Pankkilaina ilman vakuuksia – vertaile ja löydä edullisin

Etsitkö pankkilainaa ilman vakuuksia?  Täytä maksuton hakemus Summarumin kautta ja huomaat miten helposti voit kilpailuttaa myös pankkilainoja suoraan verkossa.
Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?15 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?10 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Hakemusten tekeminen kestää muutaman minuutin.


   Pyrimme esittämään tarjoukset selkeästi ja ymmärrettävästi.


   Suomalainen palvelu suomalaisille kuluttajille.


   Etsimme aina edullisimmat tarjoukset ilman piilokuluja.

   Summarum Mediassa

   Terhi Kolehmainen
   Terhi Kolehmainen
   2021-08-07
   Vahvistettu
   En saanut hyvää lainaa
   Sami Teittinen
   Sami Teittinen
   2021-08-06
   Vahvistettu
   Saatuani lainatarjouksen toimitin viimeisimmän palkkaerittelyn ja muutaman tunnin kuluttua rahat olivat jo tililläni. Todella nopea ja simppeli prosessi.
   asiakas
   asiakas
   2021-07-28
   Vahvistettu
   Hyvin hallittua hakua! Hyvin hallittua hakutoimintaa ja opastusta. Tarvitaan jonkin verran viitseliäisyyttä käyttäjältä itseltään. Arvosanalla hyvä.
   Tuncher Saliev
   Tuncher Saliev
   2021-07-26
   Vahvistettu
   erinomainen palvelu Olen erittäin tyytyväinen nopeaan ja laadukkaaseen palveluun
   Sari Vihavainen Os Rouvari
   Sari Vihavainen Os Rouvari
   2021-07-19
   Vahvistettu
   Lainatarjouksia ei tullut
   Ari Tapio Mattila
   Ari Tapio Mattila
   2021-07-16
   Vahvistettu
   Toimii niin kuin pitkin ja sain palvelua henkilö kohtaisesti ja kysymyksiin vastaukset..suosittelen kylläkin .
   Krista Nurmi
   Krista Nurmi
   2021-07-03
   Vahvistettu
   En saanut jostqin syystä lainaa
   Kimmo Alaluusua
   Kimmo Alaluusua
   2021-06-17
   Vahvistettu
   Lloistava Todella onnistunut ja nopea palvelu kiitos siitä.
   Raisa Mattiöa
   Raisa Mattiöa
   2021-06-16
   Vahvistettu
   Nopeaa ja ystävällistä tosi asiakaspalvelua
   Sirpa
   Sirpa
   2021-06-12
   Vahvistettu
   Lantti-saldolaina on hyvä apu arjen yllättävään menoerään

   Lainaa pankista ilman vakuuksia – onko se mahdollista?

   Välillä elämässä voi tulla eteen yllättäviä tilanteita, jossa rahantarve on akuutti. Tästä hyviä esimerkkejä ovat kodinkoneen hajoaminen, putkiremontti tai vaikkapa korkea autokuume. Hyvänä uutisena tavalliselle kansalaiselle on se, ettei näiden kulujen hoitamiseen tarvita enää tyypillisesti vakuuksia pankista lainaa haettaessa.

   Usein lainan saamiselle keskeisiä edellytyksiä ovat riittävä ikä, säännölliset tulot sekä puhtaat luottotiedot. Aina nämäkään eivät ole este laina saamiselle rahalaitoksista.

   Tänä päivänä pääsääntöisesti kaikki netistä haettavat lainat eivät edellytä vakuuksia tai takaajia. Pankkien tarjoama korkotaso vakuudettomille lainoille on hyvin kilpailukykyinen.

   Vaikka lainan käyttötarkoitusta ei usein edes kysytä, tyypillisesti pankista haetaan vakuudetonta lainaa yllättäviin kuluihin, arjen menojen kattamiseen sekä useampien pienempien lainojen yhdistämistä varten.

   Kuluttajan on mahdollista saada pankkilaina ilman vakuuksia lähes kaikista suomen suurimmista pankeista, mikäli hakijan muut tiedot ovat kunnossa.

   Useat pankit kuten Nordea, OP, Aktia tai Danske Bank käyttävät tarjoamistaan vakuudettomista lainoista hieman eri nimiä. Näistä esimerkkeinä ovat kulutusluotto tai käyttölaina.


   Miksi kilpailuttaa pankkilainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Pankkilainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo


   Paljonko voin saada pankista lainaa ilman vakuuksia?

   Tyypillisesti suosituimpien suomalaisten pankkien sivuilla lainaa voi hakea 2000 – 20000 euron väliltä. On myös tästä poikkeavia tapauksia joissa joustoluottoa voi saada jopa 50 000 euroon saakka.

