Santander lainanantajana

Santander on yksi maailman isoimmista pankeista. Lue täältä, mitä eri palveluita pankki tarjoaa asiakkailleen, ja miten löytää halpa laina Santanderilta Summarumin kautta.
Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Hakemusten tekeminen kestää muutaman minuutin.


   Pyrimme esittämään tarjoukset selkeästi ja ymmärrettävästi.


   Suomalainen palvelu suomalaisille kuluttajille.


   Etsimme aina edullisimmat tarjoukset ilman piilokuluja.

   Summarum Mediassa

   Santander maailmalla – yksi suurimmista ja vakavaraisimmista pankeista

   Santander Consumer Finance Oy kuuluu vuonna 1857 perustettuun Santander-konserniin, joka on Euroopan suurin finanssialan toimija. Kolminkertainen maailman parhaan pankin palkinnon saanut Santander aloitti Suomessa toimintansa Helsingin Kulosaaressa vuonna 2007, jonka jälkeen yhtiö on palvellut jo yli puolta miljoonaa suomalaista asiakasta.

   Santander tarjoaa vakuutus- ja rahoitusvaihtoehtoja yksityishenkilöille sekä yrityksille – ja etenkin pohjoismaissa heidän palvelujensa erikoisalaa ovat kuluttajarahoitus ja autorahoitus.

   Tietoa Santander Consumer Finance Oy:stä

   Miten Santander toimii Suomessa?

   Suomessa toimiva Santander Consumer Finance Oy on osa konsernin Nordic-organisaatiota, johon kuuluvat Norja, Ruotsi sekä Tanska. Yhtiön perusajatuksena on tarjota ihmisille mahdollisuudet unelmiensa toteuttamiseksi, minkä vuoksi palvelujen painopiste on kuluttajarahoituspalveluiden lisäksi autorahoituspalveluissa. Santanderin rahoittamia ajoneuvoja liikkuukin jo Suomen teillä yli 170 000.

   Santander Consumer Financella on konttori Helsingissä, josta käsin yhtiö harjoittaa toimintaansa Suomessa. Vaikka siis Santander mielletäänkin yhtiöksi, josta saadaan lainaa ulkomailta, ei tämä Suomen kohdalla pidä varsinaisesti paikkaansa.

   Suomenkielistä asiakaspalvelua yhtiö tarjoaa verkkopalvelunsa kautta sekä puhelimitse, eikä puhelinpalvelusta peritä kalliita palvelumaksuja, ainoastaan matkapuhelin- tai paikallisverkkomaksun verran. Paikallisia konttoripalveluja ei toistaiseksi ole saatavilla.

   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   Millainen on Santander laina?

   Vakuudettomat lainat ja vastuullisuus

   Santander on vakuudettomien lainojen asiantuntija ja markkinoiden luotettavimpia lainanmyöntäjiä. Lainanhakijalta ei edellytetä lainan saamiseksi vakuuksia tai takaajia, mutta vastuullisena toimijana Santanderilla on tiukka lainahakemusten seula.

   Yhtiö haluaa aina selvittää lainanhakijan taloudenhallintaan liittyvät asiat mahdollisimman perusteellisesti sekä olla varma siitä, että lainanhakijan taloudellinen kantokyky ei ole konkurssin partaalla.

   Tarkoituksenaan ehkäistä ylivelkaantumista Santander tarjoaa Elä kohtuudella -laskuria, joka tarjoaa asiakkaalle apua oman maksuvaran arvioinnissa.

   Santanderin mukaan vastuullinen luotonanto on heidän kulmakiviarvojaan, minkä takia se asettaa tiukat lainakriteerit. Lainaa ei todennäköisesti myönnetä, mikäli asiakkaalla on paljon muita lainoja – elleivät ne ole suuruudeltaan pieniä. Silloin yhdistelmälaina voi olla sopiva ratkaisu.

   Kireiden lainanmyöntämiskriteerien ansiosta Santanderin korkotaso on verrattain kilpailukykyinen suhteessa muihin Suomessa toimiviin rahoituslaitoksiin.

   Kuka voi saada Santander lainaa?

