Komplett Bank – suosittu rahalaitos

Komplett Bank on norjalainen rahalaitos, joka on tullut tutuksi suomalaisille jo vuosien saatossa. Vuonna 2014 toimintansa aloittanut rahalaitos tarjoaa lainaa sekä kulutusluottoa edullisilla ehdoilla.
Ladataan lomaketta..

Hakemusten tekeminen kestää muutaman minuutin.


Pyrimme esittämään tarjoukset selkeästi ja ymmärrettävästi.


Suomalainen palvelu suomalaisille kuluttajille.


Etsimme aina edullisimmat tarjoukset ilman piilokuluja.

Summarum Mediassa

janina
janina
2021-05-10
Hakemuksen tekeminen oli helppoa ja päätös tuli nopeasti. Miinusta kuitenkin tulee siitä, että hakemusta tehtäessä sivu jumitti välillä.
Leena Rajala
Leena Rajala
2021-05-06
Infoa tuli jatkuvasti 👍. Ihan mukavasti meni koko ajan
Pauli Saarnisto
Pauli Saarnisto
2021-04-29
Pirjo
Pirjo
2021-04-28
Hakuprosessi sujui mutkattomasti ja nopeasti.
Bogel Jari
Bogel Jari
2021-04-23
Oletin menettelyä hankalammaksi, kaikki meni mielestäni hyvin, olen tyytyväinen
Nina Leppänen
Nina Leppänen
2021-04-07
Kokemus pelkästään positiivinen. Sain lainan sujuvasti.
PP
PP
2021-03-31
Palvelu oli erittäin sujuvaa ja rahat tulivat tilille todella nopeasti. Asiakaspalvelu oli ystävällistä.😊
Jorma Saloranta
Jorma Saloranta
2021-03-08
sai oikean osoitten mistä kysyä lainaa ja sain sen kiitos
Seija Lindgren
Seija Lindgren
2021-03-01
Palvelu nopeaa ja asiallista. Helppo selkoinen teksti ja helppi ymmärtää. Kiitos palvelusta.
Benita Rönnberg
Benita Rönnberg
2021-02-17

Komplett Bankin historia

Komplett Bank on aloittanut Norjassa toimintansa vuonna 2014. Suomeen rahalaitos rantautui 2017 tarjoten joustoluottoa ja luottokortti tuli suomalaisten rahoitusvalikoimiin 2018. Se laajensi toimintaansa myös Ruotsiin 2019.

Suomalaiset ovat tulleet vuosien saatossa tutuiksi norjalaisten pankkien kanssa. Komplett Bank on luotettu rahalaitos suomalaisten keskuudessa. Etenkin edulliset lainaehdot ovat saaneet kiitosta.

Vuoden 2018 lopussa pankilla oli jo 1,6 miljoonaa asiakasta, joka tekee siitä todella merkittävän rahalaitoksen pankkimaailmassa ja etenkin Pohjoismaissa.

Laina

Lainaa pankki myöntää 1000 eurosta aina 50 000 euroon asti. Poikkeuksena moneen muuhun lainantarjoajiin pankki tarjoaa mahdollisuutta itse päättää kuinka pitkä lainan maksuaika on. Lainaa on lyhennettävä minimimäärä kuukausittain, mutta lyhennysvapaita kuukausiakin on mahdollista pitää.

Korkotaso on edullinen ja se tekee lainasta erittäin houkuttelevan ja sillä on helppo hallita talouttaan ja yhdistää useita vanhoja lainoja yhdeksi. Edes elämän yllättäessä tilapäisesti ei talous mene sekaisin, kun lyhennysvapaan kuukauden voi ottaa tasapainottamaan tilannetta.

Lue täältä kuinka vuoden 2021 väliaikainen korkokatto vaikuttaa lainojen korkoihin.

Lainan hakeminen

Lainan hakemiseen tarvitaan sähköpostiosoite, puhelinnumero ja verkkopankkitunnukset. Laina haetaan kokonaan netissä, joten verkkopankkitunnuksilla tunnistautuminen on välttämätöntä.

Kuka voi saada lainaa?

Lainaa myönnetään yli 23 vuotiaalle henkilölle, jolla on vakituinen osoite ollut Suomessa vähintään 3 vuotta. Lisäksi hakijalla täytyy olla säännölliset tulot ja luottotiedot on oltava kunnossa.

Komplett Bank luottokortti

Komplett Bankin luottokortti on MasterCard ja sen luottoraja voi olla jopa 5000 euroa. Tämä on erittäin kilpailukykyinen luotto moneen suomalaiseen luottokorttiin verrattuna ja sen ehdot ovat kohtuulliset. Kortilla tehdyillä ostoksilla kerryttää myös bonuspisteitä.

Poiketen monesta muusta luottokortista, Komplett Bankin luottokortissa ei ole vuosimaksua. PIN-koodin voi itse valita ja käteisnostot ovat ilmaisia. Ostoksille on mahdollista saada täysin korotonta maksuaikaa maksimissaan 50 päivää, kun maksaa luotolla tehdyt ostokset eräpäivään mennessä.

Bonusjärjestelmä

Moni suomalainen onkin ottanut Komplett Bank MasterCardin käyttöönsä sen edullisten ehtojen takia. Luottokortilla saat kerrytettyä myös bonuspisteitä jokaisella ostokerralla ja kortti toimii myös ApplePayssä ja Google Payssä.

Bonuspisteitä kertyy verkossa tehdyistä ostoksista aina 2% ostotapahtumista, kivijalkaliikkeistä bonuksia kertyy 1%. Pisteet ovat käytännössä selvää rahaa ja niitä voi saada 500 pistettä kuukaudessa ja 2000 pistettä viimeisen 12 kuukauden aikana. Bonuspisteitä hallitaan Omien sivujen kautta.

1-2% bonukset eivät kuulosta kovin isoilta, mutta kuukauden ja vuoden aikana niistä kertyy jo tuntuva summa.

Komplett Vakuutus

Komplett Bankin vakuutuksien yhteistyökumppani Suomessa on Gouda Vakuutus.

Valikoimaan kuuluu:

Komplett Bank tarjoaa myös valikoimissaan vakuutuksia. Monella pankilla on tarjolla maksuvakuutus lainan tai luoton takaisinmaksua varten, mutta Komplett Bankilta löytyy myös matkavakuutus, peruutusturvavakuutus, ostovakuutus ja identiteettivarkausvakuutus.

Gouda on osa Gjensidige-ryhmää, joka on perustettu 1924. Gouda Vakuutuksella on toimipiste Suomessa, mutta asiointi tapahtuu joko netin kautta tai puhelimitse. Asiakaspalvelu vastaa suomeksi ja palvelu on nopeaa ja ystävällistä.

Eri vakuutuksiin kannattaa perehtyä tarkemmin Komplett Bankin sivuilla ja myös niiden ehtoihin. Vakuutukset voivat olla erittäin kilpailukykyisiä niin ehdoilta kuin hinnoiltaan ja niillä saa kattavasti turvaa itselleen.

Etenkin maksuturvavakuutus on järkevää ottaa aina, kun sellainen on mahdollista. Elämä voi yllättää ja maksuturvavakuutus kattaa luoton lainan maksun, jos satut jäämään työttömäksi tai sairastumaan. Silloin oma talous pysyy tasapainossa paremmin.

Komplett Bankiin kirjautuminen

Komplett Bankiin kirjaudutaan omilla verkkopankkitunnuksilla. Omilla sivuilla voi hallinnoida kaikkea asiointiaan Komplett Bankissa ja tarkistaa lainan tai luoton sopimuksen ehtoja ja nähdä jo tehdyt lyhennykset ja mitkä ovat seuraavan kuun minimimaksut eli lainan hoitokulut ja korko.

Komplett Bankin omilla sivuilla voi myös hallita bonuspisteitään ja näkee aina kunkin kuun bonuskertymän ja jo käytetyt bonukset.

Komplett Bank kokemuksia

Asiakkaat ovat kiitelleet lainan edullisuutta ja asiakaspalvelun ystävällisyyttä. Mikään pikalainoja tarjoava yhtiö ei ole kyseessä vaan lainan haku vaatii liitteiden lähettelyä, kuten missä tahansa pankissa. Lainan lyhennysten joustavuus tulee vastaan kaikissa kommenteissa.

Kehitettävää löytyy muun muassa siitä, että hakuprosessi on hitaampi kuin pikalainoja tarjoavalla yhtiöllä.

Komplett Bank asiakaspalvelu

Kompleet Bankin asiakaspalvelu palvelee arkisin normaaliin toimistoaikaan klo 9-16. Asiakaspalveluun ollaan yhteydessä joko sähköpostilla tai puhelimitse.

Vakuutusasioissa kannattaa olla yhteydessä suoraan pankin vakuutuskumppaneihin. Silloin saat itse suoraan vakuutusyhtiöltä vastaukset kysymyksiin ja asiasi hoidettua nopeasti.

Vakuutuskumppaneiden asiakaspalvelu

Gouda Vakuutus

Gouda Vakuutuksen asiakaspalvelua on saatavilla suomeksi ja toimipaikka on Helsingissä. Asiointi asiakaspalveluun käy netin kautta ja asiakaspalvelu on nopeaa ja ystävällistä. Vakuutusyhtiöllä on myös omia lääkäreitä, sairaanhoitajia ja muita terveydenhuoltohenkilöstöä yllättäviä tilanteita varten.

Usein kysyttyä

Kuinka pitkä laina-aika on Joustoluotolla?

Joustoluotolla päätät itse maksuaikataulusta ja missä tahdissa maksat luoton pois. Vähimmäiskustannukset kuukaudessa on maksaa lainan hoitokulut ja korot. Lyhennyksistä ja niiden määrästä päätät itse.

Mitä tarkoittaa maksulykkäys ja miten sitä haetaan?

Maksunlykkäys mahdollistaa luottokortilla tehtyjen ostosten maksamisen myöhemmin kuin eräpäivänä.

Voit saada enimmillään maksun lykkäystä ostoksillesi jopa 9 kuukautta. Jokaiselle maksunlykkäykselle on määritelty omat kulut hinnaston mukaisesti. Lykkäyksen kulut tulevat maksettavaksi heti seuraavaan laskuun.

Mitä ovat bonuspisteet?

Bonuspisteet ovat osa Komplett Bankin kanta-asiakasjärjestelmää. Kerrytät bonuspisteitä aina kun teet luottokortillasi ostoksia. Pisteitä kertyy 1-2% ostostesi summasta riippuen siitä missä korttia olet käyttänyt - netissä vai kivijalkaliikkeessä.

Pisteitä hallinnoidaan omien sivujen kautta ja niitä voi käyttää esimerkiksi laskujen maksuun.

Lue myös:

Komplett Bank