Santander – vakuudettomien lainojen asiantuntija

Santander on yksi maailman isoimmista pankeista. Lue täältä mitä eri palveluita pankki tarjoaa asiakkailleen.
Ladataan lomaketta..

Hakemusten tekeminen kestää muutaman minuutin.


Pyrimme esittämään tarjoukset selkeästi ja ymmärrettävästi.


Suomalainen palvelu suomalaisille kuluttajille.


Etsimme aina edullisimmat tarjoukset ilman piilokuluja.

Summarum Mediassa

Nina Leppänen
Nina Leppänen
2021-04-07
Kokemus pelkästään positiivinen. Sain lainan sujuvasti.
PP
PP
2021-03-31
Palvelu oli erittäin sujuvaa ja rahat tulivat tilille todella nopeasti. Asiakaspalvelu oli ystävällistä.😊
Jorma Saloranta
Jorma Saloranta
2021-03-08
sai oikean osoitten mistä kysyä lainaa ja sain sen kiitos
Seija Lindgren
Seija Lindgren
2021-03-01
Palvelu nopeaa ja asiallista. Helppo selkoinen teksti ja helppi ymmärtää. Kiitos palvelusta.
Benita Rönnberg
Benita Rönnberg
2021-02-17
Antti
Antti
2021-02-01
Toimiva hakemus, sain tarjouksen ja nostin lainan.

Santander maailmalla – yksi suurimmista ja vakavaraisimmista pankeista

Santander Consumer Finance Oy kuuluu vuonna 1857 perustettuun Santander-konserniin, joka on Euroopan suurin finanssialan toimija. Kolminkertainen maailman parhaan pankin palkinnon saanut Santander aloitti Suomessa toimintansa Helsingin Kulosaaressa vuonna 2007, jonka jälkeen yhtiö on palvellut jo yli puolta miljoonaa suomalaista asiakasta. Santander tarjoaa vakuutus- ja rahoitusvaihtoehtoja yksityishenkilöille sekä yrityksille – ja etenkin pohjoismaissa heidän palvelujensa erikoisalaa ovat kuluttajarahoitus ja autorahoitus.

Miten Santander toimii Suomessa?

Suomessa toimiva Santander Consumer Finance Oy on osa konsernin Nordic-organisaatiota, johon kuuluvat Norja, Ruotsi sekä Tanska. Yhtiön perusajatuksena on tarjota ihmisille mahdollisuudet unelmiensa toteuttamiseksi, minkä vuoksi palvelujen painopiste on kuluttajarahoituspalveluiden lisäksi autorahoituspalveluissa. Santanderin rahoittamia ajoneuvoja liikkuukin jo Suomen teillä yli 170 000.

Santander Consumer Financella on konttori Helsingissä, josta käsin yhtiö harjoittaa toimintaansa Suomessa. Suomenkielistä asiakaspalvelua yhtiö tarjoaa verkkopalvelunsa kautta sekä puhelimitse, eikä puhelinpalvelusta peritä kalliita palvelumaksuja, ainoastaan matkapuhelin- tai paikallisverkkomaksun verran. Paikallisia konttoripalveluja ei toistaiseksi ole saatavilla.

Minkälaisia lainoja Santander tarjoaa?

Vakuudettomat lainat ja vastuullisuus

Santander on vakuudettomien lainojen asiantuntija ja markkinoiden luotettavimpia lainanmyöntäjiä. Lainanhakijalta ei edellytetä lainan saamiseksi vakuuksia tai takaajia, mutta vastuullisena toimijana Santanderilla on tiukka lainahakemusten seula. Yhtiö haluaa aina selvittää lainanhakijan taloudenhallintaan liittyvät asiat mahdollisimman perusteellisesti sekä olla varma siitä, että lainanhakijan taloudellinen kantokyky ei ole konkurssin partaalla. Tarkoituksenaan ehkäistä ylivelkaantumista Santander tarjoaa Elä kohtuudella -laskuria, joka tarjoaa asiakkaalle apua oman maksuvaran arvioinnissa.