   Edellytykset lainan saamiseksi Santander määrittää, että henkilö:

   Lainahakemukset käsitellään aina hakijan tiedoista koostuvaa kokonaisuutta tarkastellen, ja isompien, yli 20 000 euron lainojen saamiseksi hakijalta vaaditaan vakaata tulovirtaa ja omistusasuntoa, jota ei kuitenkaan aseteta lainavakuudeksi.

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Autolaina / ajoneuvorahoitus ovat suosittuja suomalaisten keskuudessa

   Santander tarjoaa ajoneuvorahoitusta omien verkkosivujensa kautta sekä ajoneuvojen jälleenmyyjien toimesta. Toisin sanoen autoliikkeistä on mahdollista saada Santanderin ajoneuvorahoitusta, mutta jos haluat ostaa ajoneuvon yksityishenkilöltä, tulee sinun hakea sähköisesti Santanderin autolainaa.

   LUE LISÄÄ: Halpa autolaina

   Suomen suosituimpana autorahoittajana Santanderilla on autolainan lisäksi kolme erilaista rahoitusvaihtoehtoa:

   All in One -palvelu – Asiakas voi valita kaikki autoiluun liittyvät palvelut kuten pesut, huollot sekä vakuutukset yhden kiinteän kuukausimaksun alle. Kyseessä on yksi Santanderin parhaimmista ja kattavimmista ajoneuvorahoituspalveluista, joten kerromme All in One -palvelusta tarkemmin alempana.

   Leasing – Turvallinen rahoitusleasing-palvelu, jolla yksityishenkilö tai yritys voi vuokrata auton 2-4 vuodeksi kiinteällä kuukausimaksulla. Sopimuksen laatimishetkellä määritetään auton jälleenmyyntiarvo etukäteen. Ei kilometrirajoituksia. Sopimuksen päättymisen jälkeen auton voi vaihtaa uuteen tai kohteen voi kaupata eteenpäin. Leasing-palveluja on mahdollista räätälöidä itselle sopivaksi.

   Osamaksu – Rahoituspalvelu, joka on tarkoitettu uuden tai käytetyn ajoneuvon ostoon liikkeestä. Myyjän kanssa laadittavassa sopimuksessa määritellään maksuaika sekä osamaksun suuruus. Maksuaikaa voi saada jopa 60 kk ja käsirahan suuruus vaihtelee 10-30% välillä kauppahinnasta. Asiakkaalta edellytetään liikenne- ja kaskovakuutuksen ottamista, minkä vuoksi Santander tarjoaa IF Rahoituskaskoa. Täysi-ikäiset henkilöt voivat hakea Santanderin osamaksurahoitusta.

   Santander All in One – Kaikenkattava paketti

   All in One on osamaksupohjainen paketti autoilijalle, joka haluaa helppoa ja turvallista autoilua. Pakettia on mahdollista räätälöidä juuri itselle sopivaksi myös elämäntilanteiden muuttuessa. All in One -palvelua on mahdollista hakea sähköisesti Santanderin allinone.fi -sivulta tai ajoneuvojen jälleenmyyjältä.

   Kolme eri All in One -tasoa uudelle autolle

   Kuukausimaksu ja sopimuksen päättyminen

   All in Onen kiinteä kuukausimaksu määräytyy valitusta autosta, vakuutuksista, ajettavista kilometreistä sekä muista asiakkaan valitsemista palveluista. Mikäli haluat kaikki autoiluun liittyvät kulut helposti samalle laskulle, voi All in One -paketti olla sopiva juuri sinulle.

   Sopimuksen päättyessä asiakkaalla vapaus valita, mitä sopimuksen jälkeen tapahtuu. Vaihtoehtoina ovat auton palauttaminen, auton ostaminen uudella rahoitussopimuksella tai uuden auton valinta uudelle All in One -kaudelle.

   Green All in One – Ympäristöystävällistä ajoa

   Uutuutena markkinoille on tullut myös Green All in One, joka tarjoaa mahdollisuuden kompensoida autoilusta aiheutuvat hiilidioksidipäästöt. Lisäpalvelumaksu määräytyy auton CO2 -arvon ja suunniteltujen ajokilometrien mukaan. Yhteistyössä palvelussa toimii CO2Esto -niminen yritys.

   Santander lainaturva – turvaa tuova lisäpalvelu

   Santanderin tarjoamista vakuutuspalveluista suosituin on lainaturva. Palvelun tarkoituksena on turvata lainan ottajan maksukykyä yllättävien tilanteiden varalle, kuten äkillisen sairasloman tarpeen varalle.