   Kuten lainasummista saattaa huomata, pankit suhtautuvat hieman tiukemmin suurimpien lainojen myöntämiseen, kuin rahalaitokset. Pankeille on tyypillistä siis vaatia asiakkaalta enemmän.

   Ihmisten elämäntilanne vaihtelee kuitenkin paljon elämän aikana. Välillä saattaa koittaa pidempiä työttömyysjaksoja tai perheen lisäystä. Kaikkiin tilanteisiin on vaikea varautua taloudellisesti ennalta.

   Työttömyys tai tulojen puuttuminen eivät aina ole täydellinen este vakuudettoman lainan saamiselle pankista. Artikkelissa lainaa eri elämäntilanteissa on koottu pitkä kysymyslista eri elämäntilanteista, joissa lainaa ollaan haettu.

   Pankit jotka myöntävät lainaa ilman vakuuksia

   Suomessa on useita pankkeja sekä rahalaitoksia, jotka myöntävä kuluttajille vakuudetonta lainaa. Alle on koottu lista muutamasta suomalaisesta pankista, joiden tuotetarjonnasta löytyy pankkilaina ilman vakuuksia.

   Lisäksi kyseisien pankkien vakuudettoman lainan palveluita on esitelty alempana vielä hieman tarkemmin.

   • Aktia
   • Nordea
   • OP
   • Komplettbank

   Aktia

   Aktian tarjoama vakuudeton laina kulkee nimellä Käyttölaina. Kyseessä on kulutusluotto, joka sopii hyvin arkisten menojen hoitamiseen. Lainan saamisen on tiettyjä edellytyksiä, kuten 20 vuoden ikä, suomalainen henkilötunnus, sekä säännölliset vuositulot.

   Koska lainan hakemisessa ei edellytetä takaajia eikä vakuuksia, lainan hakeminen onnistuu hyvin kätevästi suoraan verkossa.

   Nordea

   Nordea tarjoaa vakuudetonta lainaa ihmisten arkeen niin pieniin, kuin suurempiinkin menoihin. Laina on mahdollista räätälöidä verkossa juuri itselle sopivaksi. Nordea myöntää vakuudetonta lainaa joko joustoluottona, tai korttiluottona.

   Korttiluotto tuo mukanaan pysyvämpää joustoa rahan käyttötarkoituksiin. Vakuudetonta joustoluottoa Nordea taas tarjoaa jopa 50 000 euroon asti. Takaisinmaksuaika Nordean Joustoluotolla on 1 – 5,5 vuotta. Luoton voi myös maksaa Nordeassa milloin tahansa kerralla pois ilman ylimääräisiä kuluja.

   Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. TÄYTÄ ILMAINEN HAKEMUS

   OP

   Osuuspankista on mahdollista hakea vakuudetonta kulutusluottoa 2 000-15 000 euron väliltä. OP:n vakuudettomat kulutusluotot on jaettu kahteen eri palveluun niiden käyttötarkoituksen mukaan.

   Täsmäluotto on luonteeltaan kertalaina, jonka takaisin maksettuaan asiakas ei voi ottaa enää uudelleen käyttöön. Joustoluotto taas toimii nimensä mukaisesti hyvin joustavasti, eli asiakkaan on mahdollista käyttää takaisin maksamaansa luottoa myös tulevaisuudessa uudelleen ilman, että hänen tulee hakea luottoa uudelleen.

   Komplettbank

   Komplettbank tarjoaa hyvin joustavaa ja asiakasystävällistä lainaa juuri asiakkaan omiin tarpeisiin. Heidän tarjoama joustoluotto on oiva vaihtoehto niille, jotka tarvitsevat lainaa nopeasti sekä joustavasti, ilman suurta pääomaa lainan takaamiseksi.

   Parhaimmillaan luotto on mahdollista saada käyttöön jo saman päivän aikana lainahakemuksen lähettämisestä.

   Komplettbank ei myöskään veloita korkomenoja lainasta, jota et ole käyttänyt. Eli jos otat lainaa 4000 euron arvosta, mutta käytätkin siitä vain puolet, maksat korkoa vain tuon 2000 euron edestä.


   Tyypilliset pankkilainat ilman vakuuksia

   Pankit tarjoavat usein vakuudetonta lainaa hyvin eri nimillä. Tämä voi aiheuttaa hieman sekavuutta vakuudettomista lainoista puhuttaessa. Kulutusluotto ja käyttölaina ovat hyvin tyypillisiä nimiä, joita pankit sekä rahalaitokset käyttävät vakuudettoman lainan sijaan.

   Molemmat nimet viittaavat kuitenkin samaan käyttötarkoitukseen, eli arkeen liittyvien kulujen kattamiseen, joita voivat olla uuden auton hankinta tai remontin rahoitus. Alla olevissa kappaleissa on pyritty hieman erottamaan nämä kaksi lainaa toisistaan.

