Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Tuontiauton rahoitus netistä

   Hae lainaa tuontiauton rahoitusta varten netistä – ilman vakuuksia jopa 60 000 €.

   Hae tuontiauton rahoitusta netistä ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

   Check icon Tuontiauton rahoitus netistä 2 000 – 60 000 euroa.

   Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

   Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

   Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan tuontiauton rahoituksen netistä. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

   Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

   Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

   Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

   Lainahakemuksen täyttäminen ja lainojen vertailu on Summarumin avulla helppoa, nopeaa ja läpinäkyvää.

   1
   Täytä ilmainen lainahakemus
   Lomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi.

   Välitämme hakemuksesi esihyväksyttäväksi jopa yli 30 lainanantajalle.
   2
   Vertaa lainatarjouksia
   Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksytyt lainatarjoukset niiltä lainanantajilta, jotka voivat myöntää sinulle lainaa.

   Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella henkilökohtaisia lainatarjouksia sieltä.
   3
   Hyväksy lainatarjous
   Kun olen vastaanottanut lainatarjouksia, voit vertailla ja valita niistä sopivimman. Jos et ole tyytyväinen tarjouksiin, sinun ei tarvitse tehdä mitään – hakemus peruuntuu veloituksetta. Lainojen kilpailuttaminen ei sido sinua tai yritystänne mihinkään.

   Tuontiauton rahoitus netistä

   Rahoituksen hankkiminen netin kautta on hyvin yleistä nykyaikana tuontiautolle. Rahoitusvaihtoehtoihin kannattaa tutustua aina etukäteen ja vertailla eri rahoituksia. Rahoituksien vertailu mahdollistaa mieleisen lainan saamisen ja auton hankinnan.

   Viime vuosien aikana autojen rahoittaminen on muuttunut. Erilaiset rahoitusjärjestelyt ovat monen suomalaisen suosiossa, kun mietitään auton hankintaa. Suuri osa on sitä mieltä, että autoa ei kannattaisi hankkia rahoituksen kautta, vaikka tämä asia ei ole itsestäänselvyys. Auton voi hankkia myös rahoituksella, jos tarjous rahoituksesta on sopiva.

   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   Miten voin rahoittaa auton hankinnan?

   Monella on varmasti kysymys päässään, miten kannattaisi rahoittaa auton hankinta. Auton rahoituksen hankkiminen onnistuu monella erilaisella tavalla ja niistä voi valita itselleen parhaimman vaihtoehdon. Rahoituksen voi hankkia kulutusluotolla, vakuudellisella pankkilainalla, autoliikkeen tarjoamalla osamaksurahoituksella. Joskus auton voi hankkia jopa leasing-sopimuksen avulla.

   Jokainen vaihtoehto edellyttää täysin uuden auton hankkimisen, kuin myös käytetyn auton ostamisen yksityiseltä omistajalta. Leasing-sopimusta autoliikkeeltä ei voi hyödyntää, jos olet hankkimassa autoa yksityishenkilöltä. Yksityishenkilöltä ostettaessa autolaina on paras vaihtoehto.


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo

   Laina ilman vakuuksia vai autorahoitus?

   Kun pohdit, kannattaako ottaa autorahoitus vai autolaina, kannattaa pohtia muutamaa seikkaa. Jos päädyt ottamaan osamaksusopimuksen, se solmitaan sinun ja rahoitusyhtiön välille. Lainan vakuutena toimii tässä tapauksessa ostettava auto, joka on rahoitusyhtiön omistama, kunnes olet maksanut koko lainan pois. Sopimuskauden ajan olet ainoastaan auton haltija ja sinua sitoo kaikki ehdot, jotka kuuluvat osamaksurahoitukseen.

   Osamaksurahoituksen voi saada itselleen autoliikkeen kautta. Korko voi olla jopa 0 prosenttia. Käsirahaa tai vaihtoautoa ei välttämättä tarvita.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

   Mitä auton rahoitukseen liittyy?

   Auton rahoitukseen liittyy usein monien satojen eurojen avausmaksu ja laskutuspalkkio, joka on helposti kallis. Sopimuksen ehtoihin kannattaa aina erikseen perehtyä, jotta ikäviä yllätyksiä ei synny. Sopimus määrittelee yleensä esimerkiksi sen, millainen vakuutus autoon tulee hankkia. Kannattaa myös pitää mielessä, että rahoitusyhtiön autolla on myös vaikeampi matkustaa ulkomaille. Myös auton myynti sopimuskauden aikana vaatii erityisjärjestelyjä.

   Autoliikkeen kautta hankittu rahoitus voi olla lopulta kallis tapa rahoittaa oma auto. Korkokatto voi näissä olla hyvin suuri, sillä esimerkiksi vuonna 2019 laissa autoliikkeiden korko jäi korkokaton ulkopuolelle. Autoliikkeiden rahoitusta ei koske myöskään lainan muiden kulujen rajaus, joka on yhteensä 150 euroa. Tämä tarkoittaa, että autoliike voi pyytää korkoa, avausmaksua ja laskutuspalkkiota käytännössä niin paljon kuin haluaa.

   Voiko autokaupan rahoitus tulla kalliiksi?

   Vastaus tähän yksinkertaisuudessaa on kyllä. Se voi olla kalliimpaa kuin luotto, jonka lisäksi autorahoituksen osamaksulla voi olla yht’äkkiä enemmän ongelmia autoa myydessä, vakuuttaessa tai sillä matkustettaessa ulkomaille. Näistä syistä moni valitsee mieluummin lainan kuin rahoituksen.

   Laina mahdollistaa sen, että ehdot ovat ostajalle selkeämmän oloiset. Lainan myötä auto on heti omistajansa ja siihen ei liity mitään rajoituksia. Vakuudettoman lainan voi saada joskus edullisimmillaan 4 prosentin korolla ja lainan korot ovat korkeintaan 150 euroa vuodessa. Lainatkin kannattaa myös vertailla, jotta voi löytää edullisimman koron ja ehdot.

   Miten tehdä hyvä lainavertailu?

   Onnistunut lainavertailu mahdollistaa mieluiset autokaupat ja turvallisen mielen. Vaikka auton ostolla olisi kiire, ei lainojen vertailua kannata missään kohtaa jättää välistä. Kilpailutus on hyvin nopea tehdä ja se säästää usein rahaa.

   Netistä voi löytää ilmaisia sivustoja, joilla voit kilpailuttaa lainojasi. Monesti lainatarjouksen saa myös takaisin itselleen hyvin nopeasti. Lainan tai rahoituksen voi saada itselleen hyvinkin nopeasti. Hinnaltaan edullisin luotto löytyy, kun vertailet lainojen todellisia vuosikorkoja. Myös lainan kokonaiskustannukset on syytä tarkistaa takaisinmaksuajalta. Lainantarjoajan tulee aina kertoa asiakkaalle nämä tiedot.

   Leasing mahdollisuus

   Joskus mahdollisuutena voi olla yksityisleasing. Tällä tarkoitetaan auton pitkäaikaista vuokraamista kiinteään kuukausihintaan. Auton arvonalenema sisältyy leasing-sopimuksen hintaan ja joskus sopimukseen voi jopa kuulua esimerkiksi auton peseminen.

   Leasingin kannalta on tärkeää selvittää, mitkä kaikki asiat sopimukseen kuuluu. Sopimuksen hinnat vaihtelevat suuresti. Sopimuksia on kalliita ja edullisia, siksi niihin kannattaa myös perehtyä. Kun sopimus päättyy auton voi palauttaa liikkeeseen tai lunastaa itselleen. Joskus Leasing on hyvä vaihtoehto, jos autoa ei tarvitse hankkia itselleen moneksi vuodeksi.

   Milloin rahoitus on kannattava?

   Lyhyesti voidaan sanoa, että rahoitus on kannattavaa, kun lainan saa hyvillä ehdoilla ja sopivaan hintaan. Autorahoituksenkin voi siis saada kannattavasti.