   Lainaturva kattaa äkillisestä tapaturmasta tai sairaudesta aiheutuvia kuluja enintään 1500€/kk sekä kuolintapauksessa enintään 50 000€ jäljellä olevan summan maksamiseksi.

   Lainaturva voidaan myöntää 18-64 -vuotiaalle työssäkäyvälle henkilölle, ja palvelun hinta määräytyy rahoitussopimuksen kuukausierän summasta, yleensä se on ollut noin 8,5% luokkaa.

   Tarjolla on myös Lainaturva Plus -palvelu, joka sisältää edellä mainittujen ominaisuuksien lisäksi myös turvan työttömyyden ajalle, enintään 1500€/kk. Tällöin asiakkaan tulee vakuuttaa, ettei ole ostohetkellä tietoinen tulevista lomautuksista, yt-neuvotteluista tai työttömyydestään. Lainaturva Plus on hieman kalliimpi, vakuutuspalvelumaksu on noin 10% rahoitussopimuksen kuukausierästä.


   Santanderin lainapäätös tulee nopeasti ja vastuullisesti

   Verkkosivujen mukaan Santander käsittelee lainahakemukset viimeistään sen saapumisesta seuraavana arkipäivänä. Toimittamalla tarvittavat liitteet yhdellä kertaa sähköisesti, varmistat omalta osaltasi, että Santanderin lainapäätös tulee nopeasti.

   Santander painottaa kuitenkin sitä, että he haluavat olla vastuullinen toimija lainatuotteiden alalla, joten Santander lainaa ei ole mahdollista saada aivan sormia napsauttamalla. Tämän vuoksi Santanderin lainapäätöksessä voi vierähtää muutama päivä, sillä palkkakuittien ja varallisuuden todistamiseen tarvittavien tositteiden käsittelyyn kuluu aikaa.

   On tärkeää, ettei lainaa tule hakeneeksi hätiköiden tai huonossa taloudellisessa tilassa, sillä muuten vaarana voi olla ylivelkaantuminen, Santanderin asiakaspalvelu ilmoittaa sivuillaan.

   LUE LISÄÄ: Laina heti tilille


   Miksi kilpailuttaa rahoituslaitokset Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia, edullisin laina löytyy helpommin ja näin voit tehdä tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa, kuten Santanderin
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään
   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo


   Santander asiakaspalvelu

   Santanderin asiakaspalvelu toimii suomen kielellä verkkopalvelun kautta sekä puhelimitse. Paikallisia konttoripalveluja ei toistaiseksi ole tarjolla, mutta tätä kompensoi puhelinpalvelun edullisuus, sillä puhelusta peritään ainoastaan matkapuhelin- tai paikallisverkkomaksu.

   Heidän verkkosivuillaan on myös kattavat vastaukset yleisesti kysyttyihin kysymyksiin, ohjeet lainahakemusten tekoon ja hyvät työkalut uuden auton etsimiseen.

   Santander laina – varmista kilpailutuksen avulla

   Mikäli sinua vielä mietityttää, onko Santanderin laina todella paras vaihtoehto, kannattaa lainojen todellinen paremmuus selvittää kilpailutuksen avulla.

   Lainojen kilpailutus on keino selvittää, mitkä ovat sillä hetkellä sinun tarpeisiisi parhaiten soveltuvimmat lainavaihtoehdot. Lainojen kilpailutus asettaa pankit ja muut lainanmyöntäjät kilpailemaan asiakkuudestasi.

   Lainojen kilpailutus toimii siten, että täyttät ensin netissä helposti täytettävissä olevan sähköisen lainalomakkeen. Lomakkeeseen täytetään sekä sinut, että lainan perustietoja.

   Perustietojen täyttämisen jälkeen kilpailutuksen toteuttava yritys välittää nämä tiedot pankeille ja rahoituslaitoksille, jotka lähettävät kilpailutuksen toteuttavalle yritykselle omat lainatarjouksensa.

   Lainat kilpailuttava yritys valikoi näistä kaikista edullisimmat ja välittää ne sinun sähköpostiisi. Sinun tehtäväksi jää näin ainoastaan valita itsellesi sopivin laina ja jättää muut hyväksymättä.

   Mikäli et halua vastaanottaa mitään lainatarjouksista, ei sitä varten vaadita erillistä vastausta. Tällaisessa tapauksessa riittää, että jätät lainatarjoukset hyväksymättä.

   Kilpailuta lainat Summarumin kautta jo tänään ja löydä itsellesi sopivin lainatarjous!

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi lainojen kilpailuttamista sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti myös muista palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:

   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

   Yhteenveto Santanderista

   Kaiken kaikkiaan Santander Consumer Finance Oy on arviomme mukaan vastuullinen ja luotettava kulutusluottojen sekä autorahoituksen tarjoaja. Santander haluaa olla suunnannäyttäjä rahoitusalalla ylivelkaantumisen ehkäisemisessä, minkä takia heidän lainahakemusten kriteerit ovat yksiä alan tiukimpia.

   Santanderin ns. lainaa Espanjasta ei voi saada, jos päällekäisiä lainoja on yhteensä paljon tai luottotiedot ovat muuten huonot. Jopa 70 prosenttia Santanderin lainahakemuksista hylätään, mutta tämä on signaali turvallisesta ja vastuullisesta lainanmyöntäjästä.

   Jos omaat vakaat tulot ja sinulla on taloudenhallinta kunnossa, olet erittäin tervetullut Santanderin asiakkaaksi.

   Santander laina on kilpailukykyinen vaihtoehto vakuudettomien lainojen alalla. Me Summarumilla suosittelemme aina vertailemaan itselle paras laina lainavertailun avulla. Klikkaamalla alemmasta napista pääset katsomaan, mikä olisi parasta lainaa, jota sinä voit saada.

   Usein kysyttyä:

   Mikä on Santander?
   Santander Consumer Finance Oy rahoitusalan yhtiö, joka on osa maailmanlaajuista Santander-konsernia, joka aloitti toimintansa Suomessa vuonna 2007. Heidän erikoisalaansa ovat kuluttajarahoituspalvelut sekä autorahoituspalvelut, jossa heillä on Pohjoismaiden markkinajohto.
   Miten Santander toimii Suomessa?

   Vaikka Santanderilla on konttori Helsingin Kulosaaressa, sijoittuu yrityksen palvelut pitkälti verkkoon. Verkkosivuilta on mahdollista tehdä lainahakemukset ja ajoneuvorahoitussopimukset, kun taas osaa autorahoitussopimuksista voi hakea suoraan ajoneuvojen jälleenmyyjiltä.

   Santanderilla ei ole konttoripalveluja, vaan asiakaspalvelu toimii puhelimitse sekä verkkopalvelun kautta.

   Mitkä ovat Santanderin suosituimmat tuotteet?
   Santanderin suosituimmat tuotteet ja palvelut ovat vakuudeton Santander laina sekä ajoneuvorahoitusvaihdot kuten osamaksu, leasing sekä All in One -autoilupaketti.
   Voinko hakea Santander lainaa jos minulla on lainoja entuudestaan?

   Sinun kannattaa ainakin hakea Santander lainaa, jos aikomuksenasi on yhdistää pienemmät lainat yhdeksi lainaksi. Lainahakemuksessa on kohta, jossa voit ilmoittaa aikaisempien lainojesi tiedot.

   Santander lainaa voi käyttää yhdistelylainana, mikäli vaan saat lainahakemuksellesi myönteisen lainapäätöksen. Jos aikaisempien lainojesi määrä ja/tai suuruus ylittää Santanderin riskirajat, eivät he lainaa tule myöntämään ehkäistäkseen ylivelkaantumista.

   Miten haen Santander lainaa?

   Santander lainaa voi hakea eri käyttökohteita varten 2000 - 50.000 euroa. Vaikka Santander Consumer Finance Oy:llä onkin konttori Helsingissä, painottuvat heidän palvelunsa verkkoon. Voit siis hakea Santanderin lainaa heidän verkkosivuiltaan. Prosessi vaatii vahvaa tunnistautumista, mikä lisää lainan hakemisen turvallisuutta.

   Jos sinulla on kysymyksiä Santanderin lainoista, voit selata verkkosivujen asiakaspalveluosiota tai soittaa yhtiön asiakaspalvelunumeroon.