Arvosanamme

Keltainen tähti Keltainen tähti Keltainen tähti Keltainen tähti Harmaa tähti

4/5 tähteä

Saldo lainanantajana

Lainanantajana Saldo on varteenotettava vaihtoehto. Sillä on oma lainajärjestelmä, jolla varmistetaan vastuullinen luotonanto ja tuetaan myös kansainvälisesti liiketoiminnan kasvua. Saldo tarjoaa kansainvälisiä rahoituspalveluja kuluttajille ja yrityksille.

 • Lainapäätös 5 minuutissa
 • Ei liitteitä

Saldo lainanantajana

Saldon palvelujärjestelmät suunnitellaan heidän omien rahoitus- ja teknologia-alan ammattilaisten voimin. Visiona Saldolla onkin toimia kansainvälisesti tunnettuna ja luotettavana rahoituspalvelujen tarjoajana, jonka avulla onnistuu sekä ostaminen että maksaminen eri myyntikanavissa.

Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
Kilpailuta laina

Saldon lainat ja luotot

Kuten mainittu, Saldo tarjoaa palvelujaan tällä hetkellä kolmessa eri maassa: Suomessa, Ruotsissa ja Liettuassa. Automatisoidun luotonmyöntöjärjestelmän mahdollistamana Saldo pystyy räätälöimään lainapalvelunsa ja ottamaan samalla huomioon näiden maiden erityispiirteet. Scoring-järjestelmä tarkistaa lainanhaun yhteydessä jokaisen asiakkaan maksukyvyn sekä taloudellisen tilanteen. Näin Saldo pystyy tarjoamaan asiakkaalle hänen maksukykyään vastaavan lainapalvelun.

Saldo joustoluotto

Yritys tarjoaa Saldo Limiitti nimistä joustoluottoa, joka on vakuudeton, enintään 2 000 euron luotto. Joustoluottoa nostetaan usein silloin, kun rahaa tarvitaan esimerkiksi arjen menojen rahoittamiseen ja suurta lainaa ei haluta nostaa kerralla. Mikäli myönteinen luottopäätös on annettu, on Saldon Limiitti asiakkaan käytössä ympäri vuorokauden. Joustoluottoa voi nostaa haluamissaan erissä aina, kun sitä kokee tarvitsevansa. Lainan takaisinmaksussa lainasumma palautuu takaisin käytettäväksi luottotilille.

Takaisinmaksu on joustavaa, eli joustoluotossa ei ole määriteltyä maksuaikaa. Nostot voi halutessaan maksaa yhdellä laskulla, tai vaihtoehtoisesti lyhennyksinä kuukausittain. Joustoluotto on edullinen ja asiakkaan tarpeisiin räätälöity luotto, jonka todellinen vuosikorko on maksimissaan 29,6 %. Asiakkaan tulee maksaa vain käyttämästään lainasta, eli mikäli avointa lainaa ei ole, ei synny myöskään kuluja.

Joustoluotto on edullinen, joustava ja luotettava. Saldon tarjoaman joustoluoton kuukausierä on yleensä 49–99 € ja minimilyhennys on 15 % käyttämään lainan määrästä. Saldo tarjoaa MySaldo-palvelua, jossa voi nostaa rahaa kätevästi mobiililaitteella. Kirjautumalla palveluun voi esimerkiksi aktivoida pikasiirtopalvelun, jolloin nostamansa rahat ovat tilillä keskimäärin alle viidessä minuutissa.

Saldo yrityslaina

Yrityksen perustaminen on usein stressaavaa aikaa, jolloin yrittäjän keskittyminen tulisi olla 100 prosenttisesti uuden yrityksen kasvussa ja kehittymisessä. Saldo haluaakin tukea uusia yrittäjiä ja tarjoaa hakijan tarpeisiin sovitettua yrityslainaa, joka on edullinen keino rahoittaa yrityksen toimintaa. Yrityslainaa myönnetään siis myös vasta aloittaneille yrityksille ja automaattisen lainanmyöntöprosessin ansiosta yrittäjä saa lainapäätöksen heti. Tämän jälkeen yritysluotto on yrityksen käytössä välittömästi.

Myös silloin, kun yrittäjä haluaa laajentaa, palkata uutta työvoimaa tai tehdä investointeja, toimii Saldo luotettavana ja vastuullisena kumppanina. Saldo tarjoaa lainaa kaikille yritysmuodoille: vakuudetonta yrityslainaa voi hakea osakeyhtiö, toiminimi, osuuskunta, kommandiittiyhtiö ja avoin yhtiö.

Yritysluotto on siis tukena yrityksen arjessa, olipa kyse sitten aloittelevasta yrittäjästä tai kasvavan yrityksen kehittämisestä. Saldo myöntää joustavan, yrityksen taloudelliseen tilanteeseen sovitetun yrityslainan 1 000-50 000 euron väliltä. Lainan hakeminen onnistuu sähköisellä hakemuksella hetkessä ja automaattinen lainankäsittely takaa, että rahat saapuvat yrityksen tilille nopeasti, ilman pitkiä lainaneuvotteluja.

Saldo kulutusluotto

Saldolta voi hakea myös kulutusluottoa, joka on nimeltään Saldo Laina. Kyse on vakuudettomasta kertaluotosta, jolla voi rahoittaa helposti kaikki tarpeelliset hankinnat ja unelmat, jotka odottavat toteuttamista. Kulutusluotto taipuu esimerkiksi kodin remonttien kustantamiseksi, lomamatkan maksamiseksi tai yllättävien kulujen paikkaamiseksi. Se sopii siis kaikenkokoisiin hankintoihin ja arjen investointeihin.

Lainan hakemisen yhteydessä voi päättää omaan talouteen sopivista kuukausieristä, joita on lainasumasta riippuen valittavissa jopa viisi erilaista vaihtoehtoa. Hakijan maksukyky tarkistetaan sähköisten palveluiden avulla ja tämän ansiosta hakemuksen liitteeksi ei tarvitse ladata tositteita tuloista tai vakuuksista.

Saldon muut lainatuotteet

Edellisten lisäksi Saldon tarjonnasta löytyy myös autolaina, joka on vakuudeton kertaluotto. Autolainalle saa pitkän takaisinmaksuajan ja kohtuulliset kuukausierät. Autolainan voi ottaa esimerkiksi käsirahan, rengaspaketin tai autohuollon maksamiseksi ja sitä voi halutessaan hakea jo ennen kuin ostokohde on löytynyt. Lainapäätöksen asiakas saa heti, kun tarjous on hyväksytty.

Saldolla on myös muita lainatuotteita. Se tarjoaa Saldo Turva -lainavakuutusta, joka takaa asiakkaan maksukyvyn haastavissa tilanteissa, kuten esimerkiksi työkyvyttömyys, työttömyys tai kuolemantapaus. Turvan voi ottaa, mikäli on käytössä Saldon tarjoama kulutusluotto tai joustoluotto.

Lainavakuutuksen kuukausittainen maksu riippuu pääasiassa siitä, että kumpi luotto asiakkaan käytössä on. Joustoluoton vakuutusmaksu perustuu avoimen lainan kokonaismäärään, kun taas kulutusluotossa vakuutusmaksu määräytyy kuukausierän mukaan.

Muut pankit ja rahalaitokset

 • Aktia logo
 • Bluestep Bank logo
 • Kaarna logo
 • Avida logo
 • Balanzia logo
 • Bank Norwegian logo
 • Bigbank logo
 • Halino logo
 • Instabank logo
 • Credigo logo
 • Credit24 logo
 • LainaFI logo
 • MyLender logo
 • Nordax Bank logo
 • Risicum logo
 • Resurs Bank logo
 • TF Bank logo
 • Bondora logo
 • Lainasto logo
 • Ferratum logo
 • Saldo logo
 • Collector Bank logo

Saldo – kirjautuminen omille sivuille

Saldon sivuilta voi kirjautua järjestelmään nimeltä MySaldo, voit sen lisäksi olla yhteydessä Saldoon chatin, sähköpostin ja puhelimen avulla.

Saldon lainasummat – Kuinka paljon voin saada lainaa Saldolta?

Yrityksen tarjoamat lainasummat vaihtelevat lainatyypin mukaan ja jokainen lainatarjous on aina henkilökohtainen. Saldo tarjoaa lainatarjouksia perustuen asiakkaan antamiin tietoihin ja tekemäänsä luottopäätökseen.

Joustoluottoa Saldo tarjoaa 300 eurosta lähtien jopa 2 000 euroon saakka ja kulutusluottoa voi hakea 1 000-10 000 euroa. Saldo haluaa tukea myös yritysten toimintaa, ja yrityksille Saldo tarjoaakin lainaa aina 50 000 euroon saakka. Autolainaa voidaan myöntää enintään 6 000 euroa.

Kuka voi hakea lainaa Saldolta?

Lainaa hakiessa on tiettyjä kriteerejä, jotka hakijan tulee täyttää, jotta hakemus menee läpi ja lainaa voidaan myöntää. Saldo tekee myönteisiä lainapäätöksiä vain täysi-ikäisille ja oikeustoimikelpoisille henkilöille. Raha-asiat tulee olla kunnossa, eikä tähän liittyen saa olla ongelmia. Lainan hakijan on myös asuttava Suomessa ja hänellä tulee olla suomalainen henkilötunnus sekä pankkitili.

Hakemisen yhteydessä tarkistetaan hakijan henkilöllisyys verkkopankkitunnuksilla tai muulla tunnistamiskeinolla, joka lain mukaan on hyväksytty. Hakijalla tulee kuitenkin joka tapauksessa olla käytössään verkkopankkitunnukset. Lainahakemuksen hylkäämiseen voi olla muutamiakin eri syitä, eli esimerkiksi virheellisesti täytetty hakemus, luottohäiriömerkinnät, jo avoinna oleva lainasopimus tai aiemmin takaisinmaksuissa ilmenneet ongelmat.

Saldo yrityksenä

Yli 10 vuoden ajan rahoitusalalla toiminut Saldo on suomalainen yritys, joka on vuosien kuluessa onnistunut laajentamaan toimintaansa sekä tuotevalikoiman osalta että alueellisesti. Tänä päivänä Saldon asiakaskunta sijaitsee Suomessa, Liettuassa ja Ruotsissa. Asiakkaat ovat kuluttajia sekä pk-yrityksiä. Saldon tavoitteena on luoda asiakkaidensa tarpeisiin automatisoituja ja nopeita rahoituspalveluja.

Saldo on keskittynyt viime vuosina kansainvälisen tunnettavuuden kasvattamiseen ja uusien tuotteiden lanseeraamiseen. Tulevaisuudessa sen on tarkoitus jatkaa laajentumista maantieteellisesti ja kasvattaa tuoteportfoliotaan maittain. Yrityksen arvoja ovat vastuullisuus, teknologisena edelläkävijänä toimiminen sekä jatkuva innovointi.


Miksi kilpailuttaa rahalaitokset Summarumilla?

 • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
 • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan yhtiötä, kuten Instabankin
 • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

Summarum Logo


Saldon yhteystiedot

Saldolla on toimistot Suomessa, Liettuassa ja Ruotsissa. Suomessa Saldon toimipaikat sijaitsevat sekä Turussa että Helsingissä. Toimipisteissä ei ole asiakaspalvelua, mutta asiakaspalvelun tavoittaa tästä huolimatta Saldolla sujuvasti. Sähköpostiosoite löytyy helposti verkkosivuilta ja akuuteissa tilanteissa voi käyttää myös sivuston Chat-palvelua. Kaikkien Saldon tarjoamien palvelujen asiakaspalvelun tavoittaa samasta puhelinnumerosta.

Aukioloajat

MA
07:00–19:00
TI
07:00–19:00
KE
07:00–19:00
TO
07:00–19:00
PE
07:00–19:00
LA
10:00–18:00
SU
Suljettu

Asiakaspalvelu yksityishenkilöt

Sähköposti
Puhelin
06000 55000
Chat
Vihreä check-merkki