Komplett Bank – suosittu rahalaitos

Komplett Bank on norjalainen rahalaitos, joka on tullut tutuksi suomalaisille jo vuosien saatossa. Vuonna 2014 toimintansa aloittanut rahalaitos tarjoaa lainaa sekä kulutusluottoa edullisilla ehdoilla.
Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?15 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?10 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Hakemusten tekeminen kestää muutaman minuutin.


   Pyrimme esittämään tarjoukset selkeästi ja ymmärrettävästi.


   Suomalainen palvelu suomalaisille kuluttajille.


   Etsimme aina edullisimmat tarjoukset ilman piilokuluja.

   Summarum Mediassa

   Terhi Kolehmainen
   Terhi Kolehmainen
   2021-08-07
   Vahvistettu
   En saanut hyvää lainaa
   Sami Teittinen
   Sami Teittinen
   2021-08-06
   Vahvistettu
   Saatuani lainatarjouksen toimitin viimeisimmän palkkaerittelyn ja muutaman tunnin kuluttua rahat olivat jo tililläni. Todella nopea ja simppeli prosessi.
   asiakas
   asiakas
   2021-07-28
   Vahvistettu
   Hyvin hallittua hakua! Hyvin hallittua hakutoimintaa ja opastusta. Tarvitaan jonkin verran viitseliäisyyttä käyttäjältä itseltään. Arvosanalla hyvä.
   Tuncher Saliev
   Tuncher Saliev
   2021-07-26
   Vahvistettu
   erinomainen palvelu Olen erittäin tyytyväinen nopeaan ja laadukkaaseen palveluun
   Sari Vihavainen Os Rouvari
   Sari Vihavainen Os Rouvari
   2021-07-19
   Vahvistettu
   Lainatarjouksia ei tullut
   Ari Tapio Mattila
   Ari Tapio Mattila
   2021-07-16
   Vahvistettu
   Toimii niin kuin pitkin ja sain palvelua henkilö kohtaisesti ja kysymyksiin vastaukset..suosittelen kylläkin .
   Krista Nurmi
   Krista Nurmi
   2021-07-03
   Vahvistettu
   En saanut jostqin syystä lainaa
   Kimmo Alaluusua
   Kimmo Alaluusua
   2021-06-17
   Vahvistettu
   Lloistava Todella onnistunut ja nopea palvelu kiitos siitä.
   Raisa Mattiöa
   Raisa Mattiöa
   2021-06-16
   Vahvistettu
   Nopeaa ja ystävällistä tosi asiakaspalvelua
   Sirpa
   Sirpa
   2021-06-12
   Vahvistettu
   Lantti-saldolaina on hyvä apu arjen yllättävään menoerään

   Komplett Bankin historia

   Komplett Bank on aloittanut Norjassa toimintansa vuonna 2014. Suomeen rahalaitos rantautui 2017 tarjoten joustoluottoa ja luottokortti tuli suomalaisten rahoitusvalikoimiin 2018. Se laajensi toimintaansa myös Ruotsiin 2019.

   Suomalaiset ovat tulleet vuosien saatossa tutuiksi norjalaisten pankkien kanssa. Komplett Bank on luotettu rahalaitos suomalaisten keskuudessa. Etenkin edulliset lainaehdot ovat saaneet kiitosta.

   Vuoden 2018 lopussa pankilla oli jo 1,6 miljoonaa asiakasta, joka tekee siitä todella merkittävän rahalaitoksen pankkimaailmassa ja etenkin Pohjoismaissa.

    


   Miksi kilpailuttaa rahalaitokset Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahalaitosta, kuten Komplett Bankin
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo


   Laina

   Lainaa pankki myöntää 1000 eurosta aina 50 000 euroon asti. Poikkeuksena moneen muuhun lainantarjoajiin pankki tarjoaa mahdollisuutta itse päättää kuinka pitkä lainan maksuaika on. Lainaa on lyhennettävä minimimäärä kuukausittain, mutta lyhennysvapaita kuukausiakin on mahdollista pitää.

   Korkotaso on edullinen ja se tekee lainasta erittäin houkuttelevan ja sillä on helppo hallita talouttaan ja yhdistää useita vanhoja lainoja yhdeksi. Edes elämän yllättäessä tilapäisesti ei talous mene sekaisin, kun lyhennysvapaan kuukauden voi ottaa tasapainottamaan tilannetta.

   Lue täältä kuinka vuoden 2021 väliaikainen korkokatto vaikuttaa lainojen korkoihin.

   Lainan hakeminen

   Lainan hakemiseen tarvitaan sähköpostiosoite, puhelinnumero ja verkkopankkitunnukset. Laina haetaan kokonaan netissä, joten verkkopankkitunnuksilla tunnistautuminen on välttämätöntä.

   Kuka voi saada lainaa?

   Lainaa myönnetään yli 23 vuotiaalle henkilölle, jolla on vakituinen osoite ollut Suomessa vähintään 3 vuotta. Lisäksi hakijalla täytyy olla säännölliset tulot ja luottotiedot on oltava kunnossa.

   Komplett Bank luottokortti

   Komplett Bankin luottokortti on MasterCard ja sen luottoraja voi olla jopa 5000 euroa. Tämä on erittäin kilpailukykyinen luotto moneen suomalaiseen luottokorttiin verrattuna ja sen ehdot ovat kohtuulliset. Kortilla tehdyillä ostoksilla kerryttää myös bonuspisteitä.

   Poiketen monesta muusta luottokortista, Komplett Bankin luottokortissa ei ole vuosimaksua. PIN-koodin voi itse valita ja käteisnostot ovat ilmaisia. Ostoksille on mahdollista saada täysin korotonta maksuaikaa maksimissaan 50 päivää, kun maksaa luotolla tehdyt ostokset eräpäivään mennessä.

   Bonusjärjestelmä

   Moni suomalainen onkin ottanut Komplett Bank MasterCardin käyttöönsä sen edullisten ehtojen takia. Luottokortilla saat kerrytettyä myös bonuspisteitä jokaisella ostokerralla ja kortti toimii myös ApplePayssä ja Google Payssä.

   Bonuspisteitä kertyy verkossa tehdyistä ostoksista aina 2% ostotapahtumista, kivijalkaliikkeistä bonuksia kertyy 1%. Pisteet ovat käytännössä selvää rahaa ja niitä voi saada 500 pistettä kuukaudessa ja 2000 pistettä viimeisen 12 kuukauden aikana. Bonuspisteitä hallitaan Omien sivujen kautta.

   1-2% bonukset eivät kuulosta kovin isoilta, mutta kuukauden ja vuoden aikana niistä kertyy jo tuntuva summa.

   Komplett Bank luottokortti hylätty

   Tilanteessa, jossa Komplett Bank luottokortti on hylätty eli olet hakenut luottokorttia Komplett Bankilta, muttet ole saanut myönteistä luottopäätöstä suosittelemme tarkistamaan seuraavat asiat.

   Mitä tehdä, jos luottokorttia ei siltikään myönnetä? Voit aina ottaa yhteyttä Takuusäätiöön, joka auttaa ihmisiä saamaan talouden hallinnan takaisin raiteilleen.

   Muut pankit ja rahalaitokset

   Komplett Vakuutus

   Komplett Bankin vakuutuksien yhteistyökumppani Suomessa on Gouda Vakuutus.

   Valikoimaan kuuluu:

   Komplett Bank tarjoaa myös valikoimissaan vakuutuksia. Monella pankilla on tarjolla maksuvakuutus lainan tai luoton takaisinmaksua varten, mutta Komplett Bankilta löytyy myös matkavakuutus, peruutusturvavakuutus, ostovakuutus ja identiteettivarkausvakuutus.

   Gouda on osa Gjensidige-ryhmää, joka on perustettu 1924. Gouda Vakuutuksella on toimipiste Suomessa, mutta asiointi tapahtuu joko netin kautta tai puhelimitse. Asiakaspalvelu vastaa suomeksi ja palvelu on nopeaa ja ystävällistä.

   Eri vakuutuksiin kannattaa perehtyä tarkemmin Komplett Bankin sivuilla ja myös niiden ehtoihin. Vakuutukset voivat olla erittäin kilpailukykyisiä niin ehdoilta kuin hinnoiltaan ja niillä saa kattavasti turvaa itselleen.

