asuntolaina » Bluestep asuntolaina – lainaa ilman säännöllisiä palkkatuloja

Bluestep asuntolaina – lainaa ilman säännöllisiä palkkatuloja

Viimeksi päivitetty 01.10.2021

Asuntolainan saaminen ilman säännöllisiä palkkatuloja kuulostaa mahdottomalta. Bluestepin uusien lainapalveluiden avulla se on kuitenkin mahdollista. Hae asuntolainaa oikein ilman säännöllisiä palkkatuloja tai työpaikkaa tästä:

Taloja rannassa
Hae Bluestepin asuntolainaa tästä Kilpailuta asuntolaina 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Saat tarjouksen myös muilta pankeilta. TÄYTÄ ILMAINEN HAKEMUS

Bluestepin toiminta Suomessa

Bluestep on Pohjoismainen rahoituslaitos, joka on toiminut kesästä 2020 asti Suomen lainamarkkinoilla. Bluestep on menestynyt muissa Pohjoismaissa jo aiemmin ja päätti viime vuoden aikana laajentaa Suomen markkinoille.

Bluestepin lainatarjontaa kuuluvat asuntolainat, kulutusluotto sekä lainojen yhdistäminen. Yrityksen toiminnan ainutlaatuisuus perustuu kuitenkin vahvasti sen asuntolainojen ympärille, joten tässä tekstissä käsitellään pääasiallisesti tätä lainan muotoa.

Yrityksen asuntolainan tarjonta on tämän hetkisillä Suomen lainamarkkinoilla suhteellisen ainutlaatuinen. Seuraavissa kappaleissa avataan tarkemmin sitä, mikä erottaa Bluestepin palvelut muista rahoituslaitoksista

Artikkelissa pyritään myös avaamaan sitä, minkälaisia hyötyjä Bluestepin lainapalvelu suomalaisille kuluttajille tuo.

Lisätietoja Bluestepin muista, asuntolainan ulkopuolella olevista, palveluista löytyy aiemmasta Bluestepiä käsittelevästä tekstistä.

Asuntolaina ilman säännöllisiä tuloja

Bluestepin kautta kuluttajan on mahdollista vastaanottaa asuntolaina ilman säännöllisiä tuloja. Lähes kaikki merkittävät asuntolainan tarjoajat Suomessa edellyttävät hakijalta säännöllisiä palkkatuloja.

Bluestep on kuitenkin palveluissaan mahdollistanut asuntolainan hakemisen myös niille kuluttajille, joilla säännöllisiä tuloja ei lainaa haettaessa ole.

Lainan hakemisen ilman säännöllisiä tuloja mahdollistaa Bluestepin lainojen käsittelyprosessi. Valtaosa markkinoilla toimivista lainan tarjoajista on automatisoinut lainan hyväksyntäprosessin.

Käytännössä tämä tarkoittaa lainanhakijan kannalta sitä, että lopullinen päätös lainan myöntämisestä tehdään ennalta määriteltyjen algoritmien mukaan sähköisesti.

Bluestepin lainapalvelut eroavat monista muista lainan tarjoajista niin, että Bluestepillä jokaisen lainanhakijan hakemus käsitellään yksilöllisesti.

Asuntolaina on mahdollista saada säännöllisten tulojen puutteesta huolimatta, mikäli yritys toteaa muiden asioiden johdosta asiakkaan maksukyvyn riittävän.

Tämä prosessin ainutlaatuisuus mahdollistaa asuntolainan hankkimisen monelle sellaiselle ihmiselle, kenelle se ei muutoin olisi mahdollista.

Seuraavassa kappaleessa käsitellään tarkemmin sitä, minkälaisissa elämäntilanteissa Bluestepin asuntolaina saattaa tulla käytännölliseksi kuluttajille.

