Kaikki mitä kuuluu tietää omasta taloudesta.

Yritysrahoitus

Uuden yrityksen rahoituksen suunnittelu: 7 parempaa ohjetta

Uuden yrityksen rahoituksen suunnittelu vaatii paitsi huolellisuutta myös keskeliäisyyttä. Seuraavien 7 idean avulla rahoituksen suunnittelu onnistuu paremmin.

EU-rahoituksen hakeminen: pikaopas pk-yrityksille

EU-rahoituksen hakeminen on tunnetusti monimutkaista. Tämän oppaan avulla pk-yrittäjä pääsee alkuun hänelle sopivan EU-rahoituksen hakemisessa.

Rahoituskatsaus: Mistä pk-yritys saa lainaa vuonna 2018?

Yrityslainan saaminen on ollut 2010-luvulla vaikeaa, ja etenkin pk-yritykset ovat kärsineet tästä ongelmasta. Nyt käynnissä on nousukausi, mutta ovatko yritysrahoituksen hanat siltikään heltyneet?

Yritysrahoitus netistä: Kannattaako?

Yritysrahoituksen järjestäminen on etenkin uudelle yrittäjälle hankalaa. Netin kautta voi hakea vaihtoehtoisia yrityslainoja. Mutta kannattaako sellainen?

Komplett Bank

Komplett Bank on norjalainen kulutusluottoja tarjoava yritys, joka toimii monissa Pohjoismaissa. Nyt se on rantautunut myös Suomeen.

Miten rahoittaa yrityksen perustaminen ja liiketoiminnan aloittaminen?

Kun päätät perustaa yrityksen, on sinun heti alkuun varmistettava, että yrityksen perustamiseen sekä sen käynnistysvaiheeseen on tarpeeksi rahaa. Mikäli sinulla ei ole riittävästi omaa pääomaa, on sinun hankittava ulkopuolista rahoitusta käynnistysvaiheeseen. Sinun tuleekin tehdä taloudelliset laskelmat huolellisesti tarvittavista rahavirroista. Suomessa on paljon vaihtoehtoja yritystoiminnan aloituksen rahoittamiseen, mutta perustamisvaiheessa on myös tärkeää huomioida yhtiömuoto.

Yrityksen perustamista arvioitaessa sinun tulee selvittää huolellisesti rahoitustarve. Paljonko tarvitset rahaa? Mistä voit sitä saada? Mikä on rahan hinta? Perushankintojen lisäksi tämän selvitystyön tulee kattaa 6-12 aloittamisen jälkeen, miten yrittäjän elämä pyörii niin sanotusti oikein päin.

Tässä on yritysrahoituksen tulevaisuus Suomessa

Suomen talouskasvun jatkuminen rakentuu paljolti yritysrahoituksen saatavuuden varaan myös tulevaisuudessa. Miltä rahoitustilanne näyttää nyt ja mitä on odotettavissa tulevina vuosina?

Vakuudeton yrityslaina netistä: Vertaile lainasivustot!

Nykyään netissä toimii yhä useampia lainasivustoja, jotka tarjoavat rahaa pienille ja keskisuurille yrityksille. Hinnat saattavat kuitenkin näissä yrityslainoissa olla hyvin korkeita. Tässä artikkelissa esittelemme muutaman tunnetun nettilainan. Katso, mikä niistä palvelisi parhaiten sinun yrityksesi tarpeita.

Rahoittajan laskurahoitus syynissä

Rahoittaja on netissä toimiva rahoitusyritys, joka tarjotaa laskurahoitusta ja yrityslainaa. Tällä tapaa Rahoittajan palvelut toimivat. Jatka lukemista.

Uuden yrityksen rahoitus vuonna 2017

Uuden yrityksen rahoitus on aina haastava järjestää. Rahoituskeinoja on kuitenkin useita, kuten julkiset tuet, pankkilaina, sijoittajien houkutteleminen ja netin yrityslainat. Katso tästä, millaista rahoitusta vuonna 2017 on uudelle yritykselle tarjolla.