   Etenkin maksuturvavakuutus on järkevää ottaa aina, kun sellainen on mahdollista. Elämä voi yllättää ja maksuturvavakuutus kattaa luoton lainan maksun, jos satut jäämään työttömäksi tai sairastumaan. Silloin oma talous pysyy tasapainossa paremmin.

   Komplett Bankiin kirjautuminen

   Komplett Bankiin kirjaudutaan omilla verkkopankkitunnuksilla. Omilla sivuilla voi hallinnoida kaikkea asiointiaan Komplett Bankissa ja tarkistaa lainan tai luoton sopimuksen ehtoja ja nähdä jo tehdyt lyhennykset ja mitkä ovat seuraavan kuun minimimaksut eli lainan hoitokulut ja korko.

   Komplett Bankin omilla sivuilla voi myös hallita bonuspisteitään ja näkee aina kunkin kuun bonuskertymän ja jo käytetyt bonukset.

   Komplett Bank kokemuksia

   Asiakkaat ovat kiitelleet lainan edullisuutta ja asiakaspalvelun ystävällisyyttä. Mikään pikalainoja tarjoava yhtiö ei ole kyseessä vaan lainan haku vaatii liitteiden lähettelyä, kuten missä tahansa pankissa. Lainan lyhennysten joustavuus tulee vastaan kaikissa kommenteissa.

   Kehitettävää löytyy muun muassa siitä, että hakuprosessi on hitaampi kuin pikalainoja tarjoavalla yhtiöllä.

   Komplett Bank asiakaspalvelu

   Kompleet Bankin asiakaspalvelu palvelee arkisin normaaliin toimistoaikaan klo 9-16. Asiakaspalveluun ollaan yhteydessä joko sähköpostilla tai puhelimitse.

   Vakuutusasioissa kannattaa olla yhteydessä suoraan pankin vakuutuskumppaneihin. Silloin saat itse suoraan vakuutusyhtiöltä vastaukset kysymyksiin ja asiasi hoidettua nopeasti.

   Vakuutuskumppaneiden asiakaspalvelu

   Gouda Vakuutus

   Gouda Vakuutuksen asiakaspalvelua on saatavilla suomeksi ja toimipaikka on Helsingissä. Asiointi asiakaspalveluun käy netin kautta ja asiakaspalvelu on nopeaa ja ystävällistä. Vakuutusyhtiöllä on myös omia lääkäreitä, sairaanhoitajia ja muita terveydenhuoltohenkilöstöä yllättäviä tilanteita varten.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Komplett Bankin ja muiden rahalaitosten lainojen kilpailuttamisen lisäksi tarjoamme palveluamme näissä:
   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

   Usein kysyttyä

   Kuinka pitkä laina-aika on Joustoluotolla?

   Joustoluotolla päätät itse maksuaikataulusta ja missä tahdissa maksat luoton pois. Vähimmäiskustannukset kuukaudessa on maksaa lainan hoitokulut ja korot. Lyhennyksistä ja niiden määrästä päätät itse.

   Mitä tarkoittaa maksulykkäys ja miten sitä haetaan?

   Maksunlykkäys mahdollistaa luottokortilla tehtyjen ostosten maksamisen myöhemmin kuin eräpäivänä.

   Voit saada enimmillään maksun lykkäystä ostoksillesi jopa 9 kuukautta. Jokaiselle maksunlykkäykselle on määritelty omat kulut hinnaston mukaisesti. Lykkäyksen kulut tulevat maksettavaksi heti seuraavaan laskuun.

   Mitä ovat bonuspisteet?

   Bonuspisteet ovat osa Komplett Bankin kanta-asiakasjärjestelmää. Kerrytät bonuspisteitä aina kun teet luottokortillasi ostoksia. Pisteitä kertyy 1-2% ostostesi summasta riippuen siitä missä korttia olet käyttänyt - netissä vai kivijalkaliikkeessä.

   Pisteitä hallinnoidaan omien sivujen kautta ja niitä voi käyttää esimerkiksi laskujen maksuun.