Komplett Bank on norjalainen kulutusluottoja tarjoava yritys, joka toimii monissa Pohjoismaissa. Nyt se on rantautunut myös Suomeen.

Hae lainaa
Komplett Bank: Joustolainaa jopa 50 000 € nopeasti ja joustavalla maksuajalla.

Komplett Bankilta jopa 50 000 euroa lainaa

Komplett Bank myöntää suomalaisille 1000 – 50000 euron suuruisia luottolimiittejä. Limiitin ideana on, että kuluttajalle myönnetään tietyn suuruinen lainatili, jolta hän voi nostaa haluamansa summan rahaa. Lainaa voi nostaa aina lainasopimuksessa määriteltyyn limiittiin saakka. Ja kun tietty osuus lainasta on maksettu takaisin, se voidaan haluttaessa jälleen nostaa lainana.

Komplettin tililuotot muistuttavat siis toiminnaltaan monella tapaa luottokortteja.

Komplett Bank -joustoluoton lyhentäminen

Luottoa lyhennetään kuukausierissä, jotka voivat pienimmillään olla nimelliskoron ja laskutuslisän suuruisia. Tämä on erikoinen periaate verrattuna useimpiin markkinoilla oleviin joustoluottoihin. Toisin sanoen Komplettin lainaa ei tarvitse lyhentää lainkaan, kunhan huolehtii korkojen maksamisesta.

Kannattavampaa on kuitenkin maksaa laina takaisin mahdollisimman nopeasti, jolloin kuluja pääsee kertymään mahdollisimman vähän.

Hae lainaa
Komplett Bank: Joustolainaa jopa 50 000 € nopeasti ja joustavalla maksuajalla.

Komplettin lainan hinta

Komplett Bankin kulutusluottojen hinnat vaihtelevat huomattavasti riippuen asiakkaan maksukyvystä ja Komplettin laatimasta riskiarviosta. Seuraava lista kertoo olennaisimmat muuttujat:

  • Lainaa haettaessa maksetaan avausmaksu, jonka suuruus riippuu lainalimiitin suuruudesta. Maksu vaihtelee välillä 45-195 euroa.
  • Lainan kuukausittainen nimelliskorko on 4,9 % – 19,9 %.
  • Joka kuukausi veloitetaan 5 euron laskutuslisä.

Esimerkki: Jos lainasumma on 10 000 euroa ja nimelliskorko 12,6 %, avausmaksun suuruus on 95 euroa. Tällöin todellinen vuosikorko on 14,9 %. Lainan hinnaksi tulee viiden vuoden maksuajalle venytettynä kaiken kaikkiaan 3958 euroa.

Näin Komplett Bankin lainaa haetaan

Komplettin lainaa haetaan Komplettbank.fi-verkkosivun kautta. Hakijan tulee olla täyttänyt 23 vuotta eikä hänellä saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Myös 36 kuukauden yhtäjaksoinen asuminen Suomessa on lainan myöntämisen edellytyksenä.

Millainen konserni on Komplett?

Komplett tunnetaan paremmin verkkokauppiaana kuin lainayrityksenä. Suomessa Komplett.fi kauppaa pääasiassa tietokoneita ja muuta elektroniikka. Norjan puolella Komplett pyörittää myös muutamia muita menestyviä verkkokauppoja.

Komplett on luotettava lainatoimija, jonka luotot ovat pankkilainaa kalliimpia mutta jotka pysyttelevät kuitenkin kohtuuden rajoissa.

Komplett Bank, asiakaspalvelun yhteystiedot

Puh: 09 4245 2288
Nettilomake: Klikkaa tähän

Postiosoite Suomessa:
Komplett Bank ASA
PL 7640
00002 Helsinki