Fortum sähkösopimus – Suomen luotetuin sähköyhtiö

Fortum on yksi Suomen suosituimmista ja käytetyimmistä sähköyhtiöistä. Tutustu Fortumin kattavaan palveluvalikoimaan alapuolelta.

Kilpailuta sähkösopimukset

Ladataan..
Ladataan lomaketta..

Kilpailuta sähkösopimukset

Vertaa ja kilpailuta sähkösopimukset maksutta


Vertailun tekeminen on helppoa ja nopeaa


Saatavilla lukuisia vihreitä sähkösopimuksia

Summarum Mediassa

Terhi Kolehmainen
Terhi Kolehmainen
2021-08-07
Vahvistettu
En saanut hyvää lainaa
Sami Teittinen
Sami Teittinen
2021-08-06
Vahvistettu
Saatuani lainatarjouksen toimitin viimeisimmän palkkaerittelyn ja muutaman tunnin kuluttua rahat olivat jo tililläni. Todella nopea ja simppeli prosessi.
asiakas
asiakas
2021-07-28
Vahvistettu
Hyvin hallittua hakua! Hyvin hallittua hakutoimintaa ja opastusta. Tarvitaan jonkin verran viitseliäisyyttä käyttäjältä itseltään. Arvosanalla hyvä.
Tuncher Saliev
Tuncher Saliev
2021-07-26
Vahvistettu
erinomainen palvelu Olen erittäin tyytyväinen nopeaan ja laadukkaaseen palveluun
Sari Vihavainen Os Rouvari
Sari Vihavainen Os Rouvari
2021-07-19
Vahvistettu
Lainatarjouksia ei tullut
Ari Tapio Mattila
Ari Tapio Mattila
2021-07-16
Vahvistettu
Toimii niin kuin pitkin ja sain palvelua henkilö kohtaisesti ja kysymyksiin vastaukset..suosittelen kylläkin .
Krista Nurmi
Krista Nurmi
2021-07-03
Vahvistettu
En saanut jostqin syystä lainaa
Kimmo Alaluusua
Kimmo Alaluusua
2021-06-17
Vahvistettu
Lloistava Todella onnistunut ja nopea palvelu kiitos siitä.
Raisa Mattiöa
Raisa Mattiöa
2021-06-16
Vahvistettu
Nopeaa ja ystävällistä tosi asiakaspalvelua
Sirpa
Sirpa
2021-06-12
Vahvistettu
Lantti-saldolaina on hyvä apu arjen yllättävään menoerään

Fortum yhtiönä

Vuonna 2019 yli 5 miljardin liikevaihdon tehnyt Fortum on energia-alan jättiläinen, jonka päätoiminta painottuu yli 10 maan markkinalle, joilla se palvelee yli 2,5 miljoonaa asiakasta.

Baltian maiden ja Saksan lisäksi tärkeitä markkina-alueita ovat myös Venäjä ja Intia. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Espoossa.

Sähkön toimituksen ohella yhtiön ydintoimintaan kuuluvat järkevään asumiseen liittyvät ratkaisut kuten jäähdytys- ja lämmitysjärjestelmien tuottaminen.

Fortum tarjoaa yksityishenkilöille Charge & Drive -palvelua sähköautoilua varten, aurinkopaneelijärjestelmiä sekä energialaitoksille erilaisia tuotteita ja palveluita.

Valtion omisteisen Fortumin osakkeet ovat yksi omistetuimpia osakkeita Helsingin pörssissä ja viime vuosien Uniper-yrityskauppojen myötä Fortumista tuli Suomen suurin yhtiö.


Miksi kilpailuttaa sähkösopimukset Summarumilla?

  • Löydät kauttamme käyttöösi nykyistä edullisemman tai ekologisemman sähkösopimuksen
  • Sähkösopimuksen kilpailuttamisella löydät lähes aina nykyistä paremman sähkösopimuksen
  • Kilpailuttamalla sähkösopimuksen jokainen voi tehdä merkittävää säästöä

SIIRRY SÄHKÖVERTAILUUN

Summarum Logo


Kilpailuta sähkösopimus Fortumilta

Fortumin sähkösopimus on helppo tehdä sähkövertailumme kautta, Fortumin verkkosivujen kautta tai Fortumin myyntipisteillä suoraan myyjien kautta, jotka tarjoavat sähköä ajankohtaisten tarjousten kera.

Fortumin sivuilta löytyvän Sähköapurin avulla voi myös vertailla, miten heidän sopimuksensa eroaa keskenään. Viisivaiheisessa kyselyssä kysytään käyttökohdetta ja muita oleellisia sähkösopimukseen liittyviä tietoja. Fortumin sähköapuri auttaa valitsemaan sähkön eri alkuperien sekä erilaisten hinnoitteluvaihtoehtojen väliltä, jotta asiakas saa juuri itsensä näköisen sopimuksen.

Tee sähkövertailu ja kilpailuta sähkösopimus helposti

Sähkösopimuksen valinnan helpottamiseksi me tarjoamme palvelua, jolla saat yhdellä lomakkeella monta sähkötarjousta. Olemme myös laatineet kattavan sähkösopimuksen valintaoppaan.

Suosittelemme siis seuraavaa: tee sähkövertailu ja kilpailuta sähkösopimus, sitten valitse itsellesi paras sähkösopimus ja säästät rahaa sähkölaskuissasi!


Tutustu muihin sähköyhtiöihin

Sähkön alkuperä

Fortum haluaa tarjota asiakkailleen mahdollisuudet valita, millä tavoin sähkö tuotetaan omaan sähkösopimukseen. Alustavasti sähkösopimusten hinnoittelu sisältää 100% hiilidioksidivapaan sähkön, joka käytännössä tarkoittaa ydinvoimalla tuotettua sähköä.

Jokaiseen uuteen ja vanhaankin Fortumin sähkösopimukseen on valittavissa pienellä lisähinnalla vieläkin vihreämpiä vaihtoehtoja kuten täysin uusiutuva sähkö tai aurinkoenergia.

100% uusiutuva sähkö sisältää neljän eri tuotantomuodon sekoitusta. Näitä ovat aurinko-, vesi-, tuuli– ja bioenergia.

Yhtiön valikoimasta löytyy myös ympäristömerkittyä EKOenergiaa eli Suomen Luonnonsuojeluliiton sertifioimaa ja suosittelemaa ekotuulisähköä.

Yhtiön sähkön alkuperät varmennetaan Guarantee of Origin -menetelmän mukaisesti.

Millaisia sopimuksia Fortum tarjoaa?

Suomen kattavimmasta valikoimasta löytyy sähkösopimukset koteihin ja eri käyttökohteisiin.

Sähköapurin lisäksi sivuilla voi vertailla sopimuksia perinteisin keinoin, ja valikoimasta löytyy määräaikaisten ja toistaiseksi voimassaolevien sopimusten lisäksi joihinkin sopimuksiin on saatavilla sähköt + kotivakuutus -paketti.

Sopimusten hinnoittelussa vaihtoehtoina ovat pörssisähkö tai sitten asiakas voi valita sähköä kiinteään hintaan. Tässä on kerrottu kuluttaja-asiakkaille tarkoitettujen sopimusten oleellisimmat piirteet.

Fortum Vakio S, M tai L

Tämä kiinteähintainen sopimustyyppi on Fortumin huolettomin sähkösopimus kerrostaloasuntoon tai rivitaloasuntoon, koska tiedät aina etukäteen paljonko tulet sähköstä maksamaan.

Sopimus valitaan sähkönkulutuksen perusteella, jonka jälkeen ei tarvitse maksaa kuin kuukausimaksua.

Kaikki Fortum Vakion sähkö on hiilivapaata eli toisin sanoen siinä on käytetty ydinvoimaa, ja pienellä lisämaksulla asiakas voi vaihtaa sähkön alkuperäksi täysin uusiutuvan vaihtoehdon.

Fortum Takuu

Määräaikainen sähkösopimus, jossa sähkölle on tehty hintatakuu eli se on sama koko sopimusajan. Sähkölasku muodostuu pienestä kuukausimaksusta ja sähkön kulutuksen määrästä.

Fortum Takuu -sopimusten sähkö on 100% hiilidioksivapaata, ja lisäpalveluna on valittavana täysin uusiutuva tai aurinkosähkö.

Kuten Fortum Vakio, myös Fortum Takuu auttaa suunnittelemaan tulevaisuuden kuluja etukäteen, ja mikäli haluaa joustavuutta sopimukseen, voi valita lisäpalveluna Takuu+Vaihtotakuu -paketin.

Fortum Vakaa

Jatkuvasti voimassaolevassa Fortum Vakaa-sopimuksessa tarkistetaan sähkön tuntihinta puolivuosittain ja lasku muodostuu kulutuksen lisäksi pienestä kuukausimaksusta. Turvallinen vaihtoehto asiakkaalle, joka haluaa samalla huolettomuutta.

Sähkön alkuperä huomioi myös ilmaston, ettei sopimukseen valittu sähkö lisää ilmakehän hiilidioksidipitoisuutta. Mahdollisuus myös valita täysin uusiutuva sähkö.

Fortum Tarkka

Määräaikainen sopimus, joka seuraa sähköpörssin hintavaihteluita tunneittain. Voit itse seurata tuntikohtaisia sähkön hintoja helposti netistä tai Oma Fortum -sovelluksesta.

Tarkka-sopimuksen avulla voit säästää rahaa käyttämällä sähköä juuri edullisimpien tuntien aikaan. Lasku koostuu perusmaksusta, pienestä välitypalkkiosta ja sähköpörssin mukaisesta hinnasta, johon lisätään arvonlisävero.

Sähkön alkuperän suhteen asiakkaalla on samat vaihtoehdot kuin muissakin Fortumin sopimuksissa.


Muita sähköön liittyviä artikkeleita

Sähkösopimus opiskelijalle

Fortum haluaa tarjota opiskelijoille alennettuun hintaan Fortum Vakio S-sopimusta pieneen kulutukseen. Sopimus sisältää hiilidioksidipäästötöntä sähköä eli se on tuotettu ydinvoimalla.

Sopimuksen voi pienellä lisämaksulla muuttaa vihreämmäksi valitsemalla täysin uusiutuvan sähkön alkuperän.

Kyseessä on jatkuva, kiinteähintainen, kuukausimaksulla toimiva sopimus, joka on tarkoitettu kerrostaloasuntoihin.

Fortumin palvelut

Suomen suurimpana energiayhtiönä yritys tarjoaa laajaa valikoimaa kuluttajille sekä yrityksille. Tuotteista ja palveluista on paljon tietoa yrityksen verkkosivuilla, mutta tässä ne tärkeimmät.

Palvelut kuluttajille

Yrityksille ja taloyhtiöille

Fortumin yritys- ja taloyhtiösähkösopimuksiin lukeutuu:

Tarjolla on myös älykkäitä energiaratkaisuja, kuten leasing-periaatteella toimivia SolarPlus-aurinkopaneelisopimuksia yrityksille. Tarkempia tietoja Fortumin yrityssähköstä saa Fortum Yrityspalvelun kautta.

Fortum Fiksu Energianseuranta

Lämmitätkö talosi suorasähköllä? Jos vastauksesi on kyllä, niin lue tämä kappale tarkkaan.

Fortum Fiksu Energianseuranta on Fortumin lisäpalvelu, jolla seuraat reaaliaikaista energiankulutustasi älypuhelimeen asennettavalla mobiilisovelluksella. Fiksu Energianseuranta -appilla voit etäohjata lämminvesivaraajaasi sekä saat kattavan ympäristöraportin kulutuksestasi.