   Rahoituksen kuukausieristä ei voi kuitenkaan päätellä yhtään, onko rahoitus hyvä. Ihmisellä voi olla hyvin huono lainasopimus tehtynä, vaikka rahoituksen erä olisi edullinen. Joskus voi olla, että rahoitusta maksaa enemmän pois, vaikka laina on parempi.

   Lainan kuukausierä määrittyy usein sen mukaan, paljollako autolainaa lyhennetään, paljonko lainaaja ottaa korkoa lainasta ja paljonko lainaaja ottaa muita kustannuksia? Kyse on siis lyhennyksestä, korosta ja käsittelymaksuista.

   Lainan lyhennys

   Lyhennyksien osuus tulisi olla aina mahdollisimman suuri. Korko ja käsittelykulut tulisi olla mahdollisimman pieniä. Jos lainassa on suuri korko ja muut kustannukset ovat myös isoja, sitä kalliimpi laina kokonaisuudessaan on.

   Laina-asioissa on siis tärkeä myös ymmärtää sopimuksen ehdot. Pelkät kuukausierät eivät siis kerro lainan hyvyydestä yhtään mitään.

   Mitkä asiat vaikuttavat lainan korkoon

   Lainan korkoon vaikuttaa aina moni asia. Sääntönä voidaan pitää sitä, että mitä luotettavampi asiakas, joka lainaa hakee on, sitä halvemmalla hän yleensä saa lainan. Asiakkaan luotettavuus arvioidaan hänen maksukykynsä kautta.

   Itse korkoon vaikuttaa se, onko sinulla antaa lainaa vastaan vakuutta. Jos olet ostamassa autoa ja sinulla on esimerkiksi oma asunto tai mökki, voi se sopia vakuudeksi lainalle. Tällöin korko myös on usein halvempi. Vakuudettomassa autolainassa korko on kuitenkin usein suurempi, koska vakuus ei pienennä sitä.

   Asunto tai kesämökki, joka toimii lainan panttina pitää usein hyvin arvonsa, joka madaltaa autoa varten hankittua lainaa. Myös laina-aika ja lainanhakijan tulotaso sekä varallisuus vaikuttaa autolainan korkoon.

   Ota huomioon inflaatio

   Laina-asioissakin on hyvä ottaa huomioon inflaatio. Sillä tarkoitetaan rahan arvon alenemista, joka tarkoittaa hintojen nousemista. Terveessä taloustilanteessa inflaatiota on aina ja on aikakausia, jolloin inflaatio on matalampi, mutta se voi olla myös korkeampi. Inflaatio mahdollistaa ajatuksen, että raha on aina tänään arvokkaampaa kuin mitä se olisi huomenna.

   Inflaatiossa piilee auton rahoituksen kannalta etu. Koska rahan arvo alenee ajan myöntä, inflaatio käytännössä syö osan veloista pois. Jos inflaation määrä on suuri, omassa autossa kiinni oleva raha vähenee. Auton arvoa nakertaa sen arvon laskeminen sekä inflaatio. Tämä voi olla auton hankinnan kannalta ihan hyväkin asia, jos joudut hankkimaan rahoitusta.

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Milloin tuontiauto kannattaa ostaa rahoituksella?

   Auton hankinta rahoituksella ei aina ole hölmön ihmisen tekemisiä. Miksi olisi huono idea tarttua edulliseen rahoitusjärjestelyyn. Joskus rahoituksella hankittu auto tulee edullisemaksi, kuin suoralla kaupalla hankittu auto.

   Auto kannattaa hankkia aina silloin rahoituksella, jos rahoitus järjestyy sopivaan hintaan. Kokonaisuuden katsominen rahoituksen kannalta on erittäin tärkeää. Kaikki mahdolliset kulut on hyvä selvittää etukäteen, jotta ikäviä yllätyksiä ei tapahdu. Pelkkä lainan korkoprosentin tuijottaminen voi luoda virheellisen kokonaiskuvan. Esimerkiksi järjestelypalkkiot sekä kuukausittaiset kulut on myös hyvä selvittää etukäteen.

   Jos rahoitusta tai lainaa ei saa järkevään hintaan, voi suoran kaupan tekeminen olla tällöin järkevää, jos siihen vain on varallisuutta.