Bigbank lainanantajana

Bigbank on virolainen lainanmyöntäjä, joka on aloittanut toimintansa Tartossa vuonna 1992. Pitkän historiansa ansiosta se on luotettava lainantarjoaja.
Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Hakemusten tekeminen kestää muutaman minuutin.


   Pyrimme esittämään tarjoukset selkeästi ja ymmärrettävästi.


   Suomalainen palvelu suomalaisille kuluttajille.


   Etsimme aina edullisimmat tarjoukset ilman piilokuluja.

   Summarum Mediassa

   Bigbankin historia

   Bigbank aloitti toimintansa Virossa ja on vuosien saatossa kasvanut isoksi kansainväliseksi lainantarjoajaksi. Se toimii Viron ja Suomen lisäksi myös Ruotsissa, Latviassa, Liettuassa, Saksassa, Itävallassa ja Hollannissa. Suomen sivuliike on toiminut jo vuodesta 2009 lähtien ja se tarjoaa laina- ja talletuspalveluja suomalaisille asiakkaille.

   Rahoituslaitos Bigbank toimii hyvin avoimella periaatteella ja esittää tilinpäätöstietonsa graafisessa muodossa sivuillaan. Tiedoista on nähtävillä jo pikaisella vilkaisulla, että kyseessä on erittäin vakavarainen luotonmyöntäjä, jolla tuloksen kehitys on ollut tasaista nousua.

   Bigbank laina

   Bigbank myöntää lainaa moneen tarkoitukseen, minkä vuoksi se tarjoaa erilaisia lainatuotteita, joissa laina-aika vaihtelee. Korko on kaikissa lainoissa sama ja kiinteä koko laina-ajan. Lainat on kategorisoitu lainasumman tai käyttökohteen mukaan.

   Lisätietoja rahoituslaitosten toiminnasta Suomessa pääset lukemaan täältä.

   Pienet lainat

   Pienet vakuudettomat luotot ovat 1000 eurosta 4000 euroon olevia lainoja ja näissä takaisinmaksuaika on 3 vuodesta 5 vuoteen. Kiinteä ja edullinen korko yhdessä pitkällä maksuajalla tekee lyhennyseristä kohtuulliset ja lainan takaisinmaksu ei aiheuta talouteen ongelmia. Lainalaskurilla selvität lainasi kustannukset nopeasti ja helpsoti.

   Isommat lainat

   Isommat vakuudettomat lainat alkavat 4000 eurosta ja lainaa voi saada 50 000 euroon asti. Takaisinmaksuaika näissä lainoissa on 2 vuodesta 10 vuoteen.

   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   Peruutusturva

   Bigbank tarjoaa lainoilleen ainutlaatuisen peruutusturvan. Tämä tarkoittaa sitä, että voit palauttaa lainan 60 päivän kuluessa ilman mitään kuluja, jos et ole lainaan tai sen ehtoihin tyytyväinen. Lainaa ei yleensäkään ole pakko nostaa vaikka myönteisen lainapäätöksen olisi saanutkin, mutta näin pitkää peruutusturvaa harvoin tulee vastaan.

   Lainan myöntämiskriteerit

   Bigbankin lainojen myöntämiskriteerit ovat selkeät ja varsin kohtuulliset. Hakijan täytyy olla yli 22-vuotias ja hänellä pitää olla vakituinen osoite Suomessa. Raha-asioitaan kun on hoitanut moitteettomasti, niin luottohäiriömerkintöjäkään ei ole silloin päässyt syntymään.

   Jos tarve on isommalle lainalle, niin lainaa kannattaa hakea puolison kanssa yhdessä. Yhteishakijan kanssa yhteislainaa on mahdollista saada isompi summa kuin yksin hakiessa ja lainan korko voi silloin olla edullisempi.