Onko asuntolainaa mahdollista saada ilman säästöjä?
On. Me autamme sinua silloin, kun useat pankit eivät siihen pysty. Yhteistyökummpaneiltamme voit saada asuntolainan myös ilman säästöjä.
Saako lainaa ilman käsirahaa?
Voit hakea asuntolainaa myös ilman käsirahaa. Yhteistyökumppanimme voi auttaa sinua myös tässä tilanteessa. He käyvät sinun kanssa yhdessä läpi taloudellisen tilanteesi ja selvittävät mahdollisuutesi asuntolainan saamiseen. Hae asuntolainaa ilman käsirahaa tästä.
Voiko asuntolainaa saada ilman vakituista työpaikkaa?
Voit. Asuntolainan saaminen ilman säännöllisiä palkkatuloja kuulostaa mahdottomalta. Bluestepin uusien lainapalveluiden avulla se on kuitenkin mahdollista. Hae asuntolainaa ilman työpaikkaa tästä.
Voiko asuntolainaa saada ilman luottotietoja?
Merkintä luottotiedoissa ei välttämättä ole este asuntolainan saamiselle. Yhteistyökumppanimme voi auttaa sinua myös tässä tilanteessa.

Minkälaisiin tilanteisiin Bluestepin asuntolaina sopii?

Bluestepin asuntolaina soveltuu erinomaisesti tilanteisiin, joissa henkilö ei ole vakituisessa sopimuksellisessa työsuhteessa. Tällaisia tilanteita yksityishenkilön elämässä voi olla muun muassa:

  • Freelancerin työt
  • Yrittäjyys
  • Työttömyys

Edellä mainittuja työskentelyn tai työttömyyden muotoja yhdistää se, ettei niissä ole vakituisia palkkatuloja.

Seuraavissa kappaleissa tutustutaankin tarkemmin siihen, miten Bluestepin palvelut voivat auttaa sellaista kuluttajaa, joka ei ole vakituisessa työsuhteessa, mutta jonka toiveena on kuitenkin hankkia asunto asuntolainan avulla.

Asuntolaina freelancerille

Freelancer on vailla vakituista työsuhdetta oleva työntekijä, joka voi tehdä töitä kerralla joko yhdelle tai useammalle yritykselle. Freelancerin tulot riippuvat täysin siitä, kenelle henkilö toteuttaa työtehtäviä, kuinka paljon työtehtäviä esiintyy sekä paljonko niistä maksetaan.

Freelancer-yrittäjä ei monesti omaa työn tekemisestä huolimatta varsinaista työsopimusta, sillä hän ei ole vakituinen työntekijä yrityksille, joille hän työskentelee.

Asuntolainaa hakiessa useimmat rahoituslaitokset edellyttävä kuitenkin hakijalta säännöllisiä palkkatuloja, joka ei freelancerina välttämättä toteudu, sillä hakijalla ei ole esittää todisteena voimassa olevaa työsopimusta.

Tämä saattaakin johtaa pahimmillaan tilanteeseen, jossa freelancer toteuttaa ammattiaan äärimmäisen laadukkaasti, saa siitä säännöllisesti merkittäviä rahamääriä, mutta on näistä asioista huolimatta rahoituslaitoksien silmiin epäpätevä lainanhakija.

Asuntolaina ei ole freelancerille helppo saavuttaa edellä mainituista syistä. Bluestepin lainapalvelut toimivat kuitenkin eri tavalla perinteisiin rahoituslaitoksiin nähden.

Asuntolaina on freelancerille mahdollista saavuttaa Bluestepin kautta, mikäli hakija tai hänen vanhempansa omaavat jonkin kiinteistön tai asunto-osakkeen.

Asettamalla kyseisen asunto-osakkeen tai kiinteistön vakuudeksi, on freelancerin mahdollista saada myönnytys asuntolainaan.

Asuntolaina yrittäjälle

Yrittäjä on henkilö, joka työllistää itsensä organisoimalla jonkin sortin liiketoimintaa joko yksin tai joidenkin sidosryhmien kanssa. Yrittäjyyden perusluonteeseen kuuluu vahvasti riskinotto, sillä yrittäjä on aina itse lopulta vastuussa omista tulovirroistaan.

Yrittäjien henkilökohtainen taloudellinen tilanne saattaakin tämän vastuun johdosta vaihdella usein lyhyiden aikajaksojen sisällä. Yrittäjyyden luonteesta riippuen valtaosa yrittäjän tuloista saattaa esimerkiksi tulla kausittain, joka saattaa tehdä niistä rahoituslaitoksen silmiin liian epäsäännöllisiä.

Perinteiset rahoituslaitokset eivät näe tätä lainan hakemisen kannalta mahdollisuutena, vaan pikemminkin riskinä. Asuntolaina voi olla yrittäjälle vaikeasti saavutettavissa, sillä lainantarjoajat analysoivat yrittäjän kuukausittaisia tuloja ja huomaavat niiden epäsäännöllisyyden.

Asuntolaina on yrittäjälle mahdollista saavuttaa Bluestepin lainapalvelun kautta. Vakuuttamalla lainansa, Bluestep tekee hakijan perusteella yksilöllisen lainapäätöksen.

Tähän lainapäätökseen vaikuttavat monet muutkin tekijät kuin pelkästään kuukausittaiset tulot ja yrityksen lainapalvelu voikin auttaa tarjoamaan asuntolainaa yrittäjälle, jolle se ei olisi muutoin ollut lainkaan mahdollista.

Asuntolaina työttömälle

Asuntolaina saattaa työttömälle henkilölle tuntua aluksi lähes mahdottomalta ajatukselta. Tunne on täysin perusteltua, sillä asuntolainan saaminen on ollut työttömille pitkään käytännössä mahdotonta.

Bluestepin vuonna 2020 Suomeen tuomat lainapalvelut tekevät kuitenkin tähän asiaan muutoksen. Bluestep arvioi kaikki lainanhakijansa yksilöllisesti ja mikäli yrityksen yksilöllisesti tuottama riskiarvio tulee siihen päätökseen, on asuntolaina työttömälle myös mahdollinen.

Asuntolaina edellyttää myös työtöntä henkilö takaamaan lainalle vakuuden.

Aiemmin tällaista mahdollisuutta ei ole ollut samassa mittakaavassa olemassa. Bluestepin markkinoille tuomat lainapalvelut saattavat kuitenkin mahdollistaa lainan hakemisen vaikka hakijalla ei olisikaan ollenkaan työpaikkaa lainan hakemisen hetkellä.

Lopuksi

Bluestep kertoo omilla nettisivuillaan avoimesti, ettei yrityksen tarkoituksena ole kilpailla perinteisiä pankkeja vastaan.

Mikäli henkilöllä on säännölliset palkkatulot eikä luoton aiemmissa maksuissa ole ollut ongelmia, voi hakijan olla mahdollista löytää paras lainatarjous jostain muualta.

Yritys on tällä hetkellä Suomessa kuitenkin ainoa, joka tarjoaa asuntolainaa yrittäjälle, freelancerille tai työttömälle yhtä joustavasti. Yrityksen arvomaailma on kunnioittaa erilaisuutta ja se heijastuu yksilöllisistä lainan myöntämisen prosesseista.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Asuntolainojen kilpailuttamisen yhteydessä sinun kannattaa huomioida myös muut asumiseen liittyvät lainat.

Remonttilaina Sisustuslaina Peruskorjauslaina Tonttilaina Autolaina

 

Usein kysytyt kysymykset:

Mikä on Bluestep?
Bluestep on toimintansa kesän 2020 aikana Suomessa aloittanut rahoituslaitos, joka tarjoaa kuluttajalle erilaisia lainapalveluita.
Mitä lainapalveluita Bluestep tarjoaa?
Bluestep tarjoaa kuluttajille asuntolainaa, kulutusluottoa sekä lainojen yhdistämistä.
Mikä tekee Bluestepin asuntolainasta niin ainutlaatuisen?
Bluestepin asuntolainasta ainutlaatuisen tekee sen myöntämisen joustavuus. Sitä on esimerkiksi mahdollista saada ilman säännöllisiä palkkatuloja.
Mikä kelpaa vakuudeksi Bluestepiltä lainaa hakiessa?
Lainan vakuudeksi Bluestepillä kelpaa hakijan itsensä tai hänen vanhempien omistama asunto-osake tai kiinteistö.

Lue myös: