Lumme Energia – sanoista tekoihin

Vuodesta 2017 eteenpäin energiamarkkinoilla toiminut Lumme Energia on sähkönmyyntiin ja aurinkopaneeliratkaisuihin keskittyvä suomalainen yhtiö. Kerromme tässä artikkelissa yhtiön tarjonnasta.

Kilpailuta sähkösopimukset

Ladataan..
Ladataan lomaketta..

Kilpailuta sähkösopimukset

Vertaa ja kilpailuta sähkösopimukset maksutta


Vertailun tekeminen on helppoa ja nopeaa


Saatavilla lukuisia vihreitä sähkösopimuksia

Summarum Mediassa

Terhi Kolehmainen
Terhi Kolehmainen
2021-08-07
Vahvistettu
En saanut hyvää lainaa
Sami Teittinen
Sami Teittinen
2021-08-06
Vahvistettu
Saatuani lainatarjouksen toimitin viimeisimmän palkkaerittelyn ja muutaman tunnin kuluttua rahat olivat jo tililläni. Todella nopea ja simppeli prosessi.
asiakas
asiakas
2021-07-28
Vahvistettu
Hyvin hallittua hakua! Hyvin hallittua hakutoimintaa ja opastusta. Tarvitaan jonkin verran viitseliäisyyttä käyttäjältä itseltään. Arvosanalla hyvä.
Tuncher Saliev
Tuncher Saliev
2021-07-26
Vahvistettu
erinomainen palvelu Olen erittäin tyytyväinen nopeaan ja laadukkaaseen palveluun
Sari Vihavainen Os Rouvari
Sari Vihavainen Os Rouvari
2021-07-19
Vahvistettu
Lainatarjouksia ei tullut
Ari Tapio Mattila
Ari Tapio Mattila
2021-07-16
Vahvistettu
Toimii niin kuin pitkin ja sain palvelua henkilö kohtaisesti ja kysymyksiin vastaukset..suosittelen kylläkin .
Krista Nurmi
Krista Nurmi
2021-07-03
Vahvistettu
En saanut jostqin syystä lainaa
Kimmo Alaluusua
Kimmo Alaluusua
2021-06-17
Vahvistettu
Lloistava Todella onnistunut ja nopea palvelu kiitos siitä.
Raisa Mattiöa
Raisa Mattiöa
2021-06-16
Vahvistettu
Nopeaa ja ystävällistä tosi asiakaspalvelua
Sirpa
Sirpa
2021-06-12
Vahvistettu
Lantti-saldolaina on hyvä apu arjen yllättävään menoerään

Lumme Energia sähkösopimus

Lumme Energian sähkösopimus onnistuu hankkia esimerkiksi yhtiön verkkosivujen kautta vertailemalla eri sopimuksia itse ja täyttämällä sopimuksen yhteydessä näkyvän lomakkeen.

Yhtiön asiakaspalvelu auttaa chatissa sekä puhelimitse vuorokauden ympäri, jos kaipaat apua sopimuksen tekemisessä ja vertailussa.

Voit myös tehdä sähkövertailun meidän kauttamme. Kilpailuta sähkösopimus ilmaiseksi sivultamme! Saat yhdellä lomakkeella useita sähkötarjouksia eri sähköyhtiöiltä, valitse niistä sitten itsellesi paras sähkösopimus.


Miksi kilpailuttaa sähkösopimukset Summarumilla?

  • Löydät kauttamme käyttöösi nykyistä edullisemman tai ekologisemman sähkösopimuksen
  • Sähkösopimuksen kilpailuttamisella löydät lähes aina nykyistä paremman sähkösopimuksen
  • Kilpailuttamalla sähkösopimuksen jokainen voi tehdä merkittävää säästöä

SIIRRY SÄHKÖVERTAILUUN

Summarum Logo


Lumme Energian valikoima on sopivan monipuolinen

Sopimukset ovat lajiteltu yhtiön Sähkösopimukset-sivulla seuraavilla tekijöillä:

Verkkosivu ja sähkösopimusvertailu on rakennettu yhtiön sivulle niin, että klikkaamalla termiä saat näkyville sopimukset, jotka sisältävät kyseisen ominaisuuden. Uusiutuvaa sähköä sisältävät ja vihreät sähkösopimukset ovat nimetty EKO -liitteellä, joten tunnistat ne helposti yhtiön valikoimasta.

