Halvin sähkö – hae edullisin tarjous verkosta

Halvimman sähkösopimuksen löytäminen ei ole helppoa. Edullista sopimusta etsivän henkilön kannattaa myös huomioida, että energian käytön vähentäminen on yksi tapa tiputtaa sähkön hintaa. Näihin asioihin tartumme tässä artikkelissa.

Kilpailuta sähkösopimukset

Ladataan..
Ladataan lomaketta..

Kilpailuta sähkösopimukset

Vertaa ja kilpailuta sähkösopimukset maksutta


Vertailun tekeminen on helppoa ja nopeaa


Saatavilla lukuisia vihreitä sähkösopimuksia

Summarum Mediassa

Sirpa
Sirpa
2021-06-06
Vahvistettu
saldo-limiitti on hyvä vaihtoehto arjen yllättäviin tarpeisiin
janina
janina
2021-05-10
Vahvistettu
Hakemuksen tekeminen oli helppoa ja päätös tuli nopeasti. Miinusta kuitenkin tulee siitä, että hakemusta tehtäessä sivu jumitti välillä.
Leena Rajala
Leena Rajala
2021-05-06
Vahvistettu
Infoa tuli jatkuvasti 👍. Ihan mukavasti meni koko ajan
Pauli Saarnisto
Pauli Saarnisto
2021-04-29
Vahvistettu
Hyvin selkeä,ja johdonmukainen
Pirjo
Pirjo
2021-04-28
Vahvistettu
Lainanhaku Hakuprosessi sujui mutkattomasti ja nopeasti.
Bogel Jari
Bogel Jari
2021-04-23
Vahvistettu
Oletin menettelyä hankalammaksi, kaikki meni mielestäni hyvin, olen tyytyväinen
Nina Leppänen
Nina Leppänen
2021-04-07
Vahvistettu
Lainan saanti Kokemus pelkästään positiivinen. Sain lainan sujuvasti.
PP
PP
2021-03-31
Vahvistettu
Palvelu oli erittäin sujuvaa ja rahat tulivat tilille todella nopeasti. Asiakaspalvelu oli ystävällistä.😊
Jorma Saloranta
Jorma Saloranta
2021-03-08
Vahvistettu
sai oikean osoitten mistä kysyä lainaa ja sain sen kiitos
Seija Lindgren
Seija Lindgren
2021-03-01
Vahvistettu
Palvelu nopeaa ja asiallista. Helppo selkoinen teksti ja helppi ymmärtää. Kiitos palvelusta.

Näin löydät halvimman sähkösopimuksen

Sähkön hintatarjousten vertailu voi usein olla paras tapa säästää sähkölaskuissa. Prosessi on melko yksinkertainen erilaisten sähkön hinta -laskureiden avulla. Laskuriin sinun tarvitsee vain lisätä muutama tieto, kuten postinumero, nykyinen toimittaja sekä maksu- ja yhteystiedot.

Voit vertailla arvioituja vuotuisia ja kuukausittaisia ​​kustannuksia. Sinulla on aina mahdollisuus valita joku isompi, tunnettu suomalainen sähköyhtiö, tai selailla koko valikoimaa nähdäksesi kaikki saatavilla olevat vaihtoehdot.

Yksi tärkeimmistä asioista on tarkistaa, maksatko kiinteähintaisesta sopimuksesta, vai haluatko, että hinta muuttuu. Kiinteähintainen sopimus siis tarkoittaa, että maksut pysyvät samana koko ajan, kun taas vaihtuva korko tarkoittaa, että hinnat muuttuvat toimittajan asettaman koron mukaan. Kiinteä korko voi antaa sinulle vakautta ja suojaa äkillisiltä hinnankorotuksilta, mutta se tarkoittaa myös, että menetät hyödyt, jos toimittaja päättää alentaa hintojaan.

Halvin sähkösopimus ei ole aina paras

Halvin sähkö on tietysti laaja käsite, ja riippuu paljon lukijasta, miten sen mieltää. Halvin sähkösopimus alkaa tietysti siitä, että sähkönkulutuksesi on minimoitu. Toinen asia on, että näennäisesti vertaillessa tarjouksia yksi voi näyttäytyä halvempana, mutta ei kaikille käyttäjille sitä ole. Kolmas asia on, onko sopimus luonnolle sopivin?

Kilpailuta sähkösopimus Kilpailuta sähkösopimuksesi kätevällä nettilomakkeella 5 minuutissa. KILPAILUTA SÄHKÖ

Kuinka löydän halvimman sähköntoimittajan?