Santanderin mukaan vastuullinen luotonanto on heidän kulmakiviarvojaan, minkä takia se asettaa tiukat lainakriteerit. Lainaa ei todennäköisesti myönnetä, mikäli asiakkaalla on paljon muita lainoja – elleivät ne ole suuruudeltaan pieniä, jolloin yhdistelylainan mahdollisuus on olemassa.

Kireiden lainanmyöntämiskriteerien ansiosta Santanderin korkotaso on verrattain kilpailukykyinen suhteessa muihin Suomessa toimiviin rahoituslaitoksiin.

Kuka voi saada Santander lainaa?

Edellytykset lainan saamiseksi Santander määrittää, että henkilö:

Lainahakemukset käsitellään aina hakijan tiedoista koostuvaa kokonaisuutta tarkastellen, ja isompien, yli 20 000 euron lainojen saamiseksi hakijalta vaaditaan vakaata tulovirtaa ja omistusasuntoa, jota ei kuitenkaan aseteta lainavakuudeksi.

Autolaina / ajoneuvorahoitus

Santander tarjoaa ajoneuvorahoitusta omien verkkosivujensa kautta sekä ajoneuvojen jälleenmyyjien toimesta. Toisin sanoen autoliikkeistä on mahdollista saada Santanderin ajoneuvorahoitusta, mutta jos haluat ostaa ajoneuvon yksityishenkilöltä, tulee sinun hakea sähköisesti Santanderin autolainaa. Suomen suosituimpana autorahoittajana Santanderilla on autolainan lisäksi kolme erilaista rahoitusvaihtoehtoa:

All in One -palvelu – Asiakas voi valita kaikki autoiluun liittyvät palvelut kuten pesut, huollot sekä vakuutukset yhden kiinteän kuukausimaksun alle. Kyseessä on yksi Santanderin parhaimmista ja kattavimmista ajoneuvorahoituspalveluista, joten kerromme All in One -palvelusta tarkemmin alempana.

Leasing – Turvallinen rahoitusleasing-palvelu, jolla yksityishenkilö tai yritys voi vuokrata auton 2-4 vuodeksi kiinteällä kuukausimaksulla. Sopimuksen laatimishetkellä määritetään auton jälleenmyyntiarvo etukäteen. Ei kilometrirajoituksia. Sopimuksen päättymisen jälkeen auton voi vaihtaa uuteen tai kohteen voi kaupata eteenpäin. Leasing-palveluja on mahdollista räätälöidä itselle sopivaksi.

Osamaksu – Rahoituspalvelu, joka on tarkoitettu uuden tai käytetyn ajoneuvon ostoon liikkeestä. Myyjän kanssa laadittavassa sopimuksessa määritellään maksuaika sekä osamaksun suuruus. Maksuaikaa voi saada jopa 60 kk ja käsirahan suuruus vaihtelee 10-30% välillä kauppahinnasta. Asiakkaalta edellytetään liikenne- ja kaskovakuutuksen ottamista, minkä vuoksi Santander tarjoaa IF Rahoituskaskoa. Täysi-ikäiset henkilöt voivat hakea Santanderin osamaksurahoitusta.

Santander All in One – Kaikenkattava paketti

All in One on osamaksupohjainen paketti autoilijalle, joka haluaa helppoa ja turvallista autoilua. Pakettia on mahdollista räätälöidä juuri itselle sopivaksi myös elämäntilanteiden muuttuessa. All in One -palvelua on mahdollista hakea sähköisesti Santanderin allinone.fi -sivulta tai ajoneuvojen jälleenmyyjältä.

Kolme eri All in One -tasoa uudelle autolle

Kuukausimaksu ja sopimuksen päättyminen

All in Onen kiinteä kuukausimaksu määräytyy valitusta autosta, vakuutuksista, ajettavista kilometreistä sekä muista asiakkaan valitsemista palveluista. Mikäli haluat kaikki autoiluun liittyvät kulut helposti samalle laskulle, voi All in One -paketti olla sopiva juuri sinulle.

Sopimuksen päättyessä asiakkaalla vapaus valita, mitä sopimuksen jälkeen tapahtuu. Vaihtoehtoina ovat auton palauttaminen, auton ostaminen uudella rahoitussopimuksella tai uuden auton valinta uudelle All in One -kaudelle.

