Pörssisähkön hinta 7 vuorokauden keskiarvo 28 vuorokauden keskiarvo
5,5 snt/kWh 7,42 snt/kWh 9,21 snt/kWh

Sähkösopimus Espoo

Ladataan lomaketta..

Sähkösopimus Espooseen

Kilpailutamme sähkösopimukset Espoossa. Löydä hintavertailumme avulla edullinen sähkösopimus Espooseen ja tee sähkösopimus helposti netissä.

Espoossa on yhdet suomen korkeimmista asumiskuluista, kilpailuttamalla sähkösopimuksesi voit säästää näissä kuluissa jopa satoja euroja vuodessa! Voit valita kohteen minkä tahansa Suomalaisen sähköyhtiön tarjoaman sähkösopimuksen, valinnan varaa on siis paljon ja se lisää sähköyhtiöiden välisen hinnan erot.

Kilpailuta ja vertaile Espoon sähköyhtiöt ja sähkösopimukset

Sähköyhtiöiden kilpailuttaminen voi tuntua vaikealta, mikäli kilpailutusta yrittää tehdä jokaisen sähköyhtiön sivuilla vierailemalla. Sähköyhtiöiden sivuilla on kuitenkin hyvä vierailla siltä varalta, että sivustolla on tarjolla jokin erikois tarjous, joka kannattaa ottaa huomioon kilpailutuksen yhteydessä. Usean sähköyhtiön kilpailuttaminen kannattaa kuitenkin toteuttaa Summarum kilpailutus sivustolla sillä voimme tarjoa sinulle heti edullisen tarjouksen useammasta sähköyhtiöstä. Olemme vertailleet tarjouksille sähköyhtiöiden sopimusten hintoja sekä ehtoja. Kilpailuttaminen käy helposti ja nopeasti.

Tiedätkö mistä sähköhinta koostuu?

Lopullinen sähkön hinta koostuu sähkön eri osista: sähköenergian hinnasta, sähköverosta ja sähkön siirtohinnasta. Jokainen näistä vaikuttaa ostettavaan sähkön hintaan jonkin verran ja yhdessä ne muodostavat sähkön kokonais hinnan. Kun puhutaan sähkön kilpailuttamisesta tarkoitetaan eritoten sähköenergian hinnan kilpailuttamista, koska veroja ei ole mahdollista kilpailuttaa ja siirto hinta määräytyy paikallisen siirtoyhtiön hinnan perusteella.

Edullinen sähkösopimus Espooseen netistä

Kuten aiemmin mainittiin sähköyhtiöt tarjoavat omilla sivuillaan erilaisia tarjouksia, tarjoukset ovat useimmiten voimassa uusille asiakkaille tai jos sopimus tehdään verkossa.

Kilpailuttaessasi Summarum palvelun kautta riittää, että täydennät kysytyt tiedot kertaalleen. Lopulta voit tehdä myös sopimuksen kauttamme suoraan sähköyhtiön kanssa. Palvelun käyttäminen on turvallista ja luotettavaa.

Sähkösopimus heti voimaan Espoossa

Sähkösopimukset eivät tule voimaan heti sillä niiden voimaantulo vaatii sähköyhtiöltä muutostöitä, jotka vievät muutaman arkipäivän. Muuttajille on tarjolla heti voimaan tulevia sopimuksia mikäli muutto kohteessa ei ole voimassa olevaa sopimusta. Sähkösopimuksen käyttöönottoa varten tarvitsee edellisen sähköyhtiön sopimus purkaa, jonka uusi sähköyhtiö hoitaa edellisen sopimus yhtiön kanssa. Sopimuksen purkamisen jälkeen sähköyhtiö tekee oman sopimuksensa siirron kohteeseen ennen kuin sähköt ovat käytettävissä. Kokonaisuudessaan purkaminen ja uuden sopimuksen siirtäminen kestävät muutaman arkipäivän. Sopimuksen tekeminen ennakkoon on mahdollista, jolloin voit sopia myös sopimuksen alkamis ajankohdasta. Uusi sopimus on voimassa heti sinä päivänä kun sitä tarvitaan. Sähköyhtiön vaihtuminen ei näy loppu käyttäjälle.

Suosituimmat ja parhaat sähkösopimukset Espoossa

Paras sähkösopimus on kilpailutettu ja edullinen sopimus, jolla on mahdollista säästää satoja euroja vuodessa sähkökuluissa. Edullinen sähkösopimus mahdollistaa sähkön käytön ilman, että sähkön käyttöä tarvitsee alkaa muuttamaan. Summarum.fi palvelumme antaa heti tarjoukset edullisista sähkösopimuksista eri sähköyhtiöiltä, sinun tehtäväsi on valita itsellesi parhain sopimus. Ota huomioon vertailussa tarjottu sähkön hinta sekä muut laskutettavat kulut.