Kuten jo mainitsimme, olemassa ei ole yhtä halpaa sähköntoimittajaa kaikille. Paras sähkösopimus riippuu kulutustasostasi, minkä tyyppinen sopimus sinulla on (kiinteä tai vaihtuva), ja haluatko, että sähkösi tuotetaan uusiutuvilla energiavaroilla.

Halvin sähkö löytyy vertailemalla sähkön hintoja säännöllisesti varmistaaksesi, että olet selvittänyt markkinoiden keskiarvot. Yritä aina selvittää tuoreimmat laskut tai vuosilaskelmat, jotta voit verrata käyttöösi räätälöityjä sähkön hintoja.

Jos käytät kotona sekä kaasua että sähköä, muista verrata sähkön hintoja kahden polttoainetarjouksen rinnalla. Saatat huomata, että kaksoispolttoainehinta onkin sinulle halvempi.

Jos et ole vaihtanut sopimustasi hetkeen, olet todennäköisesti valinnut sähkösopimukseesi kiinteän hinnan mukaisen sopimuksen, mikä on tyypillisesti kallein sopimusmalli. Todennäköisesti löydät halvemman sähkösopimuksen siirtymällä uuteen sähköntoimittajaan, tai ainakin vaihtuva hintaiseen sopimukseen. Tai ehkä sinun ei edes tarvitse vaihtaa yhtiöstä toiseen saadaksesi halvimman sähkösopimuksen.

Toimitushäiriöt sähköyhtiötä vaihtaessa

Tästä sinun ei tarvitse huolehtia. Uusi, halvempi sähköntoimittajasi käyttää edelleen täsmälleen samoja johtoja, putkia ja mittareita kuin mitä tällä hetkellä käytät.

Sähköntoimittajan vaihtaminen ei siis tarkoita fyysisesti erilaista virtalähdettä. Ainoa asia, joka muuttuu, on, että saat halvempia sähkölaskuja ja ne toimittaa joku toinen yhtiö. Muistathan, että yhtiön ei tarvitse olla paikallinen.

Uusi sähköntoimittaja ottaa myös yhteyttä nykyiseen toimittajaasi ja järjestää siirron varmistaakseen, ettei palvelussasi ole häiriöitä.

Pitääkö minun varautua huonompaan palveluun?

Ei. Siirtyminen halvempaan sähköhintaan ei välttämättä tarkoita, että sinun pitäisi tinkiä asiakaspalvelusta tai muista hyödyistä.

Sivuiltamme voit katsoa, mitkä suomalaiset sähköyhtiöt pärjäävät parhaiten asiakaspalvelun, vihreän energian, ja halvimman sähkön sektoreilla.

Sähkösopimuksen päivittäminen

Halvin sähkösopimus ei välttämättä ole sama jokaisessa kodissa, joten on tärkeää tehdä kilpailutus tarpeidesi mukaan räätälöityjen tarjousten perusteella. Ainoa tapa saada selville, millä toimittajalla on sinulle paras sähkösopimus, on huolellinen taustatutkimus.

Sähkösopimuksen hintaan vaikuttajia tekijöitä ovat muun muassa asuinpaikkasi, asuinmuotosi ja sähkönkulutuksesi kWh/na.

Kun olet valinnut uuden halvan sähkösopimuksen, voit soittaa yhtiön asiakaspalveluun. Sinun ei tarvitse ilmoittaa nykyiselle toimittajallesi, että vaihdat, sillä uusi sähköyhtiö hoitaa järjestelyt puolestasi.

Miksi minun pitäisi vaihtaa sähköntoimittajaa?

Jos et ole vaihtanut halvempaan sähkösuunnitelmaan viimeisen kahden vuoden aikana tai et ole koskaan vaihtanut, maksat todennäköisesti turhia euroja sähkölaskuissasi.

Suurin osa suomalaisista tilaa vakiopaketteja, eli kiinteähintaisia sopimuksia. Nämä tasapainottavat menoja, mutta ovat usein keskivertoa kalliimpia.

Vaikka suurin syy useimpien ihmisten vaihtamiseen on saada halvempaa sähköä, on muitakin syitä. Jotkut ihmiset arvostavat asiakaspalvelua enemmän kuin rahallisia säästöjä, kun taas toiset haluavat liittyä vihreään energiaan.

Vinkkejä energiansäästöön

Kun olet kilpailuttanut Suomen sähkösopimukset, yhtiöt, ja tarjoukset, on aika siirtyä madaltamaan sähkösopimusta entisestään. Tähän kappaleeseen on yhdistelty erilaista tietoa sekä suomalaisista että kansainvälisistä tilastoista.

1. Sammuta tarpeettomat valot

Muutama hehkulamppu, jotka kytketään pois päältä aina, kun huoneessa ei ole ketään, voi säästää noin 10 euroa vuodessa. Voit laskea itse, kuinka monta lamppua kotoasi löytyy. Vielä edullisempaa on vaihtaa LED-valoon.

2. Käytä luonnonvaloa

Yksi ikkuna voi valaista 20-100 kertaa ikkunan pinta-alan. Päivän valoisana aikana valojen sulkeminen neljäksikin tunniksi päivässä voi olla noin 10 euron säästö vuoden aikana.

3. Käytä pieniä valaisimia

Sammuta kattovalot ja käytä pöytävalaisimia, tiskikaappivaloja työ- ja kotityötiloissa sekä keittiöissä. Tämä voi säästää muutamia euroja vuodessa.

4. Käy lyhyemmissä suihkuissa

Kuuma vesi on kallista. Jos kaksi kotisi ihmistä lyhentää suihkuaikaa muutamallakin minuutilla, voit säästää jopa 20 euroa vuodessa.

5. Sammuta vesi, kun peset käsiä tai harjaat hampaita

Vähennä kuuman veden käyttöä, ja säästä noin 15 euroa vuodessa.

6. Korjaa vuotavat hanat heti

Kuuman veden vuodon korjaaminen hanassasi voi säästää noin 5 euroa vuodessa energiakustannuksissa.

7. Irrota käyttämätön elektroniikka seinistä

Valmiustila voi viedä 10% keskimääräisen kotitalouden vuotuisesta sähkönkäytöstä. Irrota käyttämätön elektroniikka verkkovirrasta ja säästä jopa 40 euroa vuodessa.

8. Kierrätä sähkölaitteet

Jos käytät edelleen vanhaa pöytäkonetta, kierrätä se ja vaihda kannettavaan tietokoneeseen. Kierrätä tai lahjoita myös vanha televisio.

9. Hallitse termostaattia

Jos sinulla on sähkölämmitys kotonasi, ​​laske termostaattia kahdella asteella säästääksesi 5% lämmityslaskustasi. Jos lasket sitä viidellä asteella, säästät 10%.

10. Ole strateginen ikkunoiden peitteiden suhteen

Pidä huoli, ettet estä pattereita tai esimerkiksi iltapäivän lämmittävää aurinkoa.

11. Pese pyykki kylmässä

Vaihtamalla kuumasta kylmään veteen keskimäärin kolmella pyykkikerralla viikossa, voit säästää jopa 20 euroa vuodessa energialaskussa.

12. Ripusta pyykki kuivaksi

Säästät jälleen energiakuluissa, jos kuivaat pyykit ilman konekuivausta.

13. Ole tehokas jäähdytyksessä

Pidä jääkaappi ja pakastin ihanteellisessa lämpötilassa. Jääkaapin lämpötila on 3-4 °C välillä ja pakastimen lämpötilan on oltava -18 °C.

14. Käytä mikroaaltouunia, kattilaa tai leivänpaahdinta

Mikroaaltouuni on usein energiatehokkaampi vaihtoehto kuin uuni. Uunin lämmittäminen ja käyttö vie usein turhan paljon energiaa.

Usein kysyttyä:

Miten löydän halvimman sähkösopimuksen?
Edullisin sähkösopimus löytyy usein sähkövertailun avulla. Sivustoltamme löydät ajankohtaisen sähkövertailun, jonka avulla voit etsiä tämän hetken edullisimpia sähkösopimuksia vaatimuksesi huomioiden.
Mistä halvinta sähköä juuri nyt?
Sähkösopimusten hinnat vaihtuvat jatkuvasti, minkä takia halvinta sähkösopimusta on vaikea nimetä. Sen sijaan kannattaa vertailla Suomen suosituimpien sähköyhtiöiden sopimuksia. Hintoja pystyy myös helposti vertailemaan sähkövertailumme avulla.
Koska sähkö on halpaa?
Kysymykseen on vaikea vastata, sillä sähkön hintaan vaikuttaa kWh-hinnan lisäksi esimerkiksi se, että kuinka paljon sähköä kulutetaan, missä henkilö asuu ja onko kyseessä henkilö- vai yritysasiakas. Tutustu tarkemmin halvan sähkön kriteereihin sähkön hinta -artikkelissamme.