   Kulutusluotto

   Kulutusluotto viittaa nimensä mukaisesti luottoon, jota nostetaan kuluttamista ja yleisiä menoja varten. Kaikissa yhteyksissä kulutusluotto ei kuitenkaan tarkoita samaa asiaa kuin vakuudeton laina, sillä on myös olemassa kulutusluottoja johon lainanottaja antaa vakuuden pankille.

   Useimmissa tapauksissa kulutusluotto kuitenkin tarkoittaa perinteisten pankkien ja rahalaitosten tarjoamaa luottoa ilman takaajia tai vakuuksia.

   Käyttölaina

   Käyttölaina on terminä hyvin rinnastettavissa kulutusluottoon. Sanan molemmat osat viittaavat kulujen kattamiseen lainarahalla, mistä kulutusluotossa on myös kysymys. Kuten suurin osa kulutusluotoista useimmat käyttölainat eivät myöskään edellytä vakuuksia tai takaajia lainan nostamiselle.

   Hyvä korko vakuudettomalle pankkilainalle

   Useimmat pankit pystyvät tarjoamaan hyvin kilpailukykyistä lainaa ilman vakuuksia, mikäli lainanhakijan muut tiedot kuten puhdas maksuhistoria, luottotiedot sekä säännölliset ovat kunnossa.

   Hyvin usein kulutusluotoissa ja käyttölainoissa korkokulut muodostuvat 3kk Euribor korosta, jonka päälle lisätään pankin oma korko. Pankkien oma korko vaihtelee paljon, mutta suuruusluokaltaan se on tyypillisesti 4,5 – 10% välillä.

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Selvitä vakuudettoman pankkilainan kulut lainalaskurilla

   Ennen kuin kuluttajan noston kohteena on pankkilaina ilman vakuuksia, hakijan on tärkeää tehdä siitä itselleen mahdollisimman edullista. Tätä varten haettava laina kannattaa kilpailuttaa Summarumin lainalaskurissa.

   Lainalaskurin avulla näet muun muassa paljonko laina tulee sinulle todellisuudessa maksamaan. Laskuri sopii eri kokoisten, sekä eri tyyppisten lainojen kuten autolainan, remonttilainan tai yhdistelmälainojen kulujen laskemiseen.

   Lainojen nostamiseen liittyy usein pankkien ilmoittaman koron lisäksi myös muita kuluja. Kuluja voi olla joskus vaikea hahmottaa tai laskea etukäteen. Tätä ongelmaa helpottaakseen Summarum tarjoaa sivuillaan lainalaskurin, joka huomioi muun muassa seuraavat kulut lainaan liittyen:

   • Lainasumma
   • Maksuaika
   • Korkoprosentti
   • Avausmaksu
   • Tilinhoitomaksu

   Lainanottajan on tärkeää muistaa, että kaikki laskurin sisältämät kulut ovat neuvoteltavissa lainan tarjoajan kanssa. Lisäksi korkoprosentti, tilinhoitomaksu sekä avausmaksu ovat kilpailutettaessa. Tätä tietoa kannattaa hyödyntää lainaneuvotteluissa.

   Usein kysyttyä

   Saako pankista lainaa ilman vakuuksia?
   Saa. Useimmista suomalaisista pankeista saa lainaa ilman vakuuksia.
   Mistä pankeista saa lainaa ilman vakuuksia?
   Lainaa ilman vakuuksia saa muun muassa seuraavista pankeista: Nordea, OP, Aktia, Danske Bank, Säästöpankki, Komplettbank ja POP pankki.
   Mikä on hyvä korko pankkilainaan ilman vakuuksia?
   Korko vaihtelee paljon pankkien ja lainanhakijan tietojen takia, mutta muutamat pankit ilmoittavat omaksi korokseen jopa alle 5%. Tämän koron päälle usein lasketaan 3kk Euriborkorko, sekä mahdolliset muut lainaan liittyvät kulut.
   Miten kulutusluotto eroaa käyttölainasta?
   Molempien lainojen tyypillinen käyttötapa on kulujen kattaminen, vaikka lainojen nimet ja ehdot vaihtelevat eri pankkien kesken. Joissain kulutusluotoissa käytetään myös vakuuksia.
   Mihin vakuudetonta lainaa yleensä haetaan?
   Tyypillisiä käyttötarkoituksia ovat arjen menojen hoitaminen, aiempien lainojen yhdistäminen sekä talouden pienet ja isommat hankinnat, kuten uusi pesukone tai auto.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessassi voitko saada pankkilainaa ilman vakuuksia, sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palvelustamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:

   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen