Nordic Green Energy – puhdasta energiaa, pohjoismaista osaamista

Kotimainen Nordic Green Energy on yhä tutumpi nimi Suomen energimarkkinoilla. Minkälaisesta sähköyhtiöstä on kyse ja mitä se tarjoaa asiakkaalleen? Me kerromme.

Kilpailuta sähkösopimukset

Ladataan..
Ladataan lomaketta..

Kilpailuta sähkösopimukset

Vertaa ja kilpailuta sähkösopimukset maksutta


Vertailun tekeminen on helppoa ja nopeaa


Saatavilla lukuisia vihreitä sähkösopimuksia

Summarum Mediassa

Taustatietoa kotimaisesta sähköyhtiöstä

Nordic Green Energy on suuren norjalaisen Troms Kraft -yhtiön omistuksessa oleva uusiutuviin energianlähteisiin keskittyvä sähköyhtiö, joka toimii myös Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa. Yhtiö rantautui Suomeen avaamalla sivuliikkeen toimiston Vaasaan vuonna 2008, josta lähtien yritys on palvellut yli 70 000 yksityisasiakasta ja 10 000 yritysasiakasta. Nordic Green Energy on aktiivisesti hakeutunut mukaan myös julkisen sektorin hankkeisiin ja julkisten asiakkaiden määrä yhtiön mukaan onkin jo yli 200.

Kaupparekisteriin yhtiö on merkitty nimellä Switch Nordic Green AB Filial Finland. Yhtiön liikevaihto on ollut Suomessa noin 60 miljoonaa euroa ja se on työllistänyt yli 40 henkilöä, jotka työskentelevät täyttääkseen yhtiön asiakaslupaukset, joita ovat:

Asiakastyytyväisyys

Jatkuva asiakastyytyväisyyden mittaus asiakaspalvelun laadun, laskutuksen, viestinnän ja yleisen tyytyväisyyden suhteen on tärkeä osa Nordic Green Energyn toimintaa. Yhtiö haluaa kehittää palvelujaan asiakkaiden toiveita kuunnellen. Asiakastutkimusten mukaan yhtiön asiakastyytyväisyys on erittäin korkealla tasolla: 94% tyytyväisiä palveluihin, 96% pitää yhtiötä luotettavana ja 95% pitää sähkölaskuaan selkeänä.

Hintalupaus

Nordic Green Energyn lupaus on tarjota asiakkailleen alkuperämerkittyä sähköä edullisesti, minkä vuoksi yhtiön välityspalkkiot esimerkiksi pörssisähkössä ovat olleet markkinoiden edullisimmasta päästä. Yhtiö haluaa olla edullinen, vastuullinen ja vaivaton valinta asiakkailleen.

Nordic Green Energyn välittämää sähköä voi ostaa mihin tahansa (pl. Ahvenanmaa) käyttökohteeseen Suomessa – asuntoon Helsingissä tai vaikka mökille, joka sijaitsee Kuopiossa. Yhtiö tarjoaa asiakkailleen myös aurinkopaneeleja osana kestävän kehityksen strategiaansa.

Nordic Green Energyn sopimukset kotitalouksille

Kotitalouksille on tarjolla kattava valikoima sähkösopimuksia. Asiakas voi valita määräaikaisen, pörssisähkön tai esimerkiksi kuukausittain tarkistettavan sähkösopimuksen. Energialähteet Nordic Green Energyllä ovat uusiutuvia, ja sähkösopimuksiin on saatavana myös Suomen Luonnonsuojeluliiton suosittelema EKOenergia, joka takaa puhtaan sähkön alkuperän. Halutessaan voi valita myös niin sanotun energiapaketin, joka sisältää tietyn määrän sähköä kiinteään hintaan.

