Kaikki mitä kuuluu tietää omasta taloudesta.

Puhelinliittymät

Telian liittymät

Telia on pohjoismainen matkapuhelinoperaattori. Vaikka Telia on toiminut Suomessa jo vuosikausia, Telian nimellä alettiin myydä liittymiä vasta vuonna 2017. Katso tästä, millaisia tuotteita operaattori tarjoaa.

Halvin puhelinliittymä ilman nettiä

Kaikkiin puhelimiin ei tarvita nettiä. Vertailimme suomalaiset puhelinliittymät ja etsimme halvimmat vaihtoehdot riippumatta siitä, onko liittymissä netti vai ei. Mikä on edullisin vaihtoehto?

Halpaa dataa Euroopan-matkalle? Valitse paras liittymä

Nykyään liittymäntarjoajat eivät saa periä EU-alueella aiempien vuosien kaltaisia törkeitä roaming-maksuja. Eri operaattoreilla on kuitenkin erilaiset hinnoitteluperiaatteet koskien kännykän käyttämistä Euroopan-matkoilla. Tähän artikkeliin olemme koonneet suomalaisten operaattorien parhaat EU-datapaketit.

Moi Mobiilin puhelinliittymät uudistuvat

Moi Mobiili on tänä vuonna haastanut perinteiset suomalaiset operaattorit omaleimaisella tuotevalikoimallaan. Nyt Moin tuotteet ovat entistäkin joustavampia ja houkuttelevampia. Lue tästä, mikä muuttui.

Tässä on paras älypuhelin! Katso vertailun tulokset

Sopivan älypuhelimen löytäminen voi olla hankalaa, kun puhelinkauppiaat tyrkyttävät kukin omia tarjouksiaan ilman kunnon perusteluja. Tämän pienen artikkelin avulla saat selville, mikä on paras älypuhelin tällä hetkellä ja mikä malli sopisi juuri sinulle. Lue lisää.

Onko halvin Moi Mobiilin liittymä oikeasti halpa?

Moi Mobiili on uusi operaattori, joka hinnoittelee liittymänsä hieman eri tavalla kuin kilpailijat. Moi Mobiilin hintojen vertaileminen muihin liittymäntarjoajiin on hieman vaikeaa johtuen erilaisesta toimintaperiaatteesta. Tutustuimme Moi Mobiilin halvimpaan liittymäpakettiin ja selvitimme, onko se oikeasti halpa verrattuna muihin operaattoreihin. Lue tulokset tästä ja löydä itsellesi paras matkapuhelinliittymä!

Moimobiili.fi tarjoaa uudenlaisen liittymäpaketin

Moimobiili on uusi DNA:n verkossa toimiva puhelinoperaattori. Tutustuimme tarkemmin Moimobiilin toimintaan. Lue tästä, millainen on Moimobiilin hinnoittelu ja kenelle uusi operaattori on siunaus.

Halvin prepaid-liittymä keväällä 2016

Summarum selvitti, mikä on edullisin prepaid-puhelinliittymä keväällä 2016. Analysoimme joukon edullisimpia liittymätyyppejä ja selvitimme, mikä niistä sinun kannattaa hankkia. Lue artikkelista myös muut vinkit edullisimman liittymän löytämiseksi. Artikkelin lopussa kätevä vertailutaulukko. Lue lisää.

Tele Finlandin tarjoukset

Tele Finland tunnetaan parhaiten Soneran halpisliittymiä tarjoavana vaihtoehtobrändinä. Edullisten perusliittymien lisäksi Tele Finlandilla on yleensä tarjolla edullisia kampanjahintoja osasta liittymistään. Katso tältä sivulta Tele Finlandin tarjoukset juuri nyt.

Soneran tarjoukset

Sonera on kenties maineikkain suomalainen liittymäntarjoaja. Soneran matkapuhelinliittymät toimivat Soneran omassa verkossa, joka kattaa käytännössä koko Suomen syrjäseutuja myöten. Katso tästä, millaisia ovat parhaat Soneran tarjoukset juuri nyt.