Ladataan..25 000 €
Ladataan..14 vuotta
Arvioitu kuukausierä207 €/kkArvio on laskettu 5,0 % nimelliskorolla.
👉 Ilmainen hakemus
👉 Ei sitoutumista
👉 Nopea lainapäätös
Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.
Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 270 €. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468 €, nimelliskorko 9 % ja todellinen vuosikorko 9,38 % (sis. 0 € laskutuslisän ja avausmaksun 0 €). Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelee 1 000-60 000€, nimelliskorko 4,41–20 % (todellinen vuosikorko 4,5-38 %) ja laina-aika 1–15v. välillä. Luotonmyöntäjät käsittelevät kaikki hakemukset automaattisesti varmistaakseen nopeat ja vastuulliset luottopäätökset.

Pankkilaina ilman vakuuksia

Hae pankkilainaa ilman vakuuksia ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

Hae pankkilainaa ilman vakuuksia ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

Check icon Lainaa pankista 2 000 – 60 000 euroa.

Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

Check icon Ilman vakuuksia ja takaajia.

Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan pankkilainan ilman vakuuksia. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

Lainahakemuksen täyttäminen ja lainojen vertailu on Summarumin avulla helppoa, nopeaa ja läpinäkyvää.

1
Täytä ilmainen lainahakemus
Lomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi.

Välitämme hakemuksesi esihyväksyttäväksi jopa yli 30 lainanantajalle.
2
Vertaa lainatarjouksia
Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksytyt lainatarjoukset niiltä lainanantajilta, jotka voivat myöntää sinulle lainaa.

Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella henkilökohtaisia lainatarjouksia sieltä.
3
Hyväksy lainatarjous
Kun olen vastaanottanut lainatarjouksia, voit vertailla ja valita niistä sopivimman. Jos et ole tyytyväinen tarjouksiin, sinun ei tarvitse tehdä mitään – hakemus peruuntuu veloituksetta. Lainojen kilpailuttaminen ei sido sinua tai yritystänne mihinkään.

Hae pankkilainaa ilman vakuuksia jopa 60 000 euroa

Täytä maksuton lainahakemus Summarumin kautta ja hae pankkilainaa ilman vakuuksia luotettavasti ja turvallisesti verkosta. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.

Summarumin kautta vakuudeton laina pankista järjestyy helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Lainan hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta pankkilainaa 2 000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti.

Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

Kilpailuta ja vertaile pankkilaina ilman vakuuksia nopeasti

Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli hakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle lainaa pankista ilman vakuuksia.

Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia tarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa lainaa. Ensimmäiset alustavat tarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla niitä, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin pankkilaina ilman vakuuksia.

Kilpailuttamalla säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä.

Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla sinun ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan pankkilainaa ilman vakuuksia erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

Löydä edullinen pankkilaina ilman vakuuksia netistä pienellä korolla

Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman pankkilainan pienellä korolla – ilman piilokuluja. Lainojen vertaileminen kannattaa tehdä niin, että kiinnität siinä erityistä huomiota

 • pankkilainan korkoihin
 • kuukausierään
 • takaisinmaksuaikaan.

Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

Vakuudeton pankkilaina heti tilille kotoa poistumatta

Kun olet löytänyt lainatarjousten joukosta sopivimman ja edullisen pankkilainan ilman vakuuksia, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous. Kun se on hyväksytty, vakuudeton laina pankista maksetaan useimmiten heti ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana, toimistotyöaikojen sisällä.


Löydä edullisin laina ilman vakuuksia

Summarumin kautta löydät nopeasti sen sinulle sopivan vakuudettoman lainan. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

Hae lainaa tästä

Summarum Logo

Lainaa pankista ilman vakuuksia – onko se mahdollista?

Välillä elämässä voi tulla eteen yllättäviä tilanteita, jossa rahantarve on akuutti. Tästä hyviä esimerkkejä ovat kodinkoneen hajoaminen, putkiremontti tai vaikkapa korkea autokuume. Hyvänä uutisena on se, ettei näiden kulujen hoitamiseen tarvita enää tyypillisesti vakuuksia pankista lainaa haettaessa.

Usein lainan saamiselle keskeisiä edellytyksiä ovat

 • riittävä ikä
 • säännölliset
 • sekä puhtaat luottotiedot.

