Esittelyssä Nordea Mastercard luottokortit

Nordea tarjoaa asiakkailleen Mastercard-luottokortteja. Asiakkaana voit valita haluatko pelkän luottokortin vai kätevän yhdistelmäkortin, joka sisältää sekä credit- että debit-puolen maksuominaisuudet. Kerromme tässä mitä Nordean Mastercardit pitävät sisällään. Jos tarvitset suurempaa lainaa, hae luottoa kauttamme!

kuvassa nordean logo

Nordea Mastercard – Korttien eri tasot

Mastercard on toinen maailman yleisimmistä luottokorttien myöntäjistä Visan ohella. Mastercard-luottokortit käyvät maksuvälineenä yli 30 miljoonassa toimipisteessä ja ainakin 200 eri maassa.

Nordealla on Mastercard-korttivalikoimassaan useita erilaisia ominaisuuksia sisältäviä luottokortteja. Asiakkaana voit valita niistä itsellesi parhaimman vaihtoehton.

Valikoimasta löytyy arkikäyttöön soveltuva perusluottokortti Nordea Credit, jonka mukana tulee tuoteturvavakuutus ongelmatilanteiden varalle.

Tästä seuraava taso on Nordea Gold, hieman isommalla luottorajalla varustettu luottokortti, jonka mukana tulee muun muassa matkavakuutus ulkonmaanmatkoja varten.

Nordea Premiumista voidaan puhua jo luksuskorttina, koska sillä saa edellisten korttien hyötyjen lisäksi matkailuun liittyviä Premium Pass- lounge-etuja. Premium-kortin luottorajakin on Nordean suurin, sillä luottoa myönnetään jopa 20 000 euroon saakka.

Nordea Mastercard -luottokortteihin on mahdollista liittää K-Plussa, jolloin kortilla tehtävät ostokset kerryttävät myös Plussapisteitä.

Lisäksi tarjolla on myös muutama brändivarustettu kortti, lentopisteitä kerryttävä Finnair+ Mastercard, Stockmannin jäsenohjelmaan kytketty Stockmann Mastercard sekä TUOHI Mastercard, jota voi hakea minkä tahansa pankin asiakas.

Korttia hakiessa on järkevää tarkistaa ja vertailla ajankohtaiset luottoehdot ja -hinnastot sekä miettiä kortin käyttötarkoitusta, johon sitä haetaan. Täältä voit lukea lisää Mastercard-luottokorteista.


Löydä edullisin luottokortti

Summarumin kautta löydät sinulle parhaiten sopivan luottokortin – vaihtoehtoja ovat muun muassa pankkien omien korttien lisäksi Visa- ja Mastercard -luottokortit sekä American Express -maksukortit.

Valitse luottokorttisi vertailun avulla

Summarum Logo

Nordea Credit

Nordea Mastercardeista Nordea Credit on perusluottokortti, jonka luottoraja on valittavissa 1 500 ja 5 000 euron väliltä. Kun korttia haetaan, hakija voi päättää luotonlyhennyksen vähimmäissumman ja laskutuskauden eräpäivän.

Kun luottokorttilasku tulee omaan verkkopankkiin, maksetaan luotolle korkoa vain siltä osalta, joka pankkitilille jää lyhennyksen jälkeen. Nordea Credit luottokortille voi valita kaksi maksuvapaata kuukautta vuodessa.

Nordea Gold

Nordea Gold on hieman suuremmalla luottorajalla varustettu Mastercard-luottokortti, jonka luottoraja on korkeintaan 10 000 euroa. Korttiin sisältyy ulkomaan reissut kattava matkavakuutus.

Tämä kortti on saatavilla myös korkeakouluopiskelijoille, jotka saavat kortin käyttöön ilman vuosimaksua ensimmäiselle viidelle vuodelle. Nordea Goldin ominaisuuksiin kuuluu myös tuoteturva- ja ostoturvavakuutukset, jotka takaavat ongelmatilanteissa sen, että rahat saa takaisin esimerkiksi lentolipuista lentoyhtiön mennessä konkurssiin.

Nordea Premium

Nordea Premium on Nordean Mastercard-luottokorttien lippulaivatuote. Nordea Premium -luottokortti soveltuu varakkaille Nordean Premium-tason asiakkaille, jotka saavat pankilta Premium Banking -varainhoitoa ja palveluja. Nordean Premium-luottokorttia varten voi valita luottorajan 5 000 ja 20 000 euron väliltä.

