Credit24 – minkälaisesta lainanantajasta on kyse?

Tarvitsetko pikaisesti lainaa? Credit24 on helppo ja nopeakäyttöinen lainapalvelu, joka tarjoaa erilaisia vaihtoehtoja yllättävien tai muuten suurempien arjen kulujen kattamiseen. Lainantaja tarjoaa lainoja ja siihen sisältyviä ehtoja rehellisesti, eikä sinun tarvitse huolehtia piilokuluista.
Ladataan lomaketta..

Hakemusten tekeminen kestää muutaman minuutin.


Pyrimme esittämään tarjoukset selkeästi ja ymmärrettävästi.


Suomalainen palvelu suomalaisille kuluttajille.


Etsimme aina edullisimmat tarjoukset ilman piilokuluja.

Summarum Mediassa

janina
janina
2021-05-10
Hakemuksen tekeminen oli helppoa ja päätös tuli nopeasti. Miinusta kuitenkin tulee siitä, että hakemusta tehtäessä sivu jumitti välillä.
Leena Rajala
Leena Rajala
2021-05-06
Infoa tuli jatkuvasti 👍. Ihan mukavasti meni koko ajan
Pauli Saarnisto
Pauli Saarnisto
2021-04-29
Pirjo
Pirjo
2021-04-28
Hakuprosessi sujui mutkattomasti ja nopeasti.
Bogel Jari
Bogel Jari
2021-04-23
Oletin menettelyä hankalammaksi, kaikki meni mielestäni hyvin, olen tyytyväinen
Nina Leppänen
Nina Leppänen
2021-04-07
Kokemus pelkästään positiivinen. Sain lainan sujuvasti.
PP
PP
2021-03-31
Palvelu oli erittäin sujuvaa ja rahat tulivat tilille todella nopeasti. Asiakaspalvelu oli ystävällistä.😊
Jorma Saloranta
Jorma Saloranta
2021-03-08
sai oikean osoitten mistä kysyä lainaa ja sain sen kiitos
Seija Lindgren
Seija Lindgren
2021-03-01
Palvelu nopeaa ja asiallista. Helppo selkoinen teksti ja helppi ymmärtää. Kiitos palvelusta.
Benita Rönnberg
Benita Rönnberg
2021-02-17

Yleistä tietoa lainanantajasta

Credit24 toimii useassa eri maassa ja on pari vuotta sitten jalkautunut Suomeen. Palvelutarjontaan sisältyvät useat erilaiset lainat ja lainanmaksuohjelmat, jotka voidaan räätälöidä sopivaksi asiakkaalle kuin asiakkaalle. Vaihtoehdot voidaan siis suunnitella niin, että ne ovat edullisemmat lainanottajalle ja sopivat paremmin henkilökohtaiseen tilanteeseen.

Credit24 sisältää kuitenkin myös tarkasti validoidut lainanhakuprosessit, jotka pitävät huolen siitä, että jokaisella asiakkaalla riittää maksukyky myös tulevaisuudessa. Hakuprosessi on siis hyvin huolellisesti suunniteltu, eikä asiakasta jätetä pulaan.

Lainaa arjen menojen varalle

Lainantarve voi tulla yllättäen kenelle tahansa. Oli se sitten yllätys tai ei, on siinä kuitenkin rahasta, mikä voi aiheuttaa hieman ylimääräistä stressiä. Siksi jokaisen lainanhakijan onkin tärkeää tutustua huolellisesti juuri siihen alustaan, josta päätät hakea lainaa pankin sijaan.

Jos yllättävä rahantarve yllättää, kuten esimerkiksi erilaiset lääkärikulut, Credit24 tarjoaa helpotusta niiden maksamiseen. Jos sinulla on erilaisia suunniteltuja menoja, kuten esimerkiksi kodin elektroniikka, lomamatkat tai remontti, voit myös hyvin kääntyä rahalaitoksen puoleen.

Credit24 tarjoaa lainoja 100-4000 euron välillä. Saat luoton aina heti tilillesi, kun hakuprosessi on päättynyt. Esittelemme vielä tarkemmin myöhemmin, miten lainanhaku tapahtuu, mutta periaatteessa voit valita tarvitsemasi lainasumman ja maksaa sen maksimissaan 36 kuukauden tai kolmen vuoden sisällä takaisin.

Lainanhaku

Credit24 on joustoluottopalvelu kaikille 19 vuotta täyttäneille, raha-asiansa järkevästi hoitaville henkilöille. Lisäksi tarvitset henkilökohtaisen matkapuhelinliittymän.

