Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Remonttilainalaskuri

   Laske laina remonttilainalaskurilla netistä – lainaa ilman vakuuksia jopa 60 000 €.

   Hae remonttilainaa ja katso henkilökohtainen korkotasosi – remonttilainalaskuri on täysin ilmainen palvelu, etkä sitoudu mihinkään käyttämällä laskuria.

   Check icon Remonttilainaa 2 000 – 60 000 euroa.

   Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

   Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

   Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan remonttilainan. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

   Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

   Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

   Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

   Remonttilainalaskuri

   Kuukautta

   %

   €/kk

   Kuukausittain

   Summa, minkä maksat keskimäärin kuukausittain takaisin.

   Todellinen vuosikorko

   Todellinen vuosikorko lasketaan lainan koron ja kaikkien sivukulujen perusteella.

   Maksat takaisin yhteensä

   Korkojen ja kulujen osuus summasta on

   Remonttilaina – rahoitusta remontin kustannuksiin

   Suurimmalla osalla suomalaisista tulee jossain vaiheessa elämässään vastaan tilanne, jossa esimerkiksi koti tai kesämökki vaatii remontointia. Remonttilaina on yksi yleisimmistä keinoista rahoittaa remontin aiheuttamia kustannuksia.

   Kodin remontit saattavat olla pitkään suunniteltuja ja harkittuja, jolloin lainan valitsemiseen on myös enemmän aikaa. Vaihtoehtoisesti remontin tarve voi monesti esiintyä myös siten, että tarvitset äkillisesti rahaa käyttöösi remontin kustantamiseksi.

   Remonttilaina on useimmiten vakuudetonta lainaa, jonka lainasumma riippuu tarvittavasta rahan määrästä. Useimmiten remonttilainaa myönnetään 1 000 eurosta alkaen 60 000 euroon saakka.

   Vinkki

   Summarumin remonttilainalaskuri auttaa sinua arvioimaan remonttilainan todellisia kustannuksia. Remonttilainalaskuri on lisäksi hyödyllinen työväline, kun haluat selvittää miten lainan eri osatekijät vaikuttavat lainan kustannuksiin.


   Löydä edullisin remonttilaina laskurilla

   Summarumin kautta löydät nopeasti sinulle sopivan remonttilainan. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

   Hae lainaa tästä

   Summarum Logo

   Remonttilainan hinta selviää laskurin avulla

   Kun olet kilpailuttanut remonttilainasi ja haluat selvittää sen todellisen hinnan, laske remonttilainan hinta remonttilainalaskurin avulla.

   Voit käyttää remonttilainalaskuria jo siinä vaiheessa, kun kilpailutat remonttilainaa. Näin tiedät jo etukäteen, millaista lainaa haluaisit hakea.

   Näin saat tietää, kuinka remonttilainan hinta muodostuu. Silloin lainan kilpailuttaminen ja hakeminen on helpompaa.

   Remonttilainan hinta koostuu useammasta tekijästä, jotka usein kertovat siitä, millaiset remonttilainan ehdot ovat.  Laskurin avulla pääset testaamaan, kuinka remonttilainan hinta muuttuu, jos sen ehtoja muutetaan.

   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   Miten remonttilainalaskuri toimii?

   Remonttilainalaskuri ottaa huomioon lainaan liittyvät ja kustannuksien kannalta olennaisimmat osatekijät. Remonttilainalaskuriin syötät seuraavat lainan olennaisimmat tiedot

   • Lainasumma
   • Maksuaika
   • Korkoprosentti
   • Avausmaksu
   • Tilinhoitomaksu

   Remonttilainalaskuri ilmoittaa sinulle annettujen tietojen perusteella lainan kaikki arvioidut kustannukset.

   Näihin kustannuksiin sisältyy kuukausittain maksettavan lyhennyksen määrä, todellinen vuosikorko sekä kokonaisuudessa takaisin maksettava rahasumma.

   Takaisin maksettavasta summasta on eritelty vielä tarkemmin korkojen ja kulujen osuus kokonaissummasta.

   Käytä remonttilainalaskuria näin

   1. Tarkastele omaa budjettiasi ja ota selville kaikki kustannukset, jotka kattaaksesi tarvitset lainaa. Huomioi budjetissa kaikki tulot ja menot, mutta muista varautua myös yllätyksiin, joita remonteissa valitettavan usein tulee eteen.
   2. Täytä tiedot remonttilainalaskuriin.
   3. Näet arvion remonttilainan kuukausierästä, todellisesta vuosikorosta sekä takaisinmaksettavasta summasta.

   Remonttilainalaskurin käyttäminen on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

   Kuka voi käyttää remonttilainalaskuria?

