Arvosanamme

Keltainen tähti Keltainen tähti Keltainen tähti Keltainen tähti Harmaa tähti

4/5 tähteä

Ferratum lainanantajana

Pankkikonserni Ferratum on suomalainen ja sen muodostaa Ferratum Oyj ja sen tytäryhtiöt.

 • Joustavaa luottoa

Ferratum lainanantajana

Pankkikonserni Ferratum on suomalainen ja sen muodostaa Ferratum Oyj ja sen tytäryhtiöt. Sen pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Pankki on laajentanut toimintaansa ympäri Eurooppaa, Pohjois- ja Etelä-Amerikassa sekä APAC-alueella.

Asiakkailleen Ferratum tarjoaa joustavasti luottoa. Se on myös vastuullinen luotonantaja, joten se varmistaa aina etukäteen asiakkaiden maksukyvyn.

Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
Kilpailuta laina

Ferratum lainat ja luotot

Lainoja ja luottoja Ferratum on myöntänyt toimintansa alusta saakka. Se pyrkii vastuullisuuteen tarkistamalla aina asiakkaidensa maksukyvyn ja pitämällä huolta siitä, että maksukyky säilyy koko lainan takaisinmaksun ajan.

Ferratum joustoluotto

Pienemmät ja isommat rahoitustarpeet voi rahoittaa Ferratumin joustoluotolla. Joustoluotolla tarkoitetaan kulutusluottoa, joka on tarkoitettu pienten tarpeiden kattamiseen. Takaisinmaksu tapahtuu tyypillisesti kulutusluotoissa 1-5 vuoden sisällä. Suuruudeltaan kulutusluotot ovat muutamia tuhansia. Joustoluotto Ferratumilla on vakuudetonta. Sen pystyy käyttämään halutessaan mihin tahansa arjen menoista isompiin hankintoihin.

Ferratumin luottoraja on melko matala, ollen vain 4000 euroa. Avausmaksu ja nostokulut Ferratumilla ovat nolla euroa. Tilinhoitomaksu on 12 euroa kuussa ja nimellinen vuosikorko joustoluotolla on 19,97 prosenttia. Maksimaalinen todellinen vuosikorko Ferratumilla on 29,79 prosenttia. Tyypillisesti laina-aika vaihtelee 3-54 kuukauden välillä.

Kriteerinä lainan myöntämiselle on 22-vuoden ikäraja. Lisäksi asiakkaalla ei saa olla maksuhäiriömerkintää. Henkilön tulee myös asua Suomessa vakituisesti, jotta luottotiedot voidaan tarkistaa.

Miten lainan hakeminen onnistuu?

Hakemuksen voi tehdä helposti verkossa lomakkeella. Tunnistautumiseen tarvitset verkkopankkitunnukset. Hakemus täytetään Ferratumin sivuilla. Lainalaskurilla voit laskea sopivan määrän lainallesi. Ferratum varmistaa asiakkaan maksukyvyn, jonka jälkeen Ferratum antaa maksupäätöksen.

Miksi joustoluotto voi olla hyvä valinta?
Arjen talouden hallinnassa joustoluotto voi olla hyvä apuri. Joustoluotto on Ferratumilla käytössä jatkuvasti, jos olet kerran saanut myönteisen päätöksen lainalle Ferratumilta. Yllättävät tilanteet voivat suista budjetin väärälle raiteelle, jolloin joustoluotto voi olla tarpeellinen. Parhaimmillaan joustoluotto on arjen taloudellisena tukena. Lainan määrä lasketaan aina henkilön omien tulojen ja taloustilanteen mukaan, jotta lainan lyhennys ei vie liian suurta osaa kuukausittaisista kuluista.

Miten joustoluotto toimii?

Verkosta käsin jokaisella lainan ottajalla on mahdollisuus hallinnoida joustoluottoa. Luoton nostaminen on mahdollista limiittiin asti uudelleen ja uudelleen tarpeen mukaan eikä uutta hakemusta tarvitse tehdä.

Lainahakemus on helppo täyttää ja vastauksen saa nopeasti. Ferratumin verkkosivuilta voi tarkastella lainaa ja sen ehtoja. Sopimuksen saa myös omaan sähköpostiin.

Ferratum muut lainatuotteet

Kertalainan hankkiminen Ferratumin kautta on myös mahdollisuus asiakkaille. Lainaa voi saada 2000-30 000 euroa. Laina-aika vaihtelee vuoden ja 10 vuoden väliltä. Avausmaksu ja nostokulut Ferratumilla ovat 0 euroa. Nimellinen vuosikorko Ferratumin lainalle on 8,5-13,95 prosenttia. Tilinhoitomaksua kertyy kuussa 5,90-9,90 kuukaudessa.

Todellinen vuosikorko lainalle on 9,50-22,14 prosenttia. Kriteerinä lainan saannille on vähintään 22 vuoden ikä, jonka lisäksi henkilön tulee asua Suomessa, jotta tulotiedot on mahdollista tarkistaa. Laskurin avulla voi tarkistaa, kuinka paljon lainaa tarvitaan. Kertalainalla voi rahoittaa isompiakin summia, esimerkiksi remontin tai auton ostamisen.

Lainasta voi saada nopeasti tarjouksen Ferratumilta, ja jos hyväksyt lainatarjouksen, lainasumma siirretään tilille. Pankista riippuen lainasumma on käytössä 1-2 pankkipäivän kuluessa. Lainan hankkimista voi miettiä kauemman aikaa, maksimissaan kuukauden, kun pankilta on saanut tarjouksen. Lainapäätös tulee lainan hakijalle sähköpostitse.