Samoin S-Bonusta kerryttävät sopimukset löytyvät helposti vihreällä S-Bonus -ikonilla. Bonuksen kerryttämiseksi täytyy liittää S-etukortin jäsennumero ja Lumme Energian asiakasnumero, joka löytyy sähkölaskulta. Tämän voi myös tarkistaa OmaLumme -palvelusta.

Lumme Energian ajankohtainen valikoima, sopimustiedot ja hinnasto kannattaa tarkistaa yhtiön omilta verkkosivuilta.


Tutustu muihin sähköyhtiöihin

Lumme Energia pähkinänkuoressa

Lumme Energia syntyi vuonna 2017, kun Suur-Savon Sähkö Oy ja Etelä-Savon Sähkö Oy päättivät aloittaa sähkönmyynnin yhteistuumin vastatakseen tiukentuneeseen kilpailutilanteeseen energiamarkkinoilla.

Yhtiön pääliiketoimintana on valtakunnallinen sähkönmyynti. Valikoimasta löytyy lisäksi aurinkopaneelit sekä sähköisen liikenteen palvelut.

Toiminnan aloittamisen jälkeen Lumme Energia on ostanut muun muassa satakuntalaisen Vatajankosken Sähkön sekä pääomistajuuden aurinkopaneelipalveluihin erikoistuneesta Solarigo-yhtiöstä.

Myöhemmin Suur-Savon Sähkö Oy on myös ostanut Etelä-Savon Sähkön osuuden Lumme Energian omistajuudesta itselleen.

Yhtiö on ansainnut paikkansa meidän Suomen suosituimmat sähköyhtiöt -listalla.

Kumppani kestävässä elämässä

Yhtiön tavoitteina ovat muun muassa:

Itse sähkön lisäksi sähköyhtiöt haluavat tuoda lisäarvoa sopimukselleen muun muassa erilaisilla hankkeilla, lisäpalveluilla ja asiakaseduilla. Nämä ovat merkittäviä vaikuttavia tekijöitä oman sähköyhtiön valinnassa, ja Lumme Energia tiedostaa asian.

Tämän vuoksi sen valikoimasta on löytynyt EKOenergia-sertifioitua sähköä, opiskelijan sähkötarjous sekä muuttajan sähkötarjous. Tarkistathan ajankohtaiset sopimukset, edut ja lisäpalvelut suoraan yhtiön sivuilta.

Sähköyhtiön valinta voi olla joskus haastavaa, minkä vuoksi olemme laatineet sitä helpottavan artikkelin. Hyödyllinen sähkösopimuksen valintaopas löytyy tästä linkistä – kurkkaa vinkit!


Muita sähköön liittyviä artikkeleita

EKOenergia ja sähkön alkuperä

Lumme Energian arvoihin kuuluu kestävän kehityksen periaatteet, minkä vuoksi se haluaa tarjota valikoimassaan muun muassa EKOenergia-sertifioitua ja muita uusiutuvaa sähköä sisältäviä sopimuksia.

Sähkön alkuperäjakauma yhtiön myymästä sähköstä oli vuonna 2019

Lumme Energian ekosähkösopimusten sähkö tuotetaan puulla, vesi- ja tuulivoimalla. Jos alkuperää ei ole erikseen ilmoitettu, on alkuperä yleensä edellämainittujen sekoitusta.

Pörssisähkön ja tuntisähkön myötä yhtiön valikoimasta löytyy myös varmentamatonta sähköä sisältäviä sopimuksia, minkä vuoksi sellaiset sopimukset voivat sisältää ydinvoimalla ja fossiilisilla energialähteillä tuotettua sähköä.

Jos sinua kiinnostaa sähkösopimus, jonka sähkö on tuotettu uusiutuvilla energialähteillä, kilpailuta vihreä sähkösopimus sivultamme!

Lumme Energian aurinkopaneelit

Solarigo on Lumme Energian tytäryhtiö, joka on Suomen suurin aurinkovoimaloiden toimittaja. Tämän vuoksi Lumme Energialta on mahdollista tilata älykkäät ja räätälöidyt aurinkopaneelit kotiin tai yritykselle.

Aurinkopaneeleilla voi kattaa oman sähkönkulutuksen mahdollisesti kokonaan tai osittain, mikä riippuu tietysti kohteesta ja kulutuksen määrästä. Mikäli kaikkea tuotettua sähköä ei tule käytettyä, voi sen myydä takaisin sähköyhtiölle, jos järjestelmä on liitetty sähköverkkoon.