Aina nämäkään eivät ole este laina saamiselle. Tänä päivänä pääsääntöisesti kaikki netistä haettavat lainat eivät edellytä vakuuksia tai takaajia. Pankkien tarjoama korkotaso vakuudettomille lainoille on hyvin kilpailukykyinen.

Vaikka lainan käyttötarkoitusta ei usein edes kysytä, tyypillisesti pankista haetaan vakuudetonta lainaa yllättäviin kuluihin, arjen menojen kattamiseen sekä useampien pienempien lainojen yhdistämistä varten.

Pankkilaina ilman vakuuksia on mahdollista saada lähes kaikista suomen suurimmista pankeista, mikäli hakijan muut tiedot ovat kunnossa.

Useat pankit kuten Nordea, OP, Aktia tai Danske Bank käyttävät tarjoamistaan vakuudettomista lainoista hieman eri nimiä. Näistä esimerkkeinä ovat kulutusluotto tai käyttölaina.

Paljonko voin saada pankista lainaa ilman vakuuksia?

Tyypillisesti suosituimpien suomalaisten pankkien sivuilla lainaa voi hakea 2 000 – 20 000 euron väliltä. On myös tästä poikkeavia tapauksia joissa joustoluotto voi olla saatavilla jopa 50 000 euroon saakka.

Kuten lainasummista saattaa huomata, pankit suhtautuvat hieman tiukemmin suurimpien lainojen myöntämiseen. Pankeille on tyypillistä siis vaatia asiakkaalta enemmän.

Elämäntilanteet kuitenkin vaihtelevat paljon. Välillä saattaa koittaa pidempiä työttömyysjaksoja tai perheen lisäystä. Kaikkiin tilanteisiin on vaikea varautua taloudellisesti ennalta.

Työttömyys tai tulojen puuttuminen eivät aina ole täydellinen este vakuudettoman lainan saamiselle pankista. Artikkeliin Lainaa eri elämäntilanteissa on koottu pitkä kysymyslista eri tilanteista, joissa  vakuudetonta lainaa pankista ollaan haettu.

Pankit jotka myöntävät lainaa ilman vakuuksia

Suomessa on useita eri lainanantajia, jotka myöntävät vakuudetonta lainaa. Alle on koottu lista muutamasta suomalaisesta pankista, joiden tuotetarjonnasta löytyy myös pankkilaina ilman vakuuksia.

Lisäksi kyseisien pankkien vakuudettoman lainan palveluita on esitelty alempana vielä hieman tarkemmin.

 • Aktia
 • Nordea
 • OP
 • Komplettbank

Aktia

Aktian tarjoama vakuudeton laina kulkee nimellä Käyttölaina. Kyseessä on kulutusluotto, joka sopii hyvin arkisten menojen hoitamiseen. Lainan saamisen on tiettyjä edellytyksiä, kuten 20 vuoden ikä, suomalainen henkilötunnus sekä säännölliset vuositulot.

Nordea

Nordea tarjoaa vakuudetonta pankkilainaa arkeen niin pieniin kuin suurempiinkin menoihin. Vakuudeton laina pankista on mahdollista räätälöidä verkossa juuri itselle sopivaksi. Nordea myöntää vakuudetonta lainaa joko jousto- tai korttiluottona.

Korttiluotto tuo mukanaan pysyvämpää joustoa rahan käyttötarkoituksiin. Vakuudetonta joustoluottoa Nordea taas tarjoaa jopa 50 000 euroon asti. Takaisinmaksuaika Nordean Joustoluotolla on 1 – 5,5 vuotta. Luoton voi myös maksaa Nordeassa milloin tahansa kerralla pois ilman ylimääräisiä kuluja.

Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
Kilpailuta laina

OP

Osuuspankista on mahdollista hakea vakuudetonta kulutusluottoa 2 000-15 000 euron väliltä. OP:n vakuudettomat kulutusluotot on jaettu kahteen eri palveluun niiden käyttötarkoituksen mukaan.

Täsmäluotto on luonteeltaan kertalaina, jonka takaisin maksettuaan asiakas ei voi ottaa enää uudelleen käyttöön. Joustoluotto taas toimii nimensä mukaisesti hyvin joustavasti, eli asiakkaan on mahdollista käyttää takaisin maksamaansa luottoa myös tulevaisuudessa uudelleen ilman, että hänen tulee hakea luottoa uudelleen.

