Loiste sähkö – enemmän kuin energiaa

Yli sadan vuoden energia-alan kokemuksen omaava Loiste on suomalainen energia-alan konserni, joka on sitoutunut Suomi hiilineutraaliksi 2035 mennessä -tavoitteeseen. Lue täältä yhtiön sähkösopimuksista.

Kilpailuta sähkösopimukset

Ladataan..
Ladataan lomaketta..

Kilpailuta sähkösopimukset

Vertaa ja kilpailuta sähkösopimukset maksutta


Vertailun tekeminen on helppoa ja nopeaa


Saatavilla lukuisia vihreitä sähkösopimuksia

Summarum Mediassa

Terhi Kolehmainen
Terhi Kolehmainen
2021-08-07
Vahvistettu
En saanut hyvää lainaa
Sami Teittinen
Sami Teittinen
2021-08-06
Vahvistettu
Saatuani lainatarjouksen toimitin viimeisimmän palkkaerittelyn ja muutaman tunnin kuluttua rahat olivat jo tililläni. Todella nopea ja simppeli prosessi.
asiakas
asiakas
2021-07-28
Vahvistettu
Hyvin hallittua hakua! Hyvin hallittua hakutoimintaa ja opastusta. Tarvitaan jonkin verran viitseliäisyyttä käyttäjältä itseltään. Arvosanalla hyvä.
Tuncher Saliev
Tuncher Saliev
2021-07-26
Vahvistettu
erinomainen palvelu Olen erittäin tyytyväinen nopeaan ja laadukkaaseen palveluun
Sari Vihavainen Os Rouvari
Sari Vihavainen Os Rouvari
2021-07-19
Vahvistettu
Lainatarjouksia ei tullut
Ari Tapio Mattila
Ari Tapio Mattila
2021-07-16
Vahvistettu
Toimii niin kuin pitkin ja sain palvelua henkilö kohtaisesti ja kysymyksiin vastaukset..suosittelen kylläkin .
Krista Nurmi
Krista Nurmi
2021-07-03
Vahvistettu
En saanut jostqin syystä lainaa
Kimmo Alaluusua
Kimmo Alaluusua
2021-06-17
Vahvistettu
Lloistava Todella onnistunut ja nopea palvelu kiitos siitä.
Raisa Mattiöa
Raisa Mattiöa
2021-06-16
Vahvistettu
Nopeaa ja ystävällistä tosi asiakaspalvelua
Sirpa
Sirpa
2021-06-12
Vahvistettu
Lantti-saldolaina on hyvä apu arjen yllättävään menoerään

Loiste sähkösopimukset

Sähkösopimuksen tekeminen Loisteelta käy käden käänteessä. Voit vertailla sähkösopimuksia ja täyttää sivuilla tietosi, mikäli sinua kiinnostaa yhtiön sähkötarjous. Loisteella on sekä määräaikaisia, että toistaiseksi voimassaolevia sopimuksia, kuin myös kiinteähintaisia ja sähköpörssin hintoja seuraavia sähkösopimuksia.

Löydä paras sähkösopimus itsellesi nyt helposti sähkövertailun avulla. Pääset vertailuun alla olevasta painikkeesta:


Miksi kilpailuttaa sähkösopimukset Summarumilla?

  • Löydät kauttamme käyttöösi nykyistä edullisemman tai ekologisemman sähkösopimuksen
  • Sähkösopimuksen kilpailuttamisella löydät lähes aina nykyistä paremman sähkösopimuksen
  • Kilpailuttamalla sähkösopimuksen jokainen voi tehdä merkittävää säästöä

SIIRRY SÄHKÖVERTAILUUN

Summarum Logo


Yrityksille Loisteella on tarjolla räätälöidyt sähkösopimukset. Yhtiön b2b-vastaavat auttavat löytämään oikeat ratkaisut yritykselle. Tässä kerromme, mitä yksityishenkilön Loiste sähkösopimus pitää sisällään. Tarkistathan yhtiön sivuilta tarkat ja ajankohtaiset hinnastot, tällä sivulla olevat hinnat ovat suuntaa-antavia.

Yksityisasiakkaille Loiste tarjoaa 100% uusiutuvaa energiaa seuraavissa sähkösopimuksissa:

Näiden lisäksi Loisteella on tavallinen Loiste SPOT sekä Loiste Olympiasähkö.


Tutustu muihin sähköyhtiöihin

Sähkön alkuperä

Loisteen verkkosivujen mukaan heidän myymien sähkösopimusten kautta kulutetun sähkön alkuperäjakauma on: uusiutuvat lähteet n. 10%, ydinvoima n. 50% ja fossiiliset n. 40%. Kuitenkin samalla sivulla ilmoitetaan uusiutuvan energian osuudeksi n. 5% myydystä sähköstä, mikä antaa hämmentävän vaikutelman.

Yhtiöllä on onneksi kattava valikoima vihreitä sähkösopimuksia, joista löytyy erilaisiin tarpeisiin sopivat sähkösopimukset, mutta loppupeleissä kuten muutkin sähköyhtiöt, Loiste korostaa asiakkaiden vastuuta.

Yhtiö pyrkii viestinnässään ohjaamaan asiakasta valitsemaan uusiutuvia energialähteitä, vaikka heidän valikoimastaan löytyy myös ydinvoimalla ja fossiilisilla tuotettua sähköä.

Taustatietoa Loisteesta

Loiste Sähkön arvoihin kuuluvat läpinäkyvyys, sähkön edullisuus ja asiakaspalvelun laatu. Loisteen slogan “enemmän kuin energiaa” kiteyttää yhtiön tavoitteet tarjota muutakin kuin vain sähköä, ja siitä kertovat yhtiön toteuttamat projektit kuten Olympiasähkö tai koululaisten energiansäästöviikko. Kerromme niistä lisää alempana.

Loiste on investoinut voimakkaasti Kainuun alueen sähköverkkoihin sekä tuulivoimaan, ja haluaa kannustaa työntekijöitään ja asiakkaitaan energiatehokkaaseen arkeen sekä tekemään ympäristölle ystävällisiä valintoja. Loisteen sosiaaliseen vastuun tavoitteena on tarjota energia-alan halutuin työpaikka sekä tukea lähialueiden energiatuottajia ja nuoria.

Yhtiö haluaa lisätä tietoisuutta ilmastonmuutoksesta ja pyrkii kehittämään palvelujaan jatkuvasti. Perusperiaatteina on turvata varma sähkön toimitus ja tarjota kilpailukykyisiä sähkösopimuksia, joissa sähkön hinta on edullinen.

Kainuun alueelle ja Pohjois-Pohjanmaalle toimintansa painottavaan Loiste-konserniin kuuluvat tytäryhtiöt:

Muuta tietoa yhtiöstä:


Muita sähköön liittyviä artikkeleita

Loisteen investoinnit

Kajaanin Piiparinmäen ja Kivivaara-Peuravaara tuulivoimapuistot ovat Suomen mittapuulla suuria investointeja uusiutuvien energialähteiden tulevaisuudelle.

Ilmattaren rakennuttaman tuulipuiston hinnaksi on arvioitu 360 miljoonaa euroa, ja puistoon on kaavailtu yli 40 tuulivoimalaa, joilla voidaan kattaa jopa 36 000 omakotitalon sähkön tarve.

Loisteen tytäryhtiö Kajaven on määrä rakentaa sähköverkot ihmisten koteihin, jotta tuulisähkö saadaan toimitettua lähialueelle. Hankkeen on määrä toteutua 2020-vuosikymmenen alkupuoliskolla.

Kivivaara-Peuravaara sen sijaan on Loiste Energian ja Taaleri-konsernin yhteinen tuulipuistohanke, joka oli Kainuun alueen ensimmäinen tuulipuisto, jossa toimii 30 tuulivoimalaa. Hankkeella on ollut merkittävä vaikutus alueen työllistävänä voimana sekä Kainuun alueen sähkön omavaraisuudessa.

Vuonna 2019 Loiste investoi yli 21 miljoonalla Kainuun alueen sähkönjakeluverkkoihin. Kyseessä on merkittävät alueelliset investoinnit, joilla voidaan turvata vahvempi ja tiheämpi jakeluverkko maaseudun runkoalueillekin. Vaikutukset ovat olleet lähellä loppukäyttäjää.

Loisteen yhteiskuntavastuu

Yhtiönä Loiste ilmoittaa haluavansa olla energia-alan kiinnostavin työpaikka, johon hakeutuu motivoituneita energia-alan osaajia.

Vuosittaisen yhteisvastuuraportin mukaan Loiste tunnustaa roolinsa yhteiskunnan toimijana ja haluaa olla hidastamassa ilmastonmuutosta sekä tukea lapsia ja nuorisoa, joissa piilee yhteiskunnan tulevaisuus.

Loiste lahjoittaa vuosittain Kainuun Valon rahastosta 8000 euron apurahan Kainuun kulttuurirahaston nimeämälle kohteelle.

Lapset ja nuoriso

Loiste on ottanut yhteiskunnallisesti omaksi tehtäväkseen tukea lapsia ja nuorisoa, sillä he ovat tulevaisuus. Myös tietoisuuden lisääminen on ollut Loisteen Energiaa tokaluokkalaisille -projektin päämääränä.

Projektin idea on ollut vuosittainen energiansäästöviikko, jonka pyrkimyksenä on opettaa henkilökohtaista energiankäyttöä ja sen hallintaa.

Loiste kustantaa kainuulaisille kouluille opetusmateriaaleja energiaan liittyvistä asioista ja käsitteistä, jotta lapset oppivat järkevään energiankulutukseen.

