Arvosanamme

Keltainen tähti Keltainen tähti Keltainen tähti Keltainen tähti Harmaa tähti

4/5 tähteä

Brocc lainanantajana

Lainanantajana Brocc on asiakaslähtöinen, ratkaisukeskeinen ja turvallinen. Broccille asiakkaat ovat liiketoiminnan tärkein osa ja asiakkaiden kohtaaminen nöyränä ja asiakaslähtöisesti on keskeistä.

 • Hae lainaa
 • Avaa säästötili

Brocc lainanantajana

Brocc vastaa asiantuntemuksella, yrittäjyydellä ja kunnianhimoisella asenteella asiakkaidensa tarpeisiin. Luotonantajana Brocc on turvallinen, koska heidän luotonmyöntökäytäntö on vastuullista heidän asiakkaidensa parhaaksi.

Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
Kilpailuta laina

Brocc on P2P-lainojen asiantuntija

Kyseinen rahoituslaitos työskentelee niin kutsuttujen P2P-lainojen (Peer to Peer) kanssa. Yrityksen tavoitteena on palvella sekä lainaajia että sijoittajia. Tämä saavutetaan niin, että Broccin kautta välitetyillä lainoilla ei ole pankkia välittäjänä. Lainoja välittävä pankki haluaa rahaa sekä lainojen hallinnointi- ja käsittelykuluihinsa että muihin toimintakuluihinsa ja ennen kaikkea tiettyyn voittoon.

Ilman näitä kustannuksia Broccin kaltainen toimija voi siis tarjota houkuttelevia ehtoja niille, jotka haluavat lainata. Samalla sijoittajat voivat saada myös hyvän korvauksen ottamastaan ​​riskistä ja korkean tuoton sijoittamalleen pääomalle.

Lainaajat maksavat lainan lyhennyksiä ja maksavat tietyn koron korvauksena lainanantajalle. Yleensä tällainen P2P-laina tapahtuu vakiintuneen lainausalustan, kuten Broccin kautta. Tällä tavalla sekä lainanottajat että sijoittajat saavat paremman turvan. Sijoitetut rahat jakautuvat useisiin erilaisiin lainoihin eri lainaajille ja Brocc ottaa vastuun.

Brocc lainat ja luotot

Brocc pankki tarjoaa yksityislainoja. Tarkemmin sanoen kyseessä on vakuudeton kulutusluotto. Yksityislainalla voit rahoittaa auton oston, asunnon remontoimisen tai keskittää useammat pienet lainat ja osamaksut yhdeksi edullisemmaksi lainaksi eli niinkutsutuksi yhdistelylainaksi.

Broccin myöntämille lainoille maksuajaksi voi halutessaan valita 1 – 15 vuotta. Koron lisäksi lainasta peritään kahdeksan euron tilinhoitomaksu kuukausittain, joka nostaa lainan hintaa noin sadalla eurolla vuodessa.

Avausmaksuja Brocc ei lainoistaan peri. Lainasta on mahdollista tehdä ylimääräisiä lyhennyksiä tai maksaa se kokonaan pois nopeammin kuin alunperin on sovittu. Jos maksusuunnitelmaan haluaa tehdä muutoksia, tulee olla yhteydessä Broccin asiakaspalveluun.

Brocc henkilökohtainen laina

Voit hakea lainaa vain muutamassa minuutissa ja valita, kuinka paljon lainaa haluat ja millaisen lyhennyssuunnitelman haluat. Sinulla on kuitenkin oltava pankkitunnus, jos haluat hakea lainaa.

Asiakas voi halutessaan keskeyttää kuukausimaksun, jos jotain tapahtuu ja asiakas saa myös turvavakuutuksen. Jos haluat maksaa lainasi ennenaikaisesti tai suorittaa ylimääräisen maksun, voit ottaa yhteyttä Brocciin ja maksaa sen milloin tahansa.

Mikäli vielä mietit, kuinka paljon voit käytännössä saada lainaa tältä rahoituslaitokselta, lyhyesti sanottuna vastaus on, että voit saada 3 000-50 000 euron suuruisia lainoja Broccilta.

Mihin henkilökohtaista lainaa voi käyttää?

Henkilökohtaisia lainavaroja voidaan käyttää useisiin tarkoituksiin mukaan lukien velkojen yhdistämiseen, sairauskuluihin ja erilaisiin hankintoihin. Se voi olla hyvä ratkaisu, jos tarvitset varoja nopeasti, sillä jotkut lainanantajat voivat tallettaa varoja tilillesi jopa seuraavana arkipäivänä. Lisäksi korot ovat tyypillisesti alhaisemmat kuin luottokortissa.

Mutta kuten kaikilla lainoilla, myös henkilökohtaisilla lainoilla on negatiivinen puolensa. Esimerkiksi jotkut lainanantajat veloittavat korkeita maksuja, jotka voivat nostaa lainakustannuksiasi huomattavasti. Ennen kuin otat siis lainaa, sinun tulee punnita edut ja haitat selvittääksesi, onko henkilökohtainen laina oikea rahoitusvaihtoehto sinulle ja harkita eri vaihtoehtoja.

Nykyään on hyvin helppoa jäädä kotiin ja hakea lainaa tai avata uusi pankkitili, mutta sinun on myös oltava erittäin varovainen talousasioissasi. Tuskin haluat joutua tilanteeseen, jossa huomaat, että sinun on maksettava suuria korkoja tai yllättäviä lisäkuluja. Broccin mukaan kaikki heidän toimintansa on hyvin läpinäkyvää, mutta he haluavat silti kuulla asiakkaitaan mahdollisten ongelmien varalta.

Brocc säästötili

Broccin verkkosivujen kautta voit avata myös säästötilin. Saat myös Ruotsin valtion talletussuojan ja kuukausittaiset korkomaksut. Voit avata oman säästötilin Broccille, jos olet vähintään 18-vuotias ja sinulla on pankkitunnus.

Jos sinulla on kiinteä korko, mutta haluat nostaa rahaa ennen päättymispäivää, voit tehdä sen maksua vastaan. Voit myös linkittää nykyisen pankkitilisi Broccin tiliin tehdäksesi talletuksia ja nostoja helposti ja vaivattomasti.

Muut pankit ja rahalaitokset

 • Aktia logo
 • Bluestep Bank logo
 • Kaarna logo
 • Avida logo
 • Balanzia logo
 • Bank Norwegian logo
 • Bigbank logo
 • Halino logo
 • Instabank logo
 • Credigo logo
 • Credit24 logo
 • LainaFI logo
 • MyLender logo
 • Nordax Bank logo
 • Risicum logo
 • Resurs Bank logo
 • TF Bank logo
 • Bondora logo
 • Lainasto logo
 • Ferratum logo
 • Saldo logo
 • Collector Bank logo

Brocc – kirjautuminen omille sivuille

Broccin sivuilta voi kirjautua järjestelmään sosiaaliturvatunnuksella kohdasta Kirjaudu sisään.

Brocc lainasummat

Jokainen Broccin lainanottaja on ainutlaatuinen ja hänellä on erilaiset taloudelliset ehdot. Yhteistä asiakkaille on kuitenkin se, että he ovat kaikki luottokelpoisia.

Broccin mukaan suurin osa heidän lainaajistaan ​​on myös heitä, jotka hakevat lainojen yhdistämistä. Lainanottajat voivat siis saada Broccilta paremmat ehdot ja alhaisemman koron lainalle kuin olemassa oleville pienemmille luotoille.

Siten Brocc voi jopa auttaa vahvistamaan lainanottajien taloutta sen sijaan, että se rasittaisi heitä vieläkin suuremmilla lyhennys- ja korkokuluilla. Broccin mukaan riski on suhteellisen pieni siihen, että Broccin lainanottajat eivät pysty maksamaan lainaansa.

Kuka voi hakea lainaa Broccilta?

Lainapäätöksen saamiseen vaikuttaa kokonaisarvio asiakkaan tilanteesta ja ehkä tärkeinpänä lainan saantiin vaikuttaa asiakkaan maksukyky. Tämä tarkoittaa sitä, että lainanhakijalla on säännölliset bruttotulot. Bruttotuloja voivat olla palkka, eläke, yritystulot tai näiden yhdistelmä. Brocc edellyttää lainanhakijalta vähintään 16 000 euron vuotuisia tuloja.

Lainanhakijoille on asetettu lisäksi muutamia muitakin kriteerejä. Hakijan tulee olla vähintään 24-vuotias Suomen kansalainen tai hänen tulee olla asunut Suomessa vähintään kolme vuotta. Hänellä pitää myös olla vakituinen osoite Suomessa eikä maksuhäiriömerkintää saa olla.

Myönteisen lainapäätöksen jälkeen varat saa käyttöön yleensä heti. Joissakin tapauksissa Brocc voi kuitenkin joutua suorittamaan manuaalisen tarkistuksen, mikä voi puolestaan ​​johtaa pitempiin maksuaikaan.

Brocc yrityksenä

Rahoituslaitos Brocc Holding AB on vuonna 2016 perustettu ruotsalainen yritys, joka tarjoaa tytäryhtiönsä kautta kuluttajille digitaalisia rahoitusratkaisuja tavoitteenaan luoda oikeudenmukaisempi rahoitusala. Kyseinen pankki on vakavarainen ja luotettava rahoituslaitos, koska se on osa suurempaa konsernia.

Toiminta Suomessa on vielä suhteellisen tuoretta, koska aiemmin suomalaisten tuntema pankki oli Balanzia. Yrityskauppojen myötä Balanziasta tuli Brocc. Suomessa kyseinen rahoituslaitos on virallisesti Brocc Finance AB, filial i Finland. Brocc toimii Suomen ja Ruotsin lisäksi useissa muissakin Euroopan maissa, ja sen toimintaa valvoo Ruotsin finanssivalvonta.

Asiakkaiden arvioiden mukaan Brocc on saanut 4,6 tähteä viidestä. Sillä on Suomessa myös pankkitoimintaa lainarahoituksen lisäksi ja Brocc säästötilillä saat yllättävän hyvääkin korkoa talletuksillesi. Säästötili kuuluu Ruotsin valtiollisen talletussuojan piiriin, joten tilillä olevat rahat ovat hyvässä turvassa.


Miksi kilpailuttaa rahalaitokset Summarumilla?

 • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
 • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan yhtiötä, kuten Instabankin
 • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

Summarum Logo


Brocc yhteystiedot

Yrityksen asiakaspalvelu puhelimitse on avoinna arkisin kello 9.00-11.30 ja 12.30-16.00. Puhelinnumero on +358 (0)105248410.

Asiakaspalveluun voi ottaa yhteyttä muina aikoina sähköpostilla. Sähköpostilla asiakaspalvelun tavoittelu käy myös heille, joille se on luontevampi tapa asioida. Brocc sijaitsee fyysisesti Helsingin keskustassa ja sen osoite on Ludviginkatu 6.

Aukioloajat

MA
09:00-16:30
TI
09:00-16:30
KE
09:00-16:30
TO
09:00-16:30
PE
09:00-16:30
LA
Suljettu
SU
Suljettu

Asiakaspalvelu yksityishenkilöt

Sähköposti
Puhelin
+358 105248410
Chat
Punainen X-merkki