Kaikki mitä kuuluu tietää omasta taloudesta.

Etusivu

Mistä edullisin puhelinliittymä?

Halvimman puhelinliittymän etsiminen ei ole yksinkertaista puuhaa. Liittymäntarjoajilla on tuotteissaan usein väliaikaisia alennuksia. Toisaalta lisäpalvelut, kuten nettiyhteyden nopeus, vaihtelevat suuresti liittymästä toiseen. Kokosimme yhteen Suomen tämän hetken halvimmat puhelinliittymät. Löydä täältä juuri itsellesi sopivin edullinen liittymä.

Yksityislentojen välittäjät rantautuvat Suomeen

Voimakkaasti 2000-luvun alkupuolella kasvanut liikelentoala on tärkeä osa Euroopan liikenneverkostoa. Vuonna 2011 yksityiskoneilla lennettiin 88 800:lla reitillä joista vain kaksi prosenttia on kaupallisen lentoliikenteen käytössä.

Liikelennot tukevat merkittävästi ilmailualan kehittymistä käyttämällä pienempiä kenttiä joilla usein on merkittävä rooli esimerkiksi lentäjien koulutuksen ja huoltotoiminnan kannalta. Tiivis ja monipuolinen reittitarjonta myös tukee Euroopan talouden palautumista vuoden 2008 talouskriisistä: mitä elävämpi lentoyhteyksien verkosto Euroopassa on, sitä paremmin talous elpyy. Ihmisten ja tavaroiden vaivaton liikkuvuus on laajan markkina-alueen kehityksen kannalta tärkeää.