Palvelusta maksetaan kuukausittain noin viiden euron palvelumaksu, ja asennettavan laitteiston asennus noin sata euroa, jonka voi ilmoittaa kotitalousvähennyksinä verotuksessa.

Palvelun avulla seuraat energian kulutustasi ja voit optimoida vedenlämmityksen ja talouden energiapiikit edullisille tunneille, joten palvelu maksaa itsensä takaisin – samalla lisäät taloutesi energiatehokkuutta.

Osallistumalla kysyntäjoustoon eli sähköverkon kulutuspiikkien tasaamiseen mahdollistuu:

Kenelle Fortum Fiksu Energianseuranta sopii?

Fortum Fiksu Energianseuranta sopii sinulle, jos asut omakoti- tai rivitaloasunnossa, jossa on lämminvesivaraaja ja lämmitysmuotona on suorasähkölämmitys.

Haluatko osallistua kysyntäjoustoon ja ilmastotalkoisiin sekä löytää kotisi sähkösyöpöt? Samalla tulet säästäneeksi rahaa ja luontoa.

Asiakaspalvelu

Fortum haluaa panostaa asiakaspalveluunsa, minkä vuoksi verkkosivut ovat rakennettu selkeiksi ja niillä on helppo navigoida.

Apuna asiakkaalla on myös Chat Bot, joka pystyy auttamaan muun muassa sopimus- ja laskutusasioissa 24/7. Kuluttaja- ja yrityspuolen asiakkaille on omat numeronsa.

Asiakaspalvelusivuilta löytyy myös yhtiön eri toimintojen asiakaspalvelunumerot, joiden kautta asiakkaan kysymyksiin vastataan. Yhteydenottolomakkeella voi vaivattomasti jättää myös yhteydenottopyynnön.

Yhteenveto

Fortum on Suomen suurin yritys ja yksi merkittävimmistä toimijoista energia- ja jätteenkierrätysalalla.

Suomen luotetuin sähköyhtiö kannustaa ihmisiä tekemään vihreämpiä valintoja, minkä vuoksi suuri osa Fortumin kuluttajille myymästä sähköstä on hiilidioksidivapaata sähköä.

Kaikkiin sopimuksiin on mahdollisuus valita täysin uusiutuva tai aurinko energia.

Kilpailuta sähkösopimus Kilpailuta sähkösopimuksesi kätevällä nettilomakkeella 5 minuutissa. KILPAILUTA SÄHKÖ

Usein kysyttyä

MIkä on Fortum?
Fortum Oyj on kotimainen sähköyhtiö. jonka toiminta keskittyy erityisesti Pohjoismaihin. Fortum palvelee sekä henkilö- että yritysasiakkaita. Sen tuotteisiin kuuluun muun muassa sähkön ja lämmön myynti sekä muut energiaan liittyvät palvelut. Viime aikoina Fortum on lisännyt tuotevalikoimaansa paljon uusia uusiutuvan energian muotoja.
Miten Fortum tuottaa sähköä?
Kaikki Fortumin kuluttajille myymä sähkö on alkuperältään CO2- eli hiilidioksidivapaata. Tämä tarkoittaa, että sähkö voi olla tuotettu esimerkiksi ydinvoimalla. Sähkösopimuksiin on myös pienellä lisähinnalla valittavissa Guarantee of Origin -menetelmin varmennettua 100% uusiutuvaa energiaa ja aurinkosähköä. Uusiutuva energia koostuu neljän erilaisen tuotantotavan sekoituksesta - sähkö on tuotettu aurinko-, tuuli-, vesi- ja bioenergialla.
Miksi Fortum sähkösopimus?
Fortum on Suomen suurin sähköyhtiö, minkä myötä se tarjoaa lukuisia eri sähkö- ja energiavaihtoehtoja niin kuluttajille, kuin myös yritysasiakkaille. Suomen johtavana sähköyhtiönä Fortumin sopimusten hinnat ovat kilpailukykyisiä. Lisäksi tarjolla on paljon vaihtoehtoja uusiutuvaan energiaan - myös kilpailukykyisin hinnoin.