Edullinen sähkösopimus – Näin se löytyy

Tuntuuko sähkölaskusi liian suurelta? Edullisemman sähkösopimuksen etsiminen ja energiankulutuksen pienentäminen voisivat auttaa asiaa, minkä vuoksi haluamme auttaa sinua kilpailuttamaan sähköyhtiöt ja löytämään sinulle paremman sähkösopimuksen.

Kilpailuta sähkösopimukset

Ladataan..
Ladataan lomaketta..

Kilpailuta sähkösopimukset

Vertaa ja kilpailuta sähkösopimukset maksutta


Vertailun tekeminen on helppoa ja nopeaa


Saatavilla lukuisia vihreitä sähkösopimuksia

Summarum Mediassa

Sari Vihavainen Os Rouvari
Sari Vihavainen Os Rouvari
2021-07-19
Vahvistettu
Lainatarjouksia ei tullut
Ari Tapio Mattila
Ari Tapio Mattila
2021-07-16
Vahvistettu
Toimii niin kuin pitkin ja sain palvelua henkilö kohtaisesti ja kysymyksiin vastaukset..suosittelen kylläkin .
Krista Nurmi
Krista Nurmi
2021-07-03
Vahvistettu
En saanut jostqin syystä lainaa
Kimmo Alaluusua
Kimmo Alaluusua
2021-06-17
Vahvistettu
Lloistava Todella onnistunut ja nopea palvelu kiitos siitä.
Raisa Mattiöa
Raisa Mattiöa
2021-06-16
Vahvistettu
Nopeaa ja ystävällistä tosi asiakaspalvelua
Sirpa
Sirpa
2021-06-12
Vahvistettu
Lantti-saldolaina on hyvä apu arjen yllättävään menoerään
Anne Holopainen
Anne Holopainen
2021-06-10
Vahvistettu
Helppo & selkeä hakuprosessi Olipahan kerrankin helppo, selkeä hakuprosessi. Nopeasti tuli vastauksia eli tarjouksia. Ohjeet selkeitä ja linkit toimivia. Eilen tein hakemuksen ja allekirjoitin sopimuksen, tänään tuli ilmoitus, että rahat ilmestyvät tililleni parin päivän kuluessa. Kiitos.
janina
janina
2021-05-10
Vahvistettu
Hakemuksen tekeminen oli helppoa ja päätös tuli nopeasti. Miinusta kuitenkin tulee siitä, että hakemusta tehtäessä sivu jumitti välillä.
Leena Rajala
Leena Rajala
2021-05-06
Vahvistettu
Infoa tuli jatkuvasti 👍. Ihan mukavasti meni koko ajan
Pauli Saarnisto
Pauli Saarnisto
2021-04-29
Vahvistettu
Hyvin selkeä,ja johdonmukainen

Jos siis koet, että sähkölaskusi on liian suuri tai olet muuttamassa lähiaikoina, lue tämä artikkeli niin tiedät, miten löytää edullinen sähkösopimus.

Tiesithän muuten, että muutto on lainvoimainen peruste irtisanoa sähkösopimus, jossa on määräaika, mikä tarkoittaa sitä, että muuttaminen on erinomainen ajankohta kilpailuttaa edullinen sähkösopimus.

Kilpailutamme sähkösopimukset puolestasi

Kilpailutat ja vertailet sähkösopimukset helposti laatimamme sähkövertailun avulla. Jos sinulle sopiva ja edullinen sähkösopimus löytyy, voit tehdä sopimuksen suoraan vertailun kautta.

Voit myös vain täyttää sähkövertailun ja katsoa, kuinka edullista sähköä sinulle olisi tarjolla.

Kilpailuta sähkösopimus Kilpailuta sähkösopimuksesi kätevällä nettilomakkeella 5 minuutissa. KILPAILUTA SÄHKÖ

Sinun olisi tärkeää tietää, millaista sähkösopimusta olet etsimässä.

Haluaisitko, että sähkön hinta olisi kiinteä tai pörssisidonnainen? Haluatko pienentää taloutesi ilmastovaikutusta vaihtamalla vihreämpään sähköön, josta ei aiheudu hiilidioksidipäästöjä? Aiotko hyödyntää tuntikohtaista sähkön hinnoittelua ja ajoittaa paljon energiaa vievät kodin toiminnot noille tunneille? Haluatko, että sähkölaskusi olisi aina saman suuruinen?

Nämä kysymykset auttavat sinua sähkösopimusten vertailussa ja sen oikean löytämisessä. Ilmastotalkoisiin osallistuminen ei nykypäivänä ole kovinkaan kallista, sillä vihreästä sähköstä usein tulee sähkölaskuun lisää hintaa vain noin 1-2 euron verran kuussa.

Täältä voit lukea, miksi sähkön kilpailuttaminen on järkevää.

Lomakkeen täyttäminen vie vain vähän aikaa

Tarvitset lomakkeen täyttämiseen muutamia tietoja. Mitä tarkemmin tiedät sähkönkulutuksenne suuruuden ja nykyisen sähkösopimuksen tiedot, sitä tarkemman arvion sähkövertailu pystyy antamaan.

Ei haittaa, vaikket tietäisi kaikkiin vertailun kohtiin vastausta, sillä voit klikata vaihtoehtoa ”En tiedä”, siinä tapauksessa laskurimme antaa keskimääräisen arvion puolestasi.

Näin löytyy edullinen sähkösopimus sähkövertailun avulla. Sähkövertailun vaiheet:

1. Anna postinumerosi. Näin löydämme alueellasi tarjolla olevat sähkösopimukset.

2. Valitse asuntotyyppi. Asutteko omakotitalossa, kerrostalohuoneistossa vai rivitalossa?

3. Kerro talouden energiankulutus vuodessa kWh eli kilowattitunteina.

4. Mikä on asuntonne koko neliöinä? Tämä on eräs tekijä, jolla sähkövertailun laskuri arvioi sähkönkulutusta.

5. Montako asukasta talouteenne kuuluu? Henkilöiden lukumäärästä voidaan arvioida energiankulutuksen suuruutta.

6. Kuuluuko asuntoonne sähkösauna ja kuinka useasti sitä käytetään viikon sisällä?

7. Asunnon lämmitystapa. Kauko-, maalämpö tai sähkölämmitys vai jokin muu?

8. Nykyisen sähkölaskunne euromääräinen suuruus kuukaudessa? Jätä sähkönsiirto pois laskuista tässä. Voit antaa keskimääräisen arvion.

9. Millainen hinnoittelu nykyisessä sähkösopimuksessanne on? Yleis- vai vuodenaikasähkö tai aika- tai yösähkö? Kerrostaloasunnoissa käytetään yleensä yleissähköä.

10. Onko nykyinen sähkösopimus määräaikainen vai toistaiseksi voimassa oleva? Jos ei ole nykyistä sopimusta, valitse kohta ”Ei sopimusta”.

Näihin muutamaan kohtaan vastaaminen vie todellisuudessa vain minuutin, jos tiedät niihin vastaukset jo etukäteen tai osaat arvioida vastaukset lähelle todellisuutta. Sähkövertailun tekeminen ei sido sinua mihinkään.

Pääset tarkastelemaan tarjolla olevia sopimuksia. Edulliset sähkösopimukset ovat ensimmäisenä listassa ja pääset vertailemaan niitä keskenään.

Voit myös klikata koko listan auki nähdäksesi sähkösopimukset kokonaisuudessaan. Sinun on mahdollista tallentaa sähkövertailu myöhempää tarkastelua varten ja rajata vaihtoehdot esimerkiksi sähköntuotantotavan mukaan.

Jos sinulle edullinen sähkösopimus löytyy, klikkaa kyseisen sähkösopimuksen kohdalta ”Valitse” -nappia. Siirry siten sähköyhtiön verkkosivuille viimeistelemään prosessi ja tee edullinen sähkösopimus.