Luksuskorttiin kuuluu muun muassa Priority Pass-ominaisuus, jolla saa pääsyn tiettyjen lentokenttien loungetiloihin. Tähänkin korttiin sisältyy Mastercard matkavakuutus. Premiumilla on hintaa, mutta tietysti edutkin nousevat hinnan mukana ylöspäin.

Finnair+ Mastercard

Finnair+ Mastercard on Nordean Mastercard, joka on ominaisuuksiltaan Nordean Gold-luottokorttia vastaava. Lisäksi kaikki credit-puolella ostetut ostokset kerryttävät Finnairin Plus-pisteitä, joilla voi saada alennusta esimerkiksi lennoista ja lentokenttäloungeista.

Huomionarvoista tässä kortissa siis on, että ostojen ei tarvitse liittyä lentämiseen, vaan esimerkiksi päivittäiset ruokaostoksetkin kerryttävät lentopisteitä, mikäli maksat ne luotolla. Tämän luottokortin luottoraja on 2 000–10 000 euron väliltä. Jos haluat matkustaa paljon, Finnair+ Mastercard voi sopia juuri sinulle.

Vaikka kortti on ominaisuuksiltaan osittain Nordea Gold -kortin kaltainen, on Finnair+ Mastercardin luottohinnastot Goldia huomattavasti kalliimmat.

Stockmann Mastercard

Stockmann Mastercard on niin ikään Nordean Gold-kortin luotto-ominaisuuksilla varustettu maksukortti, joka sisältää lisäksi Stockmannin kanta-asiakasohjelman edut. Kortin luottoraja valitaan 1 500 ja 10 000 euron väliltä. Stockmannilla paljon shoppailevan kannattaa ehkä harkita tätä korttia.

Kuten Finnair+ Mastercardissakin, niin Stockmann Mastercardissa on myös Nordea Goldia kalliimpi korkohinnasto. On järkevää miettiä saako jäseneduista itselleen tarpeeksi lisähyötyä, kun luoton hinta on huomattavasti kalliimpaa. Ajankohtaisten korkohinnastojen vertailu on suotavaa.

TUOHI Mastercard

TUOHI Mastercard on Nordean erillinen Mastercard-kortti, joka on saatavilla 2 000–10 000 euron luottorajalla. TUOHI Mastercard sisältää hintaturvavakuutuksen, joka takaa käyttäjälleen markkinoiden edullisimmat ostokset. Tätä korttia voi hakea minkä tahansa pankin asiakas Nordean verkkopankin tai tuohi.fi -sivun kautta.

Korttiin ei kuulu avaus- tai vuosimaksuja, mutta jos luottoa on kertyneenä tilille, pankki veloittaa tilinhoitomaksun, joka on verrattain suuri. Velallisen luoton osalta TUOHI Mastercard on Nordean Mastercard-korteista kallein.


Muita artikkeleita

Nordea Mastercardin käyttö on helppoa ja turvallista

Nordean Mastercardit toimivat miltei kaikkialla maailmassa, ja sen käyttöä helpottaa, jos korttiin on liitetty pankkipuolen palvelut. Tällöin kortin käyttäjällä mahdollisuus käyttää ostaessaan joko debit- tai credit-puolta.

Lisäksi yhdistelmäkortin avulla verkko-ostokset on mahdollista maksaa myös joko luotolta tai suoraan pankkitililtä. Kortista löytyy erillinen korttinumero debit-puolelle.

Nordea Mastercard on turvallinen maksuväline, sillä luottokortilla on myös Mastercardin maksut varmentava Mastercard SecureCode -palvelu, joka todentaa verkko-ostoksia tehtäessä sekä kauppiaan, että maksajan.

Lähes kaikki kansainvälisesti toimivat verkkokaupat käyttävät maksurajapinnassaan molempien suurten luottoyhtiöiden, Visan ja Mastercardin käytön mahdollistavaa teknologiaa.

Kansainvälisesti lähes kaikissa maailman maissa toimiva Mastercard tarjoaa myös mahdollisuuden käteisnostojen tekemiseen lähes kaikkialla maailmassa. Mastercardin sivuilta löytyvät “ATM Near Me” -työkalun avulla voit paikantaa lähimmän nostoautomaatin.

Hallinnoit Nordea Mastercard -korttia kätevästi

Nordea Mastercard-korttien ominaisuuksia on mahdollista hallinnoida Nordean verkkopankin tai Nordea Mobiilin kautta.

Näiden avulla onnistuu luottotapahtumien tarkastelu, luottorajojen säätäminen sekä luotonlyhennys. Rahansiirto luottotililtä pankkitilille onnistuu kädenkäänteessä ja kortin verkkomaksamiseen liittyviä sekä maantieteellisiä käyttörajoituksia on helppo asettaa mobiilisovelluksen kautta.