Sähkösopimuksen tekeminen Nordic Green Energyn verkkosivujen kautta tapahtuu nopeasti ja selkeiden vaiheiden kautta:

  1. Alkuun valitaan käyttökohde (kerrostaloasunto, mökki, omakotitalo tai muu), johon sähkösopimusta ollaan valitsemassa.
  2. Tämän jälkeen asiakas valitsee käyttökohteessa käytettävän sähkön mittaustavan: Yleissähkö, Yö&Päivä- tai Kausisähkö. Halutessaan voi antaa sähkön vuosikulutusarvion, mikä auttaa asiakasta arvioimaan omaa sähkölaskun summaa.
  3. Seuraavassa vaiheessa asiakas pääsee vertailemaan sopimustyyppejä, sähkön alkuperää ja niiden hintoja sekä valitsemaan niistä itselleen mieluisimman. Maksullisina lisävaihtoehtoja Nordic Green Energyllä on tarjolla Vaihto-oikeus, jolla asiakas voi vaihtaa sähkösopimuksen yhden kerran sopimuskauden aikana sekä mahdollisuus valita EKOenergia.
  4. Sopimuksen tekeminen viimeistellään täyttämällä omat asiakastiedot järjestelmään. Sopimuksen tekeminen onnistuu täyttämällä itse sopimuslomakkeen tiedot tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun, joka auttaa myös kaikissa sähkösopimuksiin liittyvissä kysymyksissä.

Sähkösopimukset

Sopimusten hintoja vertaillessa kannattaa ottaa huomioon, mistä tekijöistä sähkösopimuksen hinta muodostuu. Onko kuukausimaksua? Miten sähkön alkuperä vaikuttaa? Edullisempi hinta saattaa tarkoittaa vähemmän ekologista alkuperää. Nordic Green Energyn vaihtoehdot ovat fossiilittomia, mutta ekologistenkin vaihtoehtojen välillä on eroja. Vesivoimalla tuotetun sähkön hinta ja ympäristövaikutus eroaa jonkin verran verrattuna esimerkiksi tuuli- ja aurinkovoimalla tuotettuun sähköön. Nämä asiat kannattaa ottaa huomioon sähkösopimuksen valinnassa. Nordic Green Energyn sopimustyypit ovat:

Energiapaketit – sähköä kiinteään hintaan

Sähkösopimusten lisäksi asiakas voi valita määräaikaisen Nordic Green Energyn S-, M- tai L-kokoisen energiapaketin. Tämän vaihtoehdon avulla asiakas tietää tasan tarkkaan ennakkoon oman sähkölaskun suuruuden, eikä sähkön hinnan vaihteluista tarvitse huolehtia. Energiapaketin valitseminen edellyttää kuitenkin käyttökohteen vuosittaisen sähkönkulutuksen arviointia, sillä pakettihinta sisältää tietyn määrän sähköä, ja mikäli kulutus ylittää sopimuksen määrän, asiakas maksaa kohtuullista lisähintaa yli menevältä sähköltä. Tarkistathan sopimuksesta ajankohtaiset hinnat, sopimuksen kattavan sähkön määrän sekä määräaikaisuuden pituuden.

Energiapakettien hinnat vaihtelevat noin 13 eurosta 30 euroon ja sähkön määrät 2000 kilowattitunnista 6000 kilowattituntiin. Näitä sopimuksia voidaan suositella pienistä kerrostaloasunnoista pieniin rivitalo- ja paritaloasuntoihin. Otathan kuitenkin selvää käyttökohteesi vuosikulutuksesta, sillä neliömäärät eivät kerro koko kuvaa!

Kilpailuta sähkösopimus Kilpailuta sähkösopimuksesi kätevällä nettilomakkeella 5 minuutissa. KILPAILUTA SÄHKÖ

Uusiutuva energia ja vastuullisuus

Kaikki kotitalouksille Nordic Green Energyn toimittama sähkö on 100% uusiutuvista energialähteistä eli se on tuotettu vesi-, tuuli- ja aurinkovoimaloiden avulla. Vastuullisena yhtiönä Nordic Green Energy on linjaustensa mukaisesti jättänyt fossiiliset energiamuodot sekä ydinvoiman pois valikoimastaan. Nordic Green Energyn valikoimassa sähkön alkuperä on varmistettu Euroopassa käytetyn Guarantee of Origin -järjestelmän käytänteiden mukaisesti.

Vastuullisuutta lisäävänä tekijänä valikoimasta löytyy lisäpalveluna EKOenergia -ympäristömerkittyä sähkön alkuperä, jolla asiakkaat voivat osallistua ilmastotalkoisiin. Tämän Suomen Luonnonsuojeluliiton suositteleman EKOenergian valinnut asiakas tukee samalla ilmastorahastoa, jolla rahoitetaan muiden muassa uusiutuvan energian projekteja.

