Esittelyssä OP-Visa

OP-Visa on Osuuspankin suosituin luottokortti, sillä sen luotto- ja pankkiominaisuudet tekevät siitä loistavan valinnan päivittäiseen käyttöön. Osuuspankin luottokorteista OP-Visa sopii parhaiten ensimmäiseksi luottokortiksi. Kortin maksuaikaominaisuuden ansiosta kortinhaltija voi saada jopa 35 päivää korotonta maksuaikaa, mikä tekee kyseisestä kortista joustavan valinnan niin arkeen kuin juhlaan.

Kuva osuuspankin logosta

OP-Visan etu on joustavuus

Osuuspankin suosituin luottokortti on OP-Visa, jolla on joustavia ominaisuuksia kuten keskimäärin 35 päivän koroton maksuaika, eräpäivän valitsemisen ja luottorajan helppo muokattavuus. Verkkosivujen lisäksi OP-Visaa on mahdollista hallinnoida helposti OP-mobiililla, jolla pystyy

 • lyhentämään luottoa.
 • seuraamaan omaa taloutta ja bonuspisteiden kertymistä, joita luotolla maksaminen kerryttää.
 • muokkaamaan luottorajaa.
 • valitsemaan luoton lyhennyksen eräpäivän neljästä vaihtoehdosta.
 • siirtämään rahaa luotolta pankkipuolelle (olethan tarkkana siirrosta aiheutuvien kulujen kanssa!)

OP-Visa kortille pankki voi myöntää luottoa maksukyvyn ja tarpeen mukaan parista tuhannesta eurosta pariin kymmeneen tuhanteen euroon asti. Luoton suuruuden myöntämiseen vaikuttaa aina hakijan taloudellinen kokonaiskuva, kuinka hyvin hän pystynyt hoitamaan raha-asioitaan ja miltä tulevaisuus näyttää työelämän tai opiskeluiden etenemisen suhteen.


Löydä edullisin luottokortti

Summarumin kautta löydät sinulle parhaiten sopivan luottokortin – vaihtoehtoja ovat muun muassa pankkien omien korttien lisäksi Visa- ja Mastercard -luottokortit sekä American Express -maksukortit.

Valitse luottokorttisi vertailun avulla

Summarum Logo

Turvallisuutta maksamiseen OP-Visalla

Omistaja-asiakkuudesta on hyötyä OP-Visan omistajille, sillä heille OP-Visaan sisältyy automaattisesti 180 päivän ostoturvavakuutus, mikäli kortilla ostettu tuote sattuu hajoamaan. Myös muissa ongelmatilanteissa kuten yritysten konkurssitapauksissa OP-Visalla ostetuista tuotteista ja palveluista voi myös olla mahdollista hakea korvauksia.

Visa Securen (ennen Verified by Visa) ansiosta myös verkossa maksaminen on turvallisempaa. 


Muita artikkeleita

Säästöä OP-bonusten ja OP-Visan avulla

OP-Visa on yhdistelmäkortti eli siinä on credit- ja debit-puolet yhdessä. Tämä mahdollistaa sen, että voi valita, kummalta puolelta maksutapahtuma veloitetaan. Debitillä maksettaessa käytössä on kätevä lähimaksuominaisuus, kun taas luotolla maksetut ostokset kerryttävät omistaja-asiakkaille OP-bonuksia, joita voi myös saada OP:n lainoista, vakuutusmaksuista sekä säästöistä ja sijoituksista. Näitä bonuksia voidaan käyttää pankkipalveluiden maksuun tai vakuutusmaksuihin.

Omistaja-asiakkaan on mahdollisuus ottaa kortin debit-puolelle Säästölipas -ominaisuus, jonka avulla voi aloittaa säästämisen vähän kuin huomaamattaan. Kortin käyttäjä voi valita summan suuruuden, kuinka paljon jokaisesta pankkipuolen maksutapahtumasta siirretään Säästölippaaseen. Tällä tavalla OP-Visan haltija voi kerryttää OP-bonuksia myös siis debit-puolen ostoistaan.

Kenelle OP-Visa luottokortti sopii?

Osuuspankki tarjoaa omistaja-asiakkuutta omille asiakkailleen sitouttaakseen heidät pidemmäksi ajanjaksoksi asiakkaikseen. Jos siis olet aikaisemmin käyttänyt OP:n pankkipalveluita tai OP Pohjolan vakuutuksia, niin kannattaa huolella harkita liittymistä omistaja-asiakkaaksi mikäli aiot jatkaa OP:n palveluiden käyttämistä tai harkita luottokortin hankkimista OP:lta. Omistaja-asiakkaana saat OP-Visasta tuntuvia etuja korttiin liittyvistä ominaisuuksista ja sen käyttöön liittyvistä maksuista.

Jos olet Osuuspankin asiakas ja sinulla on aikaisemmin ollut käytössäsi Visa Electron, niin todennäköisesti pankkineuvojasi tulee suosittelemaan sinulle OP-Visa yhdistelmäkorttia ensimmäiseksi luottokortiksi sen edullisuuden ja joustavan korottoman maksuajan takia. 

Kortti soveltuu nuorille ja etenkin opiskelijoille, joille OP voi tarjota luottoa tiettyyn rajaan saakka, opintopisteiden lukumäärästä huolimatta. Tilanteesta riippuen opiskelijankin siis voi olla mahdollista saada OP-Visa vaikkei tuloja olisikaan vielä niin hirvittävästi.

K-Ryhmän plussajäsenen on mahdollista saada liitettyä jäsenyys suoraan korttiin, joten plussapisteiden kerryttäminen on helppoa. Opiskelijat saavat vielä loistavan opiskelijoiden K-Plussaedun ostoksistaan. Käteisen nostaminen on tehty mahdolliseksi K-ruokakauppojen ja Tokmannien kassoilta.

OP-Visaa voi hakea, kun hakija täyttää seuraavat kriteerit

 1. Hakija on vähintään 18-vuotias
 2. Hakija on Osuuspankin pääasiallinen asiakas
 3. Hakijalla on säännölliset palkka- tai eläketulot (opiskelijoiden tilanne katsotaan erikseen)
 4. Hakija osoittaa riittävän maksukyvyn ja hänen rahataloutensa on moitteeton
 5. Hakija asuu pysyvästi Suomessa

Miksi vertailla pankkikortteja Summarumilla?

 • Vertaile pankkikortteja keskenään ja löydä edullisin korko
 • Palvelumme kautta vertailet keskenään yli 20 eri pankin luottokorttia
 • Kilpailuta nykyinen luottokorttisi ja säästä

VERTAILE LUOTTOKORTTEJA

Summarum Logo


OP Visa vai toisen pankin Visa-kortti?

Kun olet hankkimassa luottokorttia, ensimmäinen asia mihin kannattaa kiinnittää huomiota on tietysti luottokortin korko. Korko ja tilinhoitomaksu yhdessä vaikuttavat kortin vuosittaisiin kuluihin, kuten myös se, että oletko OP:n omistaja-asiakas. OP-Visa on edullinen vaihtoehto esimerkiksi opiskelijalle tai henkilölle, joka tarvitsee luottokorttia satunnaiseen käyttöön. Omistaja-asiakkaalle OP-Visa soveltuu erinomaisesti.

Kilpailuttaminen on aina suositeltavaa, mutta pankkipalvelujen keskittämisessä on myös omat etunsa, joten ota selvää pankkien jäseneduista tai bonuksista, miten ne voisivat hyödyttää juuri sinua. 

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Pohtiessasi uuden luottokortin hankintaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti myös muista palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti muita kulujasi kuten:
Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen Lainojen kilpailuttaminen

Mieti mitä etuja haluat luottokortilta

Haluaisitko, että kortillasi on vielä pidempi maksuaika, vai kaipaisitko jotakin lisäetuja esimerkiksi matkailuun liittyen?

Monissa luottokorteissa esimerkiksi matkavakuutus on maksuton silloin, kun matkakuluista vähintään 50–75 % on maksettu kyseisellä kortilla. Samalla moniin luottokortteihin liittyy myös muita rahanarvoisia etuja, kuten pääsy useisiin eri lentokenttä-loungen tiloihin, mahdollisuus lunastaa lippuja tai tehdä varauksia ennakkoon sekä muita rahanarvoisia etuja.

OP Visaan kuuluu hieman arkisemmat ominaisuudet, joten mikäli haussa on laajemmilla ominaisuuksilla varustettu luottokortti, kannattaa myös muita vaihtoehtoja ottaa huomioon kuten OP-Visa Gold, johon taas sisältyy matkavakuutus. Ensimmäiseksi luottokortiksi OP-Visa on kuitenkin  varma valinta.

Vertaile tästä eri luottokortteja. Ja jos kiinnostuit, löydät täältä kaikkien OP:n luottokorttien esittelyt.

Usein kysyttyä

Mikä on op visa?
OP-Visa on Osuuspankin suosituin luottokortti. Kortin maksuaikaominaisuuden ansiosta kortinhaltija voi saada jopa 35 päivää korotonta maksuaikaa.
Miksi op visa?
OP-Visa on hyvin turvallinen ja joustava maksukortti menojen hoitamiseen. OP-Visa toimii myös yhdistelmäkorttina, eli siinä löytyy credit- ja debit-puolet yhdessä. Osuuspankki tarjoaa lisäksi omistaja-asiakkailleen omia etuja, kuten 180 päivän ostoturvavakuutuksen, mikäli kortilla ostettu tuote sattuu hajoamaan.
Kenelle op visa sopii?
Kortti sopii kenelle tahansa, joka tarvitsee joustovaraa taloudessaan. Osuuspankin asiakkaana korttiin saa vielä omia lisäetuja. OP-Visa yhdistelmäkortin joustava koroton maksuaika tekee kortista houkuttelevan vaihtoehdon myös opiskelijalle.