Muutto Espooseen – sähkösopimus muuton yhteydessä

Kilpailuttaminen kannattaa muuton yhteydessä, koska muuttaminen edellyttää uuden sähkösopimuksen tekemistä uuteen osoitteeseen. Kilpailuttamisen voi tehdä jo 3 kk ennen muuttamista mikäli muutto kohteen osoite on tiedossa. Kiireen kuitenkin painaessa kilpailuttamisen ehtii tekemään vielä viikko ennen muuttoa. Laita sopimuksen yhteydessä myös sopimuksen alkamis ajankohta muutto päivälle, tällöin sähköt ovat päällä muutto hetkellä eikä sopimuksesta koidu kuluja ennen aloitus päivää.

Opiskelemaan Espooseen – sähkösopimus opiskelijalle

Opiskelijan sähkön käyttö on useimmiten pientä, koska kyseessä on opiskelija voi kiinteä hintainen sopimus olla hyvä vaihtoehto oman talouden hallinnan ja budjetoinnin kannalta. Kiinteä hintainen sopimus mahdollistaa, että kuukausittaisen laskun loppusumma on entuudestaan tiedossa.

Huomioi kuitenkin sopimusta tehdessä, että kiinteä hintaisen sopimuksen sähkön hinta on yleensä kalliimpi kuin kulutuksen mukaan laskutettavasssa sopimuksessa. Opiskelijoille tarkoitetut sähkösopimukset on hyvä myöskin kilpailuttaa. Kilpailuttamisessa tulee huomioida tarjoukseen sisältyvä kuukausittainen sähkön määrä sekä kuukausi hinta ja ehdot.

Suosituimmat sähköyhtiöt Espoossa

Caruna Espoo on Carunan omistavat suomalainen eläkevakuutusyhtiö Elo (7,5 %) sekä kansainväliset sijoittajat KKR (40 %), Ontario Teachers’ (40 %) ja AMF (12,5 %). Yhtiö vastaa sähkönsiirrosta kokonaisuudessaan Espoon alueella. Sähkösopimuksen Espoossa sijaitsevaan kohteeseen voi tehdä minkä tahansa sähköyhtiön kanssa, mutta itse sähkön siirrosta vastaa Caruna Espoo, eikä tähän ole mahdollista vaikuttaa. Voit kuitenkin kilpailuttaa sähköyhtiöt kauttamme ja löytää edullisimman vaihtoehdon.

Kilpailuta useampi sähköyhtiö kerralla

Hakemus on helppo ja nopea, hakemuksen täyttämistä varten tarvitset edellisen sähkölaskusi sekä tiedot sopimus kohteesta. Mitä tarkemmin pystyt määrittelemään käytetyn energia määrän kohteessa sitä tarkemman ja paremman tarjouksen palvelumme pystyy sinulle antamaan. Energian kulutuksen voi tarkistaa edelliseltä sähkölaskulta.

Hyväksy edullinen sähkösopimus ja nauti edullisesta sähköstä

Sopimuksen tekemminen palvelumme kautta on helppoa ja nopeaa. Kun olet täyttänyt alussa tiedot ja saanut tarjoukset, saadessasi sopivan tarjouksen palvelussamme voitsirityä hakemuksen kolmanteen vaiheeseen ja muodostaa sopimuksen. Sopimuksen muodostusta varten sinun tulee täydentää vielä omat henkilötietosi. Tiedot välitetään valtisemallesi sähköyhtiölle. Lopuksi vain nautit edullisesta sähköstä ja säästetyistä rahoistasi. Palvelun käyttäminen vie sinulta vain minuutteja.

En saanut miellyttäviä tarjouksia

Joskus kuitenkaan emme välttämättä pysty tarjoamaan edullisempaa sopimusta mikä sinulla jo on. Voit jättää kilpailutukset koska tahansa kesken ja mikä parasta palvelumme käyttö ei velvoita sopimuksen tekemistä kilpailutuksen yhteydessä sekä palvelun käyttö on kokonaan ilmaista. Toivomme kuitenkin, että tulet kilpailuttamisen pariin sivustollemme kun sähkön kilpailutus on jälleen ajankohtaista. Sivustollamme voit kilpailuttaa myös muita palveluita.

Muita aiheeseen liittyviä sivuja

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Etsiessäsi sähkösopimusta, sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti myös muista palvelustamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten: Lainojen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

3 sähkönsäästövinkkiä:

  • Alenna huoneiden ja eri tilojen lämpötilaa
  • Puhdista pölyt valaisimista ja vaihda valonlähteet ledeihin
  • Pidä kodinkoneet puhtaina ja sulje aina ne laitteet, joita et käytä