Etusivu » Lainaa » Remonttilaina – kilpailuta ja hae lainaa remonttia varten » Remonttilainalaskuri – selvitä remonttilainan kustannukset

Remonttilainalaskuri – selvitä remonttilainan kustannukset

Alkaako kotisi tai kesämökki olla remontin tarpeessa? Remonttilainalaskuri auttaa sinua paljastamaan lainatarjouksiin piilotetut todelliset kustannukset. Lue alta lisää kuinka helppoa ja vaivatonta remonttilainalaskurin käyttö on.

Remonttilainalaskuri

Kuukautta

%

€/kk

Kuukausittain

Summa, minkä maksat keskimäärin kuukausittain takaisin.

Todellinen vuosikorko

Todellinen vuosikorko lasketaan lainan koron ja kaikkien sivukulujen perusteella.

Maksat takaisin yhteensä

Korkojen ja kulujen osuus summasta on

Remonttilaina – rahoitusta remontin kustannuksiin

Suurimmalla osalla suomalaisista tulee jossain vaiheessa elämässään vastaan tilanne, jossa henkilön koti tai esimerkiksi kesämökki vaatii remontointia. Remonttilaina on yksi yleisimmistä keinoista rahoittaa remontin aiheuttamia kustannuksia.

Kodin remontit saattavat olla pitkään suunniteltuja ja harkittuja, jolloin lainan valitsemiseen on myös enemmän aikaa. Vaihtoehtoisesti remontin tarve saattaa monesti esiintyä myös yllättävästi niin, että henkilö tarvitseekin äkillisesti rahaa käyttöönsä remontin kustantamiseen.

Remonttilaina on useimmiten vakuudetonta lainaa, jonka lainasumma riippuu tarvittavasta rahan määrästä. Useimmiten remonttilainaa myönnetään 1000 eurosta alkaen 60 000 euroon saakka.

Summarumin remonttilainalaskuri auttaa sinua arvioimaan remonttilainan todellisia kustannuksia. Remonttilainalaskuri on lisäksi hyödyllinen työväline, kun haluat selvittää miten lainan eri osatekijät vaikuttavat lainan kustannuksiin.


Löydä edullisin remonttilaina

Summarumin kautta löydät nopeasti sinulle sopivan remonttilainan. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

Täytä hakemus tästä

Summarum Logo

Remonttilainan hinta selviää laskurin avulla

Kun olet kilpailuttanut remonttilainasi, ja haluat selvittää sen todellisen hinnan, laske remonttilainan hinta remonttilainalaskurin avulla.

Voit käyttää remonttilainalaskuria jo siinä vaiheessa, kun kilpailutat remonttilainaa. Näin tiedät jo etukäteen, millaista remonttilainaa haluaisit hakea.

Näin saat tietää, kuinka remonttilainan hinta muodostuu, niin lainan kilpailuttaminen ja hakeminen on helpompaa.

Alemmassa kappaleessa kerromme, että remonttilainan hinta koostuu useammasta tekijästä, jotka usein kertovat siitä, millaiset remonttilainan ehdot ovat.  Laskurin avulla pääset testaamaan, kuinka remonttilainan hinta muuttuu, jos sen ehtoja muutetaan.

Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. TÄYTÄ ILMAINEN HAKEMUS

Remonttilainalaskuri – miten se toimii?

Remonttilainalaskuri ottaa huomioon lainaan liittyvät ja kustannuksien kannalta olennaisimmat osatekijät. Remonttilainalaskuriin syötetään sinun toimestasi seuraavat lainan olennaisimmat tiedot

 • Lainasumma
 • Maksuaika
 • Korkoprosentti
 • Avausmaksu
 • Tilinhoitomaksu

Remonttilainalaskuri ilmoittaa sinulle annettujen tietojen perusteella lainan kaikki arvioidut kustannukset.

Näihin kustannuksiin sisältyy kuukausittain maksettavan lyhennyksen määrä, todellinen vuosikorko sekä kokonaisuudessa takaisin maksettava rahasumma.

Takaisin maksettavasta summasta on eritelty vielä tarkemmin korkojen ja kulujen osuus kokonaissummasta.


Asioita, joita ottaa remonttilainaa hakiessa huomioon

SInun tulisi remonttilainalaskuria hyödyntäessä ottaa huomioon, että laskurissa on lainan muille kuluille ainoastaan yksi valintalaatikko.

Joihinkin vakuudettomiin lainoihin saattaa kuitenkin sisältyä useampia kuukausittain maksettavia lisäkuluja. Tämän takia sinun kannattaakin tarkkailla esiintyykö vastaanotetuissa lainatarjouksissa esimerkiksi jotakin seuraavista lisäkuluista.

 • Tilinhoitokulut
 • Laskutusmaksut
 • Hallinnointipalkkiot

Mikäli lainatarjouksessa esiintyy useampaa kuin yhtä edellä mainituista kuukausittain maksettavista lisäkuluista, tulee käyttäjän sisällyttää kaikki niistä remonttilainalaskuriin.

Helpoiten tämä tapahtuu niin, että remonttilainalaskurin käyttäjä sisällyttää useammat lisäkulut summaamalla ne yhteen ja lisäämällä lopullisen summan remonttilainalaskuriin.

Remonttilaina – laskuri päätöksen tukena

Remonttilainan laskurin pääasiallisena tavoitteena on auttaa käyttäjää tekemään parempia päätöksiä. Mitä tietotoisempi olet remonttiin ja sen lainaan sisältyvistä kuluista, sitä helpompi omaa taloutta on suunnitella. Liian tiukka budjetti voi tuoda kasan harmaita hiuksia remonttia tehdessä.

Remonttilainalaskuri ei luonnollisesti anna välttämättä euromääräisesti juuri oikeaa hinta-arviota remontista. Se kuitenkin helpottaa huomattavasti kustannusten arvioimisissa ennen remontin aloittamista.

Laskurin käyttämiselle ei voi edes sanoa olevan kynnystä, sillä sen käyttö on hyvin helppoa ja tottakai ilmaista. Syöttämällä laskuriin perustiedot haettavasta lainasta, saat tietää hetkessä lainan todelliset kustannukset itsellesi.

Muita aiheeseen liittyviä sivuja

Vakuudellinen vai vakuudeton remonttilaina?

Remonttilainaa haetaan useimmiten vakuudettomana lainana. Tämä tarkoittaa sitä, että asiakkaan ei tarvitse lainaa hakiessa asettaa sille mitään panttia tai vakuutta. Vakuudettomuus nopeuttaa lähes aina rahojen käyttöön saamista, mutta lainan korkotaso on näissä lainoissa usein hieman korkeampi.

Tämä johtuu siitä, että lainantarjoaja arvioi aina otetun riskin myönnetylle lainalle. Mikäli lainalle on asetettu pantti tai vakuus, on riski aina lainan tarjoajan kannalta pienempi. Pienempi riski näkyy yksilön kannalta myös halvempana hintana.

Tämän takia, mikäli vakuuden myöntäminen on mahdollista eikä lainan saannille ole kiirettä, kannattaakin aina asettaa vakuus.

Vakuudellinen laina vie käsittelyprosessissa pidempään, sillä lainan myöntäjä joutuu arvioimaan vakuuden riittävyyden. Seurauksena tästä, vakuudellinen laina voi olla monessa tapauksessa järkevämpi vaihtoehto, mikäli rahojen käyttöön saamisella on kiire.

Remonttilaina rinnakkaishakijan kanssa

Jos mahdollista, remonttilaina kannattaa aina hakea yhdessä rinnakkaishakijan kanssa. Rinnakkaishakija voi olla esimerkiksi avopuoliso tai perheenjäsen. Kaksi yhdessä lainaa hakevaa henkilöä mahdollistaa yleensä halvemmat hinnat lainan hakemiseen.

Sinun kannattaakin tiedustella lainaa tarjoavalta yritykseltä, mikä remonttilainan hintataso on rinnakkaishakijan kanssa lainaa hakiessa.

Kun lainatarjous on saatu, kannattaa remonttilainalaskurin avulla arvioida lainatarjouksen todelliset kustannukset.

Mitä remonttilainan kilpailuttaminen tarkoittaa?

Remonttilainan kilpailuttaminen tarkoittaa käytännössä sitä, että lainaa harkitseva henkilö kerää lainatarjouksia useammilta lainan tarjoajilta.

Monella suomalaisella on päivittäiset talousasiat keskitettynä yhteen pankkipalveluun. Tässä ei ole mitään vikaa ja asiakkuus tuo usein mukanaan monia etuja asiakkaan kannalta. Henkilön kannattaa kuitenkin lainaa harkitessaan miettiä asiaa myös käyttämiensä palveluiden ulkopuolelta.

Kilpailuttamalla lainat saat lainatarjouksia oman pankkinsa lisäksi myös muilta pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Lainojen kilpailuttaminen on usein paras keino löytää edullisin remonttilaina.

