Pörssisähkön hinta 7 vuorokauden keskiarvo 28 vuorokauden keskiarvo
5,5 snt/kWh 7,42 snt/kWh 9,21 snt/kWh

Sähkösopimus Hämeenlinna

Ladataan lomaketta..

Sähkösopimus Hämeenlinnaan

Kilpailutamme sähkösopimukset Hämeenlinnassa. Löydä hintavertailumme avulla edullinen sähkösopimus Hämeenlinnaan ja tee sähkösopimus helposti netissä.

Hämeenlinnaan on paljon sähköyhtiö vaihtoehtoja valittavana sähkösopimusta tehdessä. Myös Hämeenlinnaan kuten kaikkiin muillekkin suomalaisille paikkakunnille sähkösopimus on mahdollista tehdä kaikista Suomalaisista sähköyhtiöistä. Sähköyhtiöitä on tarjolla useita, samoin kuin erilaisia yhtiöiden tarjoamia sähkösopimuksia. Koska valikoimaa on runsaasti löytyy varmasti myös sinun tarpeisiin sopiva sopimus.

Kilpailuta ja vertaile sähkösopimukset ja sähkön hinta Hämeenlinnassa

Paras sähkösopimus on hyvin vertailtu ja kilpailutettu ennen sopimuksen tekoa. Kilpailuttamalla saat parhaimman ja edullisimman sopimuksen sinun tarpeisiin. Kuten moni muu asia tällä hetkellä myös sähkön hinta on nousussa ja tästä syystä hyvä vertailla. Sähköyhtiöt tarjoavat sähköä eri hinnoin sopimuksesta riippuen. Vertailemalla ja kilpailuttamalla saat nopeasti usealta yhtiöltä heidän parhaimman tarjouksen.

Kilpailuta useampi sähköyhtiö

Tarjous sähkösopimuksesta kannattaa pyytää useammalta yhtiöltä ennen sopimuksen tekoa. Sähköyhtiöt tarjoavat sopimuksia eri ehdoin sekä hinnoin. Summarum palvelun kautta kilpailuttaminen tapahtuu helposti sillä yhdellä hakemuksella saat tarjouksen useasta eri sähköyhtiöstä. Hakemus täytetään omien tarpeiden mukaisesti, jolloin tarjouksetkin ovat tehty juuri sinua varten.

Kiinteä vai käyttö perusteinen sopimus?

Kiinteällä sopimuksella tiedät kuinka paljon sähkölaskusi on kuukausittain. Kiinteä kuukausihintaisia paketteja on sähköyhtiöillä eri kokoisia. Arvioi sähkönkulutuksesi aiemman kulutuksen mukaan, jotta saat valittua riittävän kokoisen paketin kohteeseen. Kiinteä hintaiset paketit sisältävät useimmiten tietyn määrän sähköä kulutettavaksi, yli menevä osuus laskutetaan erillisen hinnaston mukaisesti. Hinnastoon kannattaa tutustua etukäteen sillä yli menevästä sähköstä voidaan veloittaa enemmän per kilowatti tunti kuin pakettiin kuuluva sähkö kustantaa. Lisäksi maksat kiinteän hinnan vaikka sähkön kulutuksesi jäisi alle pakettiin valitun kulutettavan määrän. Vaihtoehtoisesti voit maksaa myös kulutus perusteisesti, tällöin luonnollisesti maksat vain siitä mitä kulutat. Sähköyhtiöt laskuttavat myös kuukausi- tai perusmaksuja itse kulutuksen lisäksi.

Edullinen sähkösopimus Hämeenlinnaan netistä

Sähköyhtiöillä on omat nettisivut, joiden kautta voi tehdä sähkösopimuksen suoraan. Tällöin kuitenkin yhtiöt tulee kilpailuttaa yhtiö kerrallaan, sillä sähköyhtiöt eivät välttämättä suoraan tarjoa samoja hintoja kuin Summarum palvelun kautta kilpailuttaessa. Lisäksi nettisivuilta voi löytää ajankohtaisia tarjouksia, jotka kannattaa hyödyntää. Nettisivuilta löytyvät tarjoukset ovat yleensä voimassa vain, kun sopimuksen tekee sähköyhtiön omien sivujen kautta.Saat kuitenkin helpommalla ja nopeammin parhaimman tarjouksen kilpailuttamalla sähköyhtiöt summarum sivustolla. Palvelumme tarjoaa sinulle välittömästi tarjouksen useammasta sähköyhtiöstä ja voit valita edullisimman ja parhaimman tarjouksen.

Sähkösopimus heti voimaan Hämeenlinnassa

Poikkeuksellisesti yleensä muuton yhteydessä sähköyhtiöt tarjoavat heti voimaan astuvia sähkösopimuksia. Heti voimaan astumisen edellytyksenä on ettei kohteessa ole voimassa sähkösopimusta. Useimmiten sähkösopimus tulee voimaa muutaman arkipäivän sisällä sopimuksen tekemisestä. Jos sijainnissa on entuudestaan sähkösopimus tulee uuden sähköyhtiön purkaa voimassa oleva sopimus ja tehdä oma siirto kohteeseen. Asiakkaalta ei edellytetä toimenpiteitä sopimuksen siirron vuoksi, sillä sähköyhtiöt hoitavat sopimusten purkamisen sekä siirtämisen itsenäisesti. Sähköyhtiön vaihtuminen ei näy arjessa kuin muuttuvana laskuttajana sekä edullisempana laskun loppusummana. Sopimusta tehtäessä on mahdollista päättää sopimuksen alkamis ajankohta.

Suosituimmat ja parhaat sähkösopimukset Hämeenlinnassa

Paras sopimus on kilpailutettu ja vertailtu sähkösopimus. Vertailu palvelumme näyttää heti hakemuksen tekemisen yhteydessä mikä on ollut alueellasi suosituin sopimus, kuitenkaan suosituin sopimus ei välttämättä ole paras sopimus, siksi vertailu kannattaa tehdä huolellisesti. Vertailussa kiinnitä huomiota sopimuksen kilowatti hintaan sekä laskutettaviin muihin kuluihin esimerkiksi sopimuksen perusmaksuun.

Muutto Hämeenlinnaan – sähkösopimus muuton yhteydessä

Sähkösopimus kannattaa kilpailuttaa heti kun tietää muutto kohteen, kuten aiemmin mainittiin voi sopimuksen voimaantulo ajankohdan asettaa halutulle päivälle. Sopimuksen voi kilpailuttaa ja tehdä 3 kk ennen muuttoa. Ajoissa tehty kilpailutus mahdollistaa, ettei tarvitse ottaa kiireessä ensimmäistä sähkösopimusta mitä tarjotaan. Kilpailuttaminen kannattaa tehdä kuitenkin viimeistään viikko ennen muuttoa.

Opiskelemaan Hämeenlinnaan – sähkösopimus opiskelijalle

Riippuen kohteesta useimmat opiskelijoille asuntoja vuokraavat ovat lisänneet sähkön vuokran hintaan, tällöin kohteeseen ei ole mahdollista tehdä sähkösopimusta tai kilpailutusta omissa nimissä. Jos sähkösopimus on kuitenkin tarpeen kannattaa kilpailutus sillä useimmiten opiskelija asunnot ovat pieniä ja niiden sähkönkulutus on matalaa. Sähköyhtiöt tarjoavat opiskelijoille suunniteltuja sopimuksia, kannattaa nämä myös vertailla, mutta useimmiten ne ovat kiinteä hintaisia sopimuksia. Kiinteä hintaiseen sopimukseen voit tutustua tarkemmin aiemmin tekstissä. Kilpailuta sähköyhtiöiden tarjoamat opiskelija sähkösopimukset sekä perus sähkösopimukset vertaile niiden kilowatti hintaa. Sähkösopimuksen kilpailuttaminen voi olla hankalaa, mikäli on ensi asunto. Tällöin kannattaa odottaa, että sähkön kulutuksesta kertyy tietoa ja tehdä kilpailutus vähän myöhemmin.

Suosituimmat sähköyhtiöt Hämeenlinnassa

Elenia vastaa sähkönjakelusta kokonaisuudessaan Hämeenlinnan alueella. Sähkösopimuksen Hämeenlinnassa voi tehdä minkä tahansa Suomalaisen sähköyhtiön kanssa, mutta itse sähkön siirrosta vastaa Elenia, eikä tähän ole mahdollista vaikuttaa. Voit siis huoletta kilpailuttaa sähköyhtiöt Summarum palvelussa ja saada edullisimman sopimuksen.

Hakemuksen tekeminen Summarum.fi kautta

Helppo ja selkeä hakemus. Kysyttävät tiedot löytyvät edelliseltä sähkölaskulta. Hakemuksen vaiheet:

  1. Täytä kohteen tiedot johon sopimus on tarkoitus tehdä. Tiedot sähkön kulutuksesta sekä nykyisestä sähkön toimittajasta löytyvät edelliseltä laskulta.
  2. Edellisen vaiheen perusteella saat tarjoukset sopivistat sähkösopimuksista.
  3. Hyväksy sopimus. Tätä varten sinun tulee täydentää omat tietosi sekä tiedot sopimuksen voimaantulo ajankohdasta. Tiedot kulkeutuvat sähköyhtiölle, jonka tarjouksen otit edellisellä sivulle.

Mikäli et saanut miellyttäviä tarjouksia, ei hätää sinun ei tarvitse tehdä saaduille tarjouksille mitään, sillä et sitoutunut tarjouksiin hakemusta tehdessäsi.

Muita aiheeseen liittyviä sivuja

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Etsiessäsi sähkösopimusta, sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti myös muista palvelustamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten: Lainojen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

3 sähkönsäästövinkkiä:

  • Alenna huoneiden ja eri tilojen lämpötilaa
  • Puhdista pölyt valaisimista ja vaihda valonlähteet ledeihin
  • Pidä kodinkoneet puhtaina ja sulje aina ne laitteet, joita et käytä