Muut pankit ja rahalaitokset

 • Aktia logo
 • Bluestep Bank logo
 • Kaarna logo
 • Avida logo
 • Balanzia logo
 • Bank Norwegian logo
 • Bigbank logo
 • Halino logo
 • Instabank logo
 • Credigo logo
 • Credit24 logo
 • LainaFI logo
 • MyLender logo
 • Nordax Bank logo
 • Risicum logo
 • Resurs Bank logo
 • TF Bank logo
 • Bondora logo
 • Lainasto logo
 • Ferratum logo
 • Saldo logo
 • Collector Bank logo

Ferratum – kirjautuminen omille sivuille

Ferratum sivuilta voi kirjautua omalle tilille suomalaisten pankkitunnusten avulla.

Ferratum lainasummat – Kuinka paljon voin saada lainaa Ferratumilta?

Yritys tarjoaa kahdenlaisia lainoja, joiden maksimaaliset summat vaihtelevat. Lainalaskurin avulla jokainen voi päättää, millainen lainasumma olisi itselle sopiva. Joustoluotolle ensinoston yläraja on 4000 euroa, myös tätä vähemmän on mahdollista nostaa luottoa. Lainaa Ferratum voi myöntää asiakkailleen aina 30 000 euroon saakka. Kuitenkin minimilainasumma on 2000 euroa.

Lainaa voi hankkia siis pienempiin, mutta myös suurempiin hankintoihin. Joustoluotto sopii näistä selkeästi rahasummansa perusteella pienempiin hankintoihin, kun kertalaina on taas suurempiin hankintoihin tarkoitettu laina.

Kuka voi hakea lainaa Ferratumilta?

Kriteerit lainan myöntämiselle ovat tärkeitä, jotta lainaa ei väärinkäytettäisi. Ferratum on asettanut tietyt ehdot, joiden perusteella se päättää myöntää lainaa asiakkaille.

Ferratumilta voi hakea lainaa kaikki, joilla on vakituinen osoite Suomessa ja he asuvat Suomessa. Lainan ikäraja on 22-vuotta, joten sitä nuoremmat eivät voi saada lainaa Ferratumilta. Myös säännölliset tulot ovat tärkeässä roolissa lainan saamisen kannalta. Lainasumma riippuu aina siitä, millaiset tulot jokaisella on.

Ferratum yrityksenä

Monelle Ferratum on tuttu juuri sillä nimellä, kuitenkin yritys on osa Multitudea. Palveluna Ferratum haluaa olla mukana niin talouden hallinnan opettelussa, kuin lainan tarjoamisessa. Yrityksen arvoihin kuuluu asiantuntijuus, innovatiivisuus, asiakaslähtöisyys ja eettiset periaatteet.

Yritys perustettiin vuonna 2005 ja sen perusti silloinen toimitusjohtaja Jorma Jokela. Kyseessä on siis suomalainen yritys. Frankfurtin pörssiin yritys listautui vuonna 2015. Yrityksenä Ferratum pyrkii vastuulliseen luotonmyöntämiseen. Luotonantajien toimintaa säätelee erilaiset lait. Vastuullisella luotonmyöntämisellä tarkoitetaan sitä, että luoton myöntäjä aina varmistaa ennen lainan myöntöä asiakkaan riittävän maksukyvyn velan takaisinmaksuun.

Yrityksellä on myös oma blogi, josta voit lukea mielenkiintoisia tekstejä liittyen talouteen ja arjen pyörittämiseen. Talouskoulu Ferratumilla auttaa ottamaan oman arjen talouden hallintaan.


Miksi kilpailuttaa rahalaitokset Summarumilla?

 • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
 • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan yhtiötä, kuten Instabankin
 • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

Summarum Logo


Ferratum yhteystiedot

Yritys haluaa panostaa asiakkaisiinsa ja tarjota laadukasta asiakaspalvelua tilanteeseen kuin tilanteeseen. Ferratumiin voi ottaa yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla. Yrityksen sivuilta asiakastuki kohdasta voit valita, millaista asiaa kysymyksesi koskee. Palvelu on avoinna arkisin 9-17 välillä.

Puhelinnumero Ferratumille on +358 800 166 208. Lisäksi sähköpostilla yrityksen tavoittaa osoitteesta [email protected] Puhelimitse saa yleensä palvelua paljon nopeammin kuin sähköpostitse, joten jos asiallasi on kiire, suosittelemme soittamaan pankkiin. Kuitenkin jos sinulla on aikaa odottaa vastausta voi sähköposti olla myös hyvä yhteydenottokanava. Pankki pyrkii vastaamaan nopeasti myös sille lähetettyihin sähköposteihin.

Pankin sivuille on kerätty myös usein kysyttyjä kysymyksiä, joista voi olla apua tiettyihin tilanteisiin. Näihin kysymyksiin kannattaa perehtyä ensimmäisenä, ennen kuin alkaa soittelemaan pankkiin. Tämä voi säästää paljon aikaa ja vaivaa. Pankilla on myös omat verkkosivut jokaiselle asiakkaalle, josta voi tarkistaa omia lainatietoja.

Aukioloajat

MA
09:00–17:00
TI
09:00–17:00
KE
09:00–17:00
TO
09:00–17:00
PE
09:00–17:00
LA
Suljettu
SU
Suljettu

Asiakaspalvelu yksityishenkilöt

Sähköposti
Punainen X-merkki
Puhelin
+358 800 166 208
Chat
Vihreä check-merkki