Bigbank on virolainen pankki, joka Suomessa tarjoaa netistä haettavia kertalainoja sekä kiinteäkorkoisia säästötilejä. Tällaisia ovat Bigbankin tuotteet. Lue ja löydä omasi.

Hae Big Bankin kulutusluotto
Big Bank on jopa 20 000 € vakuudeton kulutusluotto. Hakemus käsitellään välittömästi. Tutustu nyt.

Bigbankin vakuudeton kulutusluotto 2000 € – 50 000 €

Bigbank tarjoaa 2000 – 50000 euron suuruisia vakuudettomia kulutusluottoja. Laina-aika on 6 kk – 10 vuotta. Yli 10 000 euron lainoja voi hakea vain yhteishakijan kanssa. Tätä pienempiä lainoja myönnetään myös yksittäiselle hakijalle.

Pienin mahdollinen nimelliskorko Bigbankin lainoissa on 8,9 %, mutta tätä ei tarjota kaikille asiakkaille – vain parhaan maksukyvyn omaaville. Lisäksi edullisimmassakin tapauksessa Bigbank lisää lainan koron päälle runsaasti lisämaksuja, kuten satojen eurojen avausmaksun ja 8,50 euron kuukausittaisen tilinhoitomaksun. Näin todelliseksi vuosikoroksi tulee arviolta 14,01 % edullisimmassakin tapauksessa.

Lainaa haetaan nettilomakkeella. Hakijan tulee todistaa tulonsa hakuprosessin aikana. Lainasopimuksen voi allekirjoittaa sähköisesti, joten koko hakuprosessi hoituu näppärästi netin kautta. Hakijan tulee olla vähintään 22-vuotias eikä hänellä saa olla julkisia maksuhäiriöitä.

Bigbankin järjestelylaina

Bigbank myöntää kulutusluottojaan myös ns. järjestelylainoina. Tällöin Bigbankin lainalla maksetaan pois pienempiä ja korkeakorkoisempia luottoja, kuten pikavippejä. Tämä voi auttaa hallitsemaan taloutta ja helpottaa takaisinmaksua – parhaimmillaan jopa pelastaen velallisen ulosotolta. Järjestelylainaa voi hakea joko Bigbankin verkkosivujen kautta tai soittamalla asiakaspalveluun.

Bigbankin tyytyväisyystakuu

Bigbank tarjoaa kaikille lainatuotteilleen tyytyväisyystakuun. Lakisääteisesti lainan saa peruuttaa ilman kuluja 14 vuorokauden sisällä sopimuksen allekirjoittamisesta. Bigbank laajentaa tätä peruutusoikeutta 60 vuorokauteen. Tyytyväisyystakuuta voi käyttää tekemällä ilmoituksen sähköpostitse tai puhelimitse. Tällöin avoin lainasumma pitää maksaa takaisin viiden vuorokauden sisällä. Bigbankin tyytyväisyystakuuta voi hyödyntää enintään kolmen vuoden välein.

Bigbankin säästötili

Lainojen lisäksi Bigbank tarjoaa kiinteäkorkoisia säästötilejä, joilla on nykytilanteessa melko hyvä tuotto. Yhden vuoden talletuksissa Bigbankin tili voittaa suomalaiset kivijalkapankit, sillä talletuskorot ovat nykyisellään hyvin matalia. Viron takuurahasto suojelee säästöjä aina 100 000 euroon saakka. Bigbankin säästötili on voittanut useita kunniamainintoja viime vuosina hyvistä ja tasaisista tuotoistaan, joita euriborin liikkeet eivät heilauttele.

Hae Big Bankin kulutusluotto
Big Bank on jopa 20 000 € vakuudeton kulutusluotto. Hakemus käsitellään välittömästi. Tutustu nyt.

Onko Bigbank luotettava?

Bigbank on luotettava toimija. Se on operoinut niin Virossa kuin Suomessakin jo vuosikaudet ilman ongelmia. Kyseessä on eräs hyvämaineisimmista nettilainoja tarjoavista yrityksistä.

Bigbankin kulutusluotot ovat toki kalliimpia kuin suomalaisten kivijalkapankkien lainat. Kannattaa siksi aina ensin hakea lainaa omasta pankista ja vasta sitten miettiä muita vaihtoehtoja.

Bigbankin lainan rinnalla kannattaa harkita lainahakemuksen kilpailuttamista Etua.fi-palvelun kautta. Voit myös tutustua muihin kohtuullisesti hinnoiteltuihin vakuudettomiin kulutusluottoihin, kuten Ostosrahaan ja Halinoon.

Yhteystiedot Bigbank

Posti:
Bigbank AS Suomen Sivuliike
Erottajankatu 5
001300 Helsinki

Puh:09 4259 9691