Kuten moderniin aikaan kuuluu, lainahakemuksen hoitaminen verkossa on todella nopeaa. Sinun tulee varata vain muutama minuutti rahalaitokseen tutustumiseen, jälkeen voit kirjautua verkkopankkitunnuksillasi sisään ja valita haluamasi lainamäärä. Hakemukset käsitellään usein toimistoaikana, mutta Credit24 tarjoaa hakemusten käsittelyä illalla kello 22 asti.

Vaikka lainanhaku käy nopeasti verkossa, sinun on silti hyvä käyttää myös hetki ehtojen tarkasteluun ja laskemiseen. Kun lainanhaku käy nopeasti, sinun pitää myös ymmärtää, ettei palvelu tule ilmaiseksi. Eri sopimuksissa on erilaiset ehdot, mutta lähtökohtaisesti sinun tulee varautua korkeampiin takaisinmaksuihin.

Lainan haku netissä on kuitenkin siinä mielessä kätevää, ettet tarvitse erilaisia vakuuksia tai takaajia. Tästä lisää seuraavaksi.

Vakuudet ja takaajat

Lainan hakeminen netissä on siksi erityisen näppärää, sillä siihen ei tarvita vakuuksia tai takaajia. Credit24 tarkistaa tietosi, kun haet luottoa, jonka jälkeen he voivat kätevästi määrittää juuri sinulle sopivan luottorajan.

Luottorajalla tarkoitetaan siis sitä rahamäärää, jonka sinä voit tilanteestasi riippuen maksimissaan saada. Tämä raha tulee nopeasti pankkitilillesi, eikä aikaa kulu turhiin käynteihin, odotteluun tai muuhun paperityöhön.

Jos tarvitset lisää rahaa, lainanantaja voi nostaa luottorajaasi. Tämä tietysti katsotaan aina huolellisesti tilannekohtaisesti.

Credit24 palvelu

Luottoasi voi seurata kätevästi verkossa. Credit24 tarjoaa myös mobiilisovelluksen, jonka avulla voit reaaliaikaisesti seurata luottoasi. Luottoa vapautuu käytännössä aina käyttöösi, kun maksat lainaasi pois.

Palvelu määrittää seuraavat tekijät, jotka ovat tärkeitä lainanmaksussa:

  1. Luottoraja
  2. Vuotuinen nimelliskorko
  3. Avausmaksu
  4. Tilinhoitomaksu per kuukausi.
  5. Todellinen vuosikorko

Credit24 kirjautuminen

Kuten voit olettaa, kirjautuminen sivuille on todella helppoa. Jos sinulla on jo tili, voit kirjautua asiakasnumerollasi ja asettamallasi salasanalla. Tämä on valittu joustoluottohakemuksen yhteydessä. Muuten voit kirjautua aina verkkopankkitunnuksilla. Tästä kerromme tarkemmin myöhemmin.

Asiakassivulle päästyäsi voit muuttaa salasanaasi. Jos olet Nordean asiakas, voit kirjautua sivuille ainoastaan käyttämällä verkkopankkitunnuksiasi.

Credit24 rahansiirto käy siis näppärästi verkkosivujen ja oman verkkopankkisi välillä. Voit olla varma, että lainanantajalla on päivitetyt ohjelmistot, joiden avulla tietosi ja rahasi ovat turvassa.

Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. TÄYTÄ ILMAINEN HAKEMUS

Credit24 kirjautuminen pankkitunnuksilla

Kun haluat luoda asiakastilisi sivuille, voit kirjautua pankkitunnuksillasi. Jos olet uusi asiakas, voit mennä sivun yläkulmasta Kirjaudu-sivulle. Oli sinulla sitten käytössäsi Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Aktia, S-Pankki, Handelsbanken, Säästöpankki, Oma SP, Ålandsbanken tai POP Pankki, voit valita pankkisi ja kirjautua sivustolle tuttuun tapaan.

Credit24 kirjaudu -sivu tarjoaa myös mahdollisuuden kirjautua mobiilivarmenteella.

Pankin lainatuotteet

Kun lainanantaja alkaa muuten olla tutumpi, on syytä siirtyä itse palveluihin. Credit24 tarjoaa erilaisia lisäpalveluita lainan lisäksi. Palvelut voi tilata maksua vastaan, vaikkakin jotkut lisäpalvelut ovat myös ilmaisia tai riippuvat siitä, kuinka ison lainan olet ottanut.

Asiakkaan on mahdollista:

Palvelutarjonta

Joustoluotolla tarkoitetaan siis sinun käytössäsi olevaa luottoa, jonka voit siirtää omalle tilillesi. Korko määräytyy lainanantajan mukaan. Korkoa maksetaan vain luotosta, jonka olet siirtänyt lainanantajalta itsellesi.