   Jokainen voi käyttää Summarumin remonttilainalaskuria. Lainoja yhteistyökumppanimme myöntävät kuitenkin vasta, kun täytät nämä ehdot:

   • Olet vähintään 18-vuotias.
   • Tulosi ovat säännölliset.
   • Maksuhistoriasi on moitteeton.
   • Vakituinen osoitteesi on Suomessa

   Asioita, joita ottaa remonttilainaa hakiessa huomioon

   Sinun tulisi remonttilainalaskuria hyödyntäessä ottaa huomioon, että lainalaskuri sisältää muille kuluille ainoastaan yhden valintalaatikon.

   Joihinkin vakuudettomiin lainoihin saattaa kuitenkin sisältyä useampia kuukausittain maksettavia lisäkuluja. Tämän takia sinun kannattaakin tarkkailla esiintyykö saaduissa lainatarjouksissa esimerkiksi jotakin seuraavista lisäkuluista.

   1. Tilinhoitokulut
   2. Laskutusmaksut
   3. Hallinnointipalkkiot

   Mikäli lainatarjouksessa esiintyy useampaa kuin yhtä edellä mainituista kuukausittain maksettavista lisäkuluista, tulee sinun sisällyttää kaikki niistä remonttilainalaskuriin.

   Helpoiten tämä tapahtuu siten, että remonttilainalaskurin käyttäjä sisällyttää useammat lisäkulut summaamalla ne yhteen ja lisäämällä lopullisen summan remonttilainalaskuriin.

   Remonttilaina – laskuri päätöksen tukena

   Remonttilainan laskuri on työkalu, jonka pääasiallisena tavoitteena on auttaa sinua tekemään parempia päätöksiä. Mitä tietotoisempi olet remonttiin ja sen lainaan sisältyvistä kuluista, sitä helpompi omaa talouttasi on myös suunnitella. Liian tiukka budjetti voi tuoda kasan harmaita hiuksia remonttia tehdessä.

   Remonttilainalaskuri ei luonnollisesti anna välttämättä euromääräisesti juuri oikeaa hinta-arviota remontista. Se kuitenkin helpottaa huomattavasti kustannusten arvioimisessa ennen remontin aloittamista.

   Laskurin käyttämiselle ei voi edes sanoa olevan kynnystä, sillä sen käyttö on hyvin helppoa ja totta kai ilmaista. Syöttämällä laskuriin perustiedot haettavasta lainasta, saat tietää hetkessä lainan todelliset kustannukset.

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Vakuudellinen vai vakuudeton remonttilaina?

   Remonttilainaa haetaan useimmiten vakuudettomana lainana. Tämä tarkoittaa sitä, että sinun ei tarvitse lainaa hakiessasi asettaa sille mitään panttia tai vakuutta. Vakuudettomuus nopeuttaa lähes aina rahojen käyttöön saamista, mutta vakuudeton remonttilaina on korkojen suhteen yleensä korkeampi.

   Tämä johtuu siitä, että lainantarjoaja arvioi aina otetun riskin myönnetylle lainalle. Mikäli lainalle on asetettu pantti tai vakuus, on riski aina lainan tarjoajan kannalta pienempi. Pienempi riski näkyy hakijan kannalta myös halvempana hintana.

   Tästä johtuen, mikäli vakuuden myöntäminen on mahdollista eikä lainan saannille ole kiirettä, kannattaakin aina asettaa vakuus.

   Vakuudellinen laina vie käsittelyprosessissa pidempään, sillä lainan myöntäjä joutuu arvioimaan vakuuden riittävyyden. Seurauksena tästä vakuudellinen laina voi olla monessa tapauksessa järkevämpi vaihtoehto, mikäli rahojen käyttöön saamisella on kiire.

   Remonttilaina rinnakkaishakijan kanssa

   Jos mahdollista, remonttilaina kannattaa aina hakea yhdessä rinnakkaishakijan kanssa. Rinnakkaishakija voi olla esimerkiksi avopuoliso tai perheenjäsen. Kaksi yhdessä lainaa hakevaa mahdollistaa yleensä halvemmat hinnat lainan hakemiseen.

   Sinun kannattaakin tiedustella lainaa tarjoavalta yritykseltä, mikä remonttilainan hintataso on rinnakkaishakijan kanssa lainaa hakiessa.

   Kun lainatarjous on saatu, auttaa remonttilainalaskuri laskemaan lainan todelliset kustannukset.

   Mitä remonttilainan kilpailuttaminen tarkoittaa?

   Remonttilainan kilpailuttaminen tarkoittaa käytännössä sitä, että lainaa harkitseva henkilö kerää lainatarjouksia useammilta lainan tarjoajilta.

   Monella suomalaisella on päivittäiset talousasiat keskitettynä yhteen pankkipalveluun. Tässä ei ole mitään vikaa ja asiakkuus tuo usein mukanaan monia etuja. Sinun kannattaa tästä huolimatta lainaa harkitessasi miettiä asiaa myös käyttämiesi palveluiden ulkopuolelta.