Verkkosivuilta on ladattavissa ilmainen aurinkosähköopas ja mahdollisuus kartoittaa itselle sopivaa järjestelmää. Sähkön pientuottajaksi ryhtyminen onnistuu helposti yhtiön avaimet käteen -palvelun avulla.

Navigoi yhtiön Aurinkosähkösivulle jos sinua kiinnostaa Lumme Energian aurinkopaneelitarjous.

Sähköautoilu ja Lumme lataus -sovellus

Ilmastonmuutoksen kiihtyminen sekä autoilun päästökeskustelu on johtanut yksityisautoilun murrokseen, minkä vuoksi ladattavat hybridi- ja sähköautot ovat kasvattaneet suosiotaan.

Vähäisten hiilidioksidipäästöjen lisäksi ihmisiä kiinnostaa sähköautoilun hinta. Investoimalla kotilatausasemaan voi mahdollistaa itselleen helpon ja edullisen tankkaamisen.

Tähän voi vielä yhdistää omat aurinkopaneelit, jolloin sähkö on itsetuotettua ja uusiutuvaa. Sähköautoilun päästövaikutuksessa sähkön alkuperällä onkin merkittävin rooli.

Kokonaiskustannukset oman latausaseman asentamisesta ja käytöstä kannattaa laskea tarkkaan samalla kun arvioi omia ajokilometrejä ja sähköauton kulutusta.

Sähköautojen latauspisteitä tulee jatkuvasti lisää

Onneksi julkisia latauspisteitä avataan jatkuvasti lisää esimerkiksi kauppojen ja huoltoasemien yhteyteen, jolloin auton lataaminen käy helposti kauppareissun tai pysähdyksen aikana. Julkisten latausasemien hinnoittelu perustuu joko kilowattituntihintaan tai latausminuuttihintaan.

Sähköyhtiöt ovat laatineet kattavia oppaita sähköautoiluun ja latausasemiin liittyen, ja Lumme Energiallakin on erittäin laajat infopaketit verkkosivuillaan. Löydät informaatiota sähköautojen lataukseen liittyen yhtiön verkkosivujen Sähköauton lataus -osiosta.

Lumme Lataus on yhtiön mobiiliappi, jolla voi maksaa sähköauton latauksen ja etsiä lähimmän latausaseman. Lumme lataus kuuluu kattavaan Charge&Drive -verkostoon, jolla on Suomen laajin latausasemien verkosto.

Lumme Energia asiakaspalvelu ja OmaLumme

Yhtiön asiakaspalveluun saat yhteyden Lumme Energian verkkosivujen alareunasta tai Yhteystiedot -sivun kautta. Lumme Energian asiakaspalvelu palvelee asiakkaitaan puhelimitse, sähköpostin tai verkkosivujen yhteyslomakkeen ja chatin kautta.

Luo Lummetunnus OmaLumme palveluun

OmaLumme on Lumme Energian asiakkaille tarkoitettu asiointipalvelu, ja se on käytettävissä vuorokauden ympäri. Asiakkaat voivat palvelun kautta tarkastella sähkölaskujaan sekä omaa sähkönkulutustaan. OmaLumme -palvelun avulla on myös mahdollista lunastaa mahdolliset jäsenedut Lumme-tiimistä.

Helmi-palvelu muuttui OmaLumme-palveluksi ja sen takia Helmi-palvelun tunnukset eivät ole enää käytössä.

Lumme Energian asiakkaana voit luoda uuden Lummetunnuksen Lumme Energian verkkosivuilla, ja kirjaudu OmaLumme-palveluun uudella tunnuksella, jotta asiointi sujuu jatkossakin.

Uutena ominaisuutena Lummetunnuksen luomisessa käytetään vahvaa tunnistautumista, minkä vuoksi asiakas tarvitsee verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen. Toiminnon lisäämisen tarkoituksena on ollut asiakkaiden tietoturvallisuuden lisääminen.

luottokortit

Lumme Energian sähkösopimuksella S-Bonusta

S-ryhmän asiakasomistajana ja Lumme Energian asiakkaana saat kerrytettyä S-Bonusta, kun valitset yhtiön valikoimasta sellaisen sähkösopimuksen, joka kerryttää S-Bonuksia.

Lumme Energian verkkosivuilla asiakasomistaja pystyy liittämään jäsennumeronsa omaan sähkösopimukseensa ja bonusten kerryttäminen voi alkaa. Tietojen yhteen liittäminen onnistuu lomakkeella, jossa kysytään henkilötietojen lisäksi S-etukortin jäsennumeroa sekä Lumme Energian asiakanumeroa.