Remonttillainan löydyttyä sinun kannattaa ehdottomasti tarkistaa vielä remonttilainalaskurin avulla, miltä remonttilainan ehdot näyttäytyvät sen valossa. Remonttilainalaskuri auttaa käyttäjäänsä tarkastelemaan lainan todellisia kustannuksia nimellisten kustannusten sijaan.


Miksi kilpailuttaa remonttilainat Summarumilla?

 • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen remonttilainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
 • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
 • Remonttilainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään
HAE REMONTTILAINAA

Summarum Logo


Remonttilainalaskuri – mitä hyötyä siitä on?

Summarumin remonttilainalaskuri pitää sisällään useita eri hyötyjä. Remonttilainalaskuri on iso apu arvioidessa lainan todellisia kustannuksia. Summarumin remonttilainalaskuri on muun muassa

 • Turvallinen
 • Luotettava
 • Ilmainen
 • Helppokäyttöinen

Summarumin remonttilainalaskuri on turvallinen. Laskuri ei tarvitse toimiakseen mitään tietoja, jonka avulla henkilöitä voitaisiin yksilöidä. Lisäksi Summarum tekee yhteistyötä ainoastaan luotettavien pankkien ja lainanmyöntäjien kanssa.

Laskuri on myös luotettava ja sen käyttäjä voi luottaa, että remonttilainalaskuri auttaa selvittämään lainan todelliset kustannukset.

Laskurin käyttö on myös ilmaista. Remonttilainalaskuri ja sen käyttö ei maksa sinulle mitään, jonka takia sitä voi hyödyntää hyvin matalalla kynnyksellä. Laskurin käyttö ei myöskään sitouta sinua minkään palvelun hankkimiseen.

Remonttilainalaskuri on lisäksi hyvin helppokäyttöinen. Laskuriin syötetään lainan tiedot jonka jälkeen kustannusarvio on enää yhden napin painalluksen päässä. Laskurin hyödyntäminen on hyvin yksinkertaista, eikä sen käyttö tulisi esittää haasteita käyttäjälle.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palvelustamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

Remonttilainalaskuri – asiakkaiden kokemuksia

Suomalaisilla henkilöasiakkailla on paljon positiivisia kokemuksia siitä, miten remonttilainalaskuri on auttanut remonttilainan todellisten kustannusten arvioimisessa. Alla on esimerkki siitä, miten remonttilainalaskuri on esimerkiksi käytännössä auttanut käyttäjäänsä säästämään rahaa.

Eräs lainan ottaja arvioi, että remonttilainalaskuri säästi toiminnallaan omia rahoja noin 1 000 – 1 500 euroa. Kyseinen lainan ottaja oli hankkimassa remonttilainaa ilman kilpailuttamista ja päätyi tietämättömänä tarkastelemaan ainoastaan lainojen nimelliskorkoa.

Syötettyä myöhemmin tiedot remonttilainalaskuriin, henkilö ymmärsi, että lainan todelliset kustannukset tulisivat nousemaan merkittävästi korkeammaksi kuin mitä henkilö alunperin ajatteli.

Seurauksena tästä kyseinen lainan ottaja päätyi lopulta kilpailuttamaan remonttilainansa ja säästämään sen ansiosta merkittävän määrän rahaa.

Usein kysyttyä

Mikä on remonttilainalaskuri?
Remonttilainalaskuri on laskuri. jonka avulla kuluttaja voi arvioida remonttilainan todellisia kustannuksia.
Miten remonttilainalaskuria käytetään?
Remonttilainalaskuri on erittäin helppokäyttöinen. Laskuriin syötetään lainan tietoja, kuten lainasumma, maksuaika, korkoprosentti sekä muut kulut ja remonttilainalaskuri laskee tietojen perusteella lainan kaikki kulut.
Mitä hyötyä remonttilainalaskurista on?
Remonttilainalaskuri auttaa kuluttajaa tarkastelemaan lainan todellisia kustannuksia nimellisten kustannusten sijaan. Näin kuluttaja saa realistisemman kuvan siitä, paljonko jokin remonttilaina tulee todellisuudessa maksamaan.
Minkälaisia kokemuksia kuluttajilla on remonttilainalaskurista?
Kuluttajilla on pääosin erittäin positiivisia kokemuksia laskurin käytöstä. Remonttilainalaskuri on auttanut kokemuksien mukaan useita kuluttajia arvioimaan realistisemmin perustein tarjotun lainan kokonaiskustannuksia.