   Kilpailuttamalla saat lainatarjouksia oman pankkinsa lisäksi myös muilta pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä. Niistä esimerkiksi Rahalaitos on hyvä esimerkki. Lainojen kilpailuttaminen on usein paras keino löytää edullisin ratkaisu remontin rahoittamiseen.

   Remonttilainan löydyttyä sinun kannattaa ehdottomasti tarkistaa vielä remonttilainalaskurin avulla, miltä remonttilainan ehdot näyttäytyvät sen valossa. Remonttilainalaskuri auttaa sinua tarkastelemaan lainan todellisia kustannuksia nimellisten kustannusten sijaan.


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo

   Remonttilainalaskuri – mitä hyötyä siitä on?

   Summarumin remonttilainalaskuri pitää sisällään useita eri hyötyjä. Remonttilainalaskuri on iso apu arvioidessa lainan todellisia kustannuksia. Summarumin remonttilainalaskuri on muun muassa

   • Turvallinen
   • Luotettava
   • Ilmainen
   • Helppokäyttöinen

   Summarumin remonttilainalaskuri on turvallinen. Remonttilaina laskuri ei tarvitse toimiakseen mitään tietoja, jonka avulla sinua voitaisiin yksilöidä. Lisäksi Summarum tekee yhteistyötä ainoastaan luotettavien pankkien ja lainanmyöntäjien kanssa.

   Laskuri on myös luotettava ja sen käyttäjänä voit luottaa siihen, että remonttilainalaskuri auttaa selvittämään lainan todelliset kustannukset.

   Remonttilainalaskuri on ilmainen. Remonttilainalaskurin käyttäminen ei maksa sinulle mitään, joten voit hyödyntää sitä hyvin matalalla kynnyksellä. Remonttilaskurin käyttö ei myöskään sitouta sinua vielä minkään palvelun hankkimiseen.

   Remonttilainalaskuri on lisäksi hyvin helppokäyttöinen. Laskuriin syötetään lainan tiedot jonka jälkeen kustannusarvio on enää yhden napin painalluksen päässä. Laskurin hyödyntäminen on hyvin yksinkertaista!

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

   Remonttilainalaskuri – asiakkaiden kokemuksia

   Suomalaisilla henkilöasiakkailla on paljon positiivisia kokemuksia siitä, miten remonttilainalaskuri toimii ja miten se on auttanut remonttilainan todellisten kustannusten arvioimisessa. Alla on esimerkki siitä, miten remonttilainalaskuri on esimerkiksi käytännössä auttanut käyttäjäänsä säästämään rahaa.

   Esimerkki

   Eräs lainan ottaja arvioi, että remonttilainalaskuri säästi toiminnallaan omia rahoja noin 1 000 – 1 500 euroa. Kyseinen lainan ottaja oli hankkimassa remonttilainaa ilman kilpailuttamista ja päätyi tietämättömänä tarkastelemaan ainoastaan lainojen nimelliskorkoa.

   Syötettyä myöhemmin tiedot remonttilainalaskuriin, hakija ymmärsi, että lainan todelliset kustannukset tulisivat nousemaan merkittävästi korkeammaksi kuin mitä tämä alun perin ajatteli.

   Seurauksena tästä kyseinen lainan ottaja päätyi lopulta kilpailuttamaan remonttilainansa ja säästämään sen ansiosta merkittävän määrän rahaa.

   Remonttilainalaskuri – Usein kysyttyä

   Mikä on remonttilainalaskuri?
   Remonttilainalaskuri on laskuri. jonka avulla kuluttaja voi arvioida remonttilainan todellisia kustannuksia.
   Miten remonttilainalaskuria käytetään?
   Remonttilainalaskuri on erittäin helppokäyttöinen. Laskuriin syötetään lainan tietoja, kuten lainasumma, maksuaika, korkoprosentti sekä muut kulut ja remonttilainalaskuri laskee tietojen perusteella lainan kaikki kulut.
   Mitä hyötyä remonttilainalaskurista on?
   Remonttilainalaskuri auttaa kuluttajaa tarkastelemaan lainan todellisia kustannuksia nimellisten kustannusten sijaan. Näin kuluttaja saa realistisemman kuvan siitä, paljonko jokin remonttilaina tulee todellisuudessa maksamaan.
   Minkälaisia kokemuksia kuluttajilla on remonttilainalaskurista?
   Kuluttajilla on pääosin erittäin positiivisia kokemuksia laskurin käytöstä. Remonttilainalaskuri on auttanut kokemuksien mukaan useita kuluttajia arvioimaan realistisemmin perustein tarjotun lainan kokonaiskustannuksia.