   Jos olet jo aiemmin ottanut lainaa Bigbankiltä, kannattaa hakemus tehdä kirjautuneena. Jo olemassa oleville asiakkaille pankilla on omat lainatarjoukset ja ne voivat olla merkittävästi paremmat kuin uusille asiakkaille tarjotut lainat.

   Muut pankit ja rahalaitokset

   • Aktia logo
   • Fellow Pankki logo
   • Bluestep Bank logo
   • Kaarna logo
   • Avida logo
   • Balanzia logo
   • Bank Norwegian logo
   • Bigbank logo
   • Halino logo
   • Instabank logo
   • Credigo logo
   • Credit24 logo
   • LainaFI logo
   • Lainaamo logo
   • MyLender logo
   • Nordax Bank logo
   • Risicum logo
   • Resurs Bank logo
   • TF Bank logo
   • Bondora logo
   • Komplett Bank logo
   • Lainasto logo
   • Aasa logo
   • Collector Bank logo

   Bigbank autorahoitus – osamaksurahoitus ja autolaina

   Bigbank autorahoitus on osamaksurahoitus, joka:

   Bigbank osamaksurahoitus vaatimukset:

   Osamaksurahoitus on tarjolla yksityishenkilöille. Käytetyn auton ostossa myyjäliikkeeltä on mahdollista käyttää osamaksurahoitusta, jonka hakee hakija itse. Hakemus tehdään siinä vaiheessa, kun sopiva auto on löytynyt.

   Kun hakemus on hyväksytty, myyjäliike tekee sopimuksen lainantarjoaja Bigbankin kanssa. Esimerkiksi autoa ostettaessa ei erillistä takaajaa tai muuta vakuutta tarvita, vaan auto toimii vakuutena. Takaisinmaksuaika on jopa 7 vuotta. Auton omistajuus on rahoittajalla, kunnes se on maksettu kokonaisuudessaan pois.

   Bigbank autolaina – kun ostat auton yksityiseltä myyjältä

   Bigbank autorahoitukselle vaihtoehtona on Bigbank autolaina, jota sen sijaan voi hyödyntää myös käytetyn auton ostoa varten.

   Jos auton ostaminen kiinnostaa, tutustu tarkemmin autolainoja koskevaan artikkeliimme.

   Bigbank korko

   Bigbankin lainojen riippuu lainan määrästä. Korkokantoja on kaksi ja korkokanta vaihtuu lainasumman mukaan. Alle 4000 euron lainoissa korko on hieman korkeampi kuin yli 4000 euron lainoissa. Korko tarkistetaan tarpeen mukaan, mutta jo solmittuihin lainasopimuksiin se ei vaikuta.

   Henkilökohtainen korko

   Kun on jo ollut aiemmin laina tai talletus Bigbankissä, niin lainaa kannnattaa hakea kirjautuneena pankin omaan verkkopankkiin. Silloin lainahakemuksessa huomioidaan aikaisempi laina ja asiakkuus. Lainatarjoukseen saa henkilökohtaisen koron, joka voi olla merkittävästi edullisempi kuin yleisesti uusille asiakkaille tarjottu korko.


   Miksi kilpailuttaa rahoituslaitokset Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoituslaitosta, kuten Bigbankin
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään
   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo


   Talletukset

   Bigbank tarjoaa määräaikaistalletuksia asiakkailleen. Määräaikaiset talletukset alkavat 1 kuukaudesta ja voivat pisimmillään olla jopa 10 vuotta. Korko nousee progressiivisesti sen mukaan mitä pidemmän määräaikaistalletuksen tekee.

   Määräaikaistalletus vaatii sopimuksen pohjalleen ja siksi sitä varten on tehtävä hakemus. Hakemuksessa voit itse määritellä talletuksen summan ja talletusajan. Kun hakemus on käsitelty saat talletussopimuksen allekirjoitettavaksi.

   Tämän jälkeen voit tehdä talletuksen ja sopimus astuu voimaan. Talletus on kuitenkin tehtävä sopimukseen merkityltä tililtä ja kaikkia maksun tunnisteita käyttäen, että se kohdistuu oikein.

   Talletuksen korko

   Kuten jo aiemmin mainittiin, niin talletusten korko nousee progressiivisesti talletuksen keston mukaan. Talletuksen korko maksetaan talletussopimuksen lopuksi. Tämä koskee alle vuodne sopimuksia.

   Pitkissä määräaikaistalletuksissa korko maksetaan talletukselle vuosittain talletukseen päälle. Progressiivisesti nousevalla korolla pitkästä määräaikaistalletuksesta tulee kohtuullisen kannattava. Lyhyissä talletuksissa ei ihmeellisiä tuottoja ehdi saamaan talletusaikana ilman isoa talletusta.

   Kirjautuminen Bigbank -sivulla

   Bigbank kirjautuminen vaatii suomalaisen pankin verkkopankkitunnukset. Niillä pääsee kirjautumaan pankin palveluihin sisään ja voi tehdä lainahakemuksia, tarkastella lainan sopimusehtoja ja allekirjoittaa tai hyväksyä sopimuksia. Voit myös seurata missä käsittelyvaiheessa lainahakemuksesi on.

   Portaali on yksinkertainen käyttää ja sieltä löytyy kaikki tarvittavat toiminnot, joita voi lainan hallinnassa tarvita. Asiakkailta on tullut paljon positiivista palautetta juuri Bigbankin verkkopankin selkeydestä.

   Bigbank kokemuksia

   Bigbankin asiakkaat ovat verrattain tyytyväisiä. Kaikkein tyytyväisimmät asiakkaat ovat kertoneet saaneensa lainaa paremmilla ehdoilla Bigbankiltä kuin tutulta kotipankilta. Kuitenkin osa asiakkaista on harmitellut sitä, ettei lainaa ole myönnetty säännöllisistä tuloista huolimatta tai myönnetty lainasumma on ollut pienempi mitä on haettu.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Bigbankin kaltaisten rahoituslaitosten lainojen kilpailuttamisen lisäksi voit myös kilpailuttaa kauttamme muitakin kuluja kuten:

   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

   Bigbank asiakaspalvelu

   Bigbankin asiakaspalvelu toimii arkisin klo 9.00-16.30. Verkossa asioidessa pankin palvelut ovat käytössä vuorokauden ympäri ja vuoden jokaisena päivänä. Henkilökohtaista palvelua ja lainojen maksua tehdään asiakaspalvelun aukioloaikojen puitteissa.

   Usein kysyttyä

   Poikkeustilanne on vaikuttanut lainanhoitokykyyni, mikä neuvoksi?

   Jos poikkeustilanne on vaikeuttanut taloudellista tilannettasi ja lainanhoitokyky on koetuksella, niin kannattaa olla yhteydessä Bigbankin asiakaspalveluun maksusuunnitelman muuttamiseksi.

   Yhteydenoton voi tehdä joko soittamalla tai sähköpostilla ja se on hyvä tehdä mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. Asiakaspalvelijat mielellään auttavat sinua löytämään maksusuunnitelman, josta poikkeustilanteessakin on mahdollista selvitä.

   Mikä on Bigbankin verkkopankki?

   Bigbankin verkkopankki on pankin itsepalvelusivu. Lainan tai talletussopimuksen hakija ohjataan Bigbankin verkkopankkiin, jonne kirjaudutaan omilla suomalaisen pankin pankkitunnuksilla. Palvelussa viimeistellään hakemus ja allekirjoitetaan se sähköisesti.

   Niin ikään jatkossa palvelussa voi tarkastella lainan sopimusehtoja, hakea uutta lainaa, tarkastella lyhennyksiä ja hoitaa lainaansa kokonaisvaltaisesti. Myös talletusten hoitaminen ja tarkastaminen käy näppärästi Bigbankin omassa verkkopankissa.