Yhtiö on myös vuosien varrella lahjoittanut kainuulaisten lasten ja nuorten harrastustoimintaan yli 80 000 euroa.

Halutessasi voit lukea opiskelijoiden sähkösopimuksista lisää täältä. 

Yhteistyö Olympiakomitean kanssa

Loiste Olympiasähkö -sopimuksella asiakkaan maksamasta sähkölaskusta Loiste ohjaa 2,5% prosenttia omasta pussistaan lahjakkaiden nuorten urheilijoiden Olympiavalmennukseen. Tällä tavalla asiakas voi tukea Suomen urheilijanuoria ilman mitään lisämaksuja.

Loiste Oma Energia

Oma Energia on Loisteen sähköinen asiointipalvelu, jonka avulla asiakas voi seurata omaa sähkönkulutustaan ja tunnistaa virtapiikkien lähteet. Oma Energia mahdollistaa energiatehokkuuteen pyrkimisen.

Kätevän palvelun avulla asiointi tapahtuu missä ja milloin vain. Sähkölaskun eräpäivän siirtäminen ja sähkösopimuksen tietojen tarkistaminen onnistuu helposti kirjautumalla Oma Energiaan.

Palveluun rekisteröityminen vaatii vahvan tunnistautumisen verkkopankkitunnuksilla.

Yhteenveto

Loiste on perinteikäs kotimainen energiayhtiö, joka tuottaa muun muassa kotimaista tuulivoimaa, kaukolämpöä ja toimii valtakunnallisena sähkönmyyjänä.

Suurimmassa osassa sähkösopimuksista on sähkön alkuperäksi valittu uusiutuvat energialähteet, mutta edelleen yhtiön myymän sähkön alkuperän enemmistö jakautuu ydinvoimalla ja fossiilisilla tuotetun energian välille.

Yhtiön päämarkkinat ovat Kainuun ja Pohjois-Pohjanmaan alueilla, joilla se on työllistänyt ja työllistää edelleen ison määrän ihmisiä erilaisten energiahankkeiden parissa.

Yhteisvastuullisen tukensa kohteeksi Loiste on valinnut lapset ja nuoret sekä urheilijalupaukset, joille ohjataan tukea Olympiakomitean kanssa lanseeratun sähkösopimuksen tuotoista.

Loiste kannustaa asiakkaitaan vastuullisiin valintoihin ja haluaa tuoda ratkaisuja energian säästämiseksi ja hiilijalanjäljen pienentämiseksi. Loisteen sähkösopimukset ovat hinnoiltaan kilpailukykyisiä, joskin monessa sopimuksessa on suhteellisen pitkä määräaikaisuus.

Kilpailuta sähkösopimus Kilpailuta sähkösopimuksesi kätevällä nettilomakkeella 5 minuutissa. KILPAILUTA SÄHKÖ

Usein kysyttyä

Mistä Loisteen sähkö tulee?
Loiste käyttää Guarantee of Origin -menettelytapaa sähkönsä alkuperän varmistamisessa. Yhtiö tuottaa myös itse sähköä omistamiensa tuulivoimaloiden avulla ja ostaa sitä Nord Pool -sähköpörssistä. Yhtiön myymän sähkön alkuperän jakauma on noin 10% uusiutuvaa sähköä, noin 50% ydinvoimalla ja noin 40% fossiilisilla lähteillä.
Mikä on Olympiasähkö?
Loiste Olympiasähkö -sopimuksella asiakkaan maksamasta sähkölaskusta Loiste ohjaa 2,5% prosenttia omasta pussistaan lahjakkaiden nuorten urheilijoiden Olympiavalmennukseen. Tällä tavalla asiakas voi tukea Suomen urheilijanuoria ilman mitään lisämaksuja.
Miksi saan kaksi eri sähkölaskua?

Sähkön myynti ja sähkön siirto tulevat erillisillä laskuilla, sillä niistä vastaavat usein eri yhtiöt.

Sähkön siirrosta vastaa paikallinen sähköverkkoyhtiö, joka esimerkiksi Kainuun alueella on Kajave.

Joissakin tapauksissa on mahdollista saada sähkön myynti- sekä siirtolasku samaan laskuun, mutta tällöin sähkön siirrosta vastaavan yhtiön täytyy toimia myös sähköä myyvänä yhtiönä.

Jos sinua askarruttaa sähkölaskuihin liittyvät laskutus- tai sopimusasiat, otathan yhteyttä sähköyhtiösi asiakaspalveluun!

Mikä on Oma Energia?
Loisteen Oma Energia on Loiste Energian asiakkaille tarkoitettu sähköinen asiointipalvelu, jonka kautta pystyy muun muassa seuraamaan omaa sähkön kulutustaan ja hoitamaan sähkölaskuihin liittyviä toimintoja kuten siirtämään laskun eräpäivää tai tarkistamaan sähkösopimuksen tietoja.

Lue myös:

Loiste.fi