Nordic Green Energy haluaa kuunnella kokemuksia sähkömarkkinoilta, minkä vuoksi se ei hyväksy aggressiivista tai harhaanjohtavaa markkinointia. Läpinäkyvyys ja reilut toimintamallit ovat osa yrityksen toimintaa kuten myös asiakkaiden kannustaminen vihreiden valintojen tekemiseen. Yhtiö on osoittanut tukensa sademetsien uudelleen metsittämisprojekteissa, ja kompensoi ilmastovaikutuksensa Plan Vivo ja Gold Standard -sertifioidussa projektissa.

Yhtiölle on myönnetty korkein UC GOLD -luottoluokitus (HIGHEST CREDITWORTHINESS by UC).

Asiakaspalvelu – nopeaa ja luotettavaa

Nordic Green Energy tarjoaa asiakaspalveluaan verkkosivuillaan, puhelimitse sekä sähköpostitse. Yhtiön sivuilla on kattavat oppaat sähkömarkkinoiden maailmaan, alan sanastot ja ajankohtaisimmat blogikirjoitukset tarjoavat asiakkaalle vastauksia mahdollisiin kysymyksiin. Jos jokin mietityttää, niin puhelinvaihde palvelee asiakasta ja email-yhteydenottoihin yritys lupaa vastaavansa mahdollisimman pian, viimeistään kuitenkin kolmen vuorokauden sisällä.

Puhelinasiakaspalvelu on edullinen, sillä palvelusta peritään ainoastaan paikallisverkko-/matkapuhelumaksu.

Kokemuksia yhtiöstä

Yhtiön tuottamien asiakaskyselyjen mukaan asiakastyytyväisyys on yli 90% luokkaa. Asiakkaiden kokemuksia Nordic Green Energy kerää jatkuvasti kehittää toimintaansa palautteita kuunnellen. Vastuullisuus, helppous, edullisuus ja asiakaspalvelun taso ovat nousseet esille asiakkaiden arvosteluissa.

Yhteenveto

Nordic Green Energy on vastuullinen ja vihreä pohjoismainen sähköyhtiö, jolta löytyy pelkästään uusiutuvaa sähköä sisältävät sähkösopimukset ja energiapaketit monenlaisiin tarpeisiin. Sopimusten lisäksi yritys tarjoaa apua aurinkopaneeliratkaisuissa, joiden avulla voi täyttää oman sähkön tarpeen ja myydä ylimääräisen sähkön yhtiölle.

Suosittelemme ottamaan sähköyhtiöiden vertailussa Nordic Green Energyn mukaan vertailuun edullisten hintojen ja vihreän sähkön alkuperän vuoksi.

Mikä on Nordic Green Energy?
Nordic Green Energy on pohjoismainen, vihreä ja vastuullinen sähköyhtiö, joka on toiminut Suomessa vuodesta 2008. Yhtiön kattavassa valikoimassa on tarjolla pelkästään alkuperältään 100% uusiutuvaa sähköä. Sähkösopimusten ja kiinteiden energiapakettien lisäksi Nordic Green Energy tarjoaa aurinkopaneeli ratkaisuja.
Mikä on Nordic Green Energyn opiskelijasähkö?
Opiskelijoille tarkoitettu edullinen ja vihreä kuukausimaksuton sähkösopimus, jossa asiakas voi itse valita uusiutuvien energiamuotojen väliltä. Sopimuksessa voi olla määräaikaisuus, ajankohtaiset ehdot kannattaa tarkistaa yhtiön sivuilta!
Mistä Nordic Green Energyn sähkö tulee?
Nordic Green Energyn kaikki kotitalouksiin tuleva sähkö tulee 100% uusiutuvista lähteistä ja se on aina alkuperämerkittyä. Vaihtoehtoina ovat aurinko-, tuuli- ja vesivoimalla tuotettu sähkö sekä myös EKOenergia -ympäristömerkitty sähkö, jota Suomen Luonnonsuojeluliitto suosittelee.