Arvosanamme

Keltainen tähti Keltainen tähti Keltainen tähti Keltainen tähti Harmaa tähti

4/5 tähteä

Komplett Bank lainanantajana

Komplett Bank on norjalainen lainantarjoaja, joka on tullut tutuksi suomalaisille vuosien saatossa. Tavoitat Komplett Bankin ja monet muut rahoitusalan yhtiöt kotimaisen Summarumin kautta.

 • Lyhennät lainaa omassa tahdissasi
 • Nostetun luoton voi käyttää kuten itse haluaa

Komplett Bank lainanantajana

Rahoitusta tarjoava norjalainen pörssiyhtiö Komplett Bank tarjoaa yksittäisille ihmisille vakuudettomia luottoja ja luottokortteja. Yritys pyrkii osaltaan tuomaan joustavuutta kuluttajien valintoihin ja rahankäyttöön. Luottojen ja lainojen lisäksi yhtiö tarjoaa asiakkailleen myös säästötilejä. Käytännössä Komplett Bank tarjoaa sivuillaan erilaisia luottoja: kulutusluottoja, joustoluottoja ja luottokortteja. Tämän lisäksi Komplett Bank myy asiakkailleen erilaisia vakuutuksia.

Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
Kilpailuta laina

Komplett Bank lainat ja luotot

Rahoitusyhtiö tarjoaa joko kulutusluottoja tai joustoluottoja, joiden lisäksi tarjolla on luottokortti. Rahoituksen osalta Komplett Bank myöntää vakuudettomia lainoja ja luottoja yksityishenkilöille. Luottoa voi saada tuhannesta eurosta jopa 50 000 euroon asti. Luottokorteissa maksimisummana mainitaan 10 000 euroa. Luottojen osalta valikoimassa on mahdollisuus valita ensinnäkin kuukausittaiset lyhennykset, jolloin valinta on kulutusluotto. Toisena vaihtoehtona on joustoluotto. Joustoluotossa maksetaan vain korot. Käytännössä lainanottaja kuitenkin päättää mihin hän käyttää lainaamansa summan ja miten hän maksaa luotosta.

Komplett Bank kulutusluotto

Rahoituksen osalta Komplett Bank tarjoaa perinteisen mahdollisuuden kulutusluottoon. Se, että valitset alussa laina-ajan pituuden, kuitenkin enintään 15 vuotta ja maksat lainaa pois kuukausittain. Tämä kulutusluotto voi olla suuruudeltaan 50 000 euroa. Komplett Bankin sivulla kerrotaan lainaesimerkkinä, että 10 000 euron lainan todellinen vuosikorko on vajaa 10 prosenttia. Ja viidessä vuodessa, kun laina on maksettu, lopulliseksi summaksi tulee noin 12 600 euroa, kuukausittaisen maksuerän ollessa 209 euroa kuukaudessa.

Komplett Bank joustoluotto

Joustoluottoaan Komplett Bank mainostaa aidosti joustavaksi. Tämä poikkeaa edellä mainitusta kulutusluotosta. Myönnettävät summat tosin ovat samat. Joustoluottoa myönnetään 1 000 eurosta 50 000 euroon. Mutta, tässä vaihtoehdossa ei määritellä lainatulle summalle laina-aikaa. Käytännössä lainanottaja maksaa lainaamastaan summasta halutessaan vain korkoa. Lainanottaja voi valita itse haluamansa lyhennykset ja sen, millä aikavälillä hän luoton maksaa takaisin. Koska Komplett Bank tarjoaa tällaista palvelua, he eivät tarjoa maksuvapaita kuukausia.

Komplett Bank autoluotto

Auton hankinta saattaa olla kallis investointi. Komplett Bank mainostaa sivuillaan autoluottoa. Tuo autoluotto on Komplett Bankin joustoluotto, jota myönnetään auton ostoon 1 000 eurosta 50 000 euroon asti. Joten vaikka sivustolla on maininta autoluotosta, kyseessä on joustoluotto. Ehdot ovat tässä vaihtoehdossa samat, kuin Komplett Bankin joustoluotossa. Tämän vuoksi asiakas voi itse päättää sen, kuinka paljon hän kuukausittain maksaa luottoa pois, vai maksaako ainoastaan luoton korot.

Komplett Bank jälleenrahoitus

Sivuillaan Komplett Bank mainitsee mahdollisuudesta jälleenrahoitukseen. Tässä tapauksessa tämä tarkoittaa aiempien luottojen yhdistelyä. Eli, jos kuluttajalla on aiempia lainoja ja luottoja, nämä voidaan yhdistää. Tällöin Komplett Bank myöntää lainan, jolla aiemmat luotot maksetaan pois. Tätä kautta pystytään karsimaan pienempien luottojen korkeita kuluja yhdistämällä ne yhdeksi isommaksi lainaksi, jossa on pienempi korko.

Komplett Bank luottokortti

Rahoitusliikkeenä Komplett Bank myöntää myös luottokortteja. Luottokortti antaa joustavuutta maksamiseen, mutta myös jopa 50 päivän korottoman maksuajan. Tämän edellytyksenä on tietenkin se, että koko summa maksetaan eräpäivään mennessä. Luottokortin voi saada jopa 10 000 euron suuruiselle luottomäärälle. Käytännössä luottokortti on Komplett Bank Mastercard -luottokortti. Luottokortilla voi maksaa muun muassa verkossa. Luottokortin käyttämiseen sisältyy myös Komplett Bankin oma bonuspiste-järjestelmä.

Komplett Bank luoton takaisinmaksu ennenaikaisesti

Jos tulee sellainen tilanne, että haluaa maksaa luoton pois ennen aikaisesti, niin tuo on mahdollista. Komplett Bankin luottojen ehdoissa mainitaan, että tämmöinen maksu on mahdollista ja maksun voi suorittaa pois ennenaikaisesti. Jos haluaa maksaa lainansa pois ennen sovittua aikaa, tuolloin kannattaa ottaa yhteyttä Komplett Bankiin ja kysyä jäljellä olevan luoton määrä. Luoton saa maksaa pois ilman kuluja.

Muut pankit ja rahalaitokset

 • Aktia logo
 • Bluestep Bank logo
 • Kaarna logo
 • Avida logo
 • Balanzia logo
 • Bank Norwegian logo
 • Bigbank logo
 • Halino logo
 • Instabank logo
 • Credigo logo
 • Credit24 logo
 • LainaFI logo
 • MyLender logo
 • Nordax Bank logo
 • Risicum logo
 • Resurs Bank logo
 • TF Bank logo
 • Bondora logo
 • Komplett Bank logo
 • Lainasto logo
 • Aasa logo
 • Collector Bank logo

Komplett Bank vakuutus

Vakuutuksien osalta Komplett Bankilla on kattava valikoima erilaisia vakuutuksia. Käytännössä tarjolla olevan vakuutusvalikoiman kautta voi vakuuttaa eri asioita. Vakuutuksista osa liittyy maksuturvaan ja siihen, että yllättävissä tilanteissa luottojen maksu onnistuu. Tämän lisäksi Komplett Bank tarjoaa matkaturvavakuutusta ja peruutusturvaa, siinä tapauksessa, että matkan peruuntuu. Valikoimassa on myös identiteettivarkausvakuutus ja ostoturvavakuutus.

Komplett Bank muut lainatuotteet

Rahoituslaitoksena Komplett Bankilla on tarjottava kuluttajille erilaisia palveluita. Käytännössä yritys pyrkii tuomaan joustavuutta raha-asioihin ja niiden hoitamiseen. Osaltaan yritys on tuonut kuluttajille myös mobiilipalveluita. Komplett Bankin sivustolta löytyvät asiakkaille tarkoitetut sivut, mistä voi tarkistaa omien luottojen tilanteen. Tämän lisäksi Komplett Bankilta löytyy mobiilisovellus, jonka avulla kuluttaja voi tarkkailla omaa kulutustaan ja myös luottojensa tilannetta. Yritys tarjoaa kulutusluottojen ja luottokorttien lisäksi myös säästötilejä.

Komplett Bank lainasummat – Kuinka paljon voin saada lainaa Komplett Bankilta?

Luottoa Komplett Bankilta voi hakea ehdot täyttävä hakija. Haettu summa voi olla jopa 50 000 euroa. Käytännössä minimisumma, jonka voi hakea on 1 000 euroa. Nämä summat koskevat sekä Komplett Bankin joustoluottoa että Komplett Bankin kulutusluottoa. Tämän lisäksi Komplett Bank myöntää luottokortteja. Luottokorteissa maksimi luottomäärä on 10 000 euroa. Myönnettävään lainamäärään vaikuttaa luonnollisesti hakijan maksuvalmius ja säännölliset tulot, jotka Komplett Bank arvioi.

Kuka voi hakea lainaa Komplett Bankilta?

Luottoa Komplett Bankilta voi hakea 23 vuotta täyttänyt oikeustoimikelpoinen henkilö. Tämän lisäksi luottotiedot omaavalta hakijalta vaaditaan säännölliset tulot. Tulot voivat olla esimerkiksi palkka- tai eläketuloja. Lainanhakijan pitää myös pysyvästi asua Suomessa. Myöntämisen ehtona on myös se, että hakijalla ei ole maksuhäiriömerkintää. Käytännössä lainapäätökseen vaikuttavat edellä mainitut seikat ja Komplett Bankin tekemä arvio luotonhakijan maksukyvystä. Sama koskee myös henkilöitä, jotka hakevat luottokorttia Komplett Bankilta.

Komplett Bank yrityksenä

Sivuillaan norjalainen pörssiyhtiö Komplett Bank kertoo olevansa niche-pankki. Yhtiö on listattu Oslon pörssiin. Yritys on harjoittanut muun muassa verkkokauppaa ja siirtynyt tämän myötä myös rahoituspuolelle. Komplett Bank on toiminut vuodesta 2014 lähtien. Yrityksen pääkonttori on Oslon lähistöllä. Suomessa kyseinen yritys on toiminut vuodesta 2017 lähtien. Suomen ja Norjan lisäksi yhtiöllä on toimintaa Ruotsissa. Komplett Bank toimii Norjasta käsin, missä se harjoittaa pankkitoimintaa. Suomessa yritys noudattaa suomalaista lainsäädäntöä.


Miksi kilpailuttaa rahalaitokset Summarumilla?

 • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
 • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusyhtiötä, kuten Komplett Bankin
 • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

Summarum Logo


Komplett Bank yhteystiedot

Asiakaspalveluun voi olla yhteydessä Komplett Bankin sivuilta löytyvien Omien sivujen kautta tai soittamatta puhelinnumeroon 0942452288. Asiakkaat voivat myös lähettää sähköpostia osoitteeseen [email protected] Komplett Bankin asiakaspalvelu on auki maanantaista perjantaihin klo 10.00 – 15.00 välisen ajan. Luottokortin sulkupalveluun voi soittaa numeroon: 0942452288. Sulkupalvelu on auki päivittäin ja sinne voi soittaa ympäri vuorokauden.

Perinteistä paperipostia voi lähettää osoitteeseen:
Komplett Bank ASA
PL 7640
00002 Helsinki

Aukioloajat

MA
10:00–15:00
TI
10:00–15:00
KE
10:00–15:00
TO
10:00–15:00
PE
10:00–15:00
LA
Suljettu
SU
Suljettu

Asiakaspalvelu yksityishenkilöt

Sähköposti
Puhelin
0942452288
Chat
Punainen X-merkki

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Komplett Bankin ja muiden lainantarjoajien lainojen kilpailuttamisen lisäksi tarjoamme palveluamme näissä:
Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

Komplett Bank – Usein kysyttyä

Kuinka pitkä laina-aika on Joustoluotolla?

Joustoluotolla päätät itse maksuaikataulusta ja missä tahdissa maksat luoton pois. Vähimmäiskustannukset kuukaudessa on maksaa lainan hoitokulut ja korot. Lyhennyksistä ja niiden määrästä päätät itse.

Mitä tarkoittaa maksulykkäys ja miten sitä haetaan?

Maksunlykkäys mahdollistaa luottokortilla tehtyjen ostosten maksamisen myöhemmin kuin eräpäivänä.

Voit saada enimmillään maksun lykkäystä ostoksillesi jopa 9 kuukautta. Jokaiselle maksunlykkäykselle on määritelty omat kulut hinnaston mukaisesti. Lykkäyksen kulut tulevat maksettavaksi heti seuraavaan laskuun.

Mitä ovat bonuspisteet?

Bonuspisteet ovat osa Komplett Bankin kanta-asiakasjärjestelmää. Kerrytät bonuspisteitä aina kun teet luottokortillasi ostoksia. Pisteitä kertyy 1-2% ostostesi summasta riippuen siitä missä korttia olet käyttänyt - netissä vai kivijalkaliikkeessä.

Pisteitä hallinnoidaan omien sivujen kautta ja niitä voi käyttää esimerkiksi laskujen maksuun.