Kortin lähimaksuominaisuus

Kortissa on tarjolla myös lähimaksuominaisuus, jolla voi nykyään tehdä Suomessa jopa 50 euron ostoksia ilman tunnusluvun näppäilyä korttimaksuautomaattiin. Tämä lisää osaltaan kortin käytön turvallisuutta, kun oma tunnusluku ei näy muille kassajonossa oleville.

Lisäksi jos korttia on säilytetty ja käytetty korttiehtojen mukaisesti, Nordea vastaa mahdollisista kortin väärinkäytöistä.

Nordea Mastercard ja matkavakuutus

Muutamassa Nordean luottokortissa on mukana tuleva Mastercard matkavakuutus. Näitä kortteja ovat Nordea Gold, Nordea Premium sekä Finnair+ Mastercard.

Matkavakuutuksen ehdot kannattaa lukea tarkasti läpi, sillä jotkin matkavakuutukset ovat voimassa ainoastaan, jos yhteenlasketut matkakulut on maksettu kokonaisuudessaan kortin luotto-ominaisuudella.


Miksi vertailla luottokortteja Summarumilla?

  • Vertaile pankkikortteja keskenään ja löydä edullisin korko
  • Palvelumme kautta vertailet keskenään yli 20 eri pankin luottokorttia
  • Kilpailuta nykyinen luottokorttisi ja säästä

VERTAILE LUOTTOKORTTEJA

Summarum Logo


Kenelle Nordea Mastercard sopii?

Nordea Mastercard-luottokorttia voi hakea yleensä kun,

  1. Hakija on vähintään 18-vuotias (alaikäinen voi saada luottokortin, vanhempien rinnakkaiskortin muodossa)
  2. Hakijan taloudellinen kokonaiskuva on kunnossa (korkeakouluopiskelijan on mahdollista hakea luottokorttia, hakemukseen liitetään todistus opintopisteistä)
  3. Hakija osoittaa riittävää maksukykyä, ja että kykenee hoitamaan talouttaan hyvin (ei maksuhäiriömerkintöjä tai velkaa)
  4. Hakija on Nordean asiakas

Pankit käsittelevät luottokorttihakemuksia aina kokonaiskuvaa ajatellen, joten vakituinen työpaikka ei ole aina välttämättä vaatimus luottokortin myöntämiselle.

Satunnaisia töitä tekevä korkeakouluopiskelija voi saada luottokortin enintään 2000 euron luottorajalla, mikäli kriteerit täyttyvät opintopisteiden ja muiden vaatimusten osalta.

Voit jättää Nordealle yhteydenottopyynnön luottokorttihakemukseen liittyen tai tehdä hakemuksen helposti heidän verkkopankkisivuiltaan. Huom! TUOHI Mastercardia voi hakea minkä tahansa pankin asiakas tuohi.fi -sivulta.

Nordean Mastercard ja kilpailijoiden luottokortit

Myös muilla pankeilla on saatavilla Mastercard-kortteja, mutta Nordean Mastercardien valikoima on ehdottomasti Suomen laajin. Sen sijaan esimerkiksi OP suosii korteissaan Visa-luottoja. Muista pankeista Mastercardia tarjoavat esimerkiksi Aktia, Danske Bank ja Ålandsbanken. Vertaa luottokortteja täältä!

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Pohtiessasi uuden luottokortin hankintaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti myös muista palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti muita kulujasi kuten:
Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen Lainojen kilpailuttaminen

Usein kysyttyä

Miksi Nordea mastercard?
Kortti tuo talouteen joustovaraa, sekä monia käytännön etuja. Näistä esimerkkeinä ovat tuoteturvavakuutus, matkavakuutus, sekä luotto raja mahdollisesti jopa 20 000 euroon asti kortin tasosta riippuen. Nordea Mastercardista saa myös tehtyä kätevän yhdistelmäkortin.
Kenelle Nordea Mastercard sopii?
Kortti sopii hyvin myös ulkomailla paljon liikkuvalle, sillä Mastercard-luottokortit käyvät maksuvälineenä yli 30 miljoonassa toimipisteessä ja ainakin 200 eri maassa. Korttiin on myös mahdollista liittää K-plussa ominaisuus bonuspisteiden kerrytämistä varten kotimaassa.
Kuka voi hakea Nordea Mastercardia?
Nordea Mastercardia voi hakea vähintään 18 - vuotias, taloudestaan hyvin huolehtinut Nordean asiakas, jolla on riittävää maksukykyä.