Ne varat, joita et nosta, toimivat niin sanottuna rahastona. Tämä ei aiheuta kuluja, vaan voit huoletta jättää ne tulevaisuuden varalle. Credit24 on siis verkossa haettava joustoluotto, jonka avulla voit ottaa käyttöösi 100-4000 euron luottorajan.

Takaisinmaksuaika

Voit valita luotolle omaan taloustilanteeseesi sopivan maksuajan kuukaudesta jopa kolmeen vuoteen. Voit myös maksaa luoton kokonaisuudessaan takaisin milloin tahansa valitsemasi maksuajan kuluessa. Luotolta ei veloiteta nostopalkkioita eikä kuukausimaksuja. Kuten jo mainitsimme, korko määräytyy luoton määrän mukaan eli luotosta, jonka olet nostanut tilillesi.

Nosta vain sen verran kuin tarvitset

Sinun ei tarvitse nostaa yhtään sen enempää kuin mitä tietyllä hetkellä tarvitset. Kun olet nostanut luoton, se vähennetään omasta luottorajastasi. Kun luotto on maksettu takaisin, luotto on jälleen käytössäsi.

Credit24 informoi kaikkia asiakkaitaan joka kuukausi luottotilin saldosta ja nostettavissa olevasta luotosta. Pystyt myös tarkastamaan tiedot netissä tai mobiilisovelluksessa.

Credit24 korko

Credit24 tarjoaa ilmaisen avausmaksun. Tilinhoitomaksu per kuukausi taas määräytyy täysin lainasi määrän mukaan. Kuten jo mainitsimme, luottoraja on 100-4000 euroa.

Korko taas määräytyy näiden ja muiden ehtojen mukaisesti.

Credit24 korko koostuu KSL:n mukaisesta vuosikorosta. KSL on määrittänyt, että todellinen vuosikorko on 29,97% aina 1500 euroa käytössä olevalle luotolle.

Tällä hetkellä on kuitenkin syytä huomioida vuoden 2021 väliaikainen korkokatto. 

Credit24 asiakaspalvelu

Tärkeää verkossa asioidessa on tietysti luotettava asiakaspalvelu. Voit olla varma, että. Credit24 asiakaspalvelutiimi auttaa sinua kaikissa luotonhakuprosessiin liittyvissä asioissa.

Luottopalvelu on auki 8:00 – 22:00 ja puhelinpäivystys vastaa klo 9:00 – 17:00. Voit myös olla asiakaspalveluun aina yhteyksissä sähköpostitse. Tämä on erityisen kätevää esimerkiksi silloin, kun haluat lähettää ruutukaappauksia tai muita kuvia visualisoidaksesi kysymyksesi.

Ennen kuin olet asiakastiimiin yhteydessä, kannattaa myös tarkistaa, jos vastaus kysymykseesi löytyy UKK-palstalta.

Credit24 kokemuksia

Olemme tähän sivulle koonneet erilaisia Credit24 kokemuksia ja tietoa pankista. Johtopäätös on, että kyseessä on helppo- ja nopeakäyttöinen palvelu, jonka avulla saat nopeasti rahaa tilillesi ilman piilotettuja maksuja. Toki tämä vaatii sen, että olet huolellisesti tutustunut sopimukseen. Raha-asioissa on aina syytä olla ennemmin liian tarkka, kuin vain sokeasti hakea lainaa.

Jos kuitenkin tarvitset lainaa, Credit24 on vastuullinen luotonantaja. He pitävät huolen siitä, ettei rahaa anneta niille, jotka eivät kykene sitä maksamaan tulevaisuudessa takaisin. Henkilökohtainen prosessi lainanantajan kanssa takaa, että saat maksettua rahasi varmasti takaisin.

Mikä on credit24 joustoluotto?
Joustoluotolla tarkoitetaan vakuudetonta, verkossa haettavaa lainaa, jonka voit saada heti tilillesi. Riittää, että lainanantaja tarkistaa maksutietosi, ja tekee sinulle sitten henkilökohtaisen sopimuksen.
Minkälaisia maksuja lainasumman takaisinmaksu sisältää?
Koska joustoluotto on vakuudeton pikalaina, on sen todellinen vuosikorko hieman korkeampi. Maksuun vaikuttavat luottoraja, vuotuinen nimelliskorko, avausmaksu, tilinhoitomaksu per kuukausi, sekä todellinen vuosikorko.
Kuinka voin hakea lainaa?
Lainanhakeminen onnistuu kätevästi menemällä ensin lainanantajan sivuille. Sinun tulee sitten kirjautua sivuille verkkopankkitunnuksillasi, määrittää lainan tiedot, ja vastaanottaa sitten laina tilillesi.