Huom! Jäsennumero täytyy kuulua sen henkilön S-etukorttiin, jonka nimissä kyseinen sähkösopimus on.

Mistä jäsennumero löytyy?

S-ryhmän jäsennumero löytyy S-etukortin alareunasta ja numerosarjassa on ensin neljä numeroa, joita seuraa kuusinumeroinen sarja.

Mistä Lumme Energian asiakasnumero löytyy?

Lumme Energian asiakasnumeron löydät sähkölaskusta tai OmaLumme-palvelun kautta omista tiedoista.

Lumme-tiimi – lisäetuja asiakkaille

Lumme-tiimin tarkoituksena on luoda lisäarvoa Lumme Energian sähkösopimukselle.

Yhtiön verkkosivuilta löytyvän Lumme-tiimi -sivun etutarjouksista Lumme Energian asiakkaat voivat valikoida itseään kiinnostavista Lumme-tiimi-eduista houkuttelevimmat.

Lumme-tiimi-etujen lunastamiseksi asiakas tarvitsee Lummetunnuksen OmaLumme-palveluun.

Tilattuaan edun, asiakas saa lunastusohjeet sähköpostiinsa, joka on liitetty Lumme Energian asiakkuuteen.

Yhteenveto

Lumme Energia on suomalaisten energiayhtiöiden yhteenliittymä, joka tarjoaa sähkönmyynnin lisäksi laadukkaita aurinkopaneeliratkaisuja tytäryhtiönsä Solarigon toimittamana.

Yhtiön sähkösopimusvalikoimasta löytyy hyviä eri vaihtoehtoja erilaisille asiakkaille, ja etenkin S-ryhmän asiakasomistajille Lumme Energian sähkösopimus voi olla loistava valinta, sillä S-etukortin jäsennumeron voi liittää Lumme Energian asiakkuuteen, jolloin sähkölaskustakin voi kerryttää S-bonusta.

Vastuullisuustoimintaa yhtiö harjoittaa muun muassa tarjoamalla EKOenergia-sertifikaatin sähkösopimusta muiden uusiutuvaa sähköä sisältävien sopimusten ohella sekä osallistumalla erilaisiin kalakantojen elvytysprojekteihin.

Kilpailuta sähkösopimus Kilpailuta sähkösopimuksesi kätevällä nettilomakkeella 5 minuutissa. KILPAILUTA SÄHKÖ

Usein kysyttyä

Mistä Lumme Energian sähkö tulee?

Lumme Energian sähkön alkuperäjakauma oli vuonna 2019:

  • Uusiutuvat energialähteet 20%
  • Ydinvoima 43%
  • Fossiiliset energialähteet ja turve 37%

Mikä on OmaLumme -palvelu?

Lumme Energian asiakkaat voivat luoda Lummetunnuksen OmaLumme -palveluun.

OmaLumme toimii verkossa 24/7. OmaLumme-palveluun kirjautuminen tapahtuu mobiililaitteella tai tietokoneella.

Palvelun kautta asiakkaat voivat tarkastella sähkölaskujaan sekä omaa sähkönkulutustaan. Lumme Energian jäsenedut lunastetaan OmaLumme-palvelun avulla.

Aikaisemmin Lumme Energian asiakkaiden käytössä oli Helmi-palvelu, mutta OmaLumme -palvelu on myöhemmin korvannut sen.

Mikä on Helmi-palvelu?

Helmi-palvelu ei ole enää käytössä Lumme Energian asiakkaille, vaan tilalle on tullut OmaLumme.

Lumme Energian asiakkaat voivat luoda Lummetunnuksen OmaLumme -palveluun.

OmaLumme toimii verkossa kellon ympäri. OmaLumme-palveluun kirjaudutaan OmaLumme -tunnuksilla mobiililaitteella tai tietokoneella.

Palvelun kautta asiakkaat voivat tarkastella sähkölaskujaan sekä omaa sähkönkulutustaan. Lumme Energian jäsenedut saa myös lunastettua OmaLumme-palvelun avulla.

Mikä on Lumme Lataus-sovellus?

Lumme Lataus on Lumme Energian kehittämä sähköautoilijan mobiilisovellus.

Se on maksuton Google Play Kaupasta ja App Storesta ladattava appi, jossa on karttasovellus sähköautojen latausasemien etsintää varten sekä maksutoiminto, jolla voi maksaa sähköauton latauksen.

Applikaation voi ladata ja latausasemien verkostoon voi tutustua vaikkei olisikaan Lumme Energian asiakas.