Komplettbank

Komplettbank tarjoaa hyvin joustavaa ja asiakasystävällistä lainaa juuri asiakkaan omiin tarpeisiin. Pankin tarjoama joustoluotto on oiva vaihtoehto niille, jotka tarvitsevat lainaa nopeasti sekä joustavasti, ilman suurta pääomaa lainan takaamiseksi.

Parhaimmillaan luotto on mahdollista saada käyttöön jo saman päivän aikana lainahakemuksen lähettämisestä.

Komplettbank ei myöskään veloita korkomenoja lainasta, jota et ole käyttänyt. Eli jos otat lainaa 4 000 euron arvosta, mutta käytätkin siitä vain puolet, maksat korkoa vain tuon 2 000 euron edestä.

Muita aiheeseen liittyviä sivuja

Tyypillinen pankkilaina ilman vakuuksia

Pankit tarjoavat usein vakuudetonta lainaa hyvin eri nimillä. Tämä voi aiheuttaa hieman sekavuutta vakuudettomista lainoista puhuttaessa. Kulutusluotto ja käyttölaina ovat hyvin tyypillisiä nimiä, joita luotontarjoajat käyttävät vakuudettoman lainan sijaan.

Molemmat nimet viittaavat kuitenkin samaan käyttötarkoitukseen, eli arkeen liittyvien kulujen kattamiseen, joita voivat olla uuden auton hankinta tai remontin rahoitus. Alla olevissa kappaleissa on pyritty hieman erottamaan nämä kaksi lainaa toisistaan.

Kulutusluotto

Kulutusluotto viittaa nimensä mukaisesti luottoon, jota nostetaan kuluttamista ja yleisiä menoja varten. Kaikissa yhteyksissä kulutusluotto ei kuitenkaan tarkoita samaa asiaa kuin vakuudeton laina, sillä on myös olemassa kulutusluottoja johon lainanottaja antaa vakuuden pankille.

Useimmissa tapauksissa kulutusluotto kuitenkin tarkoittaa luottoa ilman takaajia tai vakuuksia.

Käyttölaina

Käyttölaina on terminä hyvin rinnastettavissa kulutusluottoon. Sanan molemmat osat viittaavat kulujen kattamiseen lainarahalla, mistä kulutusluotossa on myös kysymys. Kuten suurin osa kulutusluotoista useimmat käyttölainat eivät myöskään edellytä vakuuksia tai takaajia lainan nostamiselle.


Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

 • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
 • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
 • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

Summarum Logo

Vakuudettoman pankkilainan korko

Useimmat pankit pystyvät tarjoamaan hyvin kilpailukykyistä lainaa ilman vakuuksia, mikäli lainanhakijan muut tiedot kuten puhdas maksuhistoria, luottotiedot sekä säännölliset tulot ovat kunnossa.

Tiesitkö?

Hyvin usein kulutusluotoissa ja käyttölainoissa korkokulut muodostuvat 3kk Euribor korosta, jonka päälle lisätään pankin oma korko. Pankkien oma korko vaihtelee paljon, mutta suuruusluokaltaan se on tyypillisesti 4,5 – 10% välillä.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

Selvitä vakuudettoman pankkilainan kulut lainalaskurilla

Ennen kuin haet pankkilainaa ilman vakuuksia, on tärkeää tehdä siitä itsellesi mahdollisimman edullista. Tätä varten haettava vakuudeton laina pankista kannattaa kilpailuttaa Summarumin lainalaskurissa.

Lainalaskuri on työkalu, jonka avulla näet muun muassa paljonko laina tulee sinulle todellisuudessa maksamaan. Laskuri sopii erikokoisten, sekä eri tyyppisten lainojen kuten autolainan, remonttilainan tai yhdistelmälainojen kulujen laskemiseen.

Lainojen nostamiseen liittyy usein pankkien ilmoittaman koron lisäksi myös muita kuluja. Kuluja voi olla joskus vaikea hahmottaa tai laskea etukäteen.