Joidenkin sopimusten kohdalla voi olla mahdollista, että jäät meidän sivullemme täyttämään yhteystietosi, minkä jälkeen pääset vahvistamaan sähkösopimuksen solmimisen.

Millainen on edullinen sähkösopimus?

Edullinen sähkösopimus sisältää pienen kilowattituntihinnan, ja jos sopimuksessa on perusmaksu, tulisi senkin mielellään olla hinnaltaan kilpailukykyinen.

Edullinen sähkösopimus voi kuulostaa korvaan hyvältä, mutta on myös hyvä muistaa, ettei se aina ole sopivin vaihtoehto. Nykyään myös sähkön alkuperälläkin on väliä, vaikka se toisikin sähkölaskuun hieman hintaa. Joskus myös hieman kalliimman sähkösopimuksen muut lisäpalvelut voivat tuoda niin paljon lisäarvoa sähkösopimukselle, jolloin se on kannattavampi ottaa kuin edullinen sähkösopimus.

Sähköntuotantotavat ovat olleet jo pitkään kiivaan keskustelun aiheena, sillä tutkijoiden mukaan asuinplaneettamme kestokyky on koetuksella aikaisempien sekä nykyisten kulutustottumusten takia. Ihmisten suhtautumisessa on ollut havaittavissa asennemuutosta hieman kalliimpaan vihreään sähköön.

Edullinen sähkösopimus voi tarkoittaa eri ihmisille erilaisia asioita. Jos olet opiskelija, sinua voi kiinnostaa millainen on opiskelijan sähkösopimus.

Sen sijaan yritysasiakkaille sähkösopimukset usein räätälöidään asiakaskohtaisesti, sillä tarpeet voivat poiketa massasta huomattavasti. Yritykselle voi esimerkiksi tulla pitkässä juoksussa kannattavammaksi valita hieman kalliimpi EKOenergiaa sisältävä sähkösopimus, jos se toimii työkaluna yrityksen brändiuudistuksessa kohti vihreämpää yritystoimintaa.

Edulliselle sähkösopimukselle lähtökohtana on aina kuitenkin, että sähkönkulutus olisi optimoitu mahdollisimman pieneksi. Tämän vuoksi haluamme antaa seuraavassa kappaleessa vinkkejä energiatehokkaampaan arkeen.

5 vinkkiä energiansäästöön – Näin saat edullisemman sähkölaskun

Sinun on mahdollista vaikuttaa sähkön myynnistä aiheutuvaan laskun suuruuteen. Paikallisen sähkön siirrosta vastaavan yhtiön lähettämään sähkönsiirtolaskuun voit vaikuttaa ainoastaan omalla energiankulutuksellasi. Tässä meidän energiansäästövinkkimme:

1. Investoi energiatehokkaisiin kodinkoneisiin sekä moderneihin ikkunoihin, kun on sen aika. Näin vältyt hukkaenergialta sekä säästät sähkö- ja vesilaskussa. Myös luonto kiittää.

2. Optimoi kodin lämmitys ja ilmastointi. Pienelläkin asteen muutoksella voi olla suuri ero vuotuisessa energiankulutuksessa.

3. Sammuta tarpeettomat valot ja sähkölaitteet, ja ota ne pois pistokkeista, mikäli niiden ei ole tarve olla seinässä kiinni. Pienennät valmiustilasta aiheutuvaa osuutta sähkölaskussa sekä madallat oikosulkujen riskiä.

4. Mieti vaatteiden pesua uudelleen – riittääkö pieni tahranpoisto housuille tai tuuletus paidalle ennen kuin viskaat ne pyykkikoneeseen. Vaatteet lähtevät usein puhtaaksi kylmemmälläkin vedellä. Samoin omaa suihkuaikaa lyhentämällä ja pesemällä viileämmällä vedellä voi säästää vuodessa useita kymmeniä euroja.

5. Tee kerralla enemmän ruokaa. Kun teet useammalle päivällä ruoan yhdellä kertaa, ei uunista tai hellasta aiheutuvaa energiapiikkiä tule aivan joka päivä.

BONUSVINKKI:

Hyödynnä tuntikohtaisen sähkösopimuksen edullisia tunteja, jolloin sähkö on edullista. Yritä ajoittaa paljon sähköä vievien kodin askareiden tekeminen noille tunneille.

Sähköyhtiöt tarjoavat mobiililaitteelle ladattavia sovelluksia, joilla voit seurata omaa sähkön kulutustasi. Kännykällä pystyt myös seuraamaan sähkön hinnan kehitystä, joten sitä seuraamalla mahdollistat edullisemman sähkölaskun muodostumisen.

Tee edullinen sähkösopimus heti

Sähkön myynnistä on tullut Suomessa erittäin kilpailtu markkina-alue. Nykyään kuluttajat ovat myös entistä tietoisempia kulutuspäätöksistään ja he haluavat tietää yrityksistä ja niiden toiminnasta.

Tästä syystä olemme listanneet Suomen suosituimmat sähköyhtiöt yhdelle sivulle, josta voit saada lisää tietoa mitä nämä yhtiöt ovat ja miten toimivat markkinoilla. Artikkeliin on koottu muun muassa myös edullisimmat sähköyhtiöt, luotetuimmat, tulevaisuuden ja parhaat uusiutuvaa energiaa tarjoavat sähköyhtiöt sekä ne sähköyhtiöt, joiden käyttäjillä on parhaat kokemukset.

Jos sen sijaan haluat vain tehdä edullisen sähkösopimuksen mahdollisimman nopeasti, klikkaa alla olevaa nappia ja tee edullinen sähkösopimus heti.

Kilpailuta sähkösopimus Kilpailuta sähkösopimuksesi kätevällä nettilomakkeella 5 minuutissa. KILPAILUTA SÄHKÖ

Mistä edullinen vihreä sähkösopimus?

Edullisen vihreän sähkösopimuksen löytäminen ei voisi olla helpompaa tai nopeampaa. Täyttämällä sähkövertailumme, näet erilaisia sähkötarjouksia, joita on tarjolla alueellasi.

Voit suodattaa nähtäville pelkästään uusiutuvaa energiaa sisältävät sähkösopimukset tai rajata tulokset jonkin tietyn energialähteen mukaan. Sähkösopimustyökalu näyttää ensisijaisesti sähkösopimukset, jotka sisältävät edullisinta sähköä.

Voit myös tutustua Suomen suosituimpien sähköyhtiöiden sivuun ja katsoa kohdan ”Parhaat uusiutuvaa energiaa tarjoavat sähköyhtiöt”.

Lisää aiheesta

Usein kysyttyä

Mistä edullinen sähkösopimus opiskelijalle?

Edullinen sähkösopimus opiskelijalle löytyy kilpailuttamalla sähkösopimus sähkövertailun avulla.

Voit myös kysyä omalta sähköyhtiöltäsi, onko heillä voimassaolevia opiskelijatarjouksia.

Voiko edullinen sähkösopimus muuttua kalliiksi?

Edullinenkin sähkösopimus voi sisältää ehdon hinnan muutoksille. Ole tarkkana uutta sähkösopimusta solmiessasi, että tiedät millä tavoin sopimuksesi hinta voi muuttua.

Kiinteähintainen sähkösopimus voi olla sopiva henkilölle, joka ei halua stressata sähkön hinnan vaihteluista.

Voiko vihreä sähkösopimus olla edullinen?

Vaikka jotkin sähköyhtiöt saattavat pyytää hieman extraa uusiutuvan energialähteen valinnasta, voi vihreä sähkösopimus voi silti olla edullinen.

Vertaile vihreiden sähköyhtiöiden sopimuksia toisiinsa ja valitse niistä edullisin.

Muista, että valitsemalla vihreää sähköä viestität sähköyhtiöille, että sitä täytyy tuottaa enemmän. Näin tulet osallistuneeksi ilmastotalkoisiin vastuullisemmalla kulutusvalinnalla.