Arvosanamme

Keltainen tähti Keltainen tähti Keltainen tähti Keltainen tähti Harmaa tähti

4/5 tähteä

Svea Bank lainanantajana

Svea Bank on eurooppalainen luotonmyöntäjä, joka tarjoaa erilaisia rahoituspalveluita sekä yksityis- että yritysasiakkaille.

Svea Bank lainanantajana

Svealta voit hakea lainaa helposti netissä ja saat lainatarjouksen nopeasti sähköpostilla. Svea tarjoaa yksityisasiakkaille sekä vakuudellisia että vakuudettomia lainoja ja yrityksille ns. yrityslimiittiä. Lisäksi voit yhdistellä aiempia lainoja yhdistelylainan avulla.

Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
Kilpailuta laina

Svea Bank lainat ja luotot

Svea Bank tarjoaa lainoja sekä yksityisille että yrityksille. Svean vakuudettomista ja vakuudellisista lainoista löytyy valinnanvaraa hyvin monenlaisille asiakkaille ja erilaisiin tarpeisiin.

Svea Bankin vakuudellinen laina

Svea Bankilta voit hakea vakuudellista lainaa 20 000-300 000 €. Maksuaika tällaiselle lainalle on 2-30 vuotta. Vakuudellisten lainojen korot ovat hyvin maltillisia ja vakuudellinen laina onkin kaikkein edullisin kulutusluotto.

Vakuudellisen lainan vakuutena käytetään yleensä jotakin asiakkaan reaaliomaisuutta, esimerkiksi omistusasuntoa tai kesämökkiä. Koska vakuus laskee luotonmyöntäjän riskiä, on vakuudellisen lainan korko huomattavasti edullisempi kuin vakuudettoman.

Svea Bankin vakuudellisen lainan kuluja korkomenojen lisäksi on vain kuukausittainen laskutusmaksu, avausmaksua lainasta ei peritä.

Svea Bank voi myöntää vakuudellista lainaa myös silloin, jos sinulla on maksuhäriömerkintä. Koska lainan vakuus toimii takuuna lainan takaisinmaksulle, ei maksuhäiriömerkintää nähdä automaattisesti lainan saantia estävänä asiana. Joskus vakuudellinen laina on hyvä ratkaisu myös useiden pienempien lainojen takaisin maksuun, koska se voi tulla asiakkaalle kuluiltaan edulllisemmaksi. Toinen vaihtoehto lainojen yhdistämiseen on Svean yhdistelylaina, josta kerromme lisää myöhemmin.

Svea Bankin vakuudeton laina

Svea Bankilta voit hakea vakuudetonta lainaa helposti verkossa. Myös lainasopimuksen allekirjoittaminen onnistuu sähköisesti. Ennen hakemuksen tekemistä voit arvioida tulevia lainanhoitokulujasi ja lyhennyseriäsi helposti verkkosivuilta löytyvän lainalaskurin avulla.

Svea Bankin kulutusluotto on vakuudetonta lainaa, jonka hakemiseen ei vaadita takaajia. Lainasumma voi olla 2000-50 000 € ja maksuaika 2-15 vuotta.

Svea tarjoaa vakuudettomalle kulutusluotolleen hintatakuun. Tämä tarkoittaa sitä, että mikäli olet saanut toisaalta mielestäsi paremman lainatarjouksen, voit toimittaa sen Svealle ja he pyrkivät tekemään vieläkin edullisemman lainatarjouksen. Näin ollen Svea Bankin kulutusluoton pitäisi olla aina edullisin saatavilla oleva kulutusluotto.

Svean vakuudettomaan kulutusluottoon on mahdollista saada lyhennysvapaata ilman lisäkustannuksia, toisin kuin monilla muilla lainanantajilla. Voit ottaa jopa 12 kuukautta lyhennysvapaata heti laina-ajan alkuun tai ellei se ole tarpeen, 3 kuukauden lyhennysvapaan myöhempänä ajankohtana. Lyhennysvapaan aikana maksat ainoastaan lainan koron ja muut kulut, mutta et lyhennä lainan pääomaa.

Svea Bankin yhdistelylaina

Yhdistelylaina sopii hyvin tilanteeseen, jossa sinulla on useita luottoja ja maksat niistä paljon korkoa ja muita kuluja kuukausittain. Svean yhdistelylainan avulla asiakkaat säästävät keskimäärin 60% lainakuluissaan.

Yhdistelylainaa voit hakea verkossa, mutta hakemuksen käsittelee Svean laina-asiantuntija harkiten ja huolella. Nopeuden sijaan yhdistelylainassa halutaan panostaa harkintaan, jotta tilanteesi voidaan huomioida mahdollisimman kokonaisvaltasesti. Yhdistelylainaa tarjotaan sinulle vain jos asiantuntija arvioi siitä olevan apua tilanteessasi. Svealla yhdistelylainaa halutaan kutsua mieluummin järjestelylainaksi, sillä se on enemmän kuin pelkkää lainojen yhdistämistä. Laina-asiantuntija voi esimerkiksi lainojasi järjestellessään käydä neuvotteluja myös lainojen anteeksiantamisesta tai kohtuullistamisesta.

Yhdistelylainan määrä voi olla 20 000-60 000 euroa ja maksuaika 2-20 vuotta.

Svea Bankin yritysrahoitus

Perinteistä pankin yrityslainaa joustavampana rahoitusmuotona Svea Bank tarjoaa yrityksille yrityslimiittiä, joka on vakuudeton, jatkuva ja lyhennysvapaa yritysluotto. Sitä voi hakea helposti milloin vain Svean verkkosivuilta. Haettavan yrityslimiitin määrä voi olla 5000-100 000 euroa. Yrityslimiitti sopii hyvin esimerkiksi investointien sekä kone- ja laitehankintojen rahoittamiseen, kassavirran tasaamiseen ja päivittäisten tai äkillisten kulujen kattamiseen.

Muut pankit ja rahalaitokset

 • Aktia logo
 • Bluestep Bank logo
 • Kaarna logo
 • Avida logo
 • Balanzia logo
 • Bank Norwegian logo
 • Bigbank logo
 • Halino logo
 • Instabank logo
 • Credigo logo
 • Credit24 logo
 • LainaFI logo
 • MyLender logo
 • Nordax Bank logo
 • Risicum logo
 • Resurs Bank logo
 • TF Bank logo
 • Bondora logo
 • Lainasto logo
 • Ferratum logo
 • Saldo logo
 • Collector Bank logo
 • Lea bank logo
 • Brocc logo
 • Svea Bank logo
 • Alisa Bank logo
 • Morrow Bank logo

Svea Bank – kirjautuminen omille sivuille

Svea Bank sivuilta voi kirjautua järjestelmään kohdasta Kirjaudu sisään, ennen kirjautumista tulee valita aihealue, minkä tiimoilta järjestelmään halutaan kirjautua sisälle. Kirjautuminen järjestelmään tapahtuu verkkopankkitunnuksilla.

Svea Bankin lainasummat -Kuinka paljon voin saada lainaa Svea Bankilta?

Vakuudetonta lainaa voit hakea 50 000 € asti. Vakuudellista lainaa voit hakea 2000-300 000 €. Yhdistelylainan määrä voi olla 20 000-60 000 €. Svean yrityslimiitti on suuruudeltaan 5000-100 000 €.

Kuka voi hakea lainaa Svea Bankilta?

Svea Bankin vakuudetonta lainaa voit hakea jos olet vähintään 20 vuotta, sinulla on säännölliset 18 000 € tulot työstä tai eläkkeestä, työsuhteesi koeaika on päättynyt, yrittäjänä toimiessasi yrityksesi on ollut toiminnassa 2 vuotta, olet asunut Suomessa viimeiset 3 vuotta, eikä sinulla ei ole julkisia maksuhäiriömerkintöjä.

Vakuudellista lainaa Svea Bank voi myöntää myös henkilöille, joilla on maksuhäriömerkintä.

Yhdistelylainan hakeminen onnistuu kun olet vähintään 20-vuotias, säännölliset vuositulosi ovat vähintään 18 000 euroa (ansiotulot tai eläke), työsuhteesi koeaika on päättynyt, yrittäjä yrityksesi on toiminut vähintään kaksi tilikautta ja olet asunut Suomessa viimeiset kolme vuotta. Mikä sinulla on ollut peliongelma, on pelaamisen tullut loppua vähintään 6 kk ennen lainan hakemista. Jos sinulla on maksuhäiriömerkintä tai yli 5000 € velkaa, tarvitset yhdistelylainaan yhteisvastuullisen hakijan. Työttömille työnhakijoille yhdistelylainaa ei myönnetä.

Svea Bank yrityksenä

Svea on vuonna 1981 perustettu eurooppalainen rahoitusalan konserni, joka toimii yli kymmenessä Euroopan maassa. Suomessa Svea on toiminut vuodesta 2002. Svea Bank tarjoaa kattavia rahoituspalveluita niin yksityisille, kuin kaiken kokoisille yrityksillekin. Suomessa Svea Bank raportoi toiminnastaan säännöllisesti Suomen Pankille ja Finanssivalvonnalle. Lisäksi Svean toimintaa Suomessa valvoo Etelä-Suomen Aluehallintavirasto.

Svean yrityskulttuuria ohjaavat kolme periaatetta: omistautuminen, osaaminen ja draivi. Eli heille on tärkeää asiakaslähtöinen ja osaava palvelu sekä työpaikkaviihtyvyys.


Miksi kilpailuttaa rahalaitokset Summarumilla?

 • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
 • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan yhtiötä, kuten Instabankin
 • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

Summarum Logo


Svea Bankin yhteystiedot

Svean asiakaspalveluun voivat sekä yritys- että yksityisasiakkaat ottaa yhteyttä helposti verkkosivujen yhteydenottolomakkeen kautta. Svean puhelinpalvelu numerossa 09 4242 3090 palvelee asiakkaita maanantaista perjantaihin klo 8-16. Jos olet jo Svean asiakas, voit lähettää dokumentteja esimerkiksi lainahakemuksesi liitteeksi turvattuna sähköpostina verkkosivujen kautta. Svea Bankin osoite Suomessa on Mechelininkatu 1a, 00180 Helsinki.

Aukioloajat

MA
08:00–16:00
TI
08:00–16:00
KE
08:00–16:00
TO
08:00–16:00
PE
08:00–16:00
LA
Suljettu
SU
Suljettu

Asiakaspalvelu yksityishenkilöt

Turvattu sähköposti sivuston kautta
Vihreä check-merkki
Puhelin
09 4242 3090
Chat
Vihreä check-merkki