Pörssisähkön hinta 7 vuorokauden keskiarvo 28 vuorokauden keskiarvo
0,27 snt/kWh 0,83 snt/kWh 3,52 snt/kWh

Sähkösopimus Hamina

Ladataan lomaketta..

Sähkösopimus Haminaan

Oletko muuttamassa vai asutko jo Haminassa? Jos tilanteesi on tämä saatat olla kiinnostunut sähkön hinnasta. Sähkö on tärkeä osa arkeamme ja sen avulla saadaan esimerkiksi kodinkoneet toimimaan ja valaistusta kotiin. Esimerkiksi pakastin, jääkaappi ja hella tarvitsevat sähköä, jonka lisäksi puhelimen lataukseen tarvitaan sähköä.

Paikalliset sähköverkkoyhtiöt vastaavat alueella sähkön siirrosta ja siirtoyhtiötä ei voi kilpailuttaa. Tehdessäsi sopimuksen, siirtosopimus tulee aina mukana kun solmitaan sopimus itse sähköstä. Sopimuksen tekijän ei siis tarvitse tehdä erikseen sähkönsiirtosopimusta.

Voit valita, millaista sähköä ja keneltä toimittajalta sitä haluat. Aina välttämättä parhaimman tarjouksen antanut sähköyhtiö on sinulle edullisin valinta. Sähkön hinta on ollut nousussa pitkään maailmalla sen tilanteen takia, joten käyttösopimukset voi ja kannattaa kilpailuttaa säännöllisesti. Kilpailutus on sopimuksen tekijälle helppoa sekä nopeaa.

Kilpailuta ja vertaile Haminan sähköyhtiöt sekä sähkösopimukset

Jos haluat kilpailuttaa sähkösopimuksen, sen tekeminen onnistuu sivujemme kilpailutustyökalun avulla helposti ja vaivattomasti. Sinun tarvitsee syöttää alustaan postinumeron, arvion rakennustyypistä ja sähkön kulutuksestanne. Tämän jälkeen pystyt heti näkemään, millaisia sopimuksia omalla alueellasi on tarjota. Lisäksi voit myös vertailla Haminan alueen sähkösopimuksia helposti ja kätevästi.

Millaisia sähkösopimuksia on?

Erilaisia sähkösopimustyyppejä on tarjolla moneen lähtöön. Kun teet sopimuksista vertailua, kannattaa kiinnittää huomiota siihen kuinka usein sähkön hintaa voidaan sopimuksen perusteella tarkastaa. Kiinteähintainen sekä määräaikainen sopimus tuo yleensä vakautta sähkölaskuun.

Mitä eri sähkösopimukset tarkoittaa?

Pörssisähkö perustuu aina pörssihintaan. Pörssissä laskettavan sähkön hinta vaihtelee tällöin tunneittain ja hinta voi olla yhtäkkiä korkeakin. Tarkasteltaessa kokonaiskustannuksia, ne monesti tasaantuvat jo muutamassa päivässä ja koska spot-sopimus tarkistetaan kuukausittain, se voi ollakin kilpailukykyinen.

Toiseksi toistaiseksi voimassa olevat sähkösopimukset voivat olla jollekin järkevä valinta. Yleensä ne voivat olla ensimmäisen kuukauden osalta edullisia, mutta sen jälkeen kalliita, jos sähkön hintaan kohdistuukin korotuspaineita. Sähkön tuotantoon ja siten hintaan voi vaikuttaa esimerkiksi erilaiset sääolosuhteet.

Kiinteän hinnan pakettisopimukset ovat myös mahdollisia, jolloin sähkölaskun hinta on aina sama tiettyyn kuukauteen asti. Tämänkaltainen sopimus voi olla esimerkiksi hyvä sopimus kerrostaloon, sillä siellä sähkönkulutus on melko vakio sekä helposti ennakoitavissa.

Edullinen sähkösopimus Haminaan netistä

Sähkösopimuksesi kilpailuttaminen kannattaa yleensä aina, koska kilpailuttamalla sähköyhtiöt löydät edullisimmat sähkösopimukset Haminan alueelta. Kilpailutuksen tekeminen vie sinulta vain muutaman minuutin verran aikaa. Itse vertailun tekemiseen eri sähköyhtiöistä voi kulua enemmän aikaa, mutta kyseiseen vaiheeseen kannattaa käyttää aikaa ja tehdä se huolella. Tämä mahdollistaa sinulle itsellesi mahdollisimman edullisen sopimuksen. Jos tarjolla on esimerkiksi edullinen määräaikainen sopimus, se voi olla hyvä vaihtoehto talouteenne, koska määräaikaiseksi tehdyssä sopimuksessa hinta ei nouse määräaikana laisinkaan.

Kun jaksat panostaa vertailuun ja tehdä sen, voit löytää itsellesi mieluisen sähkösopimuksen. Sitten kun sopivan kuuloinen tarjous on löytynyt, on sähkösopimus helppo tehdä netin avulla. Sopimusta tehdessäsi sinulta tullaan kysymään henkilötietoja ja esimerkiksi käyttöpaikkanumeroa. Aina käyttöpaikkanumeron tieto ei ole tiedossa, mutta se ei silti estä sopimuksen tekemistä. Tämän tiedon lisääminen on mahdollista jälkikäteen, sillä säähköyhtiöt voivat hakea sen antamasi tarkan osoitteen perusteella myöhemminkin.

Sähkösopimus heti voimaan Haminaan

Yleensä tyypillisesti sähkösopimus astuu voimaan 2 viikon jälkeen itse sopimuksen solmimisesta. Syynä yleensä tämänkaltaiseen on se, että odotetaan kuluttajansuojalain viimeisen reklamaatiopäivään asti. Sopimus voidaan asettaa voimaan kuitenkin myös heti, jos sen tekeminen on jäänyt vaikkapa viime tippaan esimerkiksi muuttojuttujen takia. Pikakytkennästä voi koitua sinulle hieman lisäkuluja, mutta yleisesti sopimuksen alkamisajan voi määritellä itse.

Suosituimmat ja parhaimmat sähkösopimukset Haminassa

Haminassa on monia hyviä sekä toimivia sähköyhtiöitä ja suosituimmasta sähkösopimuksesta käydäänkin tiukkaa kilpailua. Ei ole olemassa yhtä ainoaa oikeaa ja parasta sähköyhtiötä. Syy tähän johtuu siitä, koska joku sopimus voi olla paras vaihtoehto sähkölämmitteisessä omakotitalossa, mutta se voi olla kallis ja toimimaton sopimus esimerkiksi jollekin, joka asuu opiskelija-asunnossa.

Hinnan lisäksi voidaan vertailukohtana usein käyttää myös sähkön tuotantotapaa. Esimerkiksi uusittuja energiaratkaisuja sisältävät sopimukset ovatkin nostaneet suosiotaan myös Haminan alueella.

Muutto Haminaan – sähkösopimus muuton yhteydessä

Oletko suunnitellut lähiaikoina muuttavasi Haminaan? Kun muutat, on tärkeää muistaa muuton yhteydessä siirtää sähkösopimus uuteen kotiin, jotta voidaan välttyä ikäviltä yllätyksiltä. Muutto Haminaan tai Haminan alueen sisällä on hyvä ajankohta kilpailuttaa oma sähkösopimus, vaikka vanha tehty sopimus olisi määräaikainen. Määräaikaisen sopimuksen pystyy lopettamaan muuton yhteydessä muuttopäivään, jos olet kilpailutuksessa löytänyt paremman sopimuksen.

Uudessa kodissa sähkön kulutuksen määritteleminen voi olla haastavaa. Etenkin, jos muutetaan esimerkiksi kerrostalosta omakotitaloon. Tämänkaltaisessa esimerkkitilanteessa sähkönkulutus todennäköisesti tulee lisääntymään. Kilpailutustyökalumme avulla asuintalon tyypin mukaan pystyt helposti arvioimaan taloutenne sähkönkulutusta. Sinun tulee huomioida, että arvio on suuntaa antava ja se perustuu yleiseen laskettuun kulutukseen asuintalotyypissä.

Suosituimmat sähköyhtiöt Haminassa

On mahdotonta sanoa, mikä olisi suosituin sähköyhtiö Haminan alueella. Käyttösähkön osuuden voi tilata mistä tahansa Suomesta, joten tähän on mahdotonta antaa vastausta. Haminassa toimii kuitenkin erilaisia sähköyhtiöitä kuten Haminan Energia ja Kymenlaakson sähkö.

Muita aiheeseen liittyviä sivuja

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Etsiessäsi sähkösopimusta, sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti myös muista palvelustamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten: Lainojen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

3 sähkönsäästövinkkiä:

  • Alenna huoneiden ja eri tilojen lämpötilaa
  • Puhdista pölyt valaisimista ja vaihda valonlähteet ledeihin
  • Pidä kodinkoneet puhtaina ja sulje aina ne laitteet, joita et käytä
Sähkön kilpailutus Kymenlaaksossa
Hamina Kotka Kouvola
Miehikkälä Pyhtää Virolahti