanomisaika on pääsääntöisesti noin 14 vuorokautta eli kaksi viikkoa. Toistaiseksi voimassa oleva sopimus ei siis ole irtisanottavissa hätäisesti.

Kiireisen muuton osuessa kohdalle voit joko siirtää tämän uuteen osoitteeseen, tai muuten lisämaksusta vaihtaa uuteen sopimukseen. Tästä täytyy kuitenkin neuvotella erikseen oman sähköyhtiösi kanssa.

Määräaikainen sopimus

Määräaikaisella sähkösopimuksella tarkoitetaan sopimustyyppiä, jossa sähkön hinta pysyy vakaana koko määräajan. Määräaikaisen sopimuksen voi siirtää uuteen osoitteeseen tekemällä muuttoilmoituksen netissä tai puhelimitse. Näin sopimus jatkuu samaan hintaan uudessa asunnossa. Määräaikaisen sopimuksen voi irtisanoa muuton sattuessa. Yleistietoa sähkösopimuksen irtisanomisesta saat tämän linkin kautta. 

Oli sinulla minkälainen sopimus tahansa, suosittelemme kuitenkin aina keskustelemaan siitä suoraan, reilusti ja rehellisesti sähköyhtiön kanssa hyvissä ajoin.

Uusi sopimus

Jos sinulla ei ole siirrettävää sopimusta, tai olet irtisanonut sopimuksesi, voit tehdä uuden sopimuksen hyvinkin nopealla varoitusajalla. Pääsääntö on se, että sähkösopimus on tehtävissä heti, mutta sähkön kytkemiseen voi yhtiöstä riippuen mennä 2-3 arkipäivää. Suurimmalla osalla sähköyhtiöistä on kuitenkin viikonloppupäivystys, jolloin sinun on mahdollista saada sähkösopimus voimaan heti pientä lisämaksua vastaan.

Lue lisää erilaisista sähkösopimuksista

Poikkeustilanteet sähkövirran aktivoinnissa

Kun tarvitset sähköä kiireellisesti ja se täytyy kytkeä nopeasti, voit soittaa sähköyhtiöiden erilaisiin päivystyspuhelimiin. Näin sähkösopimus tulee heti voimaan, ja saat virtaa kotiisi tai toimistoosi saman vuorokauden tai seuraavan arkipäivän kuluessa.

Muistathan kuitenkin, ettei kaikilla sähköyhtiöillä ole vielä päivystävää puhelinta. Lisäksi, jos tarvitset sähköt nopeasti, voi olla, ettet saa itsellesi sopivinta sähkösopimusta.

Sähköyhtiöt laskuttavat aina kuukauden 1. päivästä kuukauden viimeiseen päivään, joten maksat aina kuukauden sähkönsiirtomaksut, vaikka sähkön kytkentä olisikin tapahtunut vasta kuukauden loppupuolella.

Sähkösopimus samana päivänä

Jos sähköt on saatava kytkettyä samana päivänä, kutsutaan tätä pikapalveluksi. Tämä on usein tarpeessa silloin, kun uudessa asunnossa ei ole lainkaan sähköjä, eli sähköjä ei ole kytketty. Näin voi olla, jos asunto on uusi, tai se on ollut tyhjänä jonkin aikaa.

Pikakytkentä on mahdollista usein suurimpien sähköyhtiöiden kanssa. Tähän kuitenkin vaikuttaa myös se, missä asunto sijaitsee, sekä minkälaiset paikalliset verkkoyhtiöt alueella on. Pikakytkentä kannattaa hoitaa yleensä arkena, heti aamusta. Tämän jälkeen voi olla, ettei sähkösopimusta pysty vahvistamaan saman päivän aikana

Pikakytkentä kannattaa aina hoitaa puhelimitse, eikä lähetellä yhteydenottolomakkeita. Jos tai kun pikakytkentä onnistuu samalle päivälle, sinun kannattaa varautua noin 50-150 euron maksuihin verkkoyhtiöstä riippuen. Monet sähköyhtiöt puhuvat tässä kohtaa pikamuutosta, mitä ei silloin ole mahdollista hoitaa viikonloppuna.

Sähkösopimus viikonloppuna

Hyvin harvoin sähkön kytkentä onnistuu viikonloppuna. Voi kuitenkin olla, että entisellä asukkaalla on edelleen yhteydet asuntoon, jolloin sinulla on virtaa käytössäsi viikonlopun yli. Tästä voit soittaa sähköyhtiölle ja kysyä tilanteesta. Muuten kuitenkin pääsääntö on, että sähköyhtiölle ilmoitetaan ainakin kaksi viikkoa ennen muuttoa. Näin sähköt saadaan kytkettyä myös viikonloppuna, kunhan sähköyhtiö on tietoinen asiasta.hoitaa sähköasiat, ja muutto sattuu osumaan juuri viikonlopulla, edessäsi saattaa olla ikävä yllätys. Älä kuitenkaan luovuta, sillä sijainnistasi ja muuttotilanteestasi riippuen voi olla, että virta on kytketty, ja voit aloittaa maanantaina sähköasioiden hoitamisen ja viimeistelyn.

Kilpailuta sähkösopimus Kilpailuta sähkösopimuksesi kätevällä nettilomakkeella 5 minuutissa. KILPAILUTA SÄHKÖ

Usein kysyttyä

Kuinka nopeasti sähkösopimuksen saa voimaan?
Sähkösopimus voidaan sähköyhtiöstä riippuen laittaa voimaan joko heti, seuraavana arkipäivänä, tai seuraavan kolmen työpäivän kuluessa. Pääsääntö kuitenkin on, että ilmoitat asiasta sähköyhtiölle noin kahden viikon varoitusajalla. Näin varmistat sujuvat kaupat, ja voit tutustua erilaisiin, sinulle sopiviin sähkösopimuksiin.
Missä tapauksissa sähkösopimuksen tarvitsee heti?
Jos esimerkiksi olet muuttamassa, tai sähkösopimuksen teko on jäänyt viime tippaan. Suomalaiset sähköyhtiöt tarjoavat hätäpalveluja, joiden avulla sähköt voidaan kytkeä hyvinkin lyhyellä varoitusajalla.
Täytyykö minun varautua lisämaksuihin?
Kun jätät asiat viime tippaan, sinun on syytä varautua jonkinnäköisiin lisämaksuihin. Pikakytkentä saman päivän aikana (erityisesti viikonloppuisin) voi maksaa noin 50-150 euroa.