Green All in One – Ympäristöystävällistä ajoa

Uutuutena markkinoille on tullut myös Green All in One, joka tarjoaa mahdollisuuden kompensoida autoilusta aiheutuvat hiilidioksidipäästöt. Lisäpalvelumaksu määräytyy auton CO2 -arvon ja suunniteltujen ajokilometrien mukaan. Yhteistyössä palvelussa toimii CO2Esto -niminen yritys.

Santander lainaturva – turvaa tuova lisäpalvelu

Santanderin tarjoamista vakuutuspalveluista suosituin on lainaturva. Palvelun tarkoituksena on turvata lainan ottajan maksukykyä yllättävien tilanteiden varalle, kuten äkillisen sairasloman tarpeen varalle.

Lainaturva kattaa äkillisestä tapaturmasta tai sairaudesta aiheutuvia kuluja enintään 1500€/kk sekä kuolintapauksessa enintään 50 000€ jäljellä olevan summan maksamiseksi.

Lainaturva voidaan myöntää 18-64 -vuotiaalle työssäkäyvälle henkilölle, ja palvelun hinta määräytyy rahoitussopimuksen kuukausierän summasta, yleensä se on ollut noin 8,5% luokkaa.

Tarjolla on myös Lainaturva Plus -palvelu, joka sisältää edellä mainittujen ominaisuuksien lisäksi myös turvan työttömyyden ajalle, enintään 1500€/kk. Tällöin asiakkaan tulee vakuuttaa, ettei ole ostohetkellä tietoinen tulevista lomautuksista, yt-neuvotteluista tai työttömyydestään. Lainaturva Plus on hieman kalliimpi, vakuutuspalvelumaksu on noin 10% rahoitussopimuksen kuukausierästä.

Santander asiakaspalvelu

Santanderin asiakaspalvelu toimii suomen kielellä verkkopalvelun kautta sekä puhelimitse. Paikallisia konttoripalveluja ei toistaiseksi ole tarjolla, mutta tätä kompensoi puhelinpalvelun edullisuus, sillä puhelusta peritään ainoastaan matkapuhelin- tai paikallisverkkomaksu.

Heidän verkkosivuillaan on myös kattavat vastaukset yleisesti kysyttyihin kysymyksiin, ohjeet lainahakemusten tekoon ja hyvät työkalut uuden auton etsimiseen.

Yhteenveto Santanderista

Kaiken kaikkiaan Santander Consumer Finance Oy on arviomme mukaan vastuullinen ja luotettava kulutusluottojen sekä autorahoituksen tarjoaja. Santander haluaa olla suunnannäyttäjä rahoitusalalla ylivelkaantumisen ehkäisemisessä, minkä takia heidän lainahakemusten kriteerit ovat yksiä alan tiukimpia.

Tutustu lainoihin

Usein kysyttyä:

Mikä on Santander?
Santander Consumer Finance Oy rahoitusalan yhtiö, joka on osa maailmanlaajuista Santander-konsernia, joka aloitti toimintansa Suomessa vuonna 2007. Heidän erikoisalaansa ovat kuluttajarahoituspalvelut sekä autorahoituspalvelut, jossa heillä on Pohjoismaiden markkinajohto.
Miten Santander toimii Suomessa?
Vaikka Santanderilla on konttori Helsingin Kulosaaressa, sijoittuu yrityksen palvelut pitkälti verkkoon. Verkkosivuilta on mahdollista tehdä lainahakemukset ja ajoneuvorahoitussopimukset, kun taas osaa autorahoitussopimuksista voi hakea suoraan ajoneuvojen jälleenmyyjiltä. Santanderilla ei ole konttoripalveluja, vaan asiakaspalvelu toimii puhelimitse sekä verkkopalvelun kautta.
Mitkä ovat Santanderin suosituimmat tuotteet?
Vakuudettomat lainat erilaisiin tarpeisiin sekä ajoneuvorahoitus: osamaksu, leasing sekä All in One -autoilupaketti.