Lainalaskurimme huomioi muun muassa seuraavat:

 • Lainasumma
 • Maksuaika
 • Korkoprosentti
 • Avausmaksu
 • Tilinhoitomaksu

Vinkki

Lainanottajana sinun on tärkeää muistaa, että kaikki laskurin sisältämät kulut ovat neuvoteltavissa lainan tarjoajan kanssa. Lisäksi korkoprosentti, tilinhoitomaksu sekä avausmaksu ovat kilpailutettavissa. Tätä tietoa kannattaa hyödyntää lainaneuvotteluissa.

LUE LISÄÄ: Pankista lainaa

Esimerkkejä kauttamme saatavista vakuudettomista pankkilainoista

Laina 15 vuoden maksuajalla Laina 10 vuoden maksuajalla Laina 5 vuoden maksuajalla
5 000 euroa 38 €/kk 5 000 euroa 51 €/kk 5 000 euroa 93 €/kk
10 000 euroa 76 €/kk 10 000 euroa 103 €/kk 10 000 euroa 186 €/kk
15 000 euroa 114 €/kk 15 000 euroa 155 €/kk 15 000 euroa 279 €/kk
20 000 euroa 152 €/kk 20 000 euroa 207 €/kk 20 000 euroa 372 €/kk
30 000 euroa 229 €/kk 30 000 euroa 310 €/kk 30 000 euroa 559 €/kk
40 000 euroa 305 €/kk 40 000 euroa 414 €/kk 40 000 euroa 745 €/kk
50 000 euroa 382 €/kk 50 000 euroa 518 €/kk 50 000 euroa 932 €/kk
* Arvio kuukausierästä on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.

Yllä olevassa taulukossa on esimerkkejä kauttamme saatavista vakuudettomista pankkilainoista.

Tarjoukset vakuudettomalle pankkilainalle saat antamiisi tietoihin perustuen. Taulukossa näkemäsi esimerkit ovat siis vain suuntaa-antavia.

Pankkilaina ilman vakuuksia – yhteenveto

Pankkilaina ilman vakuuksia on mahdollista saada useilta lainantarjoajilta. Vakuudeton pankkilaina on nopeammin saatavissa kuin vakuudellinen, sillä vakuuksien tarkastamiseen ei kulu aikaa.

Kääntöpuolena vakuudettoman lainan nopeudelle on kuitenkin lainan hinta. Yleisesti ottaen vakuudettomien lainojen hintataso on hieman muita lainoja korkeampi.

Tämä korkeampi hintataso johtuu siitä, että lainan myöntäminen pitää sisällään korkeammat riskit ilman vakuuksia tai panttia. Pankkilaina ilman vakuuksia on kuitenkin mahdollista saada kilpailutuksen kautta melko edullisesti.

Summarumin lainavertailun avulla vertailet keskenään yli 30 lainan tarjoajaa ja mahdollistat itsellesi parhaimmillaan 4,5 koron. Hae pankkilaina ilman vakuuksia jo tänään!

Pankkilaina ilman vakuuksia – Usein kysyttyä

Saako pankista lainaa ilman vakuuksia?
Saa. Useimmista suomalaisista pankeista saa lainaa ilman vakuuksia.
Mistä pankeista saa lainaa ilman vakuuksia?
Lainaa ilman vakuuksia saa muun muassa seuraavista pankeista: Nordea, OP, Aktia, Danske Bank, Säästöpankki, Komplettbank ja POP pankki.
Mikä on hyvä korko pankkilainaan ilman vakuuksia?
Korko vaihtelee paljon pankkien ja lainanhakijan tietojen takia, mutta muutamat pankit ilmoittavat omaksi korokseen jopa alle 5%. Tämän koron päälle usein lasketaan 3kk Euriborkorko, sekä mahdolliset muut lainaan liittyvät kulut.
Miten kulutusluotto eroaa käyttölainasta?
Molempien lainojen tyypillinen käyttötapa on kulujen kattaminen, vaikka lainojen nimet ja ehdot vaihtelevat eri pankkien kesken. Joissain kulutusluotoissa käytetään myös vakuuksia.
Mihin vakuudetonta lainaa yleensä haetaan?
Tyypillisiä käyttötarkoituksia ovat arjen menojen hoitaminen, aiempien lainojen yhdistäminen sekä talouden pienet ja isommat hankinnat